#Buraya

Çim Biçme Makinesine Aşık Olup Her Gün Peşinden Koşan Kaplumbağa 00:32

Çim Biçme Makinesine Aşık Olup Her Gün Peşinden Koşan Kaplumbağa

İstanbul'daki İsveç Konsolosluğu bahçesinde her gün kendince çimleri biçen kablosuz çim biçme makinesine aşık olan bir kaplumbağa her gün makinenin peşinden bir oraya bir buraya koşuyormuş...

  • JET TV tarafından
  • 657 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Müslüm Gürses - Olmadı Yar 04:38

Müslüm Gürses - Olmadı Yar

Müslüm Gürses - Olmadı Yar Canlı Performans Dinle Son Pişmanlık neye yarar......

Adana Bağımsız Milletvekili Adayı Tek Başına Miting Yaptı Röportaj Adam 01:13

Adana Bağımsız Milletvekili Adayı Tek Başına Miting Yaptı Röportaj Ada

İnstaya ve buraya yapacağınız her yorum partimize kayıt sayılacaktır. Bir sonraki mitingte beni ekenler ihraç edilecektir. Röportaj Adam abimizin notu...

  • JET TV tarafından
  • 1.093 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Paul Pogba Kabe'de 00:29

Paul Pogba Kabe'de

Manchester United'in yıldız futbolcusu Paul Pogba umreye gitti. Yıldız futbolcu Kabe'den çektiği bir videoyu hayranlarıyla paylaştı. Pogba'nın paylaşımı hayranları tarafından büyük beğeni topladı. Dünyaca ünlü futbolcu P..

Bahçeli’den 'Başkanlık Sistemi' Açıklaması 06:56

Bahçeli’den 'Başkanlık Sistemi' Açıklaması

Bahçeli’den 'Başkanlık Sistemi' Açıklaması MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, başkanlık sistemiyle ilgili, TBMM’de evet, referandumda hayır diyecekmişiz. Bunu söylüyorlar. Ve de bir grup Truva atı bunun milletin aklıyl..

Kılıçdaroğlu- 'Sayın Başbakan’a Çağrı Yapıyorum 01:20

Kılıçdaroğlu- 'Sayın Başbakan’a Çağrı Yapıyorum

Kılıçdaroğlu- 'Sayın Başbakan’a Çağrı Yapıyorum CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Amasra'da kurulması planlanan termik santrale ilişkin, “Sayın bakandan istirham ediyorum. 1/100.000’lik planlara baksın. Amasra gibi ..

Yataktan İnmeye Çalışan Şaşkın Panda 00:37

Yataktan İnmeye Çalışan Şaşkın Panda

Dünyanın en şaşkın ve sevimli hayvanı pandalar kendilerini oraya buraya çarpa çarpa nesillerini tüketmek üzereyken yeniden çoğaldılar. Fakat sakarlıklar baki....

  • JET TV tarafından
  • 794 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sahibinin Boynuna Masaj Yapan Kedi 00:19

Sahibinin Boynuna Masaj Yapan Kedi

Kedilerin oraya buraya masaj yapma hastalığını biliyoruz ...

  • JET TV tarafından
  • 1.283 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Başbakan Binali Yıldırım: Adnan Menderes'i İpe Götüren CHP Zihniyetidir 01:32

Başbakan Binali Yıldırım: Adnan Menderes'i İpe Götüren CHP Zihniyetid

Başbakan Yıldırım, Muharrem İnce buraya (Aydın) geldi konuştu değil mi? Adnan Menderes'in köyünü de ziyaret etti, değil mi? 27 Mayıs'tan hiç bahsetti mi? Edemez, çünkü Adnan Menderes'i ipe götüren onun zihniyetidir, CHP..

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Şimdi Bataklığı Kurutma Dönemi 02:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Şimdi Bataklığı Kurutma Dönemi

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Şimdi Bataklığı Kurutma Dönemi Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Yeni güvenlik anlayışı Türkiye’nin Suriye ve Irak’ta niçin bulunduğunun, daha etkin şekilde yer almak istediğinin en açık ifadesidir. Artık ..

