#Buradan

Mikrodalgada Kumpir Tarifi 04:34

Mikrodalgada Kumpir Tarifi

Blogta yayınladığımda çok sevildi mikrodalgada pratik kumpir tarifi. Beni buradan takip edenlerle de paylaşmasam olmazdı. Elbette tarifi denemek isteyip yapamazsam diye endişelenenler için de patatesin kıvamını göstermes..

Muharrem İnce Böyle Fırçaladı 'Bu Kafayla İktidar Olmaz' 00:38

Muharrem İnce Böyle Fırçaladı 'Bu Kafayla İktidar Olmaz'

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ile görüşecek olan Muharrem İnce'nin geldiği CHP Genel Merkezi'nde asansör krizi yaşandı. Yükün fazla gelmesiyle sinyal veren asansörden kimse inmeyince Muharrem İnce, Partinin niye iktida..

İstanbul’da 1 Milyonluk Dev Yatırım 03:17

İstanbul’da 1 Milyonluk Dev Yatırım

İstanbul’da Tüm Üstün Zekalılar Derneği(TÜZDER) tarafından 20 devlet okulunda “Dört Dörtlük Destek Eğitim Odaları” projesi hayata geçirilecek Sarıyer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’, Kalkınma Ajansı, İstanbul Teknik Ünive..

A2 Nasıl Ayarlanır (Bilmeyenler İçin) 02:18

A2 Nasıl Ayarlanır (Bilmeyenler İçin)

TEMA Vakfı için ünlüler bir araya gelip şarkı söyledi Ziraat Türkiye Kupası maçları artık A2 ekranlarında yayınlanacak. Peki A2 Frekansı ne, A2 frekans ayarı nasıl yapılır? Sorunun cevabı haberimizde... Yeni yayına başla..

Ey Çıplak Elleriyle Korkaklar Ordusuna Meydan Okuyan Yiğitler 02:08

Ey Çıplak Elleriyle Korkaklar Ordusuna Meydan Okuyan Yiğitler

Tarihi Kudüs Zirvesi sonrası açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İşgalci İsrail'e karşı direnen Filistinlilere seslendi.Cumhurbaşkanı Erdoğan ' Buradan Filistinli kardeşlerime seslenmek istiyorum. Ey..

Çağla Şikel Takipçime Makyaj Yapıyorum  Güzellik Bakım 21:03

Çağla Şikel Takipçime Makyaj Yapıyorum Güzellik Bakım

Buradan isteyen bir kişiye makyaj yapacağımı söylemiştim. Çok teşekkür ederim bir sürü güzel kadın gelmek istedi. Ama ulaştıklarımın kimisinin sınavı vardı, kimisinin işleri uymadı. Ezgi yedinci sıradaydı ve o'na kısmet ..

Deniz Karasu Hızlı Tırnak Uzatma Hileleri 06:27

Deniz Karasu Hızlı Tırnak Uzatma Hileleri

Tırnak videomun ikincisiyle karşınızdayım! Umarım videoyu keyifle izlersiniz hepinizi kocaman öpüyorum!???????? Bu arada GÜLMEME CHALLENGE videomda söylediğim uygulamayı bu videoya ekleyemedim çünkü bu video daha öncede..

Benin Cumhurbaşkanı Talon Anıtkabir’i Ziyaret Etti 01:44

Benin Cumhurbaşkanı Talon Anıtkabir’i Ziyaret Etti

Benin Cumhurbaşkanı Patrice Talon, Anıtkabir’i ziyaret etti. Atatürk Mozolesine çiçek bırakan Talon, Anıtkabir Özel Defterini imzaladı. Benin Cumhurbaşkanı Patrice Talon, Anıtkabir’i ziyaret etti. Kalkınma Bakanı Lütfi ..

Çocuklarına ;15 Temmuz Şehitleri Panosu'ndan İsim Seçebilecekler 02:24

Çocuklarına ;15 Temmuz Şehitleri Panosu'ndan İsim Seçebilecekler

Tokat Devlet Hastanesi'nde çocuğu dünyaya gelenler, 15 Temmuz şehitlerinin isimlerinden birisini koyabilecek. Tokat Vicdan Hareketi Derneği ile Tokat Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği tarafından Devlet Hastan..

Erdoğan: 'Milli Seferberlik İlan Ediyorum 05:53

Erdoğan: 'Milli Seferberlik İlan Ediyorum

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde muhtarlara hitap eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Milli seferberlik ilan ediyorum' dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde muhtarlara hitap etti. C..

Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Silahlı Saldırı Sonucu Hayatını Kaybetti 01:30

Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Silahlı Saldırı Sonucu Hayatını Kaybetti

Rusya’nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Karlov, Ankara’da katıldığı bir fotoğraf sergisinde konuşurken silahlı saldırıya uğradı. Kameralara yansıyan olay anında, tak..

Merve Özkaynak Evde Profesyonel Cilt Bakımı 17:31

Merve Özkaynak Evde Profesyonel Cilt Bakımı

Bu videomda derinlemesine cilt bakımımı nasıl yaptığımdan bahsettim ve uygulamalı olarak gösterdim. Umarım keyifle izlersiniz! Bahsettiğim ürüne buradan ulaşabilirsiniz:..

Gamze Ekşi Eyeliner Odakli Rastgele Makyaj 08:23

Gamze Ekşi Eyeliner Odakli Rastgele Makyaj

Merhabalar, bu videomda sizlere eyeliner makyajı olarak kullanabileceğiniz eyeliner odaklı rastgele makyaj yaptım, umarım beğenirsiniz :) Yorum bırakmayı ve eyeliner odaklı rastgele makyaj gibi diğer makyaj videolarımı k..

Gamze Ekşi Favori Parfümlerim ve Parfüm Koleksiyonum 2018 10:02

Gamze Ekşi Favori Parfümlerim ve Parfüm Koleksiyonum 2018

Bu videomda sizlere parfüm koleksiyonumu ve favori parfümlerimi gösterdim. Parfüm koleksiyonumdaki parfümlerin isimlerini aşağıda bulabilirsiniz :) Siz de favori parfümlerinizi yorum yazarak benimle paylaşabilirsiniz :) ..

Uğur Arslan - Karagümrük Yanıyor (Official Video) 05:00

Uğur Arslan - Karagümrük Yanıyor (Official Video)

Aslında işin aslı şöyle hakim bey Aslı'yı ilk gördüğüm gün başlıyor işin aslı Aslı birgün benim nacizane kaptan şoförlüğünü yaptığım 56 Chevrolet taksiye biniyor ve Karagümrük'e diyor bana Karagümrük o dakika gönlümün..

Ukraynalı Gelin Müslüman Oldu 05:37

Ukraynalı Gelin Müslüman Oldu

Ereğli ilçesinde yaşayan Ziraat Odası Başkanı Adil Pulat ve Nevin Pulat’ın oğlu Alican Pulat (30) Bodrum’da tanıştığı Ukraynalı Inna Besborodova (26) ile dünya evine girdi. Eşi Alican Pulat’ın memleketi Kdz. Ereğli’ye ge..

Gamze Ekşi Gigi Hadid Doğum Günü Partisi Makyajı - Gigi Hadid Makeup Tutorial 12:54

Gamze Ekşi Gigi Hadid Doğum Günü Partisi Makyajı - Gigi Hadid Makeup T

Hepinize merhabaa ❤️ Bu videoda sizlere Gigi Hadid 23. Yaş günü için verdiği partide uyguladığı bu makyajı yaptım. Gigi Hadid makyajı gibi daha fazla video istiyorsanız yorum bırakmayı unutmayın ???? Makyaj ve vlog video..

Gamze Ekşi -Gözlük Koleksiyonum 08:47

Gamze Ekşi -Gözlük Koleksiyonum

Merhabalar, gözlük koleksiyonum videosu ile karşınızdayım ???? bu videoda tüm gözlüklerimi görebilirsiniz,güneş gözlüklerim,optik gözlüklerim hepsi bu videoda , umarım beğenirsiniz :) Gözlük koleksiyonum ve diğer videola..

Ablaların Gizli Kamera Görüntüleri - Cemaat Ablası Derya Turgut FETÖ' yü Anlattı 10:07

Ablaların Gizli Kamera Görüntüleri - Cemaat Ablası Derya Turgut FETÖ'

Derya Turgut Ablalar Haftada bir gün bölge toplantıları yapıldığını belirten Turgut, şöyle konuştu: Bölgenin başkan ablaları olurdu. O evlerde toplanılır, tüm öğrenciler gelirdi. Daha çok FETÖ kitapları okunurdu. Onun ü..

Gamze Ekşi Günlük Makyajım 08:26

Gamze Ekşi Günlük Makyajım

Merhabaa, bu videoda sizlere günlük olarak uyguladığım makyajımı gösterdim hem sade hemde çok kolay bir günlük makyaj oldu ???? Videoyu beğenmeyi ve buradan ➡ http://bit.ly/gamzeeksi kanalıma abone olmayı unutmayın ❤️..

Gamze Ekşi Jeffree Star'ın Makyajını Yapmaya Çalıştım - I Tried Following A Jeffree Star Makeup Tutorial 12:32

Gamze Ekşi Jeffree Star'ın Makyajını Yapmaya Çalıştım - I Tried Follow

Bu videoda sizlere Jeffree Star'ın Eski Sevgilimin Cenazesine Gidiyorum makyajını aynı adımlarla ama daha uygun fiyatlı ürünlerle yaptım :D Videoyu beğenmeyi ve buradan ➡ http://bit.ly/gamzeeksi kanalıma abone olmayı u..

Gamze Ekşi Kylie Jenner'ın Vogue Makyajını Yapmaya Çalıştım  Kylie Jenner Vogue Makeup Tutorial 14:27

Gamze Ekşi Kylie Jenner'ın Vogue Makyajını Yapmaya Çalıştım Kylie Jen

Merhabalar, bu videoda Kylie Jenner makyajı ile karşınızdayım ???? Kylie Jenner Vogue YouTube kanalı için bir makyaj videosu çekti ve ben de bu makyajın aynısını yapmaya çalıştım, umarım beğenirsiniz :) Kylie Jenner maky..

Türkiye'nin İlk Keçi Bankası 03:31

Türkiye'nin İlk Keçi Bankası

Nesli azalmakta olan ve Ankara'nın marka değerleri arasında yer alan Ankara Keçisi için Ankara Üniversitesi, Veteriner Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Ali Daşkın ve öğretim üyesi ekibi, TEKEBANK sperma bankası projesin..

  • PITIRCIK tarafından
  • 606 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dünyanın En Duygusal Kısa Filmi: The Present 04:18

Dünyanın En Duygusal Kısa Filmi: The Present

İlk olarak 25 Ocak 2016 tarihinde paylaşıma açılan kısa film The Present (hediye), bu zamana kadar 59 ödül almayı başardı. Hiç beklenmedik şekilde gelişen bazı olaylar, hayatımız boyunca bizimle birlikte olacak sonuçlar ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.218 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gamze Ekşi Pembe Tonlarda Makyaj  Bad Bitch Makeup Tutorial 07:27

Gamze Ekşi Pembe Tonlarda Makyaj Bad Bitch Makeup Tutorial

Merhabalar, uzun bir aradan sonra pembe tonlarda seksi makyaj videosu ile karşınızdayım ???? Daha çok göz makyajı ve eyeliner odaklı, iddialı, etkileyici ve bir o kadar seksi bir makyaj yapmaya çalıştım, umarım beğenirsi..

Gamze Ekşi Sen Anlat Karadeniz Nefes Makyajı (İrem Helvacıoğlu) 08:49

Gamze Ekşi Sen Anlat Karadeniz Nefes Makyajı (İrem Helvacıoğlu)

Merhabalar, bu videomda İrem Helvacıoğlu'nun Sen Anlat Karadeniz dizisinde oynadığı Nefes karakterinin imza makyajını yaptım :)) İzlediğiniz diziler hakkındaki yorumlarınızı bekliyorum :) Videoyu beğenmeyi ve İrem Helv..

Gamze Ekşi Sevgililer Günü Makyajı  (Uygun Fiyatlı ) 12:55

Gamze Ekşi Sevgililer Günü Makyajı (Uygun Fiyatlı )

Merhaba :) bu videoda sizlere sevgiller gününde kullanabileceğiniz doğal tonlarda makyaj videosu hazırladım.Videoyu beğenmeyi ve buradan ➡ http://bit.ly/gamzeeksi kanalıma abone olmayı unutmayın ❤️..

Başbakan Yıldırım'dan Parti Grubuna Teşekkür Konuşması 08:13

Başbakan Yıldırım'dan Parti Grubuna Teşekkür Konuşması

Başbakan Binali Yıldırım, anayasa değişiklik teklifinin TBMM Genel Kurulunda kabul edilmesinin ardından parti grubuna teşekkür etti. Yıldırım'ın teşekkürünü ilettiği önemli bir isim de MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ol..

Bakan Bozdağ_ Türkiye Olarak ‘Hristiyan Terörü’ Demedik 02:50

Bakan Bozdağ_ Türkiye Olarak ‘Hristiyan Terörü’ Demedik

Avrupa’da 356 cami ve mescidin kundaklandığını ve yakıldığını söyleyen Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Türkiye olarak hiçbir zaman Hristiyan terörü diye bir terim kullanmadıklarını belirterek “Dinlerin hiçbirisi terörü emret..

Erkek Çocukları Taciz Eden Adama Meydan Dayağı 00:48

Erkek Çocukları Taciz Eden Adama Meydan Dayağı

İddiaya göre, sosyal medyada adı Fırat E. olan şahıs, buradan iletişim kurduğu 4 erkek çocukla görüştü. Çocuklara ilk başta para verip elbise alan şahıs, iletişimini de sürdürdü. 14 yaşındaki bir çocuğun durumu mahalleli..