#Burcu günes sinifta kal

Kalp Atışı 28. Bölüm 2. Fragmanı (Final) 00:59

Kalp Atışı 28. Bölüm 2. Fragmanı (Final)

Yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği, yönetmenliğini Aytaç Çiçek’in yaptığı, senaryosunu Makbule Kosif, Eda Tezcan, Melis Veziroğlu Yılmaz, Meryem Demirli ve Ahmet Ruhan Arca’nın yazdığı Kalp Atışı’nın başrollerinde; Gök..

8. Gün Yeni Dizi Teaser 01:06

8. Gün Yeni Dizi Teaser

Ay Yapım’ın merakla beklenen yeni dizisi “8. Gün” yakında ATV'de! “8. Gün” ün kadrosunda Burcu Biricik, Musa Uzunlar, Buğra Gülsoy, Ceyda Düvenci, Cem Davran, Yiğit Kirazcı ve Hakan Kurtaş yer alıyor. Yönetmenliğini Ç..

Vin Diesel - 3 Yaşından 49 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:23

Vin Diesel - 3 Yaşından 49 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Vin Diesel, The Fast ve Furious film dizisinde Dominic Toretto'nun ve Riddick'in The Chronicles of Chronicles of Richard B. Riddick'in tasvirleri ile ünlüdür. Her iki bayide da devam filminde bir yapımcıydı. Sesli oyuncu..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.125 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Meryem 28. Bölüm 2. Fragmanı 00:57

Meryem 28. Bölüm 2. Fragmanı

Meryem 28. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Sevgililer günü, aşk dolu geçiyor! Meryem ve Savaş birbirlerinden bir daha ayrılmamak üzere aşklarını sımsıkı bağlanırlar. Güçlü ve Burcu aşkı da her geçen gün daha da kuvvetlenme..

Dünyanın En Küçük Atom Tostunu Yapmak - Tostçu Erol 10:22

Dünyanın En Küçük Atom Tostunu Yapmak - Tostçu Erol

Mini Türk Mutfağı youtube kanalı sahibi Burcu Gaziantep'e gidip Türkiye'nin online ilk ve tek tostçusu Tostçu Erol ile dünyanın en küçük atom tostunu yapmış...

  • JET TV tarafından
  • 763 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Diriliş Ertuğrul 116. Bölüm İzle 2:19:48

Diriliş Ertuğrul 116. Bölüm İzle

Diriliş Ertuğrul 116.Bölüm Hd İzle Yönetmen : Metin Günay Yapımcı : Mehmet Bozdağ Oyuncular : Engin Altan Düzyatan, Kaan Taşaner, Hülya Darcan, Serdar Gökhan,Esra Bilgiç, Didem Balçın, Hande Subaşı, Burcu Kıratlı, Hakan..

Üç Harfliler Beddua Fragman 01:45

Üç Harfliler Beddua Fragman

Lise arkadaşı olan Melek, Burcu, Eda ve Ayla aradan geçen yıllara rağmen birbirinden kopmamıştır. Hayatlarında her şey yolundadır; ta ki Havel adında Şaman bir kadınla tanışana kadar. Bir gece Havel ile karşılaştıktan so..

Firardayız Yerli Komedi Filmi Full HD İzle 2018 1:14:44

Firardayız Yerli Komedi Filmi Full HD İzle 2018

Firardayız, hapishaneden kaçan üç arkadaşın hikayesini anlatıyor. Ekrem, Salim ve Nuri'nin hapisten çıkmalarına kısa bir süre kalmıştır. İçerde kendileri için Baba figürü olan Piri Babanın zor duruma düştüğünü öğrenirl..

  • batuhan öz tarafından
  • 10.357 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Hadi Be Oğlum Filminin Galasında Ünlüler Geçiti 09:08

Hadi Be Oğlum Filminin Galasında Ünlüler Geçiti

Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Büşra Develi ve Alihan Türkdemir'in yer aldığı Hadi Be Oğlum filminin galası yapıldı. Kanyon AVM'de gerçekleştirilen gala öncesi basın mensuplarına açıklamada bulunan Tatlıtuğ, film çeki..

  • BETA tarafından
  • 786 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Direniş Karatay Fragman 01:55

Direniş Karatay Fragman

Guyaseddin, babası Alaattin Keykubat’ın zehirlenerek öldürülmesi üzerine tahta geçmiştir. Fakat o, babası gibi yetenekli bir devlet adamı değildir. Bu durum Moğol baskılarının artmasına neden olur. Emir Celaleddin Karata..

