#Burak balkan rıve original mix dinle

Ufuk Deniz - Ürkek Solucan 03:08

Ufuk Deniz - Ürkek Solucan

Söz & Müzik: Ufuk Deniz Düzenleme: Burak Gassanov Yönetmen: Sadık Şahan..

Cumhuriyet - Mustafa Ceceli 01:50

Cumhuriyet - Mustafa Ceceli

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun! Nice güzel Cumhuriyetli yıllara! Sizler için hazırladığım, sözü ve müziği bana ait olan Cumhuriyet şarkısıyla Cumhuriyet'imizin 97. yılını birlikte kutlayalım. Söz-Müzik-Düzenlem..

Cevher Aksoy - Keşke 03:08

Cevher Aksoy - Keşke

Yapım: Akademi Organizasyon Aranjör: Ozan Çolakoğlu – Nurettin Çolak Stüdyo: Ozinga Yönetmen: Elif Demiralp Görüntü Yönetmeni: Burak Kılıçkaya Reji: Emrah Sakallıoğlu Işık Şefi: Tarcan Tan Prodüksiyon: Ümit Tokat Makya..

Asil - BENİ VUR 00:08

Asil - BENİ VUR

Söz: Asil Müzik: Burak Alkın Düzenleme: Asil, Murat Çekem Director: Said Ateş Dop: Can Dolu, GYD Asistant Director: Musap Çelik Producer: New Wave, Alper İratcı Styling & Art Director: Mel Piyale Art Asistan: Begüm Ak..

Meral - Bana Birşey Söyle 04:21

Meral - Bana Birşey Söyle

Söz & Müzik: Meral Düzenleme: Burak Tektaş Yönetmen: Jacob Pazouki Produktör : Engin Kart..

Barış Manço - Müsaadenizle Çocuklar 04:33

Barış Manço - Müsaadenizle Çocuklar

Bir sabah baktım ne göreyim, bizim sokakta şenlik var Büyükler kös kös otururken, adam oluvermiş çocuklar Patlamaz olmuş tüfekler, gelmiş Karamürsel sepetler Tren kalkmış gitmekte, hadi geçmiş olsun birilerine Kınal..

Sinan Ceceli Feat. Ece Seçkin - O La La 03:19

Sinan Ceceli Feat. Ece Seçkin - O La La

Sinan Ceceli feat. Ece Seçkin - O La La Şarkı Sözleri Ne göründüğüm gibiyim Ne sandığın kişiyim Bırak onlar konuşsun Umrumda değil benim Sanma burnum havada İnanma masallara Baloya maske şartı koymuş herkes aslında ..

Rafet El Roman - Teşekkürler Türkiyem (Euro 2016 Özel Şarkı) 04:09

Rafet El Roman - Teşekkürler Türkiyem (Euro 2016 Özel Şarkı)

Ayyıldızım kırmızı beyazım Baş tacısın kalbimizde Türkiyem sen tutkusun Sen coşkusun yüreklere Gönüllerin imparatoru Fatih Terim kurar oyunu Kaptan Arda Turan’a emanettir bu sevda Kalede Volkan Babacan şahlanan kartal g..

  • Candy tarafından
  • 636 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Prof. Dr. Faruk Aydın- Birinci dalganın ikinci pikindeyiz 05:02

Prof. Dr. Faruk Aydın- Birinci dalganın ikinci pikindeyiz

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi Tıbbi Mikrobiyoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Faruk Aydın, Trabzon’un yanı sıra özellikle ilçelerde koronavirüs vaka sayıların artış eğiliminde old..

Muro - Baskın 03:52

Muro - Baskın

Söz & Müzik: Murat Ayyıldız Düzenleme: Burak Gassanov Yönetmen: Sadık Hazırcı Baskın şarkı sözleri ile Senin bana kastın var - bu gece evimize baskın var Çevremde yoğurt döksem cacık olacak bir dünya boş insan var T..

Diyarbakır'da Dokuz Nefes 08:27

Diyarbakır'da Dokuz Nefes

Düzenleme: Sait Yıldız Yönetmen: İdris Haydar Yapım: Melodi Müzik Yapımcı: Serdar BATURAY Yönetmen: idris HAYDAR Basın Danışmanı: Ramazan DEMİR Proje Genel Koordinatörü: Celal GÜNER Aranjör: Sait YILDIZ Sanat Danı..

HiraiZerdüş - Eyvanına vardım 03:40

HiraiZerdüş - Eyvanına vardım

yolun neresinde olduğumu bilmiyorum. bu yolun daha ne kadar süreceğini de Bu gün 10/10/2020 Ve ben doğduğum günden öleceğim güne kadar insanım iyi ki doğdum ve sizinle tanıştım.. karşılaştığım ve karşılaşamadığım her ..

HiraiZerdüş - Eyvanına vardım 03:40

HiraiZerdüş - Eyvanına vardım

yolun neresinde olduğumu bilmiyorum. bu yolun daha ne kadar süreceğini de Bu gün 10/10/2020 Ve ben doğduğum günden öleceğim güne kadar insanım iyi ki doğdum ve sizinle tanıştım.. karşılaştığım ve karşılaşamadığım her ..

Eypio - Dardayım 04:40

Eypio - Dardayım

Elektro saz : Cemil Türkocağı Akustik gitar : Tuğberk Işık Yönetmen : Burak Tuna Yapım: 24Fps Creative Agency Eser : Dardayım Söz : Erhan Bozkurt, Nihat Behramoğlu Müzik : Ahmet Kaya Dardayım yalanım yok Baskın yedim ..

Yol'a Düş ~ Çağır (Official Video) 06:25

Yol'a Düş ~ Çağır (Official Video)

Söz: Murat Kalaycıoğlu - Müzik: Ali Asker Color Correction: Burak Turan - Klarnet: Gökhan Arslan Oyuncu arkadaşlarımız Ayfer Salman ve Orhan Uzun 'a sonsuz teşekkürler. Şiir: Yunus Karabulut Dün bir mektubunu aldım..

Yıldız Tilbe - O Kız 05:24

Yıldız Tilbe - O Kız

O Kız Bir kız vardı Çok güzeldi Gümüştendi kısa saçı Birisine aşık oldu Fakat o onu sevmedi Derken başka biri geldi Ona teselli vermedi Çünkü aklı onda kaldı Ona derin bağlanmıştı Onun sesi onun sözü Kulakların daa çı..

Raviş - Güle Güle Sevgilim (Official Video) [ @ravismuzik ] 04:06

Raviş - Güle Güle Sevgilim (Official Video) [ @ravismuzik ]

Söz-Müzik : Turgut Raviş Vokal : Utku Çılgın Düzenleme : Utku Çılgın ( Recordman Studio ) Gitarlar : A. Burak Erdoğan Davul : Umut Çılgın Raviş 3 - Güle Gül..

Deniz Çakıroğlu - Şimdi Tam Zamanı 02:48

Deniz Çakıroğlu - Şimdi Tam Zamanı

Söz & Müzik : Deniz Çakıroğlu Aranje : Utku Çılgın Gitarlar : Burak Erdoğan Şimdi Tam Zamanı şarkı sözleri ile Zaman çok kısa Ömür hızla bitiyor Aynalara inanma sen Onlar yalan söylüyor Günler tükeniyor Geç kalanı a..

Gazapizm - Artık Yeter (Live @Harbiye, İstanbul) 03:33

Gazapizm - Artık Yeter (Live @Harbiye, İstanbul)

Sahne Arkası Görsel Tasarım: Cem Güventürk | Kafa Dergisi | Mart 2020 Orkestra: DJ Sivo Gitar: Ateş Berker Öngören Klarnet/Saksafon: Berkan Keser Bass Gitar: Ecem Otgucuoğlu Davul: Cihad Akbay Trompet: Fırat Akcan Trom..

Gazapizm - Çöplük (Live @Harbiye, İstanbul) 04:16

Gazapizm - Çöplük (Live @Harbiye, İstanbul)

Orkestra: DJ Sivo Gitar: Ateş Berker Öngören Klarnet/Saksafon: Berkan Keser Bass Gitar: Ecem Otgucuoğlu Davul: Cihad Akbay Trompet: Fırat Akcan Trombon: Su Salih Keman/Klavye: Özge Sorgun Back Vokal: Bahar Sönmez Ekip:..

Deli Aşk (2017) Fragman - Kur Dansı (10 Mart 2017) 01:03

Deli Aşk (2017) Fragman - Kur Dansı (10 Mart 2017)

Maraş Dondurmacısı Ekrem’in sevdiği kız Neşe’nin kalbini kazanmaya çalışırken başına gelen komik olayların anlatıldığı filmin oyuncu kadrosunda; Emrah Kaman’ın yanı sıra Toygan Avanoğlu, Pelin Akil, Nilperi Şahinkaya, Şa..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.919 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fasulye - Şakalaşma Sahnesi 02:15

Fasulye - Şakalaşma Sahnesi

Türk sinemasının bitkisel hayata girdiği şu günlerde, adeta unutulmuş ve değeri anlaşılamamış olan Fasulye filminden bir bukle sunuyorum sizlere.. Hani bir ingiliz sinemasının Snatch'i, Layer Cake'i, Lock, Stock and Tw..

  • PITIRCIK tarafından
  • 974 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Neslihan Atagül Fahriye Evcene Rakip Olabilir Mi? 03:25

Neslihan Atagül Fahriye Evcene Rakip Olabilir Mi?

Yıllar önce Yaprak Dökümü'nde beraber rol olan Neslihan Atagül ve Fahriye Evcen şimdi Türkiye'nin gündemindeki iki güzel oyuncusu. Neslihan Atagül, Kadir Doğulu ile evli, Fahriye Evcen Murak Özçivit ile beaber. Peki sizc..

  • ANKA tarafından
  • 718 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fahriye Evceni Hiç İzlemedim Hiç Tanışmadık  Melisa Aslı Pamuk 05:03

Fahriye Evceni Hiç İzlemedim Hiç Tanışmadık Melisa Aslı Pamuk

Kara Sevda dizisinde Burak Özçivit(Kemal)e çok aşık Asu karakterini canlandıran Melisa Asalı Pamuk Fahriye Evcen'le ilgili sorulara ilginç cevaplar verdi.Haberimizin detayı videomuzda,iyi seyirler dilerim:))..

  • ANKA tarafından
  • 772 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Aşk Laftan Anlamaz 30.Bölüm 2.Fragman 01:05

Aşk Laftan Anlamaz 30.Bölüm 2.Fragman

Oyuncular: Burak Deniz (Murat), Hande Erçel (Hayat) ,Merve Çağıran (İpek), Özcan Tekdemir (Aslı), Oğuzhan Karbi (Doruk), Demet Gül (Tuval),Metin Akpınar (Haşmet Dede), Süleyman Felek (Kerem), Betül Çobanoğlu (Derya), Cem..

  • PITIRCIK tarafından
  • 796 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Magazin Dünyasında Haftanın Öne Çıkan Haberleri 03:02

Magazin Dünyasında Haftanın Öne Çıkan Haberleri

Magazin dünyasının bu haftanı en öne çıkan haberlerini sizin için derledik.....

  • ANKA tarafından
  • 1.227 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Aşk Laftan Anlamaz 31.Bölüm Fragmanı (Final) 01:09

Aşk Laftan Anlamaz 31.Bölüm Fragmanı (Final)

Yapım: Bi Yapım Yapımcı: Burak Sağyaşar Final bölümüyle sizlere veda edecek..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.093 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Aşk Laftan Anlamaz'da mutlu son (Final Sahnesi) 05:36

Aşk Laftan Anlamaz'da mutlu son (Final Sahnesi)

Oyuncular: Burak Deniz (Murat), Hande Erçel (Hayat) ,Merve Çağıran (İpek), Özcan Tekdemir (Aslı), Oğuzhan Karbi (Doruk), Demet Gül (Tuval),Metin Akpınar (Haşmet Dede), Süleyman Felek (Kerem), Betül Çobanoğlu (Derya), Cem..

  • PITIRCIK tarafından
  • 691 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fahriye Evcen'den Harika Şarkılar Geliyor!! 08:05

Fahriye Evcen'den Harika Şarkılar Geliyor!!

Fahriye Evcen'in mükemmel oyunculuğu gibi tescilenen güzelliğinin yanısıra,bildiğimiz o buğulu naif sesiyle söylediği,muhteşem birbirinden özel yorumları ekrana getiriyoruz.İyi seyirler dilerim:))..

  • ANKA tarafından
  • 1.276 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Alevi Olan Ünlülerimiz 03:39

Alevi Olan Ünlülerimiz

Ekranlarda severek izlediğimiz kimi çok yakışıklı,kimi çok güzel kimileride çok başarılı olan birbirinden ünlü alevi yıldızlarımız.İyi seyirler dilerim.Kanalımıza abone olmayı lütfen unutmayın...

  • ANKA tarafından
  • 10.604 görüntüleme
  • 8 yıl önce