#Bunu

Bakan Kılıç Diyarbakır’da 09:22

Bakan Kılıç Diyarbakır’da

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, kentte spor alanında yapılan yatırımları incelemek amacıyla Diyarbakır’a geldi. Diyarbakır’a yapılan yatırımları incelemek ve bilgi almak amacıyla Diyarbakır’a gelen Gençlik ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Trabzon’da Konuştu 01:47

Cumhurbaşkanı Erdoğan Trabzon’da Konuştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar Devleti Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani ile yarın Trabzon’da yapacağı Türkiye-Katar Yüksek Stratejik Komite İkinci Toplantısı'na katılmak ve yapımı tamamlanan Akyazı Spor Komp..

Ne Olurdu Sen de Benim Gibi Fakir Olsaydın 01:36

Ne Olurdu Sen de Benim Gibi Fakir Olsaydın

Esin (Filiz Akın) amcasıyla (Mümtaz Ener) birlikte yaşamaktadır. Geçmişte yaptığı hatalardan dolayı dayısından özür dileyerek aralarına dönen Bahri’nin (Gürel Ünlüsoy) hayattaki tek amacı ise paradır. Esin bir akşam arka..

Erdoğan’a Yazdığı ‘Başkanlık’ Şarkısı Tıklanma Rekoru Kırıyor 05:26

Erdoğan’a Yazdığı ‘Başkanlık’ Şarkısı Tıklanma Rekoru Kırıyor

Tasavvuf müziği sanatçısı Muharrem Aygün, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a başkanlık yarışı için ‘Seni Başkan Yapacağız’ isimli şarkı yazdı. İnternette bir anda binlerce kişi tarafından paylaşılan video tıklanma reko..

Karşınızda Eşsiz Performansıyla Cüneyt Arkın 01:02

Karşınızda Eşsiz Performansıyla Cüneyt Arkın

Filiz Akın ve Cüneyt Arkın'dan İstanbul'un güzelim platosu eşliğinde çok romantik bir film; Affedilmeyen. Esin (Filiz Akın) amcasıyla (Mümtaz Ener) birlikte yaşamaktadır. Geçmişte yaptığı hatalardan dolayı dayısından öz..

Nilhan Osmanoğlu’ndan Kılıçdaroğlu'na Yanıt 04:25

Nilhan Osmanoğlu’ndan Kılıçdaroğlu'na Yanıt

Sultan II. Abdülhamid'in torunu Nilhan Osmanoğlu, cumhurbaşkanlığı sistemine neden “evet” dediği konusunda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na cevap vererek, “Bizim canımıza yetti parlamenter sistem artık” dedi. G..

Can Yücel   Sevdiğin Kadar Sevilirsin 03:32

Can Yücel Sevdiğin Kadar Sevilirsin

Yerin seni çektiği kadar ağırsın Kanatların çırpındığı kadar hafif.. Kalbinin attığı kadar canlısın Gözlerinin uzağı gördüğü kadar genç… Sevdiklerin kadar iyisin Nefret ettiklerin kadar kötü.. Ne renk olursa olsun kaşın ..

  • Candy tarafından
  • 1.195 görüntüleme
  • 7 yıl önce
'Cumhuriyet Kimsenin Babasının Malı Değil 06:41

'Cumhuriyet Kimsenin Babasının Malı Değil

Adalet bakanı Bekir Bozdağ, 15 Temmuz’da tarihi bir dönüm noktasını yaşandığını belirterek, “Artık bu ülkede kimse kendisini Cumhuriyetin yegâne muhafızı, Cumhuriyeti bir azınlığın mülkiyetinde görmemelidir. Cumhuriyet h..

Ahmet Mücahid Ören_ FETÖ En Çok Bizimle Uğraştı 06:34

Ahmet Mücahid Ören_ FETÖ En Çok Bizimle Uğraştı

İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Mücahid Ören, mirasını taşıdığı 'Enver Ağabey'in vefatının ardından 'FETÖ' hakkında ilk kez konuştu Ahmet Mücahid Ören, “Özel Gündem” programında TGRT Haber Genel Yayın Yönetm..

Murat Kursun  Sevenler Gece Ölür 04:42

Murat Kursun Sevenler Gece Ölür

Durur zaman durur dünya Sevenlerin çıkmazında Yaşananlar olur rüya Her gecenin sabahında Bir an küser bir yıldız Ben kalırım hep yalnız Sanki senin yokluğunda Dem tutuyor insafsız Sevenler gece ölür bunu yalnız..

