#Buraya taşınması

Suyu Bulmak ve Eve Götürmek 00:39

Suyu Bulmak ve Eve Götürmek

Bildiğiniz gibi Hindistan'da her evde su yok. Hindistan da su bulmak herkes için kolay değil. birde suyun eve taşınması var...

  • PengoTV tarafından
  • 945 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fırlatma İçin Taşınan Dev Falcon 9 Roketi 07:03

Fırlatma İçin Taşınan Dev Falcon 9 Roketi

Falcon 9, Kaliforniya'da Hawthorne isimli bölgede bulunan SpaceX tesisinde üretiliyor. Aynı zamanda sürekli olarak geliştirilmelerine devam edilen roket, sürekli olarak bu tesise getiriliyor. Bununla birlikte fırlatma al..

  • JET TV tarafından
  • 955 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Hurda Kamyoneti Forklift İle Taşıyan Yurdum İnsanı 00:46

Hurda Kamyoneti Forklift İle Taşıyan Yurdum İnsanı

Adiyaman'da kaza yaptıktan sonra hurdaya ayrılan kamyonetin çekici yerine forklift ile taşınması kameralara böyle yansımış. Etiketler:..

  • JET TV tarafından
  • 905 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Deniz Çakır Mahkeme Gerginliğini Atamadı 01:14

Deniz Çakır Mahkeme Gerginliğini Atamadı

Songül Öden'in Lal Hayal oyununu izlemeye gelen Deniz Çakır geçtiğimiz günlerde hakim karşısına çıktı. Bir kafede yaşadığı gerginliğin mahkemeye taşınması üzerine yargılandı...

  • BETA tarafından
  • 45 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Fay Yasası Meclis'e Geliyor 02:43

Fay Yasası Meclis'e Geliyor

İzmir depreminin ardından fay hattına konut yasağı getiren yasasının çıkarılması için süreç hızlanıyor. Yapılacak çalışma ile fayların kayma ve kırılma hızı tespit edilecek. Fay hatları üzerine konut yapılması yasaklanac..

İstanbul'da Büyük Risk! Dere Yatakları Konuk Alanına Döndü! 02:42

İstanbul'da Büyük Risk! Dere Yatakları Konuk Alanına Döndü!

Sel felaketi sonrası gözler dere yataklarındaki yapılara çevrildi. Ne yazık ki İstanbul'da da manzara aynı. Yani birçok dere yatağında yapılaşma var. Uzmanlara göre bir an önce derelerin ıslah edilmesi ve yapıların dere..

Maltepe'den Gaziantep'e Askeri Sevkıyat Sürüyor 01:38

Maltepe'den Gaziantep'e Askeri Sevkıyat Sürüyor

İstanbul'un Maltepe ilçesinden Gaziantep'in İslahiye ilçesine askeri araçların taşınması sürüyor. İslahiye'ye son olarak 20 leopar tank ve askeri personel karayolu ile getirildi. İstanbul'un Maltepe ilçesinde konuşlu 2'n..

İsveç'te Facebook'ta Tecavüz Şoku 01:14

İsveç'te Facebook'ta Tecavüz Şoku

İsveç‘te genç bir kadına tecavüz eden ve o anları Facebook’ta canlı yayınladıkları şüphesiyle tutuklanan 3 kişinin sorgusu sürüyor. Yaşanan olayın ardından ülkedeki vatandalar ise sosyal medya üzerinden yapılan canlı yay..

İsrail Umudunu Trump'a Bağladı- Abd Büyükelçiliği Kudüs'e Taşınsın 03:28

İsrail Umudunu Trump'a Bağladı- Abd Büyükelçiliği Kudüs'e Taşınsın

İsrail Umudunu Trump'a Bağladı- Abd Büyükelçiliği Kudüs'e Taşınsın ABD'de seçimleri Trump'ın kazanmasının arından Filistin tarafı iki devletli çözüm çağrısı yaparken, İsrail yeni başkandan ABD Büyükelçiğini Kudüs'e t..

Depoyu Boşaltırken Selfie Çeken Hırsızlar Depo Sahibine Yakalandı 06:13

Depoyu Boşaltırken Selfie Çeken Hırsızlar Depo Sahibine Yakalandı

Denizli’de yıkımı yapılacak Üçgen Çarşısındaki bir depoya giren hırsızlar yaklaşık 100 bin TL’lik mal çaldıktan sonra, cep telefonu ile selfie çekti. Malların sahibi Arif Cen, hırsızları yakalatıp polise teslim etti. İfa..

