#Burcu güneş ben ateş ben su yalan müzik dinle

Gönül Yazar    Çapkın Kız 02:05

Gönül Yazar Çapkın Kız

Adım çapkın kız.. çapkın kız Benim adım çapkın kız Aşk yalan inanmam Benim adım çapkın kız Çapkın kız diyorlar Benim adım çapkın kız Aşk yalan inanmam Benim adım çapkın kız Çok sever çabuk unuturum Her gün ba..

Beş Maddede Neden Rebound İlişki 03:25

Beş Maddede Neden Rebound İlişki

Çünkü madde 1: çivi çiviyi söker. Aklını meşgul eden birinden kurtulmak için aklını meşgul edecek başkasını bulman lazım. Dişin ağrırken serçe parmağını sehpaya vurduğunu düşün. Dişinin ağrısını hatırlar mısın? Hayır. Pa..

Koray Avcı - Sessiz Kadın ( Offical Video ) 02:54

Koray Avcı - Sessiz Kadın ( Offical Video )

Şimdi sen de öyle bakarsan bana Ne anlarım ben söylediğim şarkılardan Her defasında başa dön derim Ama kalırım sen anlamazsan Kirli camlardan bakarım Güneşin aydınlığına ve kirine değil de her defasında Temizlemedi..

Tripkolic- Gözleri Var Ya 05:12

Tripkolic- Gözleri Var Ya

gözleri varya elleri sımsıcak hani ya derinden vurur beni ya ömrümü adarım yoluna isterim ben seni kalbimde derin yazılı yeri gözleri beni bitirir ah be senden gidemedim Sorun Also: bende sevmiştim oysa bende sevmişt..

Ihlamurlar Çiçek Açtığı Zaman-Bedirhan Gökçe 05:00

Ihlamurlar Çiçek Açtığı Zaman-Bedirhan Gökçe

Ihlamurlar Çiçek Açtığı Zaman Dilimde sabah keyfiyle yeni bir ümit türküsü Kar yağmış dağlara , bozulmamış örtüsü Rahvan atlar gibi ırgalanan gökyüzü Gözlerimi kamaştırsa da geleceğim sana Şimdilik bağlayıcı bir takvim ..

  • Candy tarafından
  • 952 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Murat Başaran Feat. Yıldız Tilbe - Yana Yana 04:03

Murat Başaran Feat. Yıldız Tilbe - Yana Yana

Murat Başaran Feat. Yıldız Tilbe - Yana Yana Müzik Dinle Şarkı Sözleri Zaman ne çabuk geçiyor Zaman ömür biçiyor Hayat kimini kolluyor Kimini zorluyor Seveni yakıyor Hayat kimini kolluyor Kimini zorluyor Sonunda harcıyo..

Cem Adrian - Duydum Ki Unutmuşsun (Official Video) 04:09

Cem Adrian - Duydum Ki Unutmuşsun (Official Video)

Söz: Hüseyin Turgut Yarkent Müzik: Selahattin Altınbaş (Editör: Median Müzik Edisyon) Düzenleme: Cem Adrian Duydum ki unutmuşsun gözlerimin rengini Duydum ki unutmuşsun gözlerimin rengini Yazık olmuş o gözlerden sana ak..

Cengiz Kurtoğlu - Demek Gidiyorsun 06:33

Cengiz Kurtoğlu - Demek Gidiyorsun

BU KADAR KOLAY UNUTTUN ÖYLE Mİ SENİ SEVİYORDUM BİLİYORSUN AŞKIN BİTTİ DEMEK GİDİYORSUN BANA BÖYLE Mİ VEDA EDİYORSUN DEMEK HİÇ SEVMEMİŞ ÖZLEMEMİŞSİN BENİ UNUTMUŞ DÜŞÜNMEMİŞSİN BENİ SAHTE DUYGULARLA YALAN DUYGULARLA..

Azer Bülbül - Sevmiştim Sevdanın Çok Ötesinde 04:34

Azer Bülbül - Sevmiştim Sevdanın Çok Ötesinde

Yükledim hasretin tüm çilesini Yürüdüm , yürüdüm yolum bitmedi Meğer ne ağırmış aşkın bedeli Ödedim , ödedim borcum bitmedi Sevmişim sevdanın çok ötesinde Hicran var kalbimin her köşesinde Bu yalan dünyanın dert s..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 758 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Muhabbet - Aklımdan Geçenler 04:58

Muhabbet - Aklımdan Geçenler

Yarama tuz basmana gerek kalmadı Zaten kanamakta İçimdeki harabeyi toplayamadım Her şey yarım kalmış Eziliyorum bu ağırlığın altında Hayat beni bırakmış Buna can nasıl dayanır söyle Buna canım nasıl dayanır söyle Keşke..

Hüseyin Altın - Dargınım 06:02

Hüseyin Altın - Dargınım

Ne olur yanıma kimse gelmesin, En yakın dotuma bile dargınım, Kime güvendiysem kırdı kalbimi, Canım bildiğime dargınım dargın, Dargınım yalan sözlere, Dargınım sahte yüzlere, Dargınım böyle kadere, Dargınım dargı..

İzel - Saçmalık 03:37

İzel - Saçmalık

Saçmalık şarkı sözleri ile Unuttum beklemiyorum artık Sende kalsın aşkın bitsin içimdeki acılık Birlikte olmamız büyük bir saçmalık Güneşe mi aldanıp birbirimizi yaktık Okunmayan yazılmayan Sevdaya düşmüşüz anlamadan ..

Hande Yener - Krema 03:11

Hande Yener - Krema

KREMA Bir diyarda hani rastlantı buyurur ya Masalın en zor yeri gelmiş Uyandıramamışım seni hala Şimdi söyle bu ne bu Bu masalın dibi tuttu Boş verdim öğütleri Öğütmekten başka ne ki Aşk acıtırmış yalan hepsi Yarı yolu ..

Barış Orhun - Kocaman 03:41

Barış Orhun - Kocaman

Kocaman şarkı sözleri ile Arasıra gaza geliyor, serpiliyor Sanıyor ki beni böyle çok etkiliyor Huyuna suyuna gideni pek seviyor Nasıl çekiliyor bir Allah biliyor Haykırsam ona nasıl fark var İki dünya arasında Yakınla..

Halodayı (feat. Azer Bülbül) - Aman Güzel Yavaş Yürü (Official Video) 02:29

Halodayı (feat. Azer Bülbül) - Aman Güzel Yavaş Yürü (Official Video)

Aman güzel yavaş yürü ama Çok güzelsin güldüğün zaman Yapmıyorum sana hiç falan filan Ara beni yaparız mutlaka plan Nası dersen first date mi Bilmem olabilir o ow meybi Kanıma giriyosun tabi çok sevdin Yanıma gelmelisin..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 98 görüntüleme
  • 10 ay önce
Lara Çayan & Cem Adrian - Sevme Beni 03:20

Lara Çayan & Cem Adrian - Sevme Beni

Söz: Lara Çayan Müzik: Lara Çayan & Özgür Aksüyek Düzenleme: Özgür Aksüyek Mix: Özgür Aksüyek Mastering: Çağlar Türkmen Oyuncular: Güneş Hanağası & A. Tolga Güneş..

Murat Güçlü - O, bazen (Official Lyric Video) 05:05

Murat Güçlü - O, bazen (Official Lyric Video)

Söz, Müzik, Düzenleme: Murat Güçlü Şarkı Sözleri: Sonunda kaldım kendi başıma Yolumu buldum kendi çabamla Elimden gelen bu inan Kuyumu kazdım kendi başıma Suyumu buldum kendi çabamla İçimde birikti inan korkular O den..

Ayçin Asan - İhanetin Bekçisi 03:10

Ayçin Asan - İhanetin Bekçisi

Lara - İhanetin Bekçisi Kalbimi ikiye böldün sen giderken Canım yarısı senin, yarısı ihanetinin bekçisi Hasreti koydun gittin de sen bu eve niye O seni benden daha mı fazla sevdi söyle bari O beni öptüğün dudaklarla Ba..

Sinan İsbeceren - Sensin Benim Kaderim 03:40

Sinan İsbeceren - Sensin Benim Kaderim

Sensin benim kaderim, sensin benim çiçeğim. Senin için ölürüm ben, sensiz bir deliyim Hoş geldin yeşil gözlüm benim hayatıma, Senden daha güzel görmedim ben hayatımda. Seni sevdim seveni sevdam belam başında, Vermem..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.170 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ayşegül Aldinç feat. Yüksek Sadakat - Aşk Gelince 03:31

Ayşegül Aldinç feat. Yüksek Sadakat - Aşk Gelince

Ah yapamadım Söz verdim ama yine tutamadım Yerimde duramadım Ders verdim ama kendim almadım Ah olmuyor Ben burda o orda ağlıyor Yine de dinmiyor Gözyaşıyla ateş sönmüyor Kul ne yapsın aşk gelince Aşk çok keskin zırhım ..

