#Burcu güneş ben ateş ben su yalan müzik dinle

EŞREF ZİYA 4:37:23

EŞREF ZİYA "En Sevilen Ezgiler" ( 60 Eser )

Youtube kanalımıza abone olmayı unutmayalım : @Marmara Müzik 00:00 Zaman 04:59 Sensin Gülüm 11:22 Susma Kalbim 15:44 Yalvarsam Her An 21:54 Kalksam Ve Dirilsem 26:55 Ağlama Karanfil 32:17 Sensiz 37:27 Sevda Yaz..

  • TEK KANAL tarafından
  • 38 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Can Bonomo - Sen Bunları Duyma (Official Video) 04:37

Can Bonomo - Sen Bunları Duyma (Official Video)

Söz ve Müzik: Can Bonomo Düzenleme: Can Saban Bas Gitar: Orhan Deniz Viyolonsel, Viyola: Onur Nar Kemanlar: Çağrı Nar, Serhan Güneysu Kayıt, Mix ve Mastering: Ali Rıza Şahenk Studyo:TheFatlab Yazan/Yöneten: Can Bonomo..

Sibel Can - Bil Diye Söylüyorum (Lyric Video) 04:12

Sibel Can - Bil Diye Söylüyorum (Lyric Video)

Söz : İsra Gülümser Müzik : Waleed Saad-Ayman Bahgat Amar Düzenleme : Emre Moğulkoç Perküsyon : Kadir Göksu Gitar : Selahattin Güzelel Yaylılar : NWS Ney : Salih Yurttaş Kanun : Yıldan Ergüzel Vokaller : Şenol Güney, Em..

Hamdiye Mutlu -  Denize Dalmayınca 03:11

Hamdiye Mutlu - Denize Dalmayınca

Denize dalmayınca Bir balık almayınca Biz burdan kalkmayız Gök kandil olmayınca Aman aman Alim nerdesin Aman aman kaldır camın perdesin Aman aman benim gibi dertli misin Denize dalayım mı Bir balık alayım mı Ay battı g..

Zaten yemişiz haberimiz yok! 47:55

Zaten yemişiz haberimiz yok!

Ben ve benim gibi düşünenler değersizleştirildi, işlerinden oldu, özgeçmişleri silindi. Şimdi kalkmış, haklıymışsınız diyorlar! Portakal kokulu böcekler yıllardır içeceklerimizde kullanılıyor biz de içiyoruz! O uygulamay..

  • STUDIO AS tarafından
  • 46 görüntüleme
  • 2 yıl önce
O Ses Türkiye Jürisinden Muhteşem Düet (O Ses Türkiye Yılbaşı Özel) 14:06

O Ses Türkiye Jürisinden Muhteşem Düet (O Ses Türkiye Yılbaşı Özel)

Şarkı Sözleri Bir eda bir çalım, aldın başını gittin Ne kadar masum, bir şeyi terk ettin Avunurken olur olmaz aşklarla Seni hem sevdim hem senden nefret ettim Ne sen unuttun ne ben unuttum Aldatma kendini gel Yanı..

  • PengoTV tarafından
  • 6.284 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Eşini İki Bıçakla Kovalayan Şahıs Polise Saldırınca Bacağından Vuruldu 03:30

Eşini İki Bıçakla Kovalayan Şahıs Polise Saldırınca Bacağından Vuruldu

Olay, saat 22.00 sıralarında Esenyurt Örnek Mahallesi Erzurum Kongre Caddesi 1604. Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Canser Mutlu (37) ile eşi Ayten Mutlu’nun (36) arasında bilinmeyen bir nedenden dolayı tar..

Kavurma Tarifi 03:25

Kavurma Tarifi

Malzemeler 500 gr yağsız kuşbaşı doğranmış dana eti 1 adet soğan 2 diş sarımsak 1 yemek kaşığı tereyağ Tuz Karabiber 4 su bardağı sıcak su. Genellikle çok zor olduğu düşünülen ama bence usulüne uygun olarak yapıldığında ..

Taziye evinde koronavirüse yakalandı, yoğun bakımdan uyardı 02:36

Taziye evinde koronavirüse yakalandı, yoğun bakımdan uyardı

Ankara'da kız kardeşinin taziyesine katıldıktan sonra koronavirüse yakalanıp, yoğun bakımda tedaviye alınan Hanife Süslü (70) Vatandaşlar mezarlıklara gitmesinler, kalabalıkların içerisine girmesinler, maskesiz gezmesin..

