#Burcu güneş ben ateş ben su yalan müzik dinle

Candan Erçetin - Annem (Evlat Kokusu) 04:50

Candan Erçetin - Annem (Evlat Kokusu)

Candan Erçetin - Annem Şarkı Sözleri Hani eski zaman masalları anlatır Hüznümü huzura dolarsın Kaşım gözümden çok içim bir parçan Annem sen benim yanıma kalansın Hani bir biblon vardı kırdığım Üstüne ne kırgınlıklar yaş..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.176 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yalın - Sabır Taşı 03:13

Yalın - Sabır Taşı

Yalın Sabır Taşı Şarkı Sözleri Bi başlasam anlatmaya yol olur buradan uzaya Ne sevdim ne sevdim ne sevdim seni ben Bi çağırsan olmaz mı ya uçulur buradan yurduna Ne sevdim ne sevdim ne sevdim seni ben Sabır taşı mıyı..

Cengiz Kurtoğlu - Sensiz Yaşamak 05:34

Cengiz Kurtoğlu - Sensiz Yaşamak

BEN SENSİZ CENNETTE YAŞAMAKTANSA SENLE CEHENNEMDE YANMAK İSTERİM KALBİM SENİN İÇİN ÇARPMAYACAKSA BİR ÖMÜR GÖNÜLSÜZ KALMAK İSTERİM SANA BAĞLAMIŞIM TÜM UMUDUMU SEN VERDİN SEN ALMA TÜM HUZURUMU ELLERİN OLUPTA BÜKME B..

Seyfi Doğanay - Sen Geleydin 05:28

Seyfi Doğanay - Sen Geleydin

[Kızı Eda Doğanay] Kaç gün oldu gözüm yolda bekledim ki sen gelesin Yaralıyam yaram derin istedim ki sen gelesin Yaralıyam yaram derin bekledim ki sen gelesin [Seyfi Doğanay] Sen geleydin sen bileydin sen göreydin halım..

Özgür Can Çoban - Özleyeceğim 03:13

Özgür Can Çoban - Özleyeceğim

Sahralar yağmuru nasıl beklerse Ben de seni öyle bekleyeceğim Çiçekler baharı nasıl özlerse Ben de seni öyle özleyeceğim Özleyeceğim özleyeceğim Her gün yollarını gözleyeceğim Özleyeceğim özleyeceğim Her gün yollarını g..

Anıl Emre Daldal - Aldattım Galiba 03:19

Anıl Emre Daldal - Aldattım Galiba

Aldattım Galiba Şarkı Sözleri; Kafam ağrıyor, ilaç bitmiş evde Kahveyi kim yapıcak, yorulmuşum dün gece Işıklar çok parlak, yanımda birisi var Kilodu farklı seninkinden, sendekinde ayıcık var Aldattım galiba üzgünüm s..

Baturalp – Çok Konuştum Uyuşmuş Dilim 03:31

Baturalp – Çok Konuştum Uyuşmuş Dilim

Bilemediğin şeyler var senin, ben biraz sıkıntılı bir tipim, sıkıntılı bir tipim Göremediğin şeyler var senin ben gerçekten iyi değilim hiç, iyi değilim Kendime dair sorularım çok, sorularım bitmez sorunlarım çok, ne yap..

Baturalp – Çok Konuştum Uyuşmuş Dilim 03:06

Baturalp – Çok Konuştum Uyuşmuş Dilim

Bilemediğin şeyler var senin, ben biraz sıkıntılı bir tipim, sıkıntılı bir tipim Göremediğin şeyler var senin ben gerçekten iyi değilim hiç, iyi değilim Kendime dair sorularım çok, sorularım bitmez sorunlarım çok, ne yap..

Baturalp – Ölü Balık 03:31

Baturalp – Ölü Balık

Yürüyorum ellerim ceplerimde düşünüyorum Üstümde zamansız ve yıpranmış paltom Göğsümün üstünde iç cebi yutuyordu kalbimi Soluyor rengim biraz uzay gibi derindi Bu şehir yapıyor beni bir zombi Bakışlarım ölü balık gibi, ..

Ömer Korkunç - İmkansızlıklar 03:52

Ömer Korkunç - İmkansızlıklar

İmkansızlıklar şarkı sözleri ile 1.verse Saatim kurulu bu imkansızlık kafamda yok yere türetiyorum Sığmıyor içim içime , istediğim gibi olmuyor hiç birşey Tek çaren hep vasıfsız olmak eskisi gibi hiç iyi gibi değil N..

HiraiZerdüş - Masal 04:00

HiraiZerdüş - Masal

Ben 1980'lerin kırıcı yokluğu içinde babasız büyüyen küçük bir kız çocuğuyum.. 7 yaşında öğrendim her kızın bir babası olduğunu. Annemin beni tek başına doğurduğunu sandım hep. Hayatım küçük bir pencere kenarında akıp..

İMERA - Bitmeyen Sevda 04:15

İMERA - Bitmeyen Sevda

Söz - Müzik : Hüseyin ULUSAN Aranje : Yıldıray YANLI Miks - Master : Yaşar ERDOĞAN Yönetmen : Burcu YEŞİLBAŞ Yer : İstanbul/Sarıyer Kilyos - Tirmata Beach..

  • BLACKSEA tarafından
  • 1.836 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İMERA - Bitmeyen Sevda [2016 - Video] 04:15

İMERA - Bitmeyen Sevda [2016 - Video]

Söz - Müzik : Hüseyin ULUSAN Aranje : Yıldıray YANLI Miks - Master : Yaşar ERDOĞAN Yönetmen : Burcu YEŞİLBAŞ..

Yalın - Sesinde Aşk Var 04:16

Yalın - Sesinde Aşk Var

Söz & Müzik: Yalın Düzenleme: Yalın & Özgen Akçetin Yönetmen: Burcu Matur..

Bime Düştün Sevgilim 03:25

Bime Düştün Sevgilim

Bime Düştün Sevgilim Söz- Yavuz Selim Yavuzer - Koray Çapanoğlu Müzik- Yavuz Selim Yavuzer Yönetmen - Yavuz Selim Yavuzer Cast - Serda Açıkalın - Burcu Pekesen Düzenleme - Taylan Ayaz Elektro Gitar - Onur Güner Kamera - ..

  • JET TV tarafından
  • 1.120 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Seni Seviyorum Adamım Turk Filmi İzle 1:35:55

Seni Seviyorum Adamım Turk Filmi İzle

Berk Ataman, müzik yapımcısı olarak parlak yıllarını geride bırakmıştır. Mesleğinde soğuyan Berk, krizin etkilerini silmek için Kıbrıs'ta bir sahil kasabasında hayatını sürdürmeye karar vermiştir. Gönül işleriyle de aras..

  • Tv Series tarafından
  • 15.951 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vin Diesel - 3 Yaşından 49 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:23

Vin Diesel - 3 Yaşından 49 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Vin Diesel, The Fast ve Furious film dizisinde Dominic Toretto'nun ve Riddick'in The Chronicles of Chronicles of Richard B. Riddick'in tasvirleri ile ünlüdür. Her iki bayide da devam filminde bir yapımcıydı. Sesli oyuncu..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.125 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Davos'tan 2017 İçin Çıkan Sonuç_ Belirsizlik 09:04

Davos'tan 2017 İçin Çıkan Sonuç_ Belirsizlik

Ekonomi ve politika dünyasının etkin isimleri Dünya Ekonomi Forumu için bir kez daha Davos’ta toplandı. Zirvede 2017 beklentileri tartışıldı Zirveyi euronews izleyicileri için izleyen İsabelle Kumar ve Sarah Chappell je..

Aynur Haşhaş  Doldur Meyhaneci 04:36

Aynur Haşhaş Doldur Meyhaneci

Doldur meyhaneci bir daha doldur Beşlira borç aldım paralıyım ben Dolusunu getir boşunu galdır Bugün sabahçıyım buralıyım ben İçipiçip serhoş olmak istiyom Sızıp bir köşede kalmak istiyom Yaşamayı degil ölmek isti..

Şebnem Ferah - Hoşçakal 04:44

Şebnem Ferah - Hoşçakal

Şebnem Ferah - Hoşçakal Albüm Adı : Can Kırıkları Düzelten : ask bocegi Seni ararken Kendimi kaybetmekten yoruldum Bulduğumu zannettiğimde Kendimden ayrı düştüm Bu garip bir veda olacak Çünkü aslında hep içimdesin..

Bahçalarda Mor Meni - Cengiz Özkan 05:32

Bahçalarda Mor Meni - Cengiz Özkan

Bahçalarda Mor Meni Şarkı Sözleri: Gaziantep-Yöre Ekibi-Ahmet Yamacı Bahçalarda Mor Meni Verem Ettin Sen Beni Nasıl Verem Olmayım Eller Sarıyor Seni Ben Sana Yandım Gelin Yanağı Allı Gelin Gaziantep Yolunda Öldürdü..

Markette Düzgün Yürü- Dayağı 02:34

Markette Düzgün Yürü- Dayağı

Markette Düzgün Yürü- Dayağı 4 çocuk annesi 53 yaşındaki Aslıhan Çamoğlu'nun alışveriş yapmak için gittiği markette önce 'Düzgün yürü' diye sözlü tacize uğradığı, sonra da dayak yediği iddia edildi. 20 Ekim 2016 10:43..

Köpeğim Hav Hav Der - Köpeğim Benden Ne İster? - 7 Çocuk Şarkısı 14:08

Köpeğim Hav Hav Der - Köpeğim Benden Ne İster? - 7 Çocuk Şarkısı

Köpeğim hav hav hav hav der, köpeğim benden ne ister? Köpeğim hav hav hav hav der, köpeğim benden et ister! Bu güzel çocuk şarkısının tam 7 farklı versiyonunu bir araya getirdik. Köpeğim Ben Ne İster Şarkısının Sözleri..

  • ÇocukTV tarafından
  • 6.342 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bengü - Yaralı 03:52

Bengü - Yaralı

Sormuyor hatırımı, çalmıyor hiç kapımı Hanidir bekliyorum bi haber yok Kalbimde gizli yara, kalmadı aklım Güç bela kendimi dışarı attım Bendeki bu durumu, yakmışım gururunu Buldum da sorununu, yakışmadı çözümü Ken..

Devrim'i İlk Kez Fotoğraflayan Gazeteci O Günleri Anlattı 06:51

Devrim'i İlk Kez Fotoğraflayan Gazeteci O Günleri Anlattı

Cumhuriyet’in 38’inci yılında 4,5 ay gibi kısa bir sürede üretilen Devrim'in bir başka hikayesini, Eskişehir'de otomobilleri yapım aşamasında ilk kez fotoğraflayan gazeteci Rıdvan Uysal anlattı Aslında Türkiye'nin ilk ..

Fetö'den Hizmet' İçin Ölüm Emri 01:14

Fetö'den Hizmet' İçin Ölüm Emri

Fetö'den Hizmet' İçin Ölüm Emri 15 Temmuz ihaneti ardından tutuklanan FETÖ'cülerin peş peşe intiharının ardındaki sır perdesi aralandı. Gülen'in Hizmet için gerekirse ölün fetvası verdiği anlaşıldı 15 Temmuz darbe g..

Özlem Tekin - Dağları Deldim 02:59

Özlem Tekin - Dağları Deldim

im evim buz gibi ellerim seni buldu karanlıkta yanlızdım sende yanlızdın aslında güzel olduğu gibi olduğu yerde ama olduğu gibi görünecek cesur adam nerde allahın cezası bir kaç hafta süre alışmadan aman abi yakınla..

Cumhurbaşkanı'ndan AB'ye Tepki- Yıl Sonuna Kadar Sabredelim, Sonra Referanduma Gidelim 03:19

Cumhurbaşkanı'ndan AB'ye