#Buray yara müzik dinle

Mustafa Ceceli - Hikaye 03:49

Mustafa Ceceli - Hikaye

Haksızsın Bile bile dinledim hep Buldun yine bir sebep ayrılmak için Beni de aşmışsın Çoktan ruhun hür Silinmiş bir mühür Sevdam Yaranamadım ki hiç sana Kalbim açık yara İnandım koskoca yalana hem de Yine bir hikâye da..

Beyaz Show - Kağıt Soruları Konukları Çok Güldürdü 05:29

Beyaz Show - Kağıt Soruları Konukları Çok Güldürdü

Beyaz Show'un 15 Aralık konuklarımız Mustafa Ceceli, Özge Özpirinçci, Buğra Gülsoy ve Tümer Metin'e gelen kağıt soruları hem kendilerine, hem de stüdyodaki seyircilere eğlenceli anlar yaşattı! Beyaz Show'un Kağıt Sorula..

  • BETA tarafından
  • 667 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aft Nasıl Tedavi Edilir 01:52

Aft Nasıl Tedavi Edilir

Afta sebep olan etkenlerin ortadan kaldırılması büyük önem taşır. Kansızlık, demir eksikliği ve benzeri sorunların çözülmesi gerekir. Bağışıklık sistemini güçlendirici vitaminler kullanılabilir. Afta sebep olan herhangi ..

  • NABIZ tarafından
  • 556 görüntüleme
  • 7 yıl önce
2017'nin En Unutulmaz Anı 00:35

2017'nin En Unutulmaz Anı

İspanya'nın ünlü festivali San Fermin'de boğa koşusu esnasında azgın boğalardan kaçan ve şansı yaver giden genç, yara almadan böyle kurtulmuştu...

  • JET TV tarafından
  • 817 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mutfakta Polise Saldıran Sincap 00:18

Mutfakta Polise Saldıran Sincap

ABD'nin New York Eyaletinde Yaşayan Bir Aile Evlerine Giren Sincabın Çıkarılması İçin Polisten Yardım İstemiş. Eve Gelen Polis Memurları Mutfakta Sincabı Yakalamaya Çalışırken Sincap Mutfak Masasının Üzerinden Bir Polisi..

  • JET TV tarafından
  • 830 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Grown-ish 1. Sezon 3. Bölüm Fragmanı 00:29

Grown-ish 1. Sezon 3. Bölüm Fragmanı

Grown-ish 1. Sezon 3. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 10 Ocak Çarşamba Günü Freefrom'da Grown-ish 1x03 Promo/Preview If You’re Reading This, It’s Too Late Grown-ish Season 1 Episode 3 Promo Grown-ish 1x03 Promo ..

Zeynep Baskan - Aşkın beni del'eyledi (Neset Ertas) 04:34

Zeynep Baskan - Aşkın beni del'eyledi (Neset Ertas)

Aşkın beni del'eyledi Yaktı yaktı kül eyledi El aleme kul eyledi Yar beni beni beni Yar beni beni beni Yar beni beni beni Mecnun'um sahra içinde Yunus'um derya içinde Eyüb'üm yara içinde Sar beni beni beni Sar beni be..

Urfanın Etrafı Fon Müziği 04:30

Urfanın Etrafı Fon Müziği

Urfa’nın Etrafı Dumanlı Dağlar, Ciğerim Yanıyor Aney Gözlerim Ağlar, Benim Zalim Derdim Cihanı Dağlar. Gezme Ceylan Bu Dağlarda Seni Avlarlar, Anandan Babandan Yardan Ayrı Koyarlar. Urfa Dağlarında Gezer Bir Ceylan, Ya..

Bursa Hayalet Köy Üç Çatallı Gölge Köyü Bir Gece Paranormal Olay 47:19

Bursa Hayalet Köy Üç Çatallı Gölge Köyü Bir Gece Paranormal Olay

Bursanın X köyü cinler tarafından basılınca terkedildi ve bu cinli vaka bu zamana kadar esrarengiz bir şekilde korku dolu gizemini sürdürdü. Bizde bu tüyler ürperten korkunç olayın yaşandığı Bursa Hayalet Köy Terkedilmiş..

  • ZULMA tarafından
  • 2.563 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bursa Hayalet Köy Bir Gece Paranormal Olay Mutlaka İzleyin 47:19

Bursa Hayalet Köy Bir Gece Paranormal Olay Mutlaka İzleyin

Üç Gölge Köyü (Bazı kaynaklarda Üç Çatallı Gölge Köyü olarak da geçer) Bursa'nın .... ilçesine bağlı bir yol kenarı köyüdür. Bugünlerde terk edilmiş bir halde bulunan köyde en son maden işçileri kalmış ve sonrasında onla..