Direniş Karatay Hd İzle 1:53:55

Direniş Karatay Hd İzle

Guyaseddin, babası Alaattin Keykubat’ın zehirlenerek öldürülmesi üzerine tahta geçmiştir. Fakat o, babası gibi yetenekli bir devlet adamı değildir. Bu durum Moğol baskılarının artmasına neden olur. Emir Celaleddin Karata..

Şems Trio - Yollar Seni 04:10

Şems Trio - Yollar Seni

Söz & Müzik: Hasan Durak Düzenleme: Şems Trio Yönetmen: Burcu Yeşilbaş..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.072 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Murat Başoğlu'nun Ünlü Futbolcunun Eşiyle Fotoğrafları Ortaya Çıktı 08:41

Murat Başoğlu'nun Ünlü Futbolcunun Eşiyle Fotoğrafları Ortaya Çıktı

Yaklaşık iki yıl önce Bodrum'da bir teknede yeğeni Burcu Başoğlu ile uygunsuz görüntüleri ortaya çıkan Murat Başoğlu'nun bir skandalı daha ortaya çıktı...

  • BETA tarafından
  • 129 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Ünlülerden Sıfır Atık Projesine Destek 06:23

Ünlülerden Sıfır Atık Projesine Destek

Pet şişelerin, canlıların yaşamını tehdit ettiği ve toprağı öldürdüğünün anlatıldığı kampanyaya Demet Akalın, Saba Tümer, Burcu Esmersoy, Alişan, Hakan Peker, Yavuz Bingöl, Sinan Akçıl, Serkan Kaya, Behzat Gerçeker, Mehm..

  • BETA tarafından
  • 90 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Eski Köye Yeni Adet Fragman 01:17

Eski Köye Yeni Adet Fragman

Yıl 1990… Köye gelen sağlık ekipleri, en az üç çocuğu olan tüm kadınlara doğum kontrolü için spiral takar. Köy halkının yapılan işlemle ilgili fikirleri yoktur. Sağlık ekipleri gittikten sonra bir araya toplanan erkekler..

Her Şey Seninle Güzel Fragman 00:59

Her Şey Seninle Güzel Fragman

Deniz başarılı bir kariyere sahip olan genç bir kadındır. Eski sevgilisi Emre ile yollarını ayırsa da genç adam Deniz için her zaman hayatının aşkı olarak kalır. Deniz, bir türlü unutmayı başaramadığı Emre’yi gerçekten k..

Sinan Akçıl Baba Olacak Mı 02:10

Sinan Akçıl Baba Olacak Mı

Sinan Akçıl Ve Burcu Kıratlı Anılcan Tanrıyar'ın Düğününe Katıldı. Muhabirlerin Sorularını Yanıtlayan Çift Yeni Evleneceklere Tavsiyelerde Bulundu...

  • BETA tarafından
  • 68 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Diyarbakır'da Dokuz Nefes 08:27

Diyarbakır'da Dokuz Nefes

Düzenleme: Sait Yıldız Yönetmen: İdris Haydar Yapım: Melodi Müzik Yapımcı: Serdar BATURAY Yönetmen: idris HAYDAR Basın Danışmanı: Ramazan DEMİR Proje Genel Koordinatörü: Celal GÜNER Aranjör: Sait YILDIZ Sanat Danı..

Hem öğretmen hem iyilik meleği.. 02:07

Hem öğretmen hem iyilik meleği..

HEP KÖTÜ ŞEYLER DEĞİL, İYİ ŞEYLER DE OLUYOR BU HAYATTA... 25 YAŞINDAKİ BURCU ÖĞRETMEN, HEM ÖĞRENCİLERİNE UZAKTAN EĞİTİM VERİYOR... HEM DE VEFA DESTEK GRUBUNA KATILIP, İHTİYAÇ SAHİPLERİNİN YARDIMINA KOŞUYOR... İŞTE KIRKLA..

Rüya Serin - Eksiklik Faslı 03:48

Rüya Serin - Eksiklik Faslı

Söz & Müzik: Rüya Serin Düzenleme: Sezgin Gezgin Yönetmen: Ali Engin Mix – Mastering : Candar Köker Vokal Koçu : Burcu Koşar Gitar : Selahattin Güzelel Vokal : Fatih Ertür Eksiklik Faslı şarkı sözleri ile Açacaktı ç..

