#Burcu günes sinifta kal

Beyaz Balina (2017) Fragman 01:03

Beyaz Balina (2017) Fragman

‘Beyaz Balina’, 80'li yıllarda geçen, hayatları Anadolu’nun ücra bir köyünde kesişen Ali ve Vahap’ın samimi hikayesidir. Anne ve babasını kaybettikten sonra büyük şehirden dedesinin köyüne gelen Ali ile köyün yaramaz çoc..

  • PITIRCIK tarafından
  • 786 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Topbaş Avrupa Yakasının Çöpünün Yüzde 25’ini Bertaraf Etmiş Olacağız 09:04

Topbaş Avrupa Yakasının Çöpünün Yüzde 25’ini Bertaraf Etmiş Olacağız

1,5 milyon kişinin elektrik ihtiyacını karşılaması planlanan Türkiye’nin ilk Evsel Atık Yakma ve Enerji Üretim Tesisi İnşaatı Sözleşmesi’nin imza töreninde konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, “Avru..

Bir Tarafta Sel, Diğer Yandan Kartpostallık Görüntü 01:30

Bir Tarafta Sel, Diğer Yandan Kartpostallık Görüntü

İstanbul genelinde birçok ilçe akşam saatlerinde yoğun yağışa ve sele teslim olurken güneş batımına doğru Büyükçekmece ve çevre ilçelerde yaşanan parçalı ve zaman zaman güneşli hava denizde kartpostallık görüntüler oluşt..

Yıldırım ,  Artık Hiçbir Vesayetçi Güç Ülkeyi Geriye Götüremeyecek 08:23

Yıldırım , Artık Hiçbir Vesayetçi Güç Ülkeyi Geriye Götüremeyecek

Başbakan Binali Yıldırım, Anayasa değişikliğiyle birlikte artık hiçbir vesayetçi gücün ülkeyi geriye götüremeyeceğini söyledi. Antalya'da, Büyükşehir Belediyesi ve kamu kurumları tarafından yapımı tamamlanan toplam mal..

İlker Pehriz - Penceredeki Çiçek 03:49

İlker Pehriz - Penceredeki Çiçek

Bir sonbahar akşamı yaşanan zorlu yılların ardından Yıllarca gezdiği sokaklar artık çok uzaktı ona oo Penceredeki çiçek gibi kapandı gözleri Eski bir saat gibi durdu minik kalbi Penceredeki çiçek gibi kapandı gözleri..

Tarkan   Kıl Oldum 04:03

Tarkan Kıl Oldum

Takmış takıştırmış Sürmüş sürüştürmüş Bir dağınıklık, bir rüküşlük Kıl oldum abi Giyinmiş rengarenk Perperişan hali Üstelik çorabı da kaçmış Kıl oldum abi Kaçacak yer ararım Görsem karanlıkta Başına güneş mi ..

Hakan Altun  Hani Bekleyecektin 05:04

Hakan Altun Hani Bekleyecektin

Kimseye değil sana isyanım Güzel günleri anar ağlarım Anlamadın ki ona yanarım Sen benim gönlümde canım, yaralar açtın Unut demekle olmuyor Güneş doğmuyor günlere Kara bahtım çok yara aldı Zor günde vardın, hani ..

Hüseyin Altın - Hasret Akşamları 03:18

Hüseyin Altın - Hasret Akşamları

Dün gece meyhanede icerken dertlerime Bir pinar gibi yaslar dolunca gözlerime Gezdim sabaha kadar gurbet sokaklarini Son ümitle bekledim hasret aksamlarini (2) Artik günes dogmustu gecenin sabahina İsyan ettim hay..

Beşiktaş - Akhisar Belediyespor Maçı 04:26

Beşiktaş - Akhisar Belediyespor Maçı

Spor Toto Süper Lig'in lideri Beşiktaş, rakiplerinin puan kaybını çok iyi değerlendirdi. Akhisar engelini rahat bir oyunla 3-1 geçen siyah beyazlılar adeta 9 puanlık bir galbiyet elde etti ve en yakın rakibinin 4 puan ön..

Dj Özgür Adıgüzel feat. Funda Öncü - İzmir Marşı 03:43

Dj Özgür Adıgüzel feat. Funda Öncü - İzmir Marşı

İzmir'in dağlarında çiçekler açar. Altın güneş orda sırmalar saçar. Bozulmuş düşmanlar yel gibi kaçar. Yaşa Mustafa Kemal Paşa,yaşa; Adın yazılacak mücevher taşa. İzmir dağlarına bomba koydular Türk'ün sancağını ö..

Joker - Varmadın Farkına (feat. Ados) 04:14

Joker - Varmadın Farkına (feat. Ados)

Part 1 | Ados Benim daglarim hep dumanli çünkü yol aldigim hayat garip ve kuralli yerinde sayan mi aptal yerinde duran mi? ilerlemek mi dogru seçenek bu bir kumar mi? ben oturdugum yerden arsa uzandim unufaktim çok uzak..

Sibel Can'a Büyük Şok! Fişini Çektiler 01:35

Sibel Can'a Büyük Şok! Fişini Çektiler

Başrollerini Sibel Can ve Emre Kınay'ın paylaştığı Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşan Sevda'nın Bahçesi adlı dizinin ömrü 4 bölüm sürdü. Kanalın yeni sezonunda büyük umutlarla başlayan, başrollerinde ise Sibel Ca..

  • ANKA tarafından
  • 1.234 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vedat Tekin - Gece Gölgenin Rahatına Bak (Türkü Versiyonu)❤ 00:55

Vedat Tekin - Gece Gölgenin Rahatına Bak (Türkü Versiyonu)❤

Şarkı Sözleri Gece gölgenin rahatına bak Bir de dön kaderimin bahtına yar Seni düşlerin anlayacakta Dön memleketin haline bak Aldı dünya çantasını Gidiyor bıraktı bize fazlasını Dönüp bakmaz arkasına Bir de gel tat kalb..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.410 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erkan Güleryüz - Aşk Dansı 05:33

Erkan Güleryüz - Aşk Dansı

AŞK DANSI Eser Bir Yel Saçlarına Vurur Tarifi İmkânsızım Savrulur Bir O Yana Bir Bu Yana Gün Ağarırken Baygın Uyur Açılmış Dar Geliyor Düğmeler Süzülür Boynundan İnce Bir Ter Öpüşmekten Perişan O Dudaklarda Mor Men..

Banu Alkan Neremi 41:43

Banu Alkan Neremi

Benide bir benide bir Sevdiğim dünyada bir Sultanıdır sulatanıdır Gönlümün sultanıdır Canım demeni Gülüm demeni Seviyorum bende seni Tatlı diline Güzel yüzüne Kurban olurum har yerine Neremi neremi Gözleri..

Yener Çevik - Vatan İçin Prod. Nasihat 02:16

Yener Çevik - Vatan İçin Prod. Nasihat

Vatan için şehit olmuş, canlarını ortaya koymuş olanların anısına saygı ile... Bu vatan bizim! Sözler Başladığı yerde bitmesi gerekiyor Birilerinin de bunu demesi gerekiyor Gözden akan yaşı silmesi gerekiyor Yol yokuş..

  • PITIRCIK tarafından
  • 842 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Lamborghini Japonya Tokyo'da 50. Yıl Dönümü Etkinliği 01:04

Lamborghini Japonya Tokyo'da 50. Yıl Dönümü Etkinliği

Tokyo'daki 50 yıllık Lamborghini Japonya'nın kutlama etkinliği. Olayı işaretlemek için Lamborghini, Aventador S Roadster'ın özel bir sınırlı sayıda baskısını yarattı. Bu çarpıcı model, her biri Canlı Güneş'in Ülkesinin ..

  • BETA tarafından
  • 1.027 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dreadnought PS4 Open Beta Captain Training Preview Trailer 02:26

Dreadnought PS4 Open Beta Captain Training Preview Trailer

Dreadnought puts you in command of massive capital ships for tactical, team-based warfare throughout the Solar System and across the skies of different planets. As a mercenary captain, your motivations are simple: to rea..

  • BETA tarafından
  • 984 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan'dan Avrupa'ya  Yarasalar İstemiyor Diye 00:57

Erdoğan'dan Avrupa'ya Yarasalar İstemiyor Diye

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 102. yılı dolayısıyla düzenlenen törende konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan tarihi mesajlar verdi.. Çanakkale zaferinin 102. yıl dönümü anma programı, 18 Mart Stadyumu..

Cemîl Qoçgîrî - Şîya Sanî 03:42

Cemîl Qoçgîrî - Şîya Sanî

Sen gittin Versiyonlar: #1#2 Yaz vaktiydi, sen gittin, ben kaldım Gözümden kırk pınar kan aktı, ben ağladım Gözümden kırk pınar kan gitti, ben ağladım Kılamlar söylüyorum arkandan, pepug gibi ötüyorum dertleri Yıldızl..

