#Buray adım adım dinle

Space  Bilim Adamları Gezegen Avında 08:30

Space Bilim Adamları Gezegen Avında

Ceneve Rasathanesi exoplanet uzmanları için vazgeçilmez bir merkez konumunda. Exoplanet adı güneş sistemi dışında tesbit edilen gezegenlere veriliyor. Bugüne kadar toplam 3559 exoplanet tesbit edildi fakat aslında yalnız..

Ata Demirer Yeni Sevgilisi İle İlk Defa Kameralar Karşısında 00:59

Ata Demirer Yeni Sevgilisi İle İlk Defa Kameralar Karşısında

Alara Bozbey, Ata Demirer’in yeni sevgilisi, Ünlü komedyen Ata Demirer Alara Bozbey'le aşk yaşıyor. Ata Demirer, Özge Borak’tan boşandıktan sonra ciddi bir ilişkiye adım atmamış, Alara Bozbey’le yakınlaştıktan sonra da p..

  • BETA tarafından
  • 1.105 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bengü Evleniyor 01:49

Bengü Evleniyor

Aradığı aşkı Selim Selimoğlu’nda bulan Bengü, evlilik hazırlığında! 2018’de nikâh masasına oturmak isteyen çift, birbirinin aileleriyle tanışarak bu sürece hız verdi. Ünlü popçu, daha önce erkek arkadaşının anne ve babas..

  • BETA tarafından
  • 885 görüntüleme
  • 7 yıl önce
MINDGAMERS - Official Trailer (2017) 02:21

MINDGAMERS - Official Trailer (2017)

Özet: parlak genç bir grup öğrenci tüm zamanların en büyük bilimsel atılım keşfetmek: Kablosuz sinir bir kuantum bilgisayar üzerinden bağlı ağ, her zihinlerini ve bize her biri bağlayabilen. Onlar kuantum teorisi, insan ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.821 görüntüleme
  • 8 yıl önce
BMW ve LEGO’dan tam boyutlu uçan motosiklet konsepti 03:55

BMW ve LEGO’dan tam boyutlu uçan motosiklet konsepti

Geçtiğiz kasım ayında 603 parçadan oluşan BMW R 1200 GS LEGO tasarımıyla karşımıza çıkan tasarım ekibi yaratıcılığın sınırlarını zorlayarak aynı set üzerinden uçan bir motosiklet konsepti tasarladı. LEGO dünyası içerisi..

  • PITIRCIK tarafından
  • 883 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fox Comedy Revolution - Fox Broadcastıng 00:30

Fox Comedy Revolution - Fox Broadcastıng

Family Guy, sevimli ot kafalı PETER GRIFFIN (Seth MacFarlane) ve orta sınıf New England'ların komik tuhaf ailesinin maceralarını takip ediyor. LOIS (Alex Borstein), Peter'ın sevecen karısı, eski bir Bayan Teen Rhode Isla..

Senden Bana Kalan Full Hd İzle 1:52:06

Senden Bana Kalan Full Hd İzle

Senden Bana Kalan (Yerli Film)(2015) Drama,Duygusal,Romantik,Yerli Filmler Ülke: Türkiye Süre: 118 Dakika Yönetmen: Abdullah Oğuz Oyuncular: Doğa Konakoğlu, Ekin Koç, Neslihan Atagül, Sabri Özmener, Wilma Elles Ekin Koç'..

  • Tv Series tarafından
  • 84.286 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çocuklarda Kalp Rahatsızlıkları Nasıl Teşhis Edilir 00:41

Çocuklarda Kalp Rahatsızlıkları Nasıl Teşhis Edilir

Çocuklarda kalp rahatsızlıklarının teşhis edilmesinde ilk adım ailenin şikayetleridir...

  • NABIZ tarafından
  • 610 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cinsel Uyarılma Bozukluklarının Tedavisinde Ne Yapılır 02:29

Cinsel Uyarılma Bozukluklarının Tedavisinde Ne Yapılır

Cinsel uyarılma bozukluklarının tedavisinde ilk adım olarak birey cinsel açıdan bilgilendirilir...

  • NABIZ tarafından
  • 546 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Meryem 29. Bölüm Fragmanı 00:50

Meryem 29. Bölüm Fragmanı

Meryem 29. Bölüm Fragmanı yayında! Burcu ve Güçlü'den mutluluğa büyük adım! Meryem ve Savaş, mutlu bir hayata başlamak üzere planlarını yapmaktadır. Savaş'ın yaptığı evlilik teklifini kabul eden Meryem için artık kötü g..