  • ZULMA tarafından
  • 1.289 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Safra Kesesi Taşlarının Tedavisinde Cerrahi Yöntem Nasıl Uygulanır 01:05

Safra Kesesi Taşlarının Tedavisinde Cerrahi Yöntem Nasıl Uygulanır

Safra kesesi taşlarının tedavisinde kullanılan cerrahi yöntem laparaskopidir. Kalem benzeri aletler aracılığıyla safra kesesine ulaşılır ve bir kamera yardımı ile içerisi hem görüntülenir hem de operasyon gerçekleştirili..

  • NABIZ tarafından
  • 950 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Recep Tayyip Erdoğan Zulmü Alkışlayamam Şiiri 01:24

Recep Tayyip Erdoğan Zulmü Alkışlayamam Şiiri

Zulmü alkışlayamam, zalimi asla sevemem; Gelenin keyfi için geçmişe kalkıp sövemem. Biri ecdadıma saldırdımı,hatta boğarım!… -Boğamazsın ki! -Hiçolmazsa yanımdan kovarım. Üçbuçuk soysuzun ardından zağarlık yapamam; Hele ..

Middlesbrough 1-2 Arsenal Maç Özeti 03:10

Middlesbrough 1-2 Arsenal Maç Özeti

Middlesbrough 1-2 Arsenal (Maç Özeti - 17 Nisan 2017) Sıkıntılı günler geçiren Arsenal, Middlesbrough deplasmanında iki yıldızıyla üç puana uzandı. Premier Lig'de 33. hafta karşılaşmalarında lige tutunma mücadelesi ver..

Rangers 1-5 Celtic - Maç Özeti İzle 09:31

Rangers 1-5 Celtic - Maç Özeti İzle

İskoçya Premiership Şampiyonluk Grubu maçında Celtic, deplasmanda Rangers'ı 5-1 mağlup ederek bir rekora imza attı. Ligde şampiyonluğu daha önceden garantileyen Celtic, Old Firm derbisi tarihinde Rangers'ın evi Ibrox Pa..

İstanbul'da Silahlı Saldırı 01:42

İstanbul'da Silahlı Saldırı

Saldırıda yaralanan kurye hastaneye kaldırılırken saldırganlar kayıplara karıştı. İçerisinde 100 bin dolar bulunan para çantasını alınmadığı kaydedilirken, olayı soygun amaçlı mı yaptığı yoksa başka bir konu için mi gerç..

Hamile Karısına İşkence Yapıp Tüfekle Vurdu 04:57

Hamile Karısına İşkence Yapıp Tüfekle Vurdu

Gaziantep’te yaşayan 3 çocuk annesi ve 4 aylık hamile Çağlar Aşık, kocası M.A.A. tarafından ağzı bağlanarak, 20 dakika boyunca yumruk, sopa ve bıçakla darp edildi. Cinnet getiren koca, çocuklarının gözü önünde yaptığı iş..

Grown-ish 1. Sezon 4. Bölüm Fragmanı 00:29

Grown-ish 1. Sezon 4. Bölüm Fragmanı

Grown-ish 1. Sezon 4. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 17 Ocak Çarşamba Günü Freefrom'da Grown-ish 1x04 Promo/Preview Starboy Grown-ish Season 1 Episode 4 Promo Grown-ish 1x04 Promo Starboy (HD) » Grown-ish Ça..

Kıl Dönmesi Cerrahi Yöntemle Nasıl Tedavi Edilir 01:24

Kıl Dönmesi Cerrahi Yöntemle Nasıl Tedavi Edilir

Kıl dönmesi açık ve kapalı cerrahi yöntemle tedavi edilebilir. Açık yöntemde, o bölgedeki kist ciltteki açıklıktan çıkartılır ve hasta, açık yara pansumanıyla iyileşir. Kapalı yöntemde ise açıklık dikişlerle kapatılır. T..

  • NABIZ tarafından
  • 593 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kıl Dönmesi Fenol Yöntemiyle Nasıl Tedavi Edilir 00:57

Kıl Dönmesi Fenol Yöntemiyle Nasıl Tedavi Edilir

Fenol yönteminde hasta yüzüstü yatırılır, kistin içindeki kıllar ve iltihap temizlenir. Açılan yara fenol ile temizlenir. Bu işlem genellikle küçük olan kistlerde tercih edilir. Ancak nüks etme ihtimali yüksektir...

  • NABIZ tarafından
  • 1.047 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adana'da Feci Kaza Kamerada 01:21

Adana'da Feci Kaza Kamerada

Adana'nın merkez Yüreğir ilçesinde güvenlik kamerasına da yansıyan trafik kazasında 4 kişi yaralandı.Metin Yücel idaresindeki 01 DTN 89 plakalı otomobil, Cırık Mahallesi'nde Bahar Bahçe'nin kullandığı 06 HA 4723 plakalı ..