Renkler Şarkısı Hd İzle 03:15

Renkler Şarkısı Hd İzle

Rengarenk Boyayalım Çocuk şarkısının sözleri: Haydi gel beraber bir resim yapalım Beyaz bir kağıdı rengarenk boyayalım Haydi gel beraber bir resim yapalım Beyaz bir kağıdı rengarenk boyayalım Kırmızı bir kulübe yapalım..

Rafet El Roman - Şu Hayatta 05:00

Rafet El Roman - Şu Hayatta

Şu hayatta Yaz mevsimi her taraf güneş Söyle bir şehri geziyorum Bir kaç adam oturmuş kahvede Mevzu yine bu zamanki gençler Sokaklarda oynayan çocuklar Okuldan çıkan talebeler Durakta bekleyen insanlar Kimisi elinde ga..

  • PengoTV tarafından
  • 908 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İrem Derici - Bir Miyiz 03:35

İrem Derici - Bir Miyiz

Olmuyor Bu sabah güneş bile tuhaf Doğmuyor Kafam hayli karışık Gözlerim aynada beni bile görmüyor Bil ki zorluyor Bu kadar belirsizlik bizi zorluyor Ben aşkı hapsettim Ama artık kilit sende durmuyor Gel yapma d..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.150 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bajar'dan Kürtçe Michael Jackson Şarkısı They Don’t Care About Us 02:20

Bajar'dan Kürtçe Michael Jackson Şarkısı They Don’t Care About Us

Bajar, Boğaziçi Gösteri Sanatları Topluluğu'nun bir projesi olan[1] Kürtçe, Zazaca ve Türkçe folk rock müzik grubudur.[2] Vokalde Vedat Yıldırım ve Burak Korucu, elektro gitarda Cansun Küçüktürk, bas gitarda Ari Hergel, ..

  • JET TV tarafından
  • 888 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Firariler Ve Kayıplar Gezgin Robot İle Bulunabilecek 01:43

Firariler Ve Kayıplar Gezgin Robot İle Bulunabilecek

Aksaray ve Selçuk üniversitesinden iki akademisyen tarafından güneş enerjisiyle çalışan ve kayıp ya da kaçak kişileri yüz tanıma yöntemiyle bulmaya yarayan Gezgin Robot geliştirildi...

Beşiktaş 3 - 0 Galatasaray Maç Özeti 06:52

Beşiktaş 3 - 0 Galatasaray Maç Özeti

Süper Lig'de haftanın maçında kazanan Galatasaray'ı 3-0'la geçen Beşiktaş oldu. Siyah beyazlılar böylece sarı kırmızılılarla puan farkını da 3'e indirdi. Beşiktaş'ın Süper Lig'in 14. haftasında Galatasaray ile yaptığı de..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.925 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Juanito Los Alcarson Gözleri Aşka Gülen 03:02

Juanito Los Alcarson Gözleri Aşka Gülen

Gözleri aşka gülen Taze söğüt dalısın Gel bana her gece sen Gönlüme dolmalısın Tatlı gülüş pek yaraşır Gözlerin ömre bedel Ah ne güzel ne güzel Seni sevmek Ah ne güzel ne güzel Sensiz elem bana yar Doğ benim öm..

Barış Manço - Benden Öte Benden Ziyade 05:12

Barış Manço - Benden Öte Benden Ziyade

Bu akşam yine garip bir hüzün çöktü üstüme Hücrem soğuk bir tek sen varsın düşlerimde Demir kapı yine kapandı ağır ağır üzerime Kelepçeler yine vuruldu kilit kilit yüreğime Derin derin soluyorum seni gecelerce Duva..

Bir Deli Sevda 2. bölüm Fragmanı 00:48

Bir Deli Sevda 2. bölüm Fragmanı

İstanbul’un fakir mahallelerinden biri olan Tellikavak’ta annesiyle birlikte yaşayan Bahar yirmili yaşlarının başında genç ve güzel bir kızdır. Fakat yaşıtlarının aksine omuzlarında çok fazla yük vardır. Astım hastası ol..

Manchester City vs Hull City 3-1 Maç Özeti 03:04

Manchester City vs Hull City 3-1 Maç Özeti

Premier Lig mücadelecileri Hull City'i 3-1 yenen Sergio Aguero, Manchester City'nin sezonun 100. golünü tüm yarışmalarda netleştirdi. Manchester City, Pep Guardiola'nın tarafı Hull City'nin yoksul bir formdan avantajlı ..