Erdogan 'Sosyal Medyanın Kültürümüzü Yiyip Bitirmesine Göz Yumamayız 02:24

Erdogan 'Sosyal Medyanın Kültürümüzü Yiyip Bitirmesine Göz Yumamayız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Televizyonun, internetin, sosyal medyanın kültürümüzü yiyip bitirmesine göz yumamayız. Tam tersini bu imkanları kendi kültürümüze yeni kuşaklara aktarma konusunda etkin yolları bulmal..

Ufo361 - Flieg (Türkçe Altyazılı) 03:29

Ufo361 - Flieg (Türkçe Altyazılı)

Şarkı Sözleri Şarkı Sözleri-- [Intro] Olayı zaten biliyorsunuz! U-F-O-3-6-1 Evet, 361 Uç! Evet ben, evet uçuyorum Evet, uçuyorum (havalardayım) [Part 1] Bana sarmayı (Esrar) ver onu çekmeliyim Arkadaşım yok ahbap, hiç k..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.268 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Neden Yılbaşı Kutlarız 03:47

Neden Yılbaşı Kutlarız

Neden yılbaşı kutlarız? Çünkü Kuzey Kore’de değiliz. Adam yenı yılı kutlayıp, isaya tapacağınıza babaneme tapın demiş. Kim mi? Kım. Kim jong un. Pasifik’in çekik gözlü tombik diktatörü.. bi’ dakka. Ben böyle giydiriyoru..

Payitaht Abdülhamid - Theodor Herzl  Kimdir? 04:37

Payitaht Abdülhamid - Theodor Herzl Kimdir?

Siyonizm'in politik kurucusu olarak kabul edilen Theodor Herzl, 1860 yılında Budapeşte'de doğdu. Orta sınıf bir ailenin ferdi olan Herzl, Viyana Üniversitesinde hukuk eğitimi aldı. Fakat mezuniyetinden sonra Avukatlık sı..

  • ANKA tarafından
  • 854 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Neden Recep İvedik 5 03:39

Neden Recep İvedik 5

Neden Recep İvedik 5 ? Sıradan bir karakteri aykırı ya da aykırı bir karakteri sıradan ortamlara sok. Oluşan kontrasttan şaka çıkar. Bunu da bir defa değil art arda yap. Hepsini bir araya getirince film olsun. Aa baya s..

TBMM Genel Kurulu’nda Bütçe Tartışması 04:58

TBMM Genel Kurulu’nda Bütçe Tartışması

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve ailesi hakkında iddiaları gündeme getirdi. Turan, CHP’nin ambleminde altı ok olduğunu hatırlatarak, “CHP'nin hatırası var altı oka. Var mı?..

Mue - Her Yer Yanacak 02:35

Mue - Her Yer Yanacak

Nakarat : Canını yakanların kanlarıyla söndürücem Bu ateşi ! Cehenneme alıştım ben Yanacak yanacak Heryer yanacak Herkes bunu Kabus sanacak Verse : Tak beni duy yine yak dene Durmak yok herkes gidicek vaktine Ge..

Kakaolu Puding Tarifi 03:17

Kakaolu Puding Tarifi

Malzemeler: 3 su bardağı süt, 2 yemek kaşığı nişasta (buğday veya mısır farketmez), 1/2 su bardağı Kakao, 3/4 su bardağı şeker, 2 yumurta sarısı, 1 tepeleme yemek kaşığı tereyağı. Hazırlanışını görmek ve çıktısını almak ..

Ceza - Holocaust 03:32

Ceza - Holocaust

Ceza - Holocaust Müzik Dinle Şarkı Sözleri Koyduğum nokta belki son ben bunu bilemem aynı bomb gibi gelir sana belkide aynı ton Dibi delik gelebilir ama aynı fon kendini bilemez montofon ve monoton yaşar Hep alt ayn..

Tolga İnci Feat Ozan Vr Ozan Berat - Duyanlar Var 03:52

Tolga İnci Feat Ozan Vr Ozan Berat - Duyanlar Var

Duyanlar Var şarkı sözleri ile Yorulduğum bir yerdeyim ben, her bi saat yaşamak için sorunlarım neden üzerinde. Sorgulamak için doğrularım yolumu yarıda bırakmadı, bir sebeple geldim benim hep peşimden. Aklımdaki sorun..