Kanada'nın Gurur Kaynagı''Canadarm 2 Uzay Mekiği'' 08:33

Kanada'nın Gurur Kaynagı''Canadarm 2 Uzay Mekiği''

Robotlar uzay araştırmalarının bir vazgeçilmezi… Bu aygıtlar yörüngede çalışmayı mümkün hale getiriyor. Birlikte çalışması en karmaşık aygıtlardan biri de Uluslararası Uzay İstasyonu’ndaki Canadarm 2 robotu… Bu robotlar..

Brezilya Devlet Başkanı Temer'e Yargı Zırhı 00:45

Brezilya Devlet Başkanı Temer'e Yargı Zırhı

Brezilya'da kongrenin alt kanadı çarşamba günü yapılan oylamada yolsuzlukla suçlanan Devlet Başkanı Michel Temer'in yargılanmasına izin vermedi. Brezilya’da kongrenin alt kanadı çarşamba günü yapılan oylamada Devlet B..

Kudüs Protestosunda 25 Kişi Yaralandı 01:06

Kudüs Protestosunda 25 Kişi Yaralandı

İşgal altındaki Doğu Kudüs'ün Selahaddin Caddesi'nde göstericiler, ABD Başkanı Donald Trump’ın Kudüs’ü “İsrail’in başkenti” olarak tanıma kararını protesto etti. Filistin bayrakları taşıyan göstericilere saldıran İsrail ..

BM Genel Kurulu Kudüs Tasarısını Kabul Etti 00:30

BM Genel Kurulu Kudüs Tasarısını Kabul Etti

ABD Başkanı Donald Trump'ın Kudüs kararını geri çekmesi talebini içeren Birleşmiş Milletler Genel Kurulu’na sunulan “Kudüs tasarısı” kabul edildi. Oylamaya katılan 172 ülkenin 128’i kabul oyu kullanırken 9 ret, 35 çekims..

FingerPow  Daha Küçük ve Daha 02:56

FingerPow Daha Küçük ve Daha "Taşınabilir" Bir Powerbank mi Arıyorsun

Günümüzde akıllı telefonlar günlük hayatın ayrılmaz bir parçasıdır. ve bataryaları hızlı tükenmektedir. (FingerPow ) Parmak Batarya sayesinde tüm şarj işlemini kolaylaştırır ve benzersiz taşınabilirlik sunar! Kickstarte..

  • PengoTV tarafından
  • 1.085 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cin Çeşmesi Fragmanı 01:27

Cin Çeşmesi Fragmanı

Kardeş olan Raziye ve Kanber Hoca, aynı köyde yaşadıkları Kamil ile Şerife’ye aşıktır. Fakat Kamil’in annesi Hatice onların ilişkilerine karşıdır. Oğlunu Raziye’den ayıran Hatice onu Kanber’in sevgilisi Şerife ile evlend..

Dünyalı Full Hd Film İzle 1:27:08

Dünyalı Full Hd Film İzle

Dünyalı – The Man From Earth 2007 Türkçe Dublaj İzle Üniversitede tarih profesörü olan John Oldman aniden işini bırakıp başka bir yere taşınma kararı aldıktan sonra iş arkadaşları bunun ardında yatan sebebi öğrenmek içi..

  • Tv Series tarafından
  • 8.678 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sürü 1978 Türk Filmi İzle 1:57:27

Sürü 1978 Türk Filmi İzle

Sürü ( The Herd 1978), Director: Yilmaz Güney, Zeki Ökten Sürü, Ana Tema Film Müziği, Zülfü Livaneli Sürü, yönetmen Zeki Ökten tarafından 1978'de çekilmiş bir filmdir. Filmin senaryosu, o yıllar cezaevinde bulunan Yılma..

  • Tv Series tarafından
  • 30.728 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Öpücükle İyileştiren Müslüman Şifacının Korona'dan Ölmesi 02:01

Öpücükle İyileştiren Müslüman Şifacının Korona'dan Ölmesi

Hindistan’ın Madya Pradeş eyaletinin Ratlam bölgesinde, koronavirüs hastalarının ellerini öperek iyileştirdiğini iddia eden Müslüman şifacı 4 Haziran’da koronavirüs nedeniyle öldü. OpIndia'nın haberine göre şifacı olduğ..

