#Bunlara

Paranormal Olaylar Kuyunun İçinde Define Bulduk 58:24

Paranormal Olaylar Kuyunun İçinde Define Bulduk

Günümüzden bir asır yani 100 yıl kadar evvel yine Rum köylerinden birinde yaşanan bir olayı ele alıyoruz.Bizde sizin istekleriniz doğrultusunda bir İmam'a giderek korunmak adına okunmuş nuska aldık.Bize bu olayı sunan, i..

  • JET TV tarafından
  • 645 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Necati Şaşmaz Aldatıldı Mı 07:10

Necati Şaşmaz Aldatıldı Mı

Kurtlar Vadisinin 'Polat Alemdar'ı Necati Şaşmaz'la 2012'de sürpriz bir kararla nikah masasına oturduğu Nagehan Kaşıkçı'nın olaylı boşanma davası devam ediyor. Seren Serengil ve Cengiz Semercioğlu, 'Duymadık Demeyin' pro..

  • BETA tarafından
  • 79 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Hayati Zeyran - Kaybedilmiş Cepheden Mektuplar 02:28

Hayati Zeyran - Kaybedilmiş Cepheden Mektuplar

KAYBEDİLMİŞ CEPHEDEN MEKTUPLAR I. Anne beni cepheye gönderdiler. Plastik marşlar okuduk. Kibirden siperler oyduk. Yalnızlıkla süngülendi yüreklilerimiz, kısmetse ölmeyi bekliyoruz. II. Anne, yaşanmış yerlerim acıyor. N..

Afi Ares - Soldan Basarak (Official Audio) 03:26

Afi Ares - Soldan Basarak (Official Audio)

Söz: Afi Ares Müzik & Düzenleme: Mahir Akın Şarkı Sözleri: Basitleşen tavırlar gelip geçer yanımdan Kayıp düşlerim ve siz bütün dünlerimden İz bıraktı başarılarıma K*şarı yanıma yakıştıramam o yüzden tekim Bu yolların ..

Erzurum'un cadde ve sokaklarında 'korona' sessizliği 08:45

Erzurum'un cadde ve sokaklarında 'korona' sessizliği

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın açıkladığı salgında en sıkıntılı 10 il arasında gösterilen Erzurum'un cadde ve sokaklarında 'korona' sessizliği yaşanıyor. Çok sayıda kişinin izole ve tedavi altında olmasının yanı sıra b..

İlk Faz 3 Aşısı Pandemi Servisi Çalışanına Uygulandı 04:05

İlk Faz 3 Aşısı Pandemi Servisi Çalışanına Uygulandı

Çinli Biyoteknoloji firması ile Sağlık Bakanlığı tarafından imzalanan protokol ile koronavirüse karşı geliştirilen ve Faz 3 aşamasına gelinen Covi-2 aktif aşısı, ilk olarak Kayseri Şehir Hastanesi Pandemi Servisi’nde çal..

Her Kış Fiyatı Düşen İkinci El Otomobillerde Bu Kış Düşüş Beklenmiyor 03:00

Her Kış Fiyatı Düşen İkinci El Otomobillerde Bu Kış Düşüş Beklenmiyor

Vatandaşlar son dönemlerde fahiş oranda artan ikinci el otomobil fiyatlarından yana dert yanarken, kış sezonuna doğru fiyatlarda her yıl olduğunu gibi bir düşüş olmayacağı tahmin ediliyor. İkinci el otomobil pazarında Ko..

Çölyak Hastalığı Veya Gluten Alerjisi Olanlara Ünlü Restoranda Özel Tarifler 03:04

Çölyak Hastalığı Veya Gluten Alerjisi Olanlara Ünlü Restoranda Özel Ta

Karadeniz mutfağının geleneksel tariflerini özel reçeteleriyle yorumlayan ünlü Karadeniz restoranında, çölyak hastalığı olan veya glutene alerjisi olan kişiler rahatlıkla yemek yiyebilecek. Gluten intoleransı olanlar ve ..

İzmir'in Ateşi - Maho G & Ben Fero ( Prod. By Ouz Baydar ) 03:05

İzmir'in Ateşi - Maho G & Ben Fero ( Prod. By Ouz Baydar )

Spotify'dan dinlemek için ; https://spoti.fi/2JxpAwGnApple Music'den dinlemek için ; https://apple.co/361caR6nnSöz : Maho G & Ben FeronMüzik : Ouz BaydarnStüdyo : Yeşil OdanMix & Mastering : Can VolkannArtwork : Boraoffi..

İç Çamaşırından Kısır Olan da Var, Kanser de! Sırt Ağrınız Varsa Deneyin! Zayıflamanın En Basit Yolu 31:28

İç Çamaşırından Kısır Olan da Var, Kanser de! Sırt Ağrınız Varsa Deney

01:48 Yiyeceklerinizin İçindeki Kanserojen! 07:36 Geç Saatte Yemek Yemeyin Çünkü... 09:16 Güneş Gözlüğü Acıktırır! 11:25 Yemeği İzlemek Zayıflatıyor! 12:34 Probiyotiklerin Bir Çoğu Şifa Değil, TEHLİKE! 15:27 Vitamin v..

  • STUDIO AS tarafından
  • 7 görüntüleme
  • 8 ay önce
Korona Virüsü Yenen Doktor- “Bir Daha İşimi Yapamayacağımı Düşündüm” 03:27

Korona Virüsü Yenen Doktor- “Bir Daha İşimi Yapamayacağımı Düşündüm”

Covid-19 ile mücadelenin aşılama ile birlikte sürdüğü bu günlerde korona virüsü yenen Doç. Dr. Baki Erdem, hastalık sürecinde yaşadıklarını anlattı. Erdem, “Gerçekten çok sıkıntılı dönemlerdi, en çok bir daha işimi yapam..