#Bunun bedelini

Öğretmenlere Güven Olmaz 00:28

Öğretmenlere Güven Olmaz

İş derse gelince değişir. Bu videoda bunun en iyi örneği...

  • JET TV tarafından
  • 1.011 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Musul Harekâtı İkinci Gününde 01:08

Musul Harekâtı İkinci Gününde

Musul Harekâtı İkinci Gününde VE PEŞMERGE AÇIKLADI: 24 SAATTE… Peşmerge güçleri harekâtın ilk saatlerinde üç koldan saldırarak, bazı köyleri ele geçirdi. Dün akşam saatlerinde, 24 saat içerisinde 200 kilometrekare alan..

Avci Kis Savasi The Huntsman: Winter's War 2:00:10

Avci Kis Savasi The Huntsman: Winter's War

Özet ve Detay : Özel yeteneklere sahip bir kraliçe olan Freya, küçük kardeş Ravenna’nın öldüğünü haber alır. Hiç vakit kaybetmeden kardeşini yeniden canlandırmak için uğraşır. Bunun için büyücü kadının yardımına ihtiyaç ..

  • Film İzle tarafından
  • 13.471 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Esma'ya mektup Dursun Ali Erzincanlı okudu - Muhammed Mursi 05:30

Esma'ya mektup Dursun Ali Erzincanlı okudu - Muhammed Mursi

Esma'ya mektup Dursun Ali Erzincanlı okudu - Muhammed Mursi Esma'ya yazılan mektubu Dursun Ali Erzincanlı okudu Mısır'da İhvan Lideri Muhammed El Biltaci'nin darbeci askerler tarafından şehit düşürülen kızı Esma için ya..

  • Dini Mubin tarafından
  • 871 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Batan Gemide Az Oksijen İle Hayatta Kalmak Mümkün Mü-Test Ettik 03:32

Batan Gemide Az Oksijen İle Hayatta Kalmak Mümkün Mü-Test Ettik

Alabora olmuş bir teknede sınırlı oksijen ile hayatta kalmanın ne kadar mümkün olduğunu merak ettik. Bunun için de havuz ortamında bazı şartları oluşturarak ilginç bir test yaptık...

  • JET TV tarafından
  • 814 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan'dan TEOG Açıklaması  Kaldırılması Lazım 01:19

Erdoğan'dan TEOG Açıklaması Kaldırılması Lazım

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ATV, A Haber ortak yayınında gündemi değerlendirdi. TEOG sınavını yanlış bulduğunu dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Ben TEOG olayını istemiyorum. Bunu da artık yanlış buluyorum. Bunu..

Fazilet Hanım Ve Kızları 15. Bölüm Fragmanı 00:51

Fazilet Hanım Ve Kızları 15. Bölüm Fragmanı

Fazilet Hanım Ve Kızları 15. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Ömrünü zengin bir hayat hayaliyle sürdüren ve bunun anahtarını kızlarında gören Fazilet Hanım’ın, kızları üzerinden hayatına olan öfkesini ve geçmişi ile hesaplaş..

Warcraft  Lothar & Savaş Şefi Dövüşü  03:34

Warcraft Lothar & Savaş Şefi Dövüşü

Warcraft filmi oyun olan World of Warcraft’ın sinemaya uyarlanmış halidir oyunda farklı güçlere sahip olan ve farklı ırkları temsil eden kişiler büyük bir savaş içerisinde buluncaklardır bunun içinde çok öncelerden berid..

  • ANKA tarafından
  • 2.787 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fazilet Hanım ve Kızları 16. Bölüm Fragmanı 00:52

Fazilet Hanım ve Kızları 16. Bölüm Fragmanı

Ömrünü zengin bir hayat hayaliyle sürdüren ve bunun anahtarını kızlarında gören Fazilet Hanım’ın, kızları üzerinden hayatına olan öfkesini ve geçmişi ile hesaplaşmasının onları ihtişamlı “Egemen Yalı’sının” tam da ortası..

Sakarya'da Radyoaktif Madde Alarmı 06:28

Sakarya'da Radyoaktif Madde Alarmı

Sakarya'da Radyoaktif Madde Alarmı Sakarya’da 16 yaşındaki bir gencin rahatsızlanması sonucu kaldırıldığı hastanede yapılan incelemelerde radyasyon tespit edildi. Gencin evinin bulunduğu sokak karantinaya alınırken, A..

Türk Yıldızları'nın İlk Kadın Komutanından '15 Temmuz' Yorumu 08:44

Türk Yıldızları'nın İlk Kadın Komutanından '15 Temmuz' Yorumu

Türk Yıldızları'nın İlk Kadın Komutanından '15 Temmuz' Yorumu Dünyanın dört bir yanında gökyüzünün tozunu attıran Türk Yıldızları'nın ilk kadın filo komutanı Binbaşı Esra Özatay, 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında Türk..

