#Buna misliyle

Maceracı _ Isparta 3 1:04:59

Maceracı _ Isparta 3

Sunuculuğunu Murat Yeni'nin yaptığı Maceracı Anadolu Şehirlerinin önemli özellikleri, kültürel etkinlikleri, eski düğünler, sıra geceleri, yaren geceleri ve buna benzer kültürel ögelerin yanında illerin kendine özgü le..

Cep Telefonu Kan Tahlili Yapabilecek 01:35

Cep Telefonu Kan Tahlili Yapabilecek

Tahlil için kan örneği verdikten sonra 24 ila 48 saat arasında beklemek gerekiyor. İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü, bu süreci çok daha hızlı ve kolay hale getirecek bir proje üzerinde çalışıyor. Buna göre, özel bir kağı..

Şunu Da Atarmısın 01:07

Şunu Da Atarmısın

yardım edeyim derken bütün işi üzerine almak diye buna denir..

Demet Şener'den  Angelina Jolie Yorumu 02:19

Demet Şener'den Angelina Jolie Yorumu

Demet Şener alnındaki damarla ilgili ;Artık buna laf etmeyin bu damar bi bende bir de Angelia Jolie de var diye konuştu....

  • ANKA tarafından
  • 1.093 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gülay -  Uyandım Sabah İle 03:10

Gülay - Uyandım Sabah İle

Uyandım sabah ile Göz yaşım sile sile Ecel kapımı çaldı Ağlıyorum nafile Deryada feryada Gam çekmişem dünyada Elimde yeşil güğüm Yara yetmiyor gücüm Yar gurbet ellerinde Ağlıyorum dilsizim Deryada feryada Gam çekmişem..

  • PengoTV tarafından
  • 1.234 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ferhat Göçer - Kızım 04:12

Ferhat Göçer - Kızım

Beni affet kızım Gözümün önünde büyüdün göremedim Beni affet kızım Nasıl sevdim seni gösteremedim Beni mahvet kızım Bir lafın yeter buna, sana söylemedim Hadi vazgeç kızım Benim gözümde hiç büyüyemedin. Evlendi..

ABENA - Recorder Beatbox - Medhat Mamdouh 00:59

ABENA - Recorder Beatbox - Medhat Mamdouh

Ritmi Yakalamak Diye Buna Denir...

  • JokerS tarafından
  • 1.399 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kiraz Çekirdeği Ancak Bu Kadar Kolay Çıkarılır ! 00:09

Kiraz Çekirdeği Ancak Bu Kadar Kolay Çıkarılır !

Kirazları çekirdeğini çıkartmak çok kolay olmadığını herkes biliyor. Rusyalar buna pratik bir yolla çözecek cihazı yaptılar...

  • PengoTV tarafından
  • 1.155 görüntüleme
  • 8 yıl önce
FETÖ'nün Sinsi Planı Ortaya Çıktı 09:10

FETÖ'nün Sinsi Planı Ortaya Çıktı

FETÖ'nün yeni taktiği olan çarpık ve çelişkili ifadeler konusu ele alındı. Özellikle verdikleri ifadelerde çarpıtmalarla FETÖ'yü de aklamaya çalıştıkları buna karşı dikkatli olunması ifade edildi...

Öcük ile Böcük Araba Arızası İzle 11:01

Öcük ile Böcük Araba Arızası İzle

Öcük ile Böcük mutfakta yaşayan iyi arkadaşlardır. Onlar da, diğer mutfak sakinleri de Çatlak Margeret'tan buldukları kırıntılarını saklamak ve korumak zorundadırlar. Çünkü Margeret huysuz bir böcektir ve kırıntıların ..

Öcük ile Böcük Asker Böcekler İzle 10:59

Öcük ile Böcük Asker Böcekler İzle

Öcük, Böcük ve arkadaşları Margeret'tan nefret ederler ve ona Çatlak diye seslenirler. Margeret buna çok sinirlenir...

Zeynep Casalini - Dokunma Bana 04:40

Zeynep Casalini - Dokunma Bana

Sen varken gücümolurdu Zaman akmadan dururdu; Hatırlasana Hani aşk seni yormuştu Yolun sonuna koymuştu Dokunma bana Şimdi eskiye döner mi Dönse de buna değer mi; Cevaplasana İnsan aynen durur mu Ayrılık kola..

Niloya Barış Hd İzle 05:27

Niloya Barış Hd İzle

Niloya futbol topuyla çok güzel hareketler yapmaktadır. Mete daha iyisini yaptığını iddia eder ama gösterirken çok komik bir şekilde düşer. Niloya buna gülünce Mete alınır ve gider. Niloya Mete’nin gönlünü almak için uğ..

Türklere Yasak, PKK'ya Serbest 01:25

Türklere Yasak, PKK'ya Serbest

Avrupa ülkelerinde, 16 Nisan referandumu ile ilgili mitingler yasak Buna karşılık PKK ve türevleri Avrupa sokaklarında dilediğince dolaşıp propaganda yapabiliyor. İşte sadece son 24 saatte Almanya'da kaydedilen terörist..

Fitne - Mehmet Yıldız 19:24

Fitne - Mehmet Yıldız

Herkesin gönlünü hoşnut edeyim,ona buna cici görüneyim diyen davaya hizmet edemez. Allah'ı hoşnut et. O'nu razı et. Gerisi ne derse desin.. İyi Seyirler.. Abone olmayı Unutmayın...

  • DİYANET TV tarafından
  • 1.086 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Anne Pandanın Yavrusuna Kavusma Anı 02:02

Anne Pandanın Yavrusuna Kavusma Anı

Anneler Hep Fedakardır buna birde anne pandanın görüntüsünü izleyince hak verceksiniz....

İzlerken Dahi İnsanın Gerilmesine Neden Olan, Muhtemelen Dünyanın En Korkunç Salıncağı 00:40

İzlerken Dahi İnsanın Gerilmesine Neden Olan, Muhtemelen Dünyanın En K

Binenlerin aşırı korktuğu, izleyen insanı dahi geren bir salıncak. Buna binebilmek için gerçekten yürek yemiş olmak gerekir...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.341 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Eğitici Çizgi Film Leo ve Lifty Keresteleri Kamyona Dolduruyorlar! 05:39

Eğitici Çizgi Film Leo ve Lifty Keresteleri Kamyona Dolduruyorlar!

Farkli Lifty oyun parkında kütükleri yığıyor.Ama bu hiç kolay değil. Kütükler düşüp yuvarlanıyor.Buna bir çözüm bulmamız lazım.....

Başörtüsü Çıkarma Deneyi  Sosyal Deney 04:25

Başörtüsü Çıkarma Deneyi Sosyal Deney

Kadın Müslüman değil, sadece bir aktris. Adam Saleh tarafından çekilen bu video, daha önce annesinin başına gelen olayın çevre tarafından tepkisiz bir şekilde izlenirken şimdi aynı olayın nasıl tepki aldığını göstermek ..

İstanbul Muhafızları 11.Bölüm 13:59

İstanbul Muhafızları 11.Bölüm

Bizans resim sanatının en son ve en önemli eserlerini içerisinde bulunduran mozaikleri ile ünlü Kariye müzesinin temeli 6.yy 'a kadar dayanmaktadır. Osmanlı devletinin İstanbul'u fethinden sonra 1511 yılında Kariye Camii..

Hamileyim Ben Adile Naşit & Gülşen Bubikoğlu 01:14

Hamileyim Ben Adile Naşit & Gülşen Bubikoğlu

Bir konfeksiyon atölyesinde işçi olarak çalışan Zeynep (Gülşen Bubikoğlu) kentin kenar mahallelerinden birinde annesi ile küçük bir evde mütevazı bir yaşam sürmektedir. Genç, güzel ve gösterişli bir kız olan Zeynep’e kas..