Sebile Ölmez İlginç Kore Maskelerini Denedim Hayvan Desenli, Lastik, Elmas, Köpüren 12:32

Sebile Ölmez İlginç Kore Maskelerini Denedim Hayvan Desenli, Lastik, E

Kore diyince heyecan duyanlardanım. Korecan'lar buraya! Cilt bakımı ve makyaj malzemelerinde gerçekten çok başarılılar. Aynı zamanda ambalaja da çok önem veriyorlar. Kore kızları sevimli şeylere bayılıyor. Bu nedenle dün..

Çağrılınca Gelen Balık 00:57

Çağrılınca Gelen Balık

Görüntüler Sakaryalı bir grup balıkçı tarafından sosyal medyada paylaşıldı. İddiaya göre gölet kenarında balık tutan grup, oltaya takılan sazan cinsi bir balığı sudan çıkardı. Balıkçılar daha sonra tuttukları balığı yeni..

  • JET TV tarafından
  • 848 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Araplar Karadeniz’de Yeni Yerler Arayışında 04:56

Araplar Karadeniz’de Yeni Yerler Arayışında

Araplar Karadeniz’de Yeni Yerler Arayışında Arap Turizm acenteleri Karadeniz’i sosyal medya üzerinden yaptıkları canlı yayınlarla yaklaşık 2 milyon takipçisine tanıttı Giresun Valiliği himayesinde Giresun Turizm Altya..

Kavgaya Değil Huzura İhtiyacımız Var 02:48

Kavgaya Değil Huzura İhtiyacımız Var

Kavgaya Değil Huzura İhtiyacımız Var CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu İstanbul'da katıldığı açılış programında, Bugünlerde en çok huzura, birlikte yaşamaya, birbirimize selam vermeye ihtiyacımız var. Kavgaya değil huzur..

Evin Bahçesine Giren Ayının Halleri 01:12

Evin Bahçesine Giren Ayının Halleri

Evin bahöesine giren genç bir ayının odunluğa girip bir kedi gibi oradan buraya trmanması...

  • JET TV tarafından
  • 755 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Diyarbakır'da Vatandaştan Hain Saldırıya Tepki- Yeter Artık Milletin Canına Yetti 03:02

Diyarbakır'da Vatandaştan Hain Saldırıya Tepki- Yeter Artık Milletin C

Diyarbakır'da Vatandaştan Hain Saldırıya Tepki- Yeter Artık Milletin Canına Yetti Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırı Diyarbakırlı vatandaşları isyan ettirdi. PKK'yı lanetleyen vatanda..

Akıl Almaz İşkencelerini Kayda Alan Zanlılar Yakalandı 08:57

Akıl Almaz İşkencelerini Kayda Alan Zanlılar Yakalandı

Akıl Almaz İşkencelerini Kayda Alan Zanlılar Yakalandı İstanbul Sultanbeyli’de kaçırdıkları kişiye ormanlık alanda işkence yaparak kayda alan şebeke üyeleri yakalandı. İstanbul Sultanbeyli’de kaçırdıkları kişiye işken..

Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim'inden Açıklama 07:59

Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim'inden Açıklama

Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim'inden Açıklama Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Alp Gürkan, Soma'daki maden faciasıyla ilgili bilirkişilerin hazırladığı raporların gerçeği yansıtmadığını iddia eder..

Define Avcıları Şehitliği Talan Etti 01:52

Define Avcıları Şehitliği Talan Etti

Define Avcıları Şehitliği Talan Etti Erzurum’da 1916 yılında Rus işgaline karşı Kargapazarı dağlarında direnirken şehit düşen 350 subay ve erin naaşlarının bulunduğu şehitlik define avcılarının talanına uğradı. Jandarma..

Bakan Çavuşoğlu: Bir Sonuç Çıkmazsa... 04:49

Bakan Çavuşoğlu: Bir Sonuç Çıkmazsa...

Bakan Çavuşoğlu: 'Eğer Müzakerelerden Bir Sonuç Çıkmazsa... Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Eğer müzakerelerden bir sonuç çıkmazsa o zaman B Planı’nı görüşürüz. Müzakere süreci devam ederken ya da umudu varken B pla..

