#Burcu güneş ben ateş ben su yalan müzik dinle

Rafet El Roman - Tükendiğince 03:46

Rafet El Roman - Tükendiğince

Rafet El Roman - Tükendiğince İçimde zehir zıkkım bir keder var Hiç bilmediğim farklı duygular Dünya yıkılmış altındayım sanki Sevdik unuttuk sevinçten eser yok Ağırıma gitti çekip gidişi Çöktü içime ayrılık taş gibi B..

  • Candy tarafından
  • 622 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Seçil Gür feat. Serdar Ortaç - Sebepsiz Çiçek 03:26

Seçil Gür feat. Serdar Ortaç - Sebepsiz Çiçek

Sebepsiz Çiçek şarkı sözleri ile Yok olsun hayatımdan Vurupta kapıyı çıkan Gelmesin aklıma Hergün canımı yakan Unutmasında benden ona kalan Ah bile değil hepsi yalan dolan Gerisi sadece ah falan filan Atmas..

Emir Şamur & Echo Masta - Kısmet 02:42

Emir Şamur & Echo Masta - Kısmet

Kısmet şarkı sözleri ile Üzerimden gitmiyo lanet Bi de benden bekliyo davet Bi alamet koptu kıyamet Ne de olsa bu işler kısmet x2 Diye diye yürüyoruz yolunu İnan hiç göremedim sonumu Eli verdim kaptı da kolumu Günler ..

Ferman & Berkay Karaman feat. Aşıl - Sokaklar 03:22

Ferman & Berkay Karaman feat. Aşıl - Sokaklar

Sokaklar şarkı sözleri ile Ferman Suçlandığım sokaklarda ellerimde kelepçe Satın almak istiyorlar hayellerimi senetle Kurduğun o hedefleri beyninde kenetle oturmayan karekterler ve sorun bu sizde mahallemden çıkan..

Galip Öztürk & Osman Çetin - Kayboldum 03:18

Galip Öztürk & Osman Çetin - Kayboldum

Kayboldum şarkı sözleri ile Neden beni sevmedin? Benim yerimde hiç olmadın dimi? Seninse hiç dolmadı yerin, Zorladım benim sende hiç yerim yok Sana ağladım demin. Peşindeyim ayrılık senin. Kurtulup beni bağladın dimi..

Zeynep Bastık - Bana Sorma (Official Video) 03:12

Zeynep Bastık - Bana Sorma (Official Video)

Bana Sorma’ sözleriyle / ‘Bana Sorma’ lyrics; Artık seni dinlemem ben (dinlemem) Hep yalan söylüyorsun Dün çok seviyordun mesela (mesela) Bak şimdi gidiyorsun Bye bye Yıllardır bir orada bir burada Dönüp dolaşıp bana s..

Bahadır Tatlıöz - Eflatun 04:04

Bahadır Tatlıöz - Eflatun

Bana güller yolla uzaklardan kokunla gelsin Ben çekeyim içime derin derin senmiş gibi Bana sözler yaz kendi dilinden adım geçsin Ben duyarım uzaklardan yanımdaymış gibi Uzun olur geceler gündüzlerden sen yokken Üç beş do..

Gülşen - Özlüyorsan Niye Bitti O Zaman 03:56

Gülşen - Özlüyorsan Niye Bitti O Zaman

hiç düşündün mü sen neydi kaybolup giden sen miydin yoksa ben mi bu sewgiyi yok eden gönlünde hala ben war mıyım bana sorsan saklar mıyım bilmiyorum ki gönlü yaralıyım sen mi ben mi hatalıyım sızlıyor mu yüreğin geriy..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.961 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hilal & Ferman Toprak - Söylesene Sevgili 04:44

Hilal & Ferman Toprak - Söylesene Sevgili

Sevmek dediler bana Bende kalmadı ki öldü bitti dedim Bir daha sevmek mi Aşka tövbeler ettim Bilmemişim ki sevmenin ne olduğunu O yüreğimdeki kalp acısını hissettiğimde Anladım ki sen benim en sevdiğim olmuşsun Benim y..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.453 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ceylan Ertem - Odalarda Işıksızım 05:06

Ceylan Ertem - Odalarda Işıksızım

Odalarda ışıksızım Katıksızım, viraneyim Seni sensiz duvarlara Yazan benim, divaneyim Kanım aksın ki Terk etmem seni Peşindeyim yar Ellerimsin gözlerimsin İnanmazsın yar Ben perişan günlerim dar Anlamazsın yar Bir ömü..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 3.019 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Furkan Karaca - Her Şey Biter De 04:18

Furkan Karaca - Her Şey Biter De

Furkan Karaca - Her Şey Biter De DinleHER ŞEY BİTER DE Yıldızlara uyanır acıya şarkı söylerim Korkarım anlatamam içimi sardı depremin Tüm kokular bulanık yüzüme kan oturmuş gölgelerde, aşkım.. Bugünden sonra, ağlamak y..

Kalben - Kalp Hanım 03:36

Kalben - Kalp Hanım

Kalp Hanım Şarkı Sözleri İle Ayıp etmişim, Kayıp etmişim, Her güzel şeyi kırıp dökmüşüm Ben çöpmüşüm, Ben çökmüşüm. Denizin bittiği yerde sahil evleri. Ben biterim sen başla ey sevgili, Ey sevgili. Gittiğimde eşyalar ..

İdo Tatlıses - İşimi Bilirim 03:47

İdo Tatlıses - İşimi Bilirim

Daha Şimdi Kalktım Ben Yataktan Neler Söylemişsin Sen Arkamdan… Sana Bunları Var Mı Hiç Yaşatan Dünyada Cenneti Senin Önüne SunanDur Beni Bekle Bir Tek Sözüne… Dünyayı Durdururum Ben Gel Kız Etme Kalbini Dinle Bir Gün Bi..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.681 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rıdvan Narin - Gelecek'tin 03:33

Rıdvan Narin - Gelecek'tin

Rıdvan Narin - Gelecek'tin Dinle GELECEK'TİN Beni boğdu bu gidişlerin unutma ardında kalanları. Yok desen de yuttun o yalanları... Geri dönmeni isterdim. Hayat da Ben ağlamam. sananları, hiç sevmedi hatırla yananları..

Norm Ender - Deli 02:48

Norm Ender - Deli

Norm Life bebeğim! Kes lan rap’in tanrısı geri döndü Bu sesten alayınızın başı döndü Ve es len hint fakiri bu neyin havası Beslen bende beyin fırtınası Kaç lan fay hattında felsefesi Punchline bu rap’imin her zelzelesi ..

Adele - Send My Love (To Your New Lover) 03:45

Adele - Send My Love (To Your New Lover)

Send My Love (To Your New Lover) [Intro] Just the guitar pick [Verse 1] This was all you, none of it me You put your hands all over my body and told me You told me you were ready For the big one, for the big jump I be..

  • PengoTV tarafından
  • 1.269 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Aylin Coşkun ft. Hande Yener - Manzara (Official Video ) 04:00

Aylin Coşkun ft. Hande Yener - Manzara (Official Video )

Aylin Coşkun'un Sinsirella albümünden merakla beklenen Hande Yener düetinin klibi manzara sizlerle... Söz - Müzik : Mert Ekren Düzenleme : Devrim Karaoğlu Yönetmen : Hande Yener Bu mu aşkın sen yorumu Bozuk 'y' kromoz..

  • TEK KANAL tarafından
  • 105 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Gülben Ergen - Kandıramazsın Beni 03:56

Gülben Ergen - Kandıramazsın Beni

Ooooooo Seven severken düşünce gözden herşey olduğu gibiyken Kapı çalarken, sabah olurken Nerde nasıldı sorarken Yüzünde yorgunluğu, teninde ki o kokusu Biter mi böyle geçer mi söyle ihanetin acısı Aşka bekçi mi ge..

Yıldız Tilbe  Aşka Veda Et ( 2017 ) 03:59

Yıldız Tilbe Aşka Veda Et ( 2017 )

Ne Dostluk Kaldı Ne De Merhamet Nerrde Aşkımız Nerede Muhabbet Ey Gönlüm Ey Sen De Aşka Veda Et Ne Izdırap Çek Ne De Kahret Ey Gönlüm Ey Ne Izdırap Çek Ne De Kahret Ben Mi Günahsız Sen Mi Günahsız Geçmedi Bir ..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 800 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 İbrahim Sadri   Yağmur Sonrası 04:20

İbrahim Sadri Yağmur Sonrası

Yağmur sonrası karanlıkta bir şehir İçinde ben. Şarkılar çalıyor taksilerin teyibinden Giderken sen... Tüyleri ıslak kuşlar su içiyorlar çeşmelerden Kimsenin umrunda değiliz, Ne aşk Ne ben. Bir şey olmamış,bir ye..

  • Candy tarafından
  • 1.057 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hatice Kurtoğlu - Yerle Bir Oldum Da 04:11

Hatice Kurtoğlu - Yerle Bir Oldum Da

Yerle bir oldum da şarkı sözleri ile Aşkım dedin sevdin sandım Nereden bileyim İki yüzlü çıktın yar sen Hangisini seveyim Kalbimin tek sahibiydin hep öyle diyordun Başkasını sevmem deyip beni mi yiyordun Yerle bir ..

Halil Kurt - Senden Başka 04:33

Halil Kurt - Senden Başka

Aldım aşkımı düştüm yollara Deli gibi keyfim yok…tesellim yok…yoruldum… Geçecek gibi değil bu perişan halim Anılarım yakamı bırakmıyor Elimden gelen tek şey anılarla avunmak O güzel yıllar artık yaşanmayacak Senden başka..

Zeynep Casalini - Refakatçı 04:17

Zeynep Casalini - Refakatçı

Güneş geceleri doğsa da Yağmur göğe doğru yağsa da Bülbül sonsuza dek sussa da Günler bir çuvala dolsa da Melekler bile Kötülük yapsa da Onlara uyma Her daim yalnız Sevdiğim olma Sevgilim ol Ziyaretçim olma Re..

Zeynep Casalini - Derin Mevzu 06:25

Zeynep Casalini - Derin Mevzu

Hayatına temiz bir sayfa açmadın mı? Ne var ne yok eskiden kalma yakmadın mı? Kendine uzak durmaktan bıkmadın mı? Kalbindeki derin mevzuya bakmadın mı? Dünya dönsün cebinde Gerçekler kalbin içinde Kalpten kalbe gizli yo..

Herhangi Bir - Yol Aştıkça 03:17

Herhangi Bir - Yol Aştıkça

Herhangi Bir - Yol Aştıkça Dinle sokaklar bizim biz dolaştıkça bir köpek gibi hep yol aştıkça sen ceset görsen ilgini çeker merak etme güneş birazdan doğar oysa susuyordun delerek arşı söylerken olduğunu nelere ka..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.002 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Samida - Norhars Ellim 02:51

Samida - Norhars Ellim

Samida - Norhars Ellim Dinle Çeketes xad pulliya Meçus âl polor kalçi İsa kağis dağak e İndzi âl umiş kalçi Galate lertez ari Heru compa kaletsi Da kezi sevda devi Yes indzigi koletsi Şad erandim şad erand Kelxus âl ipa..

Samida - Yayla Çiçeği misin 02:44

Samida - Yayla Çiçeği misin

Samida - Yayla Çiçeği misin Dinle Hoppa rina rinanay Ray da rinanay Rinanay yarim Rinanay nay Yayla çiçeği misin balam Yuvarlan da gel bana Güneş misin ay mısın da Kurban olayım sana Hoppa rina rinanay Ray da rinanay R..

Kiraz Çiçekleri - Güler Tuncer 04:42

Kiraz Çiçekleri - Güler Tuncer

Kiraz Çiçekleri - Güler Tuncer Dinle Şarkı Sözü: Uzaksın görmüyorsun Açtı, Kiraz çiçeklerini Kolay sanıyorsun Bilmiyorsun Güneşi beklemeyi Uykusuz sevgisiz Ve buna inanmış Zordu çok zor O an ki gelecek Pişmanlığın hükü..

Zeynep Bastık – Dayan Yüreğim ( Akustik ) 02:59

Zeynep Bastık – Dayan Yüreğim ( Akustik )

Zeynep Bastık – Dayan Yüreğim Müzik Dinle Şarkı Sözleri Hedef olup vursan da Özenli sözlerin oklarıyla Süslemedim harfleri Adını oluşturanların dışında Dökmedim yüreğimi Kimsenin gözlerine Ey aşk beni yağmala Ateş et a..

Elvan Günaydın - Perişan Haldeyim 03:41

Elvan Günaydın - Perişan Haldeyim

Yaşadığımız aşk acısızdı Birbirimize sözümüz vardı Ayrılık bir bizde imkânsızdı Verilen bunca söz yalan mıydı Gül dikenden ayrılmaz ki canım Söyle senden nasıl ayrılayım Can bedenden çıkmadı ki canım Söyle seni n..