Koray Avcı -  Kim Bilir 03:17

Koray Avcı - Kim Bilir

Koray Avcı Kim Bilir Müzik Dinle Yönetmen: Hasan Kuyucu Söz: Mehmet Duyar Müzik: Cengiz Özşeker Düzenleme: Alper Atakan Mix & Mastering: Tarık Ceran Trombon: Hasan Gözetlik Yaylılar: İstanbul Strings Ud: Ali Yılmaz Ka..

Oğuzhan Koç - Neşeli Ayrılık Şarkısı 03:10

Oğuzhan Koç - Neşeli Ayrılık Şarkısı

Oğuzhan Koç - Neşeli Ayrılık Şarkısı Müzik Dinle Şarkı Sözleri Güneş battı yine Kollarımda bir boşluk kaldı Bu bankta zamanında gülümseyen biri vardı Simit attım yine Besleyip baktığım martılara Bir daha bakmam y..

Diyarbakır'da Dokuz Nefes 08:27

Diyarbakır'da Dokuz Nefes

Düzenleme: Sait Yıldız Yönetmen: İdris Haydar Yapım: Melodi Müzik Yapımcı: Serdar BATURAY Yönetmen: idris HAYDAR Basın Danışmanı: Ramazan DEMİR Proje Genel Koordinatörü: Celal GÜNER Aranjör: Sait YILDIZ Sanat Danı..

Rüya Serin - Eksiklik Faslı 03:48

Rüya Serin - Eksiklik Faslı

Söz & Müzik: Rüya Serin Düzenleme: Sezgin Gezgin Yönetmen: Ali Engin Mix – Mastering : Candar Köker Vokal Koçu : Burcu Koşar Gitar : Selahattin Güzelel Vokal : Fatih Ertür Eksiklik Faslı şarkı sözleri ile Açacaktı ç..

Resul Dindar _ Duman Aldi Dağlara 04:11

Resul Dindar _ Duman Aldi Dağlara

‘Duman Aldi Dağlara’ Yapım: Rd Müzik Söz&Müzik: Anonim * Düzenleme: Resul Dindar Aranje: Evren Arkman Davul: Atakan Teoman Gitar: Erim Arkman Bas: Çağrı Doğan Klarnet: Caner Malkoç Kemençe: Emre Gürsoy Tulum: Gökhan Alpt..

Resul Dindar _ En Sonum 03:11

Resul Dindar _ En Sonum

‘En Sonum’ Yapım: Rd Müzik Söz&Müzik: Zeki Uçkan * Düzenleme: Evren Arkman Gitar: Erim Arkman Bass: Çağrı Doğan Klarnet: Caner Malkoç Yaylılar: İstanbul Strings Mix,Mastering : Evren Arkman Stüdyo: Harems Fotoğraf:Cana..

Çağatay Yaman - Dönmeyecek Biliyorum 03:34

Çağatay Yaman - Dönmeyecek Biliyorum

Dönmeyecek Biliyorum şarkı sözleri ile Yıllar geçti atamadım içimden Gelecek biri yokmuş geçmişimden Herşeyden bak geçmişim ben offff Yanlış yolu seçtiğimden. Sessiz sessiz yürüdüğüm yolda Haberin var mı ? Ölüyorum anl..

Kıraç - Tamirci Çırağı 04:48

Kıraç - Tamirci Çırağı

ŞARKI SÖZLERİ: Gönlüme bir ateş düştü yanar ha yanar yanar Ümit gönlümün ekmeği umar ha umar umar Elleri ak yumuk yumuk ojeli tırnakları Nerelere gizlesin şu avucun nasırları Otomobili tamire geldi dun bizim tamirha..

Vecize - Mafia İstanbul 03:02

Vecize - Mafia İstanbul

Mafia İstanbul şarkı sözleri ile Nakarat Bi komplo patlar piyango Ateşli notam legato Sokaklar Tablo ben Pablo Picasso Bra amigo fiyasko Basıldı kaldı gazino Kapandı kafanda bap bap Herkes bi kafadan hasta Bura İ..

İsmail YK - Bir Daha Öldüm 04:39

İsmail YK - Bir Daha Öldüm

İsmail YK - Bir Daha Öldüm Şarkı Sözleri Hayatımdan bezmiş yüreğim Yana yana kül olmuş kalbim Saklamayın boşuna benden Bir yabancı aşka inanmış Duyduklarım yalan değilmiş Onu ben artık artık af etmem Sevdiğim artık elle..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.342 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ferat Üngür - Gerçekçi Ol (Audio) ft. Seda Sayan 04:35

Ferat Üngür - Gerçekçi Ol (Audio) ft. Seda Sayan

Bana yalan söylüyorsun Gerçekleri gizliyorsun Bakışlarından belli Sen de beni seviyorsun Eğer sevmiyorsan söyle bileyim Aşkını kalbime gömer giderim Bir daha aramam yemin ederim Yeter ki sevgilim gerçekçi ol Biliyorsun..

