#Burak aziz nazar değmesin müzik dinle

Haftanın Golü Bursa'da Geldi  Yok Böyle Vuruş 00:29

Haftanın Golü Bursa'da Geldi Yok Böyle Vuruş

Bursaspor, ikinci yarıya Aziz Behich'in harika golüyle başladı...

Sevgililer Günü Nedir 02:01

Sevgililer Günü Nedir

Çok sevdiğimiz kıymetli abimiz Aziz Valentine, Konya'da göle maya çalarken, gelen aşk meleği Küpid oku ile kendisini vurunca o esnada gölde kendini izleyen Afrodit'e vurulmuş ve yanına giderek çıktığın var mı demiş...

Tamir Ettiği Tablet Elinde Patladı 00:53

Tamir Ettiği Tablet Elinde Patladı

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde bir tamircinin onardığı tabletin bataryasının elinde patlama anı güvenlik kamerasına yansıdı. Patlayan tabletin bataryasının orijinal olmadığını belirten telefonu tamircisi Aziz Caymaz, vata..

Mhp Genel Başkanı Bahçeli  Pyd Pkk'nın Defteri Dürülmelidir 01:38

Mhp Genel Başkanı Bahçeli Pyd Pkk'nın Defteri Dürülmelidir

MHP Genel Başkanı Bahçeli, ABD'nin operasyonel ortağının kökü kazınmalıdır. Suriye Demokratik Güçleri çatısı altında kamufle edilen PYD/YPG'nin hesabı görülmeli, defteri dürülmeli, şehitlerimizin aziz ruhları şad edilme..

İçimizden Biri Yunus Emre 1989 Türk Filmi İzle 46:50

İçimizden Biri Yunus Emre 1989 Türk Filmi İzle

Konusu : İçimizden Biri Yunus Emre filmi yunus emrenin allah sevgisini inancını güzel ahlakını anlatan bir yapıttır. Yıl : 1989 Tür : Bilim Kurgu & Fantastik Yapımcı : Atıf Yılmaz Yönetmen : Arslan Kacar Oyuncular : Ru..

İstinye Park Valesine Murat 131 Vermek 05:00

İstinye Park Valesine Murat 131 Vermek

Arkadaşlar Murat 131'i İstinye Park valesine veriyor. İşin ilginci etraftakiler Ferrari,Lamborghini gibi arabalarla ilgilenmezken Murat 131 müthiş ilgi çekiyor. Normalde youtuber takip etmem ama görünce hoşuma gitti. Ger..

  • JET TV tarafından
  • 994 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kız Arkadaşına Sinirlenip Cama Kafa Atan Eleman 00:11

Kız Arkadaşına Sinirlenip Cama Kafa Atan Eleman

ABD'nin Illinois eyaletine bağlı Şikago şehrinde yapılan aziz patrik günü kutlama töreninde kız arkadaşına sinirlenip cama kafa atan genç adamın görüntülerini izliyoruz efendim...

  • JET TV tarafından
  • 705 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tabuta Sığmayanlar Şehit Kadir Miraç Özcan 06:03

Tabuta Sığmayanlar Şehit Kadir Miraç Özcan

'Tabuta Sığmayanlar' programının ilk bölümünde; Anne sakın bana torpil yaptırmayın. Benim yerime biri şehit olursa bu vebali taşıyamam diyerek Diyarbakır'a giden ve şehadet makamına ulaşan Şehit Polis Kadir Mirac Özcan..

Tabuta Sığmayanlar Şehit Ramazan Akyürek 06:14

Tabuta Sığmayanlar Şehit Ramazan Akyürek

'Tabuta Sığmayanlar' programının 2. bölümünde Konya'da görev yaparken: Arkadaşlarım oradayken burada duramıyorum diyerek Diyarbakır'a giden ve şehadete eren Özel Harekat Polisi Ramazan Akyürek'in aziz hatırasını yâd ed..

Tabuta Sığmayanlar Şehit Musa Özalkan 09:17

Tabuta Sığmayanlar Şehit Musa Özalkan

Afrin Harekatının ilk şehidi Musa Özalkan'ın şehit olduğu çatışmanın tüyleri diken diken eden detayları ilk kez 'Tabuta Sığmayanlar' programında. 'Tabuta Sığmayanlar' programının üçüncü bölümünde Şehit Musa Özalkan'ın az..

Tabuta Sığmayanlar Şehit Necmi Çakıroğlu 05:04

Tabuta Sığmayanlar Şehit Necmi Çakıroğlu

'Tabuta Sığmayanlar' programında bu hafta, çatışmada yaralandıktan sonra doktorların 'gitme' demesine rağmen geri dönüp aynı yerde şehit olan Özel Harekat Polisi Necmi Çakıroğlu'nun aziz hatırasını yâd ediyoruz...

Tabuta Sığmayanlar: 1000 Gündür Şehitlikte 04:18

Tabuta Sığmayanlar: 1000 Gündür Şehitlikte

1000 gündür şehit oğlunun kabrinde nöbet tutan şehit annesi Elif Öztürk izleyenleri gözyaşlarına boğuyor. Tabuta Sığmayanlar'ın Anneler Günü özel programında Şehit Nurettin Öztürk'ün aziz hatırasını yâd ediyoruz...

Motosikletli Astsubayın Hayatını Kaybettiği Kaza Anı Kamerada 00:29

Motosikletli Astsubayın Hayatını Kaybettiği Kaza Anı Kamerada

Kırşehir'in Kaman İlçe Jandarma Komutanlığında görevli Astsubay Aziz Özberk'in, hayatını kaybettiği trafik kazası güvenlik kameralarınca görüntülendi...

Ali Koç'un Fenerbahçe Başkanlığını Kutlayan Askerler 00:56

Ali Koç'un Fenerbahçe Başkanlığını Kutlayan Askerler

Fenerbahçe kulübünde Aziz Yıldırım'ın 18 yıllık tahtına son verip başkan olan Ali Koç'un başkanlığını askerlerimiz kutladı..

  • JET TV tarafından
  • 788 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tabuta Sığmayanlar: Şehit Erdem Ertan (10. Bölüm) 05:35

Tabuta Sığmayanlar: Şehit Erdem Ertan (10. Bölüm)

'Şehit olduğunda eşi henüz 3,5 aylık hamileydi.' Tabuta Sığmayanlar programının bu haftaki bölümünde Şehit Astsubay Erdem Ertan'ın aziz hatırasını yâd ediyoruz. Astsubay Üstçavuş Erdem Ertan(27), Hakkari'nin Yüksekova il..

Tabuta Sığmayanlar: Şehit Doğukan Tazegül (11. Bölüm) 07:48

Tabuta Sığmayanlar: Şehit Doğukan Tazegül (11. Bölüm)

Benim burada neden olduğumu unutmayın. Allah yolunda cihad, vatan ve Türk milleti bütünlüğü içindir. 'Tabuta Sığmayanlar' programının bu haftaki bölümünde cep telefonundan çıkan vasiyetiyle tüm Türkiye'yi gözyaşlarına b..

Nil Karaibrahimgil Ve Oğlu 00:25

Nil Karaibrahimgil Ve Oğlu

Nil Karaibrahimgil Ve Oğlu izle..

  • BETA tarafından
  • 94 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Ali Sunal Ve Eşi Nazlı Kurbanzade Baby Shower Partisi Yaptı 07:50

Ali Sunal Ve Eşi Nazlı Kurbanzade Baby Shower Partisi Yaptı

Show TV ekranlarının sevilen komedi programı 'Güldür Güldür Show'un 'Aziz Bey'i Ali Sunal ile Nazlı Kurbanzade bebeklerini kucaklarına almak için gün sayıyor. Kurbanzade dün doğacak bebeği için Baby Shower partisi düzenl..

  • BETA tarafından
  • 166 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Tezgah Oyunu Sezonu Açtı 02:36

Tezgah Oyunu Sezonu Açtı

Tezgah Oyununun Başrol Oyuncuları Elit Andaç Çam, Aziz Caner İnan Ve Haki Biçici, Sezon Açılışı Öncesinde Muhabirlerin Sorularını Yanıtladı...

  • BETA tarafından
  • 116 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Makanınız cennet ruhunuz şad olsun yiğitler.... 02:16

Makanınız cennet ruhunuz şad olsun yiğitler....

Sarıkamış Harekatının 105. Yılında şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyorum... Makanınız cennet ruhunuz şad olsun yiğitler......

JÖAK Paraşüt Takımından 15 Temmuz Anısına Özel Atlayış (360 Derece Video) 06:48

JÖAK Paraşüt Takımından 15 Temmuz Anısına Özel Atlayış (360 Derece Vid

Jandarma Komando Özel Asayiş Komutanlığı emrinde görevli paraşütçülerimiz, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebetiyle aziz Şehitlerimiz ve kahraman Gazilerimiz anısına 3️⃣6️⃣0️⃣ derece kameralar eşliğinde öze..

'Futbolda şike' davası yeniden görüldü 02:58

'Futbolda şike' davası yeniden görüldü

'Futbolda şike' davası, Yargıtay’ın usulden bozma kararının ardından yeniden görüldü. Duruşmada Trabzonspor vekilinin itirafçı beyanları olduğuna ilişkin sözlerine sinirlenen Yıldırım, Aynı FETÖ’cüler gibi konuşuyor di..

Jandarma Mehteran Birliğimizden 15 TEMMUZ Anısına 360 Derece Gösteri 15:12

Jandarma Mehteran Birliğimizden 15 TEMMUZ Anısına 360 Derece Gösteri

Jandarma Mehteran Birliğimizden 15 Temmuz Anısına 3️⃣6️⃣0️⃣ Derece Gösteri. Jandarma Mehteran Birliğimiz, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününde aziz Şehitlerimiz ile kahraman Gazilerimizin anısına Ankara Ulus Mey..

Çin'den Gelen Korona Aşısının Denemeleri Başladı 02:17

Çin'den Gelen Korona Aşısının Denemeleri Başladı

Sayın seyirciler bir yandan yerli aşı çalışmaları devam ederken diğer yandan da Çin'den gelen koronavirüs aşısının gönüllüler üzerindeki denemeleri devam ediyor. Bu kapsamda Ankara Şehir Hastanesi de sürece dahil oldu. A..

Çanakkale Zaferi'nin 106. yılı 00:51

Çanakkale Zaferi'nin 106. yılı

ÖVÜN EY ÇANAKKALE CİHAN DURDUKÇA ÖVÜN! ÇANAKKALE GEÇİLMEZ..ÇÜNKÜ O SADECE BİR ZAFERİN DEĞİL, KAHRAMANLIĞIN, İMANIN, ONURUN, HAYSİYETİN BİR ULUSUN VAR OLUŞ MÜCADELESİNİN, ZAMANI VE MEKANI AŞAN, ADINA DESTANLAR YAZILACAK Ş..

Beyaz Giyinen Erkeklerin Sırtına Ruj Sürdüğü Dudaklarıyla Öpücük Konduran Kadın 00:30

Beyaz Giyinen Erkeklerin Sırtına Ruj Sürdüğü Dudaklarıyla Öpücük Kondu

Bir kadın Aziz Patrick Gününde bir bara giderek beyaz giyinen erkeklerin sırtlarına ruj sürdüğü dudaklarıyla öpücükler kondurmuş...

  • PengoTV tarafından
  • 59 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Mhp'li 5 Vekil: Başkanlığa Hayır Diyeceğiz 03:44

Mhp'li 5 Vekil: Başkanlığa Hayır Diyeceğiz

Mhp'li 5 Vekil: Başkanlığa Hayır Diyeceğiz MHP Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ ve bazı MHP Milletvekilleri başkanlık sistemine ilişkin Anayasa değişikliği teklifine 'hayır' oyu vereceklerini bildirdi. MHP milletvekill..

Ağlatan İlahi - Sende Bir gün öleceksin (A.Önül) 06:37

Ağlatan İlahi - Sende Bir gün öleceksin (A.Önül)

Ağlatan İlahi - Sende Bir gün öleceksin (A.Önül) süper ilahi ağlatan ilahi süper ilahi ağlatan ilahi aglatan ilahiler AGLATAN İLAHİ nihat ,abdurrahman önül,hasan dursun,dursun ali erzincanlı,cübbelli hoca,recep tayyip e..

  • Dini Mubin tarafından
  • 5.096 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Adana'da Galatasaray İzdihamı 02:40

Adana'da Galatasaray İzdihamı

Adana'da Galatasaray İzdihamı Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında yarın deplasmanda Adanaspor ile yapacağı maç için Adana'ya gelen Galatasaray'ı karşılayan taraftarlar izdihama neden oldu. Atatürk Havalimanı'ndan ka..

Kayyumun İlk İcraatı Diyarbakırlıları Sevindirdi 02:30

Kayyumun İlk İcraatı Diyarbakırlıları Sevindirdi

Kayyumun İlk İcraatı Diyarbakırlıları Sevindirdi Diyarbakır’da vatandaşın 8 gündür yaşadığı ulaşım sıkıntısı Büyükşehir Belediyesine Cumali Atilla’nın kayyum olarak atanmasının ardından sona ererken, otobüslerin ücrets..