#Burak balkan rıve original mix dinle

Myriam Fares Nifsi Aoulhalak  ميريام فارس نفسي أقولهالك 04:45

Myriam Fares Nifsi Aoulhalak ميريام فارس نفسي أقولهالك

Official Music Video of Nifsi Aoulhalak from Aman Album for The Queen Of Stage Myriam Fares Lyrics: Mohamad Rifai - Music: Mohamad Yehia - Arrangement: Idriss Rouchiche & Moradzo - Mix: Silvio Ecomo - A&R: Richard Hussei..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 3.350 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çocuklar İçin ABC Şarkı Ve Tekerlemeler - Popüler Çocuk Şarkıları 1:52:35

Çocuklar İçin ABC Şarkı Ve Tekerlemeler - Popüler Çocuk Şarkıları

Çocuklar İçin ABC Şarkı Ve Tekerlemeler - Popüler Çocuk Şarkıları Dinle 00:08 ABC Alphabet Song 02:35 Phonics Song with TWO Words 06:23 Wheels On The Bus New York City 10:34 Rain, Rain, Go Aw..

Sancak - Bırak 04:16

Sancak - Bırak

Yönetmen: Hasan Kuyucu Söz & Müzik: #Sancak Düzenleme: Çağlar Kocatepe Mix & Mastering: Emre Kıral Kanasın içim gibi kanatların da Sana dokunduğum gibi yaram da dokunur mu? Ölürüm inan şu an kollarında Seven insana ne ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 6.071 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sevcan - Vay Be 03:41

Sevcan - Vay Be

Sevcan - Vay Be Şarkı Sözleri: Her ayrılık, hep aynı Giden gider, kalan sağlar hep ağlar Yok bugünün dünden bir farkı Hasret elimi kolumu bağlar Bu devran böyle sürdükçe Ben hep mutsuz yastayım Zaman bizden götürdükçe..

Kubilay Karça & Şehinşah - Kıskanç 03:23

Kubilay Karça & Şehinşah - Kıskanç

Kubilay Karça & Şehinşah - Kıskanç Kıskanç şarkı sözleri ile Delirtiyor beni itin teki Ey Uğraşıp durur da Vaktimi çalamaz Boşa serzeniş Ey Kolla kendini Gücüme güç katıyo Her gün daha da ileriye gidiyom Birileri ba..

Major Lazer - Blow That Smoke (Feat. Tove Lo) (E Kelly Remix) 03:52

Major Lazer - Blow That Smoke (Feat. Tove Lo) (E Kelly Remix)

Major Lazer - Blow That Smoke (Feat. Tove Lo) (E Kelly Remix) Listen Lyrics: Blow that smoke Darkness bring out our emotions Mix em up with night life potions I loose my head for you Countless times we catch the sunrise..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.025 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Mariuca - Colt De Rai 03:08

Mariuca - Colt De Rai

Versuri: Mă trezesc devreme, e luni Cred că pe la șapte mă suni, Ne-am văzut aseară, la mine la scară, pentru-a mia oară. Telefonul poate-i defect, Nu mai pot deloc să aștept, Inima mă dă de gol când bate tare și nu am s..

Dj Raoul X Demian - I Want You Bandito Remix 03:39

Dj Raoul X Demian - I Want You Bandito Remix

Lyrics: I open my eyes and I seen that they lied I try to remember what happened last night It’s so hard to breathe and I’m wanting your touch Where are you and why do I miss you so much Miss you so much I’m moving my b..

Zeynep Bastık (& Kenan Doğulu) - Doktor Akustik 03:36

Zeynep Bastık (& Kenan Doğulu) - Doktor Akustik

Tuşlu Çalgılar: Mustafa Nuri Haybat, Çağrı Telkıvıran Elektro Gitar: Gökay Semercioğlu Bas Gitar: Orhan Deniz Akustik Gitar: Doğukan Aydın Davul: Nedim Ruacan Perküsyon: Abbas Karacan Trompet: Tolga Bilgin Trombon: Bulut..

Hüseyin Çetinkaya - Of 03:35

Hüseyin Çetinkaya - Of

Hüseyin Çetinkaya - Of Dinle Of şarkı sözleri ile; Hiç kimseyi sevemedim Senden hiç vazgeçemedim Senelerce bekledim kaybetmekmiş kaderim Bir gün olsun gülmedim Derdimden bahsedemedim Gittin oldun ellerin Sevdiğimd..

Eray - Hiç Değil 03:14

Eray - Hiç Değil

Eray - Hiç Değil Dinle Söz & Müzik: Eray Düzenleme: Burak Sönmez, Can Bayter Yönetmen: Toygun Özdoğan..

Samida - Bahçalarda Kestane 02:26

Samida - Bahçalarda Kestane

Samida - Bahçalarda Kestane Dinle Bahçelerde kestane Dökülür tane tane Amanım, civanım gel yanıma İncileri takayım boynuna Bahçelerde meyvelik Bu ne kadar sevdalık Amanım, civanım gel yanıma Kızıl güller sereyim yoluna..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.161 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Özgün - Aşık 03:30

Özgün - Aşık

Özgün - Aşık Dinle Söz - Müzik: Murat Güneş Düzenleme: Tolga Işık Yönetmen: Burak Sesli Doydun mu acılara? Gel o zaman yanıma Ne bekliyorsun daha Allah Allah Saralım yaraları Geçelim oraları O gece yarıları Eyvah eyva..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.145 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kapasite - Mahçup Rüzgar 04:07

Kapasite - Mahçup Rüzgar

Kapasite - Mahçup Rüzgar Dinle Mahçup Rüzgar şarkı sözleri ile Mahçup bir rüzgar esti karşıdan Mahçuptu çünkü üzmüştü Üzmüştü gelip geçenleri Sevip de sevilmeyenleri Yine bir gün geçti daha Durmadı döndü dünya Ama ..

Kaan - Belki 04:23

Kaan - Belki

Kaan - Belki Dinle Belki şarkı sözleri ile Belki bir daha sevmez gönül seni sevdiği gibi Belki de bir daha sövmez dilim unutur gidenleri Belki bir gün pişman olur döner bana geri Belki de çoktan başkası almış yerime ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.050 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ferdi Akgün - Benimle Uyan 03:22

Ferdi Akgün - Benimle Uyan

Ferdi Akgün - Benimle Uyan Dinle Biliyormusun dün gece rüyalarımda birden Kayboluyorsun öylece ruhumu alıp benden Gözlerini aç her nerdeysen Benimle uyan duy beni Ve sonra sarıl öyle çok Çok söyle bana yine Ellerini ve..

Nostaljik Şarkılar - 24 Tane Altın Şarkı (Kolaj) 1:36:39

Nostaljik Şarkılar - 24 Tane Altın Şarkı (Kolaj)

Nostaljik Şarkılar - 24 Tane Altın Şarkı - Kolaj Çalışması..

Jonathan Burkett - One Life (Audio) ft. Ambelique 03:59

Jonathan Burkett - One Life (Audio) ft. Ambelique

Music video for One Life (Dub Audio Mix) ft Ambelique performed by Jonathan Burkett...

Rubaru (full song) - Jaig meet - K Deep 05:26

Rubaru (full song) - Jaig meet - K Deep

Ekka Records & Vineet Puri Present Song - Rubaru Singer/Lyrics/Composer - Jaig meet & K Deep Starring - Aakanksha Sareen & Sandeep Bedi Music - Rinku & Ravi Jay Mix & Master - Joy Atul Female Vocals - Renu & Reena Story/..

New Punjabi Taare  Songs 2017 05:10

New Punjabi Taare Songs 2017

New Punjabi Songs 2017 | Taare ( Full Song) | Aatish | Latest Punjabi Songs 2017 | White Hill Music A WHITE HILL MUSIC Presentation Produced by : Gunbir Singh Sidhu and Manmord Sidhu Presentation : Umesh Karmawala Song ..

Türkan Şoray  Olmaz Olmaz 03:46

Türkan Şoray Olmaz Olmaz

Türkan Şoray'ın, DMC etiketiyle yayınlanan Türkan Şoray Söylüyor albümünde yer alan Olmaz Olmaz (David Şaboy Mix) isimli şarkısı, video klibiyle netd'de...

Anıl Piyancı & DJ Artz - Bugün Biraz İçtim Ft. Ezhel & Grogi (Official Video) 05:24

Anıl Piyancı & DJ Artz - Bugün Biraz İçtim Ft. Ezhel & Grogi (Official

Batı Yakası Albümünün 2.video klibi Bugün Biraz İçtim sizlerle... Mix & Mastering Can Volkan Director : Murat Gültekin Dir. Assistant : Berk Polat D.o.p : Atakan Karagöz Styling & Make Up : Elmina Aliyeva Set Assistant ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.505 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sekiz 2 (Ais Ezhel,Red,Emrah Karakuyu,Keişan,Anıl Piyancı,Grogi,Nomad,Prod.Ouz Baydar) 04:38

Sekiz 2 (Ais Ezhel,Red,Emrah Karakuyu,Keişan,Anıl Piyancı,Grogi,Nomad,

Sekiz 2 (Ais Ezhel,Red,Emrah Karakuyu,Keişan,Anıl Piyancı,Grogi,Nomad,Prod.Ouz Baydar) Kayıt:Yeşil Oda Stüdyo Altyapı:Red Aranje,Mix,Mastering:Ouz Baydar Yönetmen: Mazlum Murat Güzelsoy-Görkem Kara Ve yine bizle sekizle ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.462 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ceg feat. Anıl Piyancı - Yeşillendir 03:47

Ceg feat. Anıl Piyancı - Yeşillendir

Prod by King Corn Beatzz Mix & Mastering: Gökhan Güler Yönetmen: Samet Porsuk Görüntü Yönetmeni: Metehan Kutlu Edit & Vfx: Kerem Emre Kopuz Yönetmen Asistan: Umut Ayçiçek Kamera: Esat İnci Pro by Badgerfilm..

KURDISH MASHUP _ BETÜL BARKIN & ALI KAYIR _ Kürtçe Hareketli _ Halay 04:12

KURDISH MASHUP _ BETÜL BARKIN & ALI KAYIR _ Kürtçe Hareketli _ Halay

BETÜL BARKIN & ALI KAYIR - KURDISH MASHUP 2019 ▶︎ Video & Edit by: Sedigraphy ( Aziz & Seda EROL ) ▶︎ Video & Drone: Foto Plus Vienna ( Ali Haydar AYIK ) ▶︎ Music - Prod.: KyrMusic ▶︎ Mix / Mastering: Ali Kayir & Aziz..

Emir Can İğrek & Patron - Darbe 02:47

Emir Can İğrek & Patron - Darbe

Text: Emir Can İğrek & Patron Music: Emir Can İğrek Producer: Yiğit Avcı Mix&Master: Emre Kaya Director: Mehmet Ali Ergin..

Cem Çınar - Sen Olmayınca (Official Lyric Video) 03:31

Cem Çınar - Sen Olmayınca (Official Lyric Video)

Söz: Cem Çınar Müzik : Deeperise, Cem Çınar Aranje: Deeperise Mix & Mastering: Deeperise Şarkı Sözleri: Ne güzel gözlerinde kaybolmak Ve özel sesinden (sesinde) ismimi duymak Bulutlar ardına kadar kapanır Sen olmayı..

Hayko Cepkin - Cahil Nadanla 03:14

Hayko Cepkin - Cahil Nadanla

Söz : Meçhuli (Hasan Öztürk) Müzik : Mazlum Çimen Yönetmen: Kubilay Kasap Kayıt : Hayko Cepkin Home Stüdyo Klavye & Synt Sampeling Edit : Hayko Cepkin Mix Editing & Elektro Gitar : Kerem İnci Bağlama : Necati Karadayı St..

Emir Can İğrek - Saman Sarısı (Official Video) 02:34

Emir Can İğrek - Saman Sarısı (Official Video)

Söz&Müzik: Emir Can İğrek Aranje: Yiğit Avcı Mix&Mastering: Emre Kaya Yönetmen: Mustafa Özen Görüntü Yönetmeni: Mustafa Özen Klip Production: Ozan Karabağ Kurgu: Sefa Baykir..

Bora Denev - Gidiyorum 03:45

Bora Denev - Gidiyorum

Söz & Müzik: Bora Denev Düzenleme: Ercan Bal Yönetmen: Olcay Dülger Mix : Hakan Turhal..