Ahiyan - İstemem ( Official Video ) 03:30

Ahiyan - İstemem ( Official Video )

Söz/Müzik/Beat: Ahiyan Mix Mastering & Bass Gitar : Mustafa Kalem Kaval : Harun Eyüp Polat Yönetmen : Müşerref Çakıroğlu Uygulayıcı Yapımcı:Mertcan Koca Görüntü Yönetmeni:Can Dolu Yardımcı Yönetmen:Beyza Hüner Focus Pull..

Mervan Tan - Çena Zalime 04:38

Mervan Tan - Çena Zalime

Türkçesi Zalimin kızı bana geliyor sarışın endamı güneşim güneşim (ışığım) oldu derdin çok zor sana söylüyorum el aleme gün iken benim akşam oluyor kırmızı nergizler gibi seni özledim bu dert değilki ben nasıl çekeyim na..

  • KAR MEDYA tarafından
  • 1.200 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dünyaya Benzeyen Bir gezegen Bulundu 00:50

Dünyaya Benzeyen Bir gezegen Bulundu

Dünyaya Benzeyen Bir gezegen Bulundu Güneş sistemine en yakın yıldızın yörüngesinde dünyaya benzeyen bir gezegen bulundu...

Minik Bir Örümcek Çocuk Şarkısı - Bebek Şarkıları -Çizgi Film Çocuk Şarkılar 01:26

Minik Bir Örümcek Çocuk Şarkısı - Bebek Şarkıları -Çizgi Film Çocuk Şa

Çocuk şarkıları Minik Bir Örümcek şarkısı ile devam ediyor. Minik bir örümcek çocuk şarkıları 2016 şarkı sözleri: Minik bir örümcek çatıya tırmanmış Yağmur yağınca tekrar yere yuvarlanmış Güneş açtığında yeniden topa..

  • ÇocukTV tarafından
  • 3.392 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Demir Gökyüzü Iron Sky Türkçe Dublaj Film İzle 1:32:26

Demir Gökyüzü Iron Sky Türkçe Dublaj Film İzle

Takvim yaprakları 1945 yılını gösterdiğinde II. Dünya savaşının sonlarına gelinmektedir. Bir grup Alman bilim adamı Antartika'daki gizli bir merkezde icat ettikleri uzay gemilerini, ayın karanlık yüzüne doğru yollar. Ay'..

  • Film İzle tarafından
  • 13.872 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Xecê Herdem - Canın Olayım 03:58

Xecê Herdem - Canın Olayım

Xecê Herdem - Canın Olayım dinle Kader vurdu şu canıma Ciğerim yandı Gidişinle güneş söndü Günüm karardı Doyamadan çekip gittin Hatıran kaldı Sen gidince yer gök deniz Dağlar ağladı Sensiz geçen şu ömrümü Söyle neyleyi..

T.S.K. Armoni Mızıkası - İzmir Marşı 03:10

T.S.K. Armoni Mızıkası - İzmir Marşı

İzmir Marşı İzmir’in dağlarında çiçekler açar Altın güneş orda sırmalar saçar Bozulmuş düşmanlar yel gibi kaçar Yaşa Mustafa Kemal Paşa yaşa Adın yazılacak mücevher taşa İzmir’in dağlarına bomba koydular Türk’ün sancağ..

MHTP - Aklına Şaşarım 03:14

MHTP - Aklına Şaşarım

MHTP'ın, Seyhan Müzik Yapım etiketiyle yayınlanan Aklına Şaşarım albümünde yer alan Aklına Şaşarım isimli şarkısı, video klibiyle Söz & Müzik: Murat Güneş..

  • PengoTV tarafından
  • 818 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gülnur Gökçe - Usta 03:00

Gülnur Gökçe - Usta

Gülnur Gökçe'nin, Dems Yapım & DMC etiketiyle yayınlanan Usta isimli tekli çalışması, video klibiyle sizlerle. Söz: Murat Güneş Müzik & Düzenleme: Volga Tamöz Yönetmen: Ulaş Elgin..

Model - Bir Melek Vardı 04:01

Model - Bir Melek Vardı

Bir melek vardı, Aşkı fısıldardı. Elimde o büyülü ellerin hayali kaldı. Uyku imkansız, Umut vicdansız. Güneş bile dedi ki kendine: Doğmak anlamsız. Ağladım delice, Elimde boş bir şişe, Kutladım bu gece sarılm..