#Bunun

Trabzonlu öğrenciler 1 TL ile 100 kilometre giden elektrikli araç yaptı 05:17

Trabzonlu öğrenciler 1 TL ile 100 kilometre giden elektrikli araç yapt

Trabzon'un Of ilçesinde meslek lisesi öğrencileri 8 ayda yaptıkları 120 kilo ağırlığındaki elektrikli araç, bir tam şarjla 1 TL'ye 100 kilometre gidebiliyor. Teknofest elemelerini geçen öğrenciler, ''Simurg'' isimli araç..

Kremlin Sözcüsü Peskov'un Cumhurbaşkanı Erdoğan İçin Söylediği Sözler Şaşırttı 01:42

Kremlin Sözcüsü Peskov'un Cumhurbaşkanı Erdoğan İçin Söylediği Sözler

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Rusya-Ukrayna Savaşı’nda Türkiye’nin konumuna değinerek, “Türkiye çıkarlarına göre hareket ediyor ve gerektiği yerde açıkça ‘evet’ ya da ‘hayır’ diyebiliyor” ifadelerini kullanarak, “Moder..

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Pyd'ye Silah Verdiler 02:14

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Pyd'ye Silah Verdiler

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Pyd'ye Silah Verdiler Cumhurbaşkanı Erdoğan:63 ülke koalisyon güçleri olarak biz, 10 bin DEAŞ'lıyı halledemiyoruz, bunun için PYD'ye YPG'ye diyoruz ki 'Gel, siz de terörist olsanız da bize yardım..

İç Dünyanızda Şu Anda Neler Oluyor_ 03:50

İç Dünyanızda Şu Anda Neler Oluyor_

İç dünyanızda şu anda neler oluyor? Bunu hemen test edebilirsiniz. Bu testte sizin hayal ve iç dünyanızda yaşanan durumlar tespit edilecek ve bunun farkında olmanız sağlanacaktır...

  • PengoTV tarafından
  • 1.040 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yıldızlar Parlıyor-Çizgi Film Çocuk Şarkıları  - Sevimli Dostlar 02:25

Yıldızlar Parlıyor-Çizgi Film Çocuk Şarkıları - Sevimli Dostlar

Okul öncesi minik yavrular için Sevimli Dostlar 'dan yeni uyku şarkısı... Anaokulu seviyesindeki yavrularımızın uyku zamanı gelişimlerindeki en önemli konulardan birisi olmakla beraber yavrularımız aslında uykuyu pek sev..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.203 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Aziz Yıldırım'dan Ver Yansın,  Beni Sokaktaki Şerefsiz Gönderemez 07:20

Aziz Yıldırım'dan Ver Yansın, Beni Sokaktaki Şerefsiz Gönderemez

Aziz Yıldırım Beni Sokaktaki Şerefsiz Gönderemez Basında çıkan başkanlığı bıraksın söylemleri için sert açıklamalarda bulunan Yıldırım, 'Beni sokakta, 3 tane medyadaki şerefsiz ahlaksız gönderemez. Yargıtay kararının ..

Age of Heroes 1:33:34

Age of Heroes

Age of Heroes; Birleşik Krallık yapımı Savaş filmi. 2.Dünya savaşındaki Almanlar tarafından işgal edilen Norveç'teki teknolojik aleti almak için savaşan 8 komando ve 1 Teknisyenin verdiği savaşı anlatmaktadır. Komutan Ba..

  • Film İzle tarafından
  • 3.085 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması 02:04

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, idam ya da anayasa değişikliği konusunda AK Parti’nin tek başına bir şey yapamayacağını söyleyerek, Bu parlamentonun vereceği bir karardır. Bu konuyu e..

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar 04:45

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, BBC'de Türkiye aleyhine 'Suriyeli çocuk işçileri çalıştırıyor' haberine ilişkin, Kasıtlı bir haber, art n..

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı 06:59

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Sayın Devlet Bahçeli’ye de söylüyorum, Türkiye’yi bölme projesidir başkanlık sistemi dedi. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğl..

Matematik Bilmeden Full Çekmek 27:28

Matematik Bilmeden Full Çekmek

Evet türk eğitim sisteminin geldiği noktayı zaten biliyorduk fakat, bunun kanıtı olarak sitemizde bulunduralım bu videoyu. Bu adamın bu kadar ezber ve basit teknikleri varsa, bundan ders almadan, o sözde bilgi ve zeka öl..

  • PengoTV tarafından
  • 1.013 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz 06:11

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Batı'ya sert eleştirilerde bulunarak Suriye'deki insani sorumluluk konusunda sınıfta kalanların bize ders vermesine izin vermeyiz dedi. Cumh..

Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan- Sivillere Silah Vermedik 01:11

Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan- Sivillere Silah Vermedik

Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan- Sivillere Silah Vermedik Meclis Araştırma Komisyonu'na konuşan Ankara Emniyet Müdürü Mahmut Karaaslan, darbe girişimi akşamı sivillere silah vermediklerini söyledi. Ancak ihtiyaç duysay..

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak 08:36

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak Halkların Demokratik Partisi (HDP) milletvekillerine yönelik operasyonu değerlendiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Dokunulmazlık üzerinden devlete, millete, yargıya ..

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek 00:33

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek Fethullah Gülen'in talebelerinden biri olan örgütün üst düzey isminin, 2010 yılında düzenlediği gizli toplantıda, 15 Temmuz kanlı darbe girişimi planının..

Ömer Çelik'ten AB'ye Yanıt  'Orantısız Güç' İfadesi Raporun Utanç Vesikasıdır 06:45

Ömer Çelik'ten AB'ye Yanıt 'Orantısız Güç' İfadesi Raporun Utanç Vesi

Ömer Çelik'ten AB'ye Yanıt- 'Orantısız Güç' İfadesi Raporun Utanç Vesikasıdır AB Bakanı Çelik, Avrupa Komisyonunun İlerleme Raporu için Türkiye-Avrupa Birliği ilişkilerine hizmet etmeyen katılım müzakereleri perspektif..

Kuzucuk Basketbol 03:35

Kuzucuk Basketbol

Kuzucuk bir basketbol salonuna basket oynamaya gelmiştir. Ancak boyu kısa, pota uzun ve top ağır olduğu için topu potaya atamaz. Kıyafeti olmadığı için yapamadığını düşünür ve gidip giyinir ancak yine atamaz topu. Sinirl..

  • ÇocukTV tarafından
  • 705 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kuzucuk Yüzme 03:32

Kuzucuk Yüzme

Sıcak bir sabahta kuzucuk, yüzmek ister. Bunun için şişme ördeğini almak üzere deposuna gider ancak deposu çok dağınık olduğundan biraz sıkıntı yaşar. En sonunda ördeğini bulup şişirir ama özensizce kullandığı için yıpra..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.059 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erdoğan- Türk Tipi Başkanlık Sistemi Daha Hızlı Kalkınma Fırsatı Verecek 01:02

Erdoğan- Türk Tipi Başkanlık Sistemi Daha Hızlı Kalkınma Fırsatı Verec

Erdoğan- Türk Tipi Başkanlık Sistemi Daha Hızlı Kalkınma Fırsatı Verecek El-Cezire'ye konuşan Erdoğan, Türk tipi başkanlık sistemiyle ilgili Bu, Türkiye'ye çok daha hızlı bir şekilde kalkınma fırsatı verecektir diyorum..

Ovit Tünelinde  Işık Görüldü 03:18

Ovit Tünelinde Işık Görüldü

Ovit Tünelinde Işık Görüldü Hizmete girdiğinde dünyanın en uzun 2. tüneli olacak olan ve Rize ile Erzurum'u birbirine bağlayacak Ovit Tüneli’nde Başbakan Binali Yıldırım’ın kullandığı iş makinesinin son vuruşları ile ..

Üç Hür El&Kolbastı (1974) 02:06

Üç Hür El&Kolbastı (1974)

Üç Hür El Kolbastı (1974) Trabzon Türk Rock müzik tarihinin kardeş grubu Üç Hürel, 1970 yazında Onur, Haldun ve Feridun Hürel kardeşler tarafından kuruldu. Aslında söz konusu bu tarih, grubun Üç Hürel ismi altında ilk..

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı 08:52

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Ermeni Heyeti Başkanı Nahapetyan'ın, Türkiye'nin DEAŞ'ı desteklediği iddiasıyla ilgili, Siz nasıl söylersiniz DEAŞ'e destek verdiğimizi..

Heidi Çizgi Film Türkçe Masal 10 07:51

Heidi Çizgi Film Türkçe Masal 10

Heidi tam adıyla Heidi, Girl of the Alps, İsviçre'li yazar Johanna Spyri'nin Heidi kitabının tamamının Heidi adı altında uyarlandığı çizgi dizidir. Küçük Heidİ'nin,gerçek adı Adelheid, annesinin ölümü ve teyzesinin bunun..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.840 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar' 05:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar'

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lozan’ın tartışılmaz kutsal bir metin olmadığını belirterek, hala Türkiye’nin Lozan’a hapsedilmeye çalışıldığını sö..

Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da Konuştu. 03:06

Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim

Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da Konuştu. Başbakan Binali Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da konuştu. İnternet güvenliğini..

Milyonları Ağlatan - Kısa Film Mutlaka İzleyin 05:17

Milyonları Ağlatan - Kısa Film Mutlaka İzleyin

Milyonları Ağlatan - Kısa Film Mutlaka İzleyin Bunun Herkesin Hatırlaması için paylaşmanızı rica ediyoruz...

  • Dini Mubin tarafından
  • 936 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çılgın Taraftar Penaltı Kaçırttı! Yok böyle Taraftar.... 00:34

Çılgın Taraftar Penaltı Kaçırttı! Yok böyle Taraftar....

İspanya'da yerel lig takımlarından Herkules ve Alcoyano maçında ilginç bir olay yaşandı. Hercules takımı kazandığı penaltı atışını kullanmak üzereyken Alcoyano takımının bir taraftarı pantolonunu indirdi. Bunun üzerine A..

  • Cowboy tarafından
  • 667 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı'ndan İsrail’e 'Ezan Yasağı' Uyarısı 02:18

Cumhurbaşkanı'ndan İsrail’e 'Ezan Yasağı' Uyarısı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İsrail’de gündemde olan ezan yasağı yasa tasarısı ile ilgili olarak endişelerini İsrail Cumhurbaşkanı Rivlin’e ilettiğini belirtti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İsrail’de gündemd..

Kirli Hava Sorunu İçin Hava Temizleme Cihazı  : IQ Air CleanZone SL 00:07

Kirli Hava Sorunu İçin Hava Temizleme Cihazı : IQ Air CleanZone SL

Büyük daireler , okul,tesisler,yurtlar, iş yerleri ve evler için Hava Temizleme Cihazı : IQ Air CleanZone SL Bunu kabul edelim: Bir hava temizleyici olsa bile, güç genellikle sadece yeterli bir oda içindir. temiz hava B..

Fetö'nün Darbesi Başarılı Olsaydı ''Humeyni Gibi Türkiye'ye Gelmeyi'' Planladığını İfade Etti 01:39

Fetö'nün Darbesi Başarılı Olsaydı ''Humeyni Gibi Türkiye'ye Gelmeyi''

Arka Plan programında konuşan AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, İslam'a uymayan kumpaslar yapan FETÖ'nün elebaşı Gülen'in eğer darbe başarılı olsaydı Humeyni gibi Türkiye'ye gelmeyi planladığını ifade etti. Bütü..