#Buna misliyle

Kişisel Veri Koruma Kanunu Yürürlüğe Girdi; İhlal Edene 4,5 Yıl Hapis 05:36

Kişisel Veri Koruma Kanunu Yürürlüğe Girdi; İhlal Edene 4,5 Yıl Hapis

Kişisel Veri Koruma Kanunu Yürürlüğe Girdi; İhlal Edene 4,5 Yıl Hapis Kişisel Verilerin Korunması Kanunu'nda süre 7 Ekim'de doldu, ceza süreci başladı. Kişisel veriyi izinsiz paylaşan şirket yöneticisine 4.5 yıla kadar ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Şimdi Bataklığı Kurutma Dönemi 02:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Şimdi Bataklığı Kurutma Dönemi

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Şimdi Bataklığı Kurutma Dönemi Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Yeni güvenlik anlayışı Türkiye’nin Suriye ve Irak’ta niçin bulunduğunun, daha etkin şekilde yer almak istediğinin en açık ifadesidir. Artık ..

Erdoğan  Kılıçdaroğlu Doğmamış Çocuğa Don Biçiyor 00:57

Erdoğan Kılıçdaroğlu Doğmamış Çocuğa Don Biçiyor

Ürdün ziyareti öncesi Atatürk Havalimanı'nda soruları yanıtlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Kılıçdaroğlu'nun tutuklanması' tartışmasıyla ilgili konuştu. Erdoğan, Ben bunları değerlendirmeye haiz bir ifade olar..

Tard Başkanı Bilgin: Anestezi Ağrıya Karşı Bir Zaferdir 04:00

Tard Başkanı Bilgin: Anestezi Ağrıya Karşı Bir Zaferdir

Tard Başkanı Bilgin: Anestezi Ağrıya Karşı Bir Zaferdir TÜRK Anesteziyoloji ve Reanimasyon Derneği (TARD) Ulusal Kongresi’nin basın toplantısında konuşan TARD Başkanı Prof. Dr. Hülya Bilgin, anestezinin ağrıya karşı bir..

Fil İle Selfie Çekmek İsterken Ezilerek Ölen Adam 00:31

Fil İle Selfie Çekmek İsterken Ezilerek Ölen Adam

Hindistan'ın Orissa eyaletinde 50 yaşındaki Ashok Bharti selfie çekmek için bir filin yanına fazlaca yaklaşınca buna kızan filin altında kalıyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.239 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kardemir Karabükspor'dan Arakanlı Müslümanlara Destek 01:46

Kardemir Karabükspor'dan Arakanlı Müslümanlara Destek

Teknik Direktör Erkan Sözeri gözleri dolarak anlattı, Dünya ve Türkiye ayağa kalksın ve buna tepki göstersin. Hepimizin ailesi var. Orada o olaylar olurken burada rahat uyumak çok zor. O yüzden de bu bir çığlık olsun, T..

Kuzey Suriye Terör Koridoru Olamayacak 00:56

Kuzey Suriye Terör Koridoru Olamayacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Afrin'le ilgili kritik açıklamalarda bulundu. Afrin'den taviz verilemeyeceğine vurgu yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Kuzey Suriye terör koridoru olamayacaktır. Burayı bir terör koridoru ol..

Köpeğe Dayılanan Çocuğun Geri Vites Yapması 00:12

Köpeğe Dayılanan Çocuğun Geri Vites Yapması

Köyde çoban köpeğinin kendisine havladığını gören ve buna sinir olup köpeğin üstüne yürüyen ufaklığın güldüren kaçışını izliyoruz..

  • JET TV tarafından
  • 894 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kadir Topbaş İstifa Etti 01:23

Kadir Topbaş İstifa Etti

İBB Başkanı Kadir Topbaş, hakkında çıkan istifa iddiaları üzerine açıklama yaptı. Belediye başkanlığı görevini bıraktığını söyleyen Topbaş 'Muhalefet buradan siyaset üretmek istiyor. Buna müsaade etmem. Ben bugün itibari..

Devrim'i İlk Kez Fotoğraflayan Gazeteci O Günleri Anlattı 06:51

Devrim'i İlk Kez Fotoğraflayan Gazeteci O Günleri Anlattı

Cumhuriyet’in 38’inci yılında 4,5 ay gibi kısa bir sürede üretilen Devrim'in bir başka hikayesini, Eskişehir'de otomobilleri yapım aşamasında ilk kez fotoğraflayan gazeteci Rıdvan Uysal anlattı Aslında Türkiye'nin ilk ..

Kuzey Irak'taki Referandum Yok Hükmündedir, Gayrimeşrudur 00:59

Kuzey Irak'taki Referandum Yok Hükmündedir, Gayrimeşrudur

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Uluslararası Ombudsmanlık toplantısında konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kuzey Irak'taki referanduma ilişkin, Kimse bizden sınırlarımızın hemen yanı başında, 350 kilometre, yeni bir kri..

Abd Dışişleri Bakanlığı Yetkilisinden 'Fetö' Açıklaması- Masum Değiller 01:13

Abd Dışişleri Bakanlığı Yetkilisinden 'Fetö' Açıklaması- Masum Değille

Abd Dışişleri Bakanlığı Yetkilisinden 'Fetö' Açıklaması- Masum Değiller ABD Dışişleri Bakanlığından üst düzey yetkili, FETÖ için Masum bir dini hareketten ziyade organize suç örgütlerinin kara para aklamak için para sa..

İstanbul'un Göbeğinde Tuğlalı Gaspçı Paniği 02:28

İstanbul'un Göbeğinde Tuğlalı Gaspçı Paniği

Bağcılar'da bankadan çıkan bir şahsı takip eden gaspçılar tuğla ile aracın camını patlatıp para dolu çantayı almaya çalıştı. Bu sırada paraların sahibi buna izin vermeyince vatandaşlardan korkan soyguncular hızla olay ye..

Gönül Yazar  Artık Mum Yakta Ara 03:41

Gönül Yazar Artık Mum Yakta Ara

Bakıyorum pişmansın Benden ayrıldığına Çok sevindim buna ben Acımıyorum sana Çünkü büyük söyledin Unuttun mu sen bana Artık mum yakta ara Sen benim gibisini Benden sna fayda yok Bul başka birisini Kaçtı artık s..

İbrahim Erkal - Büyük Yalnızlık 05:14

İbrahim Erkal - Büyük Yalnızlık

Sahte gönüllerde sevgi aradım Olmadı bir türlü olmadı gitti Virane gönlümü dolduramadım Dolmadı bir türlü dolmadı gitti Bu büyük yalnızlık bitermi bilmem Bir daha bu gönül severmi bilmem Ziyan oldu gönlüm ihaneti gördüm ..

Leon The Professional Film İzle 2:12:53

Leon The Professional Film İzle

Léon, ABD'nin New York şehrinde ikamet eden, patronu Tony'den aldığı işleri yapan bir tetikçidir. Hayatını kurallardan oluşturmuş, sert ve tam anlamıyla bir profesyoneldir. Ancak Mathilda adında küçük bir kızla yolları k..

  • mathilda tarafından
  • 16.622 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gerçekleşen 36 Kıyamet Alameti  ve Gerçekleşmekte Olanlar 04:05

Gerçekleşen 36 Kıyamet Alameti ve Gerçekleşmekte Olanlar

Gerçekleşen 36 Kıyamet Alameti ve Gerçekleşmekte Olanlar Kıyamet Alametleri Bir Bir Ortaya Çıkmakta ve İnsanların Sonunun Geldiğini Bizlere Fısıldamaktadır. Ölüm ? ve Yaşam ? Herşey Doğanın Kanunu İlahiyatçı yazar Me..

  • Dini Mubin tarafından
  • 952 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erdoğan'dan Terör Himayecisi Batı’ya- İsteseniz De İstemeseniz de 02:56

Erdoğan'dan Terör Himayecisi Batı’ya- İsteseniz De İstemeseniz de

Erdoğan'dan Terör Himayecisi Batı’ya- İsteseniz De İstemeseniz de Cumhurbaşkanı Erdoğan, bazı güçlerin Türkiye’nin kalıcı istikrara kavuşmasını istediği için terör örgütlerini himaye ettiğini ifade ederek, İsteseniz de..

İbrahim Erkal - Canısı 04:03

İbrahim Erkal - Canısı

Gidemem gidemem Seni terk edemem Ölürüm ölürüm Ben sensiz edemem canısı canısı canısı Canısı canısı Ömrümün yarısı Ben senden ayrılmam Alnımın yarısı Duymasam sesini Tutmasam elini Tatmasam tenini Buna dayan..

15 Temmuz Kahramanları Konya’da Yaşadıklarını Anlattı 05:57

15 Temmuz Kahramanları Konya’da Yaşadıklarını Anlattı

15 Temmuz Kahramanları Konya’da Yaşadıklarını Anlattı Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ)’nün 15 Temmuz’daki darbe girişiminin etkisiz hale gelmesinde büyük pay sahibi olan vatandaşlar o geceye ilişkin anılarını Konya’da an..

Trump'ın Danışmanı 'Gülen Türkiye'nin Usame Bin Ladin'i' Dedi, Fetö'nün Etekleri Tutuştu 01:15

Trump'ın Danışmanı 'Gülen Türkiye'nin Usame Bin Ladin'i' Dedi, Fetö'nü

Trump'ın Danışmanı 'Gülen Türkiye'nin Usame Bin Ladin'i' Dedi, Fetö'nün Etekleri Tutuştu Trump'ın güvenlik ve istihbarat başdanışmanı Flynn'ın FETÖ elebaşı Gülen'le ilgili sözlerinin ardından, Gülen'in avukatları paniğe..

ABD’nin İçinde Paralel Devlet Mi Var 06:20

ABD’nin İçinde Paralel Devlet Mi Var

Türkiye, 15 Temmuz 2016 tarihinde 249 kişinin ölümüne, 2193 kişinin yaralanmasına yol açan, demokrasisini ve özgürlüklerini hedef alan hain darbe girişiminin bütün suçlularını tespit edip yargılıyor. İlk bakışta buna son..

İran Barzani'ye Gözdağı Verdi, IKBY'den Yanıt  Geldi- Meydan Okuyoruz 00:49

İran Barzani'ye Gözdağı Verdi, IKBY'den Yanıt Geldi- Meydan Okuyoruz

İran Barzani'ye Gözdağı Verdi, IKBY'den Yanıt Geldi- Meydan Okuyoruz Suudi Arabistan'ın Kuzey Irak'ta İran karşıtı gruplara silah desteği sağladığını öne süren İran, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'ni uyardı, IKYB'den jet ..

Simge - Kamera 04:53

Simge - Kamera

Bendim bugüne dek aklıma geleni ve Hoşuma gideni yapan oluruna bırakan Çal benim için hadi gerisi gelir Günü yaşa sakın ola dünü takma Bana bak bana bak dönüp hadi bana bak Kimileri diyo’ bi’ de şuna bak, buna bak Biril..

Türkiye ABD İlişkilerinde Medler ve Cezirler 06:53

Türkiye ABD İlişkilerinde Medler ve Cezirler

Son zamanlarda Türkiye ile ABD arasında yaşanan gerginlikler, ABD'nin diplomatik nezaketten tamamen uzak ve adeta “küstüm” diyerek vizeyi askıya alması ve Türkiye'nin de buna aynı dil ile karşılık vermesiyle yeni bir aşa..

Meşru ve Makul Olmayan Bağımsızlık 03:39

Meşru ve Makul Olmayan Bağımsızlık

Bir topluluğun, içinde yaşadığı ve vatandaşı olduğu ülkeden ayrılıp bağımsız olmayı istemesinin çeşitli sebepleri vardır; benim tahlil ederek bir sonuca ulaşmak istediğim sebep dinî olanıdır. Bir Müslüman topluluk, halkı..

Sevda'nın Bahçesi 4.Bölüm Fragmanı (Final) 01:06

Sevda'nın Bahçesi 4.Bölüm Fragmanı (Final)

Sevda'nın Bahçesi 4.Bölüm final fragmanı yayında! Aylin'den gelen bebek haberi Sevda ve Levent'i şaşkına çeviriyor!Aylin, hamile olduğunu söyleyince Levent ne yapacağını bilemiyor. Sevda ise duydukları karşısında şok olu..

Almanya Dışişleri- Türkiye'ye İhtiyacımız Var( Steinmeier) 01:10

Almanya Dışişleri- Türkiye'ye İhtiyacımız Var( Steinmeier)

Almanya Dışişleri- Türkiye'ye İhtiyacımız Var( Steinmeier) Salı günü Ankara'yı ziyaret edeceğini açıklayan Alman Bakan, AB'nin Türkiye'nin üyelik müzakerelerini askıya alması önerilerine karşı çıkarak, Biz Türkiye'nin ..

Hawking: İnsanoğlunun 1000 Yıl Bile Ömrü Yok 01:02

Hawking: İnsanoğlunun 1000 Yıl Bile Ömrü Yok

Hawking: İnsanoğlunun 1000 Yıl Bile Ömrü Yok Dünyanın en ünlü fizikçisi olarak görülen İngiliz bilim insanı Stephen Hawking, insanoğlunun sonunun yakın olduğunu söyledi. 'Oxford Union Society' için insanoğlunun kökenl..

A.R.O.G  Baskıcı Toplumda O Kadar Gülüyor İşte 01:35

A.R.O.G Baskıcı Toplumda O Kadar Gülüyor İşte

O Resim Bişey Değil Abi Asıl Sen Buna Bak..