#Buradan

15 Temmuz Kahramanları Konya’da Yaşadıklarını Anlattı 05:57

15 Temmuz Kahramanları Konya’da Yaşadıklarını Anlattı

15 Temmuz Kahramanları Konya’da Yaşadıklarını Anlattı Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ)’nün 15 Temmuz’daki darbe girişiminin etkisiz hale gelmesinde büyük pay sahibi olan vatandaşlar o geceye ilişkin anılarını Konya’da an..

Game Of Thrones 7. Sezon 5. Bölüm İzle (Türkçe Altyazılı) 1:00:58

Game Of Thrones 7. Sezon 5. Bölüm İzle (Türkçe Altyazılı)

Game Of Thrones 7.Sezon 5.Bölüm Türkçe Dublaj Buradan İzleyebilirsiniz: https://www.seyredelim.com/video/91880/game-of-thrones-7-sezon-5-bolum-turkce-dublaj-hd-izle/ Game Of Thrones 7.Sezon 5.Bölümünü Full Hd Film Türkçe..

Game Of Thrones 7.Sezon 6.Bölüm İzle (Türkçe Altyazılı ) 1:06:01

Game Of Thrones 7.Sezon 6.Bölüm İzle (Türkçe Altyazılı )

Bölümün Türkçe Dublajını Buradan İzleyebilirsiniz : https://www.seyredelim.com/video/95083/game-of-thrones-7-sezon-6-bolum-turkce-dublaj-izle/ Game Of Thrones 7.Sezon 6.Bölümünü Full Hd Film Türkçe Altyazılı Yabancı Dizi..

Game Of Thrones 7.Sezon 7.Bölüm İzle (Türkçe Altyazılı ) 1:21:22

Game Of Thrones 7.Sezon 7.Bölüm İzle (Türkçe Altyazılı )

Bölümün Türkçe Dublajını Buradan İzleyebilirsiniz : https://www.seyredelim.com/video/96652/game-of-thrones-7-sezon-7-bolum-turkce-dublaj-izle/ Game Of Thrones 7.Sezon 7.Bölümünü Full Hd Film Türkçe Altyazılı Yabancı Dizi..

Mehmet Şimşek Başkanlık İçin Tarih Verdi 03:37

Mehmet Şimşek Başkanlık İçin Tarih Verdi

Mehmet Şimşek Başkanlık İçin Tarih Verdi Başbakan Yardımcı Mehmet Şimşek, başkanlık sistemi için ilk defa tarih verdi, Önümüzdeki senenin ilk veya ikinci çeyreğinde hayata geçirebilelim dedi Başbakan Yardımcı Mehmet..

203 Kilogramlık Kütüğü Sırtında Taşıdı 03:15

203 Kilogramlık Kütüğü Sırtında Taşıdı

203 Kilogramlık Kütüğü Sırtında Taşıdı Rize'de 'Rambo' lakaplı Ramazan Çepni, 203 kilogram olarak tartılan ağaç kütüğünü sırtında taşımayı başardı Rize’nin Çayeli İlçesi Büyükköy Beldesi’nde yaşayan 43 yaşındaki Ramaz..

Almanya Dışişleri- Türkiye'ye İhtiyacımız Var( Steinmeier) 01:10

Almanya Dışişleri- Türkiye'ye İhtiyacımız Var( Steinmeier)

Almanya Dışişleri- Türkiye'ye İhtiyacımız Var( Steinmeier) Salı günü Ankara'yı ziyaret edeceğini açıklayan Alman Bakan, AB'nin Türkiye'nin üyelik müzakerelerini askıya alması önerilerine karşı çıkarak, Biz Türkiye'nin ..

Bedava Trump Çayı 01:37

Bedava Trump Çayı

Muş’un Malazgirt ilçesinde yıllardır kahvehane işleten Murat Şancı, ABD’de başkanlık seçimini sürpriz biçimde Cumhuriyetçi Donald Trump’ın kazanmasından dolayı gelen müşterilerine bedava çay ve kola ısmarladı. Yıllardı..

  • Cowboy tarafından
  • 969 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gökçek’ten ODTÜ Protestosu İle İlgili Açıklama 02:37

Gökçek’ten ODTÜ Protestosu İle İlgili Açıklama

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, “Aylin’in derdi başka tekrar CHP’ye dönmek istiyor ama kızcağızı almıyorlar. Ben buradan rica ediyorum Kemal Kılıçdaroğlu’na. Aylin’i affet partiye yeniden al, bak bu kada..

Poposuna Dev Sapanla Vuran Adam 01:51

Poposuna Dev Sapanla Vuran Adam

Şaka, meydan okuma , iddia adı her ne olursa olursun kendine bu tarz acılar çektiren insanların normal olmadığını düşünüyorum. Buradan psikologları göreve çağırıyorum...

  • JET TV tarafından
  • 808 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Elektrik Masrafını Azaltmak İçin Kendi Elektriğini Üretiyor 01:00

Elektrik Masrafını Azaltmak İçin Kendi Elektriğini Üretiyor

Ordulu 64 yaşındaki Ahmet Ergin, tasarruf sağlamak amacıyla kurduğu sistemle evinin elektriğini üretiyor. Ergin, 3 katlı evine elektrik üretim sistemi kurdu. Bu sistem sayesinde evinin kullanılan iki dairesinin elektriği..

Başbakan Yıldırım’dan Kobilere Müjde 16:04

Başbakan Yıldırım’dan Kobilere Müjde

Başbakan Yıldırım’dan Kobilere Müjde Başbakan Binali Yıldırım, Rize’de STK temsilcileri ile bir araya geldiği toplantıda, kobilere yeni kredi müjdesi verirken, asgari ücret desteğinin 2017 yılında da devam edeceğini açı..

Oğlunu Toprağa Gömerek Kurtardı 01:00

Oğlunu Toprağa Gömerek Kurtardı

Babasıyla birlikte Ardahan'da çobanlık yapan Murat Yıldırım hayvanları otlattığı sırada yıldırım çarpması sonucu bir anda yere düştü. Oğluna yaklaşık 100 metre uzakta bulunan baba ışık saçılmasını görünce oğlunun yanına ..

Tuvaletten Çıkan Yaratık Şoke Etti! 00:36

Tuvaletten Çıkan Yaratık Şoke Etti!

Malezya'da bir evin tuvaletinden çıkan bataklıkta bulunduğu tahmin edilen yaratık büyük korku oluşturdu. Mirror'da yer alan habere göre ev sahibi fotoğrafçı 25 yaşındaki Zul Hanif Anip evlerinin pirinç tarlasına yakın ol..

Başbakan Yıldırım- 'En güvenli liman Türkiye’dir' 07:34

Başbakan Yıldırım- 'En güvenli liman Türkiye’dir'

Başbakan Yıldırım- 'En güvenli liman Türkiye’dir' Başbakan Binali Yıldırım, “Dostlarımızın, kardeşlerimizin, Asya’dan, Afrika’dan, sığınacakları, yatırımlarını yapacakları en güvenli liman Türkiye’dir” dedi Başbakan ..

A.R.O.G  Böyle Bir Dünyaya Çocuk Getirmek 02:22

A.R.O.G Böyle Bir Dünyaya Çocuk Getirmek

Bir Aşk Filizlenmeden Buradan Gidelim Senin Bakışın Bakış Değil..

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Galatasaraylı Gencin Güldüren Diyaloğu 02:12

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Galatasaraylı Gencin Güldüren Diyaloğu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yahya Kemal Beyatlı Kongre Merkezi'nde düzenlenen 2023 Gençlik Şurası'na katıldı. Erdoğan buradan çıkışta evinin balkonunda bulunan bir kadının kendisine seslenerek davet ettiğini fark..

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ Rıza Sarraf Davası Siyasi Bir Davadır 00:59

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ Rıza Sarraf Davası Siyasi Bir Davadır

Başbakan Yardımcısı Bozdağ, ABD'de tutuklu yargılanan iş adamı Rıza Sarraf ile ilgili, Buradan çok net bir şekilde söylüyorum; bu dava siyasi bir davadır, hukuksal hiçbir dayanağı yoktur. dedi...

Erdoğan İlk Kez Açıkladı: Servetini Yurt Dışına Çıkarmaya Çalışan İş Adamları Var 00:44

Erdoğan İlk Kez Açıkladı: Servetini Yurt Dışına Çıkarmaya Çalışan İş A

AK Parti'nin Muş İl Kongresi'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şimdi Türkiye'ye yeni bir kumpas uygulamaya çalışıyorlar. Bazı haberler alıyorum, bazı sinyaller alıyorum, bazı iş adamlarının varlıklarını yu..

Cumhurbaşkanı'ndan AB'ye Tepki- Yıl Sonuna Kadar Sabredelim, Sonra Referanduma Gidelim 03:19

Cumhurbaşkanı'ndan AB'ye Tepki- Yıl Sonuna Kadar Sabredelim, Sonra Ref

Cumhurbaşkanı'ndan AB'ye Tepki- Yıl Sonuna Kadar Sabredelim, Sonra Referanduma Gidelim Milli Tarım Projesi toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, AB'ye tepki gösterdi, Yıl sonuna kadar sabredelim, ondan sonra mi..

Köy Korucularının İsmi Ve Maaşlarında İyileştirme 00:59

Köy Korucularının İsmi Ve Maaşlarında İyileştirme

Köy Korucularının İyiİsmi Ve Maaşlarında leştirme 35 yıldır koruculara verilen 'geçici' ve 'köy' ibareleri kaldırıldı. 840 lira olan maaşları, en düşük memur maaşına endekslendi. Emeklilik hakları genişletildi. Van Gü..

Van Büyükşehir Belediyesi'ne Yönelik Operasyonda, Belediye Başkanı Bekir Kaya Gözaltına Alındı. 00:37

Van Büyükşehir Belediyesi'ne Yönelik Operasyonda, Belediye Başkanı Bek

Van Büyükşehir Belediyesi'ne yönelik operasyonda, Belediye Başkanı Bekir Kaya gözaltına alındı. Sabah saatlerinde Van Emniyet Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen operasyonda Van Büyükşehir Belediye Başkanı Bekir Kaya evin..

Atalarınıza Bir Şey Söyleme Fırsatınız Olsaydı Ne Söylerdiniz 03:50

Atalarınıza Bir Şey Söyleme Fırsatınız Olsaydı Ne Söylerdiniz

Sokak Röportajları iftiharla sunar buradan atalarınıza bir şey söyleme fırsatınız olsa onlara ne söylerdiniz..

  • JET TV tarafından
  • 941 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan Çad'da Halkın Büyük İlgisiyle Karşılandı 00:54

Erdoğan Çad'da Halkın Büyük İlgisiyle Karşılandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan, resmi temaslarda bulunmak üzere Çad'ın başkenti Encemine'ye geldi. Afrika turunun ikinci durağı Çad'daki temaslarını tamamlayan Erdoğan buradan Tunus'a geçecek...

Türk Çalgıcılardan İngiliz Futbolculara Waka Waka 01:11

Türk Çalgıcılardan İngiliz Futbolculara Waka Waka

Manganın eski solisti Ferman Akgül, önceki akşam görüntülendi. Ferman Akgül önceki akşam minik bir konser sonrası, Eşinin arkadaşları ve Arsenal Copenhagen Danimarka milli futbolcusu olan kuzenleri ile objektiflere yansı..

  • BETA tarafından
  • 791 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sınıra Tank Sevkiyatı Sürüyor 04:45

Sınıra Tank Sevkiyatı Sürüyor

Zeytin Dalı Harekatı harekatı kapsamında operasyonlar devam ederken, Suriye sınırının kritik noktalarına tank ve obüs sevkiyatı yapıldı. Gaziantep 5. Zırhlı Tugay Komutanlığından hareket eden askeri konvoy akşam saatleri..

Gaziantep Karkamış Gümrük Kapısı'nda, 63 Yıl Sonra İhracat Resmen Başladı. 02:28

Gaziantep Karkamış Gümrük Kapısı'nda, 63 Yıl Sonra İhracat Resmen Başl

Gaziantep Karkamış Gümrük Kapısı'nda, 63 Yıl Sonra İhracat Resmen Başladı. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından A sınıfı Gümrük Müdürlüğüne yükseltilen Gaziantep Karkamış Gümrük Kapısı'nda, 63 yıl sonra ihracat resmen ..

Kahraman Komandolara Niksar'da Davullu-Zurnalı Karşılama 04:41

Kahraman Komandolara Niksar'da Davullu-Zurnalı Karşılama

Yaklaşık 16 aylık geçici görev için Ağrı’da bulunan, Tokat'ın Niksar ilçesinde konuşlu Köklüce Jandarma Komando Taburu, görev dönüşünde davul-zurnayla karşılandı. Görevden dönen Köklüce Jandarma Komando Taburu'nu vatan..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Piyasalara Uyarı 02:51

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Piyasalara Uyarı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Piyasalara Uyarı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, faize dayalı bankacılık sistemini ve yüksek reel faizleri eleştirerek, Kişisel olarak piyasaya siyaseten ve kamu gücü ile müdahaleyi doğru ..

Mega Holdings Mağdurları 07:17

Mega Holdings Mağdurları

Mega holding network marketing tarafından mağdur edilen iki vatandaşın silkelendikten sonra akıllanma hikayesi.20 lira verip kitap almak mı, araştırıp soruşturmak mı, okuyup yazmak mı, beyni daha fazla çalıştırmak için a..

  • JET TV tarafından
  • 944 görüntüleme
  • 7 yıl önce