Müslüm Gürses - Usta 05:43

Müslüm Gürses - Usta

Çilesiz bir günüm olmadı gitti Bilmedim ömrümün suçu ne usta Allah'ın gücüne gider mi bilmem Verdiği bu candan ben bıktım usta [Nakarat] Mutluluk kapımı çalmadı gitti Dalımda bir yaprak görmedim usta Murat yalan ..

Müslüm Gürses - Usta 06:20

Müslüm Gürses - Usta

Çilesiz bir günüm olmadı gitti Bilmedim ömrümün suçu ne usta Allah'ın gücüne gider mi bilmem Verdiği bu candan ben bıktım usta [Nakarat] Mutluluk kapımı çalmadı gitti Dalımda bir yaprak görmedim usta Murat yalan ..

Fanatik Taraftar Oğluna Beşiktaş İsmini Koydu 04:26

Fanatik Taraftar Oğluna Beşiktaş İsmini Koydu

Manisa’da fanatik Beşiktaş taraftarı, şu an 2 yaşında olan oğluna Beşiktaş adını verdi. Beşiktaşlı babanın tek hayali ise oğlunun Beşiktaş’ta forma giymesi. Manisa’da çay ocağı işleten fanatik Beşiktaşlı Mesut Karasi, y..

Sancak - Gözümden Düştüğün An feat. Taladro  Canfeza 04:59

Sancak - Gözümden Düştüğün An feat. Taladro Canfeza

Sancak: Kim için gülüsün degistiyse ona git o zaman. Sen gidince benden bir seyler kalir mi bana? Ben derim de dinleme, içimden söylerim o zaman. Bugün bana düser belki ölümler, yarin da sana. Sana bakan bu gözler..

İbrahim Başaran - Karlar Altında 03:00

İbrahim Başaran - Karlar Altında

Söz&Müzik: İbrahim Başaran Prodüktör: Oğuzhan Koç Aranje: Çağrı Telkıvıran Perküsyon: Fatih Savaş Bass Gitar: Atakan Arslan Davul: Cenk Saraç Klavye: Adnan Telkıvıran Gitar: Doğukan Aydın Saksafon/Klarnet: Osman Kaya Tro..

Bekircan Kartal - Çıkış Yolu 03:18

Bekircan Kartal - Çıkış Yolu

Söz - Müzik:Bekircan Kartal Aranjör:Levent Karabacak Stüdyo:GNC Production Gitar:Ömer Ok Mix:Levent Karabacak Mastering:Agrin Azad Elektro Bağ:Servan Gencer Yönetmen:İzzet Güneş Producer:Celal Başeğmez Çıkış Yolu şa..

Ver Elini Aşk -Kim Cıbıl Cıbıl Dedi 02:26

Ver Elini Aşk -Kim Cıbıl Cıbıl Dedi

Oyuncular: Sevda Erginci (Ayperi), Ali İl (Kaan), Gülsün Sare Fil (Su), Köksal Engür (Eminağa), Asuman Dabak (Mine), Hakan Pişkin (Fedai), Ceren Koç (Lalin), Büşra Çam (Kiraz), Mesut Yılmaz (Mesut), Gamze Demirbilek (Ayt..

  • ANKA tarafından
  • 1.311 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Xecê Herdem - Canın Olayım 03:58

Xecê Herdem - Canın Olayım

Xecê Herdem - Canın Olayım dinle Kader vurdu şu canıma Ciğerim yandı Gidişinle güneş söndü Günüm karardı Doyamadan çekip gittin Hatıran kaldı Sen gidince yer gök deniz Dağlar ağladı Sensiz geçen şu ömrümü Söyle neyleyi..

Ferman Toprak - Sen Sen 03:23

Ferman Toprak - Sen Sen

Sen Sen şarkı sözleri ile Nazlanırsın nazlar gibi çalınırsın sazlar gibi Isıtırsın yazlar gibi Bedenimi sen.. Nazlanırsın nazlar gibi çalınırsın sazlar gibi Isıtırsın yazlar gibi Bedenimi sen Yakıyorsun sen sen sen Yanı..

Tuğkan - Gökyüzünde Yalnız Gezen Yıldızlar 03:20

Tuğkan - Gökyüzünde Yalnız Gezen Yıldızlar

Gökyüzünde yalnız gezen yıldızlar, Yeryüzünde sizin kadar yalnızım, Bir haykırsam belki duyulur sesim, Ben yalnızım, ben yalnızım, yalnızım. Kaderim bu böyle yazılmış yazım, Hiçkimsenin aşkında yoktur gözüm, Bir yalnızl..