Başbakan Binali Yıldırım_ Türkiye, Amerika Kadar Güvenli 02:48

Başbakan Binali Yıldırım_ Türkiye, Amerika Kadar Güvenli

Başbakan Binali Yıldırım, bu yıl üçüncüsü düzenlene Dünya Turizm Forumu'nda yaptığı konuşmada, Türkiye'nin güvensiz yer olduğunu söyleyenlere sert tepki gösterdi. Yıldırım, Amerika ne kadar güvenliyse Türkiye o kadar gü..

Gizemli Gezegen Plüton'daki Sıradağlar 4 Km Yüksekliğinde 08:30

Gizemli Gezegen Plüton'daki Sıradağlar 4 Km Yüksekliğinde

Güneş sistemimizin en uzak noktalarından biri olan cüce gezegen Plüton, yüzeyindeki çözümlenemeyen olgularıyla sırrını hep korudu. 1930’da keşfedilmesinden bu yana on yıllar boyunca sırrı keşfedilemedi. Öyle ki Plüton ..

Kızlarım İçin 13. Bölüm Fragmanı (Final) 01:01

Kızlarım İçin 13. Bölüm Fragmanı (Final)

Kızlarım İçin 13. Bölüm Fragmanı - Final yayında! Sumru ve Egemen, evlilik yolunda! Sumru ve Egemen, sevdiklerinin yanında mutlu bir hayata adım atmak üzeredir. Fakat Sumru için işler beklenildiği kadar kolay değildir...

Orçun Bora - Sen Varsın İyi ki (Official Video) 03:42

Orçun Bora - Sen Varsın İyi ki (Official Video)

SEN VARSIN İYİKİ SEN NAZAR DUAM AHİR SEVDAM EN GÜZEL YANIM AH CAN GİBİSİN NAR YÜREKLİM SEN ADIM ADRESİM BOŞA YAZILMADI BU AŞKIN KADERİ BENİM İÇİN MUCİZESİN KALMAK İSTEDİĞİM TEK YER SENİN KALBİN SEN AŞKLARIN EN GÜ..

Hollanda Başbakanı Mark Rutte Kimdir 02:18

Hollanda Başbakanı Mark Rutte Kimdir

Hollanda Başbakanı Mark Rutte 1967’de Lahey’de dünyaya geldi. Özel şirketlerin insan kaynakları departmanında çalışan Rutte, siyasi kariyerine 90’lı yıllarda adım attı. 1948’de kurulan Özgürlük ve Demokrasi için Halk Pa..

Ölümcül Deney_ Dejavu - Türkçe Altyazılı Fragman 02:33

Ölümcül Deney_ Dejavu - Türkçe Altyazılı Fragman

Bir grup üniversite öğrencisi klinik bir ilaç denemesinde yer alır. Deney beklenmedik bir yan etkisi ortaya çıkar ve kendilerine ölenlerin vahşi görüntülerini gösterir. Beklenmedik yan etki dolayısıyla nasıl öldürülecekl..

Ogeday Girişken Kimdir? 01:11

Ogeday Girişken Kimdir?

Ogeday Girişken 1992 yılında Adana şehrinde doğdu ve beraberinde eğitim hayatına orada devam etti. Ancak üniversite eğitimi için girdiği bir sınav sonucunda bir başarı elde etti ve Marmara Üniversite' sinde Beden Eğitimi..

Türkiye'nin Yeni Nesil Yerli Silahları 10:34

Türkiye'nin Yeni Nesil Yerli Silahları

Gelişen teknoloji hayatımızın her alanına nüfus etmek ile birlikte silah endüstrisini de baştan başa yeniliyor. Yeni nesil silahlara ev sahipliği yapan en güçlü orduları belli oldu. İşte Business Insider'ın edindiği veri..

Gülizar 10. Bölüm Fragmanı (Final) 00:44

Gülizar 10. Bölüm Fragmanı (Final)

Gülizar Final Fragmanı yayında! Murat, beklenen evlilik teklifini gerçekleştiriyor! Murat sevgisini en açık şekilde Gülizar'a itiraf eder. Elindeki yüzükle Gülizar'ın gözlerinin içine bakarak beklemesi, Gülizar'ı çok şa..

Ses Kayıt Ve Yayıncılık İçin M-Audio Vocal Studio Pro İncelemesi 14:04

Ses Kayıt Ve Yayıncılık İçin M-Audio Vocal Studio Pro İncelemesi

M-Audio firmasının, yayıncılar ve amatör müzisyenler ya da amatörlükten profesyonelliğe adım atmak isteyenler için kaliteli bileşenleri bir araya getirerek oluşturduğu Vocal Studio Pro'yu inceliyoruz...