Fblood - Dehb 03:12

Fblood - Dehb

D.E.H.B. şarkı sözleri ile Dikkatin eksik, dengen hep bozuk Beyninin içinde bağırır hep bi’ sokuk Sök at kafayı belki de bu senin tek çaren Kurtulamazsın asla sen bunla beraber ölcen. Doktora gittin yazdı kırmızı reçe..

Sabotaj - Duman 03:19

Sabotaj - Duman

Duman şarkı sözleri ile Sabah uyanmak izdirap oluyor bazen Bir kac motora Surat yaptim diye aciolar vepkem Kontrol bende hedef sasmaz yerinde Kimin yanlis oldugunu iyi biliriz memlekette Kaldir elleri geride biraktigi..

Ados-Ölüme Selam 2017 03:29

Ados-Ölüme Selam 2017

Ölüme selam durdu gözlerim, bir akşam üstü. Hayat benden aldığıyla üstün. Öksüzün meramı budur, başka bir şey bilmez. Hep bir başka türlü küslük. Zevki yok semaların, sefası bitti. Ben bu yolda kahramanca düştüm. Üstelik..

  • PITIRCIK tarafından
  • 870 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ahmet Cem Öncel Akçay'da Düşlerim 03:51

Ahmet Cem Öncel Akçay'da Düşlerim

Söz-Müzik: Ahmet Cem Öncel Düzenleme: Ahmet Cem Öncel Yönetmen: Alper Baraner Akçay'da Düşlerim şarkı sözleri ile Ben kendimi bildim bileli Kaçarım yine gelirim Buralara her fırsatta Ve ben burdayken Seni düşlerim b..

Hakan Altun - Sen de Ağla 04:25

Hakan Altun - Sen de Ağla

Hakan Altun Sen de Ağla Dinle Hakan Altun – Sende Ağla ŞArkı Sözleri Lyrics: Albüm Adı : Hediye Sıra sanada gelecek Ayrilik neymis göreceksin Hep mutlu ol istedim ama Ben cektim sende cekeceksin Hem sevdigim hem arkad..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.085 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gizem Laçinkaya  Uzatma Nolursun 02:12

Gizem Laçinkaya Uzatma Nolursun

Seni kaybetmek Beylikdüzü'nde yaşamak gibi Ne yazık ki ikisi de hayatımın gerçekliği Öyle deme n'olursun Beni dinlemeden gitme pişman olursun Diyorum bi de pişkin pişkin... Sanki ben masumumda sen kendiliğinden değ..

Mervan Tan - Çena Zalime 04:38

Mervan Tan - Çena Zalime

Türkçesi Zalimin kızı bana geliyor sarışın endamı güneşim güneşim (ışığım) oldu derdin çok zor sana söylüyorum el aleme gün iken benim akşam oluyor kırmızı nergizler gibi seni özledim bu dert değilki ben nasıl çekeyim na..

  • KAR MEDYA tarafından
  • 1.200 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Şebnem Ferah Yağmurlar 05:07

Şebnem Ferah Yağmurlar

Sokaklar sakin geceler karabasan Ellerim titrer Kim bu ben kim bu susan Ne soran var ne bilen sebebim yok Bana kıyan erkeğim sen gül Vazgeçtim rüyalardan Beni sevmezsen yağmurları sev Bulutlar ağlasın sen gül güne..

Inna - Gimme Gimme 02:57

Inna - Gimme Gimme

Inna Gimme Gimme I pulled up to a palace in no town Twenty minutes from Bali oh yeah Got a feeling that is up at to go down Party people wanna party so I say Gimme gimme gimme gimme that love Gimme gimme gimme gimme th..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.614 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Server Uraz  Akbaba Ziyafeti 04:25

Server Uraz Akbaba Ziyafeti

[Verse 1] “Hu” diyin! (-hu) Beni Biliyorsanız “hu” diyin! (-hu) Ya da “Bu kim?” anlamında “Who?” diyin! (-who?) Konuşuyor köpekler sanki Scooby Dooby Doo Cool giyin, çünkü bizi birleştiren snapback ve hoodie Dur bi' İst..