Ebru Gündeş Ölü Bir Deniz Gibi 04:28

Ebru Gündeş Ölü Bir Deniz Gibi

Sen bırakıp giderken beni yalnızlıkla baş başa Sen bakmadan ardına gömüp duyguları karanlığa Kayboldum dehlizlerde Kayboldum sessizlikte Kayboldum ümitsizliklerde ben Kayboldum meçhullerde Kayboldum derinlerde Ka..

Nur Fettahoğlu Orada Kendimizi Daha Özgür İfade Edebiliyoruz 01:33

Nur Fettahoğlu Orada Kendimizi Daha Özgür İfade Edebiliyoruz

Son olarak “Çi” dizisine konuk oyuncu olarak katılan Nur Fettahoğlu bugün Akmerkez’de yeğenlerine hediye alırken görüntülendi. Minik kızına da hediye aldığını söyleyen güzel oyuncu yılbaşını ailesiyle geçirdiğini belirtt..

  • BETA tarafından
  • 746 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Grown-ish 1. Sezon 5. Bölüm Fragmanı 00:44

Grown-ish 1. Sezon 5. Bölüm Fragmanı

Grown-ish 1. Sezon 5. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 24 Ocak Çarşamba Günü Freefrom'da Grown-ish 1x05 Promo/Preview C.R.E.A.M. (Cash Rules Everything Around Me) Grown-ish Season 1 Episode 5 Promo Grown-ish 1x05..

Siyah Beyaz Aşk 14. Bölüm 2. Fragmanı 01:05

Siyah Beyaz Aşk 14. Bölüm 2. Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 14. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Namık, silahla vurularak hayatının sonuna mı geliyor? Ferhat'ın etrafını sarıp yakan ateş ne? Ferhat, hapiste aldığı bilgisyle ölüme cesur bir adım atmıştır. Fakat bu onun ..

Grown-ish 1. Sezon 6. Bölüm Fragmanı 00:30

Grown-ish 1. Sezon 6. Bölüm Fragmanı

Grown-ish 1. Sezon 6. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Grown-ish 1x06 Promo/Preview Cashin’ Out Grown-ish Season 1 Episode 6 Promo Grown-ish 1x06 Promo Cashin’ Out (HD) » Grown-ish Çarşamba Günleri Saat 8:00pm Freeform'd..

Bel Fıtığı Cerrahisi Sonrası Hastayı Nasıl Bir Süreç Bekler 02:28

Bel Fıtığı Cerrahisi Sonrası Hastayı Nasıl Bir Süreç Bekler

Bel fıtığı ameliyatı sonrası hastanın ağrıları hemen geçer. Kıkırdağın sinirde oluşturduğu çukur altı ayda toparlanır. Sinirlerin toparlanması sürecinde hasta ayaklarında uyuşma, karıncalanma, yanma, üşüme gibi durumlarl..

  • NABIZ tarafından
  • 707 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ağız Kanseri Nedir 01:40

Ağız Kanseri Nedir

Ağız kanseri genellikle dil, dudak, ağız içi mukozası ve boğazla sınırlı olan bir kanser türü. Ağız kanseri genellikle 40 yaş civarında oluşur. Ancak 60 yaş civarında teşhis edilir. Ağız içinde uzun süre geçmeyen çatlak,..

  • NABIZ tarafından
  • 689 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Grown-ish 1. Sezon 7. Bölüm Fragmanı 00:30

Grown-ish 1. Sezon 7. Bölüm Fragmanı

Grown-ish 1. Sezon 7. Bölüm Fragmanı Yayınlandı.7 Şubat Çarşamba Günü Freefrom'da Grown-ish 1x07 Promo/Preview Un-Break My Heart Grown-ish Season 1 Episode 7 Promo Grown-ish 1x07 Promo Un-Break My Heart (HD) » Grow..

Grown-ish 1. Sezon 8. Bölüm Fragmanı 00:30

Grown-ish 1. Sezon 8. Bölüm Fragmanı

Grown-ish 1. Sezon 8. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 14 Şubat Çarşamba Günü Freefrom'da Grown-ish 1x08 Promo/Preview Erase Your Social Grown-ish Season 1 Episode 8 Promo Grown-ish 1x08 Promo Erase Your Social ..

Grown-ish 1. Sezon 10. Bölüm Fragmanı 00:30

Grown-ish 1. Sezon 10. Bölüm Fragmanı

Grown-ish 1. Sezon 10. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 7 Mart Çarşamba Günü Freefrom'da Grown-ish 1x10 Promo/Preview It’s Hard Out Here For A Pimp Grown-ish Season 1 Episode 10 Promo Grown-ish 1x10 Promo It’s H..