Aslı Özdel İstemiyorum Ama Yapmak Zorundayım Makyajı 14:08

Aslı Özdel İstemiyorum Ama Yapmak Zorundayım Makyajı

Hiç makyaj yapmak istemiyorum ama yapmak zorundayım o yüzden,makyaja ayıracak sadece 10 dakikam var diyenleri buraya alalım..

Silahlı Pompalı Tüfekli Kavga Çıktı 01:36

Silahlı Pompalı Tüfekli Kavga Çıktı

Konya'da iki grup arasında çıkan kavga sırasında elinde pompalı tüfekle olay yerine gelen bir kişiyi gören polisler silahlarını çekip şahsa doğrulttu. Bir polisin tekme atması sonucu elindeki pompalı tüfeği düşüren şahıs..

Selma Çiçekdal Makyaj Temizleme Rutinim 12:12

Selma Çiçekdal Makyaj Temizleme Rutinim

Selaam ! Makyaj temizleme rutinime hoşgeldiniz. Neler yaptığımı neler kullandığımı ve nelere dikkat ettiğimi paylaştım, umarım faydalanabilirsiniz ve keyifle izlersiniz. Ürünlerin listesini bırakmayacağım buraya ama şu..

Kahraman Komandolara Niksar'da Davullu-Zurnalı Karşılama 04:41

Kahraman Komandolara Niksar'da Davullu-Zurnalı Karşılama

Yaklaşık 16 aylık geçici görev için Ağrı’da bulunan, Tokat'ın Niksar ilçesinde konuşlu Köklüce Jandarma Komando Taburu, görev dönüşünde davul-zurnayla karşılandı. Görevden dönen Köklüce Jandarma Komando Taburu'nu vatan..

Konuşan Çöp Tenekesi 'Geveze' Minikleri Çevreci Yapacak 02:20

Konuşan Çöp Tenekesi 'Geveze' Minikleri Çevreci Yapacak

Çocuklar ve yetişkinlerde çevre bilinci oluşturmak amacıyla Ataşehir Belediyesi tarafından geliştirilen Konuşan Çöp Kovası “Geveze” Akıllı Belediyecilik Zirvesi’nde yerini aldı. Güneşten aldığı enerjiyle çalışan çöp kova..

Selma Çiçekdal Çift Renkli Eyeliner Makyajı 14:36

Selma Çiçekdal Çift Renkli Eyeliner Makyajı

Buraya kadar geldiysen tebrikler, umarım keyifli vakit geçirmişsindir kanalımda.Burada sık sık makyaj videoları, kozmetik ve giyim alışverişi ve bakım rutinlerimle beraber, günlük hayatımdan vloglar da paylaşıyorum. Eğer..

Selma Çiçekdal Sevgililer Günü Makyajı 10:10

Selma Çiçekdal Sevgililer Günü Makyajı

Buraya kadar geldiysen tebrikler, umarım keyifli vakit geçirmişsindir kanalımda.Burada sık sık makyaj videoları, kozmetik ve giyim alışverişi ve bakım rutinlerimle beraber, günlük hayatımdan vloglar da paylaşıyorum. Eğer..

Overlord Türkçe Altyazılı Fragman 02:10

Overlord Türkçe Altyazılı Fragman

İkinci dünya savaşında, müttefik güçlerin Normandiya'ya asker çıkarması yapacağı günün arifesinde, bir grup Amerikalı paraşütçü, düşman hattının arkasında bırakılır. Askerlerin buraya bırakılmasının amacı saldırının başa..

Tripkolic- Gözleri Var Ya 05:12

Tripkolic- Gözleri Var Ya

gözleri varya elleri sımsıcak hani ya derinden vurur beni ya ömrümü adarım yoluna isterim ben seni kalbimde derin yazılı yeri gözleri beni bitirir ah be senden gidemedim Sorun Also: bende sevmiştim oysa bende sevmişt..

Abdulhamit Gül'den Yeni Anayasa Açıklaması 06:35

Abdulhamit Gül'den Yeni Anayasa Açıklaması

Anayasa müzakerelerini yürüten AK Partili Abdülhamit Gül ile MHP'li Mehmet Parsak teklif ile ilgili ortak açıklama yaptı. Abdulhamit Gül, Sayın Başbakanımızın imzası ile anayasa değişkilği önergemizi sunduk. Türkiye dem..