  • PengoTV tarafından
  • 102 görüntüleme
  • 4 yıl önce
6 bin tonluk iki gemi, 1600 araç lastiği kullanılarak suya indirildi 06:12

6 bin tonluk iki gemi, 1600 araç lastiği kullanılarak suya indirildi

Yalova'nın Altınova ilçesinde Norveçli bir firma için üretilen her biri 6 bin 200 ton ağırlığındaki iki yolcu gemisi, 1600 araç lastiği üzerinde 4 günlük çalışmayla suya indirildi. Tersan Tersanesi, Norveçli firmayla an..

Nusaybin’de Patlama- 2 Ölü 00:32

Nusaybin’de Patlama- 2 Ölü

Nusaybin’de Patlama- 2 Ölü Mardin’in Nusaybin ilçesinde yasaklı mahallelerden getirilen molozların döküldüğü alanda demir arayan 1’i çocuk 2 kişi, henüz belirlenemeyen bir nedenle yaşanan patlamada hayatını kaybetti. Ol..

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' 01:56

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın'

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' Başbakan Binali Yıldırım Afyonkarahisar'da Ticaret ve Sanayi Odası'nda yaptığı konuşmada bankacıları uyararak Lütfen reel sektörün sesine kulak verin. Tefec..

Aziz Yıldırım'dan Ver Yansın,  Beni Sokaktaki Şerefsiz Gönderemez 07:20

Aziz Yıldırım'dan Ver Yansın, Beni Sokaktaki Şerefsiz Gönderemez

Aziz Yıldırım Beni Sokaktaki Şerefsiz Gönderemez Basında çıkan başkanlığı bıraksın söylemleri için sert açıklamalarda bulunan Yıldırım, 'Beni sokakta, 3 tane medyadaki şerefsiz ahlaksız gönderemez. Yargıtay kararının ..

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya' 06:49

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya'

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya' FETÖ'nün oynadığı mağdur edebiyatına dikkat çeken Erdoğan, Bunlar aileyi parçaladılar. Ismarlama evlendirme törenleri yaptılar. Pensilvanyadakinin onlara şah damarından yakın old..

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı 06:59

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Sayın Devlet Bahçeli’ye de söylüyorum, Türkiye’yi bölme projesidir başkanlık sistemi dedi. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğl..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu 02:03

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Artık kendi kararını kendi veren, kendi göbeğini kendi kesen bir millet var dedi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium’da dü..

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt 02:35

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt Cumhurbaşkanı Erdoğan, bildiriler yayınlamak suretiyle ülkenin Cumhurbaşkanına ve hükümetine saldırmanın bir siyasetçiye yakışmayacağını söyledi. Erdoğan, “Bunlar ne menem bir ana..

Cumhurbaşkanı'ndan İsrail’e 'Ezan Yasağı' Uyarısı 02:18

Cumhurbaşkanı'ndan İsrail’e 'Ezan Yasağı' Uyarısı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İsrail’de gündemde olan ezan yasağı yasa tasarısı ile ilgili olarak endişelerini İsrail Cumhurbaşkanı Rivlin’e ilettiğini belirtti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İsrail’de gündemd..

Yükseklik Korkusu Olan İnsanlara Üç Buçuk Attıran Gençten Adrenalin Dolu Video! 01:29

Yükseklik Korkusu Olan İnsanlara Üç Buçuk Attıran Gençten Adrenalin Do

Yüksek binaların üstünde adrenalin dolu gösteriler yapan Oleg Cricket yine çatılarda kaydettiği görüntüleri ile insanlara üç buçuk attıran bir video yayınladı. İzlerken dahi gerim gerim gerildiğimiz anlarda Oleg aşırı ra..

  • Cowboy tarafından
  • 1.218 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Suriye ordusunun Halep'te ilerleyişi sürüyor 01:12

Suriye ordusunun Halep'te ilerleyişi sürüyor

Suriye ordusunun ve müttefiklerinin, Halep'in güneydoğusundaki ilerleyişi sürüyor. Bölgede bulunan sivil halkı da hedef alan bombardıman, pazar günü yoğun bir şekilde sürdü. Esad rejiminin, muhaliflerden geri aldığı ken..