Hoşsun Yerine Hoşafsın Mı Dedi Acaba 01:40

Hoşsun Yerine Hoşafsın Mı Dedi Acaba

Bir konfeksiyon atölyesinde işçi olarak çalışan Zeynep (Gülşen Bubikoğlu) kentin kenar mahallelerinden birinde annesi ile küçük bir evde mütevazı bir yaşam sürmektedir. Genç, güzel ve gösterişli bir kız olan Zeynep’e kas..

Nuba Dağları′nın Unutulmuş Halkı 01:16

Nuba Dağları′nın Unutulmuş Halkı

Sudan'ın Nuba Dağları civarında, çatışmaların arasında yaşam devam ediyor. Bölge halkının yarısı kıtlık ve çatışmalar nedeniyle bölgeden kaçmış. Buna rağmen çocukların neşesi ve insanların hayata tutunma çabası bölgeyi n..

  • Umut Tv tarafından
  • 1.025 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ölene Kadar  12.Bölüm -  Oğluma Kardeş İstiyorum! 03:00

Ölene Kadar 12.Bölüm - Oğluma Kardeş İstiyorum!

atv’de yayınlanan Ölene Kadar'ın 12. Bölümünde; Dağhan, Selvi ile aile olmak, ondan bir çocuk sahibi olmak istediğini söyler. Selvi buna kendini hazır hissettiğinde de bu planlarını gerçekleştirmek isterler. Dağhan ve Se..

  • ANKA tarafından
  • 716 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Deniz ve Bahar Birbirine Girdi Deniz Sonunda Patladı! 12:22

Deniz ve Bahar Birbirine Girdi Deniz Sonunda Patladı!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 13 Nisan 2017 Perşembe günü yayınlanan 118. bölümünde Maryam Haeri, Deniz Serkanova'nın normalde güzel giyindiğini ama bugün beğenmediğini söyleyince Bahar Candan buna kahkahalar attı ve Deniz'..

  • ANKA tarafından
  • 731 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bizim Zamanımız 1.Bölüm İzle 24:19

Bizim Zamanımız 1.Bölüm İzle

Programın 1. bölümünde; Osmanlı İmparatorluğu'nun son yıllarından, 1919 yılına kadar ülkenin içinde bulunduğu durum ve buna bağlı olarak ülke gençliğinin gelişimi konu edilmektedir...

Yavrumun Hakkını Yediniz 01:06

Yavrumun Hakkını Yediniz

Bir konfeksiyon dükkanında tezgahtar olarak çalışan Zeynep (Gülşen Bubikoğlu) kentin kenar mahallelerinden birinde annesi ile küçük bir evde mütevazı bir yaşam sürmektedir. Genç, güzel ve gösterişli bir kız olan Zeynep'e..

Bahar Candan  Emine'yi Yine  Çıldırttıı! 11:20

Bahar Candan Emine'yi Yine Çıldırttıı!

işte Benim Stilim 7. Sezon 19 Nisan 2017 Çarşamba günü yayınlanan 123. bölümünde Emine Aydın daha önce hiç aldatılmadığını söyleyince Bahar Candan buna inanmadığını söyleyince ikili arasında kavga çıktı. Bahar daha sonra..

  • ANKA tarafından
  • 1.003 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beşiktaş 3 2 Adanaspor Maç Özeti İzle 04:33

Beşiktaş 3 2 Adanaspor Maç Özeti İzle

24/04/2017 ‘de Türkiye Spor Toto Süper Lig ‘de oynanan Beşiktaş – Adanaspor maçında; Ev sahibi Beşiktaş maça hızlı basladı ilk dakikalarda gol bulmasına ragmen konuk takım buna karsılık verdi ve ilk yarı 1-1 ile sonuclan..

İbrahim Erkal - Canısı 04:05

İbrahim Erkal - Canısı

İbrahim Erkal Canısı Dinle Gidemem gidemem Seni terk edemem Ölürüm ölürüm Ben sensiz edemem canısı canısı canısı Canısı canısı Ömrümün yarısı Ben senden ayrılmam Alnımın yarısı Duymasam sesini Tutmasam elini ..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 2.000 görüntüleme
  • 7 yıl önce