  • BETA tarafından
  • 830 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Payitaht Abdülhamid - Theodor Herzl  Kimdir? 04:37

Payitaht Abdülhamid - Theodor Herzl Kimdir?

Siyonizm'in politik kurucusu olarak kabul edilen Theodor Herzl, 1860 yılında Budapeşte'de doğdu. Orta sınıf bir ailenin ferdi olan Herzl, Viyana Üniversitesinde hukuk eğitimi aldı. Fakat mezuniyetinden sonra Avukatlık sı..

  • ANKA tarafından
  • 859 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kuran'dan Kaçan Cinler Kafir Cinler 01:17

Kuran'dan Kaçan Cinler Kafir Cinler

Sivas’ın bir köyünde gece geç saatlerde köpeklerin havlamalarına uyanan bir kadın. Ne olduğunu anlamak için pencereden dışarıya doğru bakar. İki iri yarı adamın bahçesinde eve doğru baktıklarını görür . Köpeklerinin adam..

  • ZULMA tarafından
  • 1.447 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Türkiye'den 14 Savaş Gemisi İle Yunanistan'a Cevap 01:00

Türkiye'den 14 Savaş Gemisi İle Yunanistan'a Cevap

Türkiye, Esed bahanesiyle Doğu Akdeniz'e yerleşmeye çalışan ABD, İngiliz ve Fransız donanmasıyla, provokasyonlarını arttıran Atina'ya karşı önemli bir adım attı...

Aklın Gözü Türkçe Altyazılı Fragman 02:20

Aklın Gözü Türkçe Altyazılı Fragman

Bir grup genç bilim adamı tüm zamanların en büyük buluşunu yaparlar, kablosuz bir bilinç ağı. Bir kuantum bilgisayarı ile, hepimizin zihinlerini bağlayabilecek bir ağ kurarlar. Kuantum teorisi sayesinde bir beyinden diğe..

Çukurca'da Petrol Kuyusu İçin İlk Kazma Vuruldu 01:32

Çukurca'da Petrol Kuyusu İçin İlk Kazma Vuruldu

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Albayrak, Şemdinli'den Cizre'ye, Van'dan Siirt'e kadar, alan içinde çok yoğun uçakla gravite veri toplama işlemine başladık. Bu, Türkiye'de ilk kez gerçekleştirilen bir adım. dedi...

Ece Seçkin Kimdir? 00:49

Ece Seçkin Kimdir?

Müzik hayatına 3 yaşında piyano öğretmeni olan annesiyle birlikte başladı. Sadece piyano ve solfej üzerine müzik çalışmalarını sürdürürken, 1998 yılında girdiği konservatuvar sınavında, piyano bölümünü birincilikle kazan..

Timeless Fragman 02:08

Timeless Fragman

Eric Kripke'den ( Devrim , Aşırı Doğal ) Shawn Ryan ( The Shield ) ve Kara Liste nin yapımcıları gizemli bir suçlu tarafından gizlice gizli bir devlet çalınan bu heyecan verici aksiyon-macera serisinden geliyor. Sanat..

Evleneceksen Gel 157.Bölüm 3.Kısım 15:06

Evleneceksen Gel 157.Bölüm 3.Kısım

Yapımcılığını Global Yapım’ın üstlendiği programda, hayaller gerçekleşiyor, umutlar paylaştıkça çoğalıyor! İnsanlar hayatlarındaki yepyeni bir sayfayı ‘Evleneceksen Gel’ ile açıyor. Seda Sayan ve Uğur Arslan yalnız kalpl..

  • ANKA tarafından
  • 1.495 görüntüleme
  • 8 yıl önce
SSC Napoli 3-2 Juventus FC - Maç Özeti 02:47

SSC Napoli 3-2 Juventus FC - Maç Özeti

Düello Napoli'nin! Şampiyonlar Ligi F Grubu'nda 6 puana sahip 3 takımdan biri olan Napoli, gol düellosuna sahne olan maçta Marsilya'yı devirdi ve önemli bir galibiyet elde etti.. SSC Napoli 3 - 2 Marsilya 10' 0 - 1 Andr..

Yeni Doğan Zürafanın Ayağa Kalkma Savaşı 04:33

Yeni Doğan Zürafanın Ayağa Kalkma Savaşı

Polonya’da bulunan Poznan Hayvanat Bahçesi’nde nesli tükenme tehlikesiyle karşı karşıya olan Rothschilda türü zürafa dünyaya geldi. Leto adı verilen minik yavru hayata adım attığı ilk dakikalarda, ayaklarının üzerinde du..

  • JET TV tarafından
  • 925 görüntüleme
  • 6 yıl önce