Deniz Baykal'ın Başkanlık Açıklaması  Baykal Ne Demek İstedi Avni Özgürel Yorumluyor 15:50

Deniz Baykal'ın Başkanlık Açıklaması Baykal Ne Demek İstedi Avni Özgü

Deniz Baykal'ın Başkanlık Açıklaması Baykal Ne Demek İstedi Avni Özgürel Yorumluyor Deniz Baykal'ın BAŞKANLIK ÇIKIŞI / Baykal Ne Demek İstedi? / Avni Özgürel Yorumluyor Deniz Baykal'dan başkanlık sistemi açıklaması ..

İnşaatta Kalan Ailenin Yaşam Savaşı 05:33

İnşaatta Kalan Ailenin Yaşam Savaşı

İnşaatta Kalan Ailenin Yaşam Savaşı Hatay’da sıvası, kapısı, penceresi olmayan bir inşaatta kalan Yıldız ailesi, tuvaleti ve banyosu bulunmayan evlerinde hayata tutunmaya çalışıyor. Çocuklarının okuyup kendilerini kurta..

Fazilet Hanım ve Kızları 16. Bölüm 2. Fragmanı 00:47

Fazilet Hanım ve Kızları 16. Bölüm 2. Fragmanı

Fazilet Hanım ve Kızları 16. Bölüm 2. Fragman Yayınlandı. Ömrünü zengin bir hayat hayaliyle sürdüren ve bunun anahtarını kızlarında gören Fazilet Hanım’ın, kızları üzerinden hayatına olan öfkesini ve geçmişi ile hesapl..

Dünya Tarihini Değiştirecek Satırlar Osmanlı Rasathanesinde 01:36

Dünya Tarihini Değiştirecek Satırlar Osmanlı Rasathanesinde

Sanayi Devrimi'nin en önemli adımlarından biri olan buhar makinesi, icadından gelişimine kadar sadece Avrupalıların ihtisas alanıymış gibi anlatıldı yüzyıllarca. Ancak Kandilli Rasathanesi Kütüphanesi'ndeki el yazmaları ..

Fazilet Hanım ve Kızları 17. Bölüm Fragmanı 00:43

Fazilet Hanım ve Kızları 17. Bölüm Fragmanı

Ömrünü zengin bir hayat hayaliyle sürdüren ve bunun anahtarını kızlarında gören Fazilet Hanım’ın, kızları üzerinden hayatına olan öfkesini ve geçmişi ile hesaplaşmasının onları ihtişamlı “Egemen Yalı’sının” tam da ortası..

Başbakan Yıldırım: Irak Bize Laf Edeceğine Terör Örgütü Pkk'ya Yataklık Yapmasın 01:47

Başbakan Yıldırım: Irak Bize Laf Edeceğine Terör Örgütü Pkk'ya Yataklı

Başbakan Yıldırım: Irak Bize Laf Edeceğine Terör Örgütü Pkk'ya Yataklık Yapmasın BAŞBAKAN Binali Yıldırım, Iraklı yetkililerin Başika'daki Türk güçleriyle ilgili açıklamalarına tepki gösterip, Ülkemizin başını ağrıtan ..

Zorlu İkili 2 Guns Türkçe Dublaj Film İzle 1:49:15

Zorlu İkili 2 Guns Türkçe Dublaj Film İzle

Özet ve Detaylar İki rakip büro, bu iki farklı büroda çalışan 2 ajan ve bunların başından geçenlerle ilgili bir aksiyon filmi 2 Guns. Birlikte çalışmak zorunda bırakılan bu iki ajan da, bir diğerinin gizli bir görevde ça..

  • Film İzle tarafından
  • 12.834 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çaydanlığın İçinde Servet Unuttu 01:26

Çaydanlığın İçinde Servet Unuttu

Arnavutköy'de aldığı çaydanlığı değiştirerek Fransa'ya giden bir vatandaş, değiştirdiği çaydanlığın içinde servet unuttu. 2 kilo altın ve 20 bin dolar unutan vatandaş, annesini arayarak durumu iletti. Bunun üzerine iş ye..

FETÖ ile DHKP/C 'nin Ortak 'Kaos Planı' İddanamesi 01:37

FETÖ ile DHKP/C 'nin Ortak 'Kaos Planı' İddanamesi

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyesi eski polislerin, silahlı terör örgütü DHKP/C'ye eleman yerleştirdiği ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Üsküdar'daki konutunun krokisinin sızdırıldığı bu örgüt elemanları ara..

Hızlı ve Öfkeli 9 Çıkış Tarihi Belli Oldu 02:06

Hızlı ve Öfkeli 9 Çıkış Tarihi Belli Oldu

Film stüdyosu Universal Pictures tüm yıl boyunca serisinin bir sonraki taksit çıkış tarihini erteledi, raporlar Day.Az atfen Segodnya.ua . Hayranlar franchise'in bir sonraki bölümünü 10 Nisan 2020'de görecekler. Daha..

Putinden Karadeniz Fıkrası - Asın Bayrakları 00:51

Putinden Karadeniz Fıkrası - Asın Bayrakları

Gecen gun Moskova'da düzenlenen panelde oturum başkanının sürekli soruları Putin’e yöneltmesi üzerine Rus lider, moderatörün sorusunu yarıda kesip İsrail Ordusu’yla ilgili bir fıkra anlatti. Bunun uzerine esprili bir şek..

  • JET TV tarafından
  • 688 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bir Babanın İki Büyük Acısı 06:53

Bir Babanın İki Büyük Acısı

Bir Babanın İki Büyük Acısı Gaziantep'te yaşayan Abdürrezzak Karadağ'ın kas erimesi bulunan iki çocuğu gözleri önünde her geçen gün eriyor. Karadağ, hastalığından dolayı yürüyemeyen büyük oğlunu sırtında taşırken, sürek..

Kızılay’ın Musul Yardım Konvoyu Erbil’e Ulaştı 03:51

Kızılay’ın Musul Yardım Konvoyu Erbil’e Ulaştı

Kızılay’ın Musul Yardım Konvoyu Erbil’e Ulaştı Türk Kızılayı’nın Musul da Senin Yurdun kampanyası kapsamında 527 tonluk insani yardım malzemesi taşıyan konvoy Erbil’e ulaştı. İnsani yardım malzemeleri tırlardan depola..

Sosyal Medya Bu Esrarengiz Görüntüleri Konuşuyor 00:39

Sosyal Medya Bu Esrarengiz Görüntüleri Konuşuyor

İrlanda'daki bir ortaokulda gece 3'te güvenlik kamerasının çektiği görüntüler tartışma konusu oldu. Kameranın kaydettiği görüntülerde önce öğrenci dolapları kendi kendine yıkılırken sonra temizlik levhası devriliyor. Tüm..

Film Çekimini Gerçek Sanan Polis, Oyuncuya Ateş Açtı! 00:54

Film Çekimini Gerçek Sanan Polis, Oyuncuya Ateş Açtı!

Amerika'nın Indiana eyaletinde görev yapan bir polis, bir filmin hırsızlık sahnesini gerçek zannedip elinde oyuncak tabanca bulunan oyuncuya ateş açtı. Mahalle sakinleri filmi gerçek sanarak 911'i aradı. İhbar üzerine bö..

Fatma Şahin - Su Kesintisine İlişkin İddialar 01:42

Fatma Şahin - Su Kesintisine İlişkin İddialar

Fatma Şahin - Su Kesintisine İlişkin İddialar Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, kentte arıza nedeniyle uygulanan su kesintisine ilişkin sosyal medya üzerinden dile getirilen iddialara tepki göstererek, ..

İmha Edilmek İstenen Patlayıcı İnfilak Etti- 2'si Polis 3 Yaralı 01:12

İmha Edilmek İstenen Patlayıcı İnfilak Etti- 2'si Polis 3 Yaralı

İmha Edilmek İstenen Patlayıcı İnfilak Etti- 2'si Polis 3 Yaralı Bingöl’ün Genç ilçesinde teröristler tarafından menfeze tuzaklanan patlayıcının güvenlik güçlerince imha edildiği sırada infilak etmesi sonucu 2 polis ve..

Cumhuriyet'in Çocukları 29 Ekim'i Coşkuyla Kutladı 02:39

Cumhuriyet'in Çocukları 29 Ekim'i Coşkuyla Kutladı

Cumhuriyet'in Çocukları 29 Ekim'i Coşkuyla Kutladı Bahçeşehir Okulları Cumhuriyetimiz'in 93. Kuruluş yılı şerefine '29 Ekim Cumhuriyet Gençleri Konseri' ile kutladı. Bahçeşehir Okulları Cumhuriyetimiz'in 93. Kuruluş y..

Halit Ergenç Ateş Püskürdü 07:05

Halit Ergenç Ateş Püskürdü

Oyuncu eşi Bergüzar Korel ve oğlu Ali ile Etiler’deki bir restorandan çıkarken görüntülenen Halit Ergenç, dizi oyuncularının bölüm başına aldığı ücretlerin eleştirilmesine isyan etti. 47 yaşındaki oyuncu, “Deli gibi çalı..

  • ANKA tarafından
  • 547 görüntüleme
  • 7 yıl önce