Feride Hilal Akın - Tutku 03:03

Feride Hilal Akın - Tutku

Söz & Müzik: Feride Hilal Akın Düzenleme: Tanerman Mix & Mastering: Christian Auerbacher / 298 Studios Yönetmen: Hasan Kuyucu Tutku şarkı sözleri ile Bakıyorum yine burdasın Lütfen içinde kuşku kalmasın Her şeyini dö..

Genç İmam, Sosyal Medyadaki Videoları İzleyerek Traktör Yaptı 04:52

Genç İmam, Sosyal Medyadaki Videoları İzleyerek Traktör Yaptı

Gümüşhaneli 29 yaşındaki imam köy işlerini yapan babasına traktör alamayınca sosyal medyadaki videoları izleyerek kendi imkanları ile çıkma parçalarla mini bir traktör yaptı. Merkeze bağlı Aşağı Alıçlı köyünden olan 2 ç..

Ordulu Arıcı, Yarı Çıplak Arıların Arasına Daldı, -Arılarım Beni Tanır- Dedi 04:43

Ordulu Arıcı, Yarı Çıplak Arıların Arasına Daldı, -Arılarım Beni Tanır

Ordu’nun Fatsa ilçesinde arıcılık yapan Abdulkadir Yirmibeşoğlu, kıyafetlerini çıkartarak arılarının bakımını yapıyor, balları çıkartabiliyor. Arılarının kendisini tanıdığını ifade eden Yirmibeşoğlu, bu eylemi kendine ai..

Koronavirüs mücadelesine engel olamadı; 117 kilodan 64 kiloya düştü 06:27

Koronavirüs mücadelesine engel olamadı; 117 kilodan 64 kiloya düştü

Beylikdüzü'nde yaşayan 21 yaşındaki Barış Akyıldız , koronavirüs tedbirleri öncesinde başladığı kilo verme mücadelesini, pandemi süresi boyunca da devam ettirerek 117 kilodan, 64 kiloya düşmeyi başardı. Spor salonlarının..

Allame x Aga B - Çay Koy (Official Video) 03:19

Allame x Aga B - Çay Koy (Official Video)

Sözler Nakarat x2 Paylaş aga paylaş size para size mal mülk yok tez ölün dediler Paylaş paydaş para taş gibi demli çay koy Aga B verse Sicilimiz temiz gece gece biz ikimiz pek tekin değiliz alo Mevzuya mahal yok, ilk ..

Korona Virüsü Yenen Doktor- “Bir Daha İşimi Yapamayacağımı Düşündüm” 03:27

Korona Virüsü Yenen Doktor- “Bir Daha İşimi Yapamayacağımı Düşündüm”

Covid-19 ile mücadelenin aşılama ile birlikte sürdüğü bu günlerde korona virüsü yenen Doç. Dr. Baki Erdem, hastalık sürecinde yaşadıklarını anlattı. Erdem, “Gerçekten çok sıkıntılı dönemlerdi, en çok bir daha işimi yapam..

Esir alınan Rus askerinden Putin’e- Yoldaş Başkan, Rus askerleri ve sizin adınıza utanıyorum 01:44

Esir alınan Rus askerinden Putin’e- Yoldaş Başkan, Rus askerleri ve si

Ukrayna tarafından esir alınan bir Rus askeri, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’e seslenerek, “Yoldaş Başkan, Rus askerleri ve sizin adınıza utanıyorum” dedi. Rusya’nın Ukrayna’ya saldırıları 24 Şubat’tan bu yana dev..

İhtiyar - Bıg 03:18

İhtiyar - Bıg

BIG şarkı sözleri ile Her şey BIG BIG paralar BIG çantada birikti BIG arabam BIG garaja girdi Hiç ağlama bunu kendim hak ettim BIG dream Oyun BIG para BIG Soluduğumuz hava BIG Fanatik çok fanatik Sorun değil hiç bana ..

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek 05:43

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek MHP lideri Bahçeli, Cumhuriyet Gazetesinin bazı yönetici ve yazarlarının gözaltına alındığı soruşturmaya destek verdi. Bahçeli: Adında Cumhuriyet olup da, Cumhur..

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı 06:59

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Sayın Devlet Bahçeli’ye de söylüyorum, Türkiye’yi bölme projesidir başkanlık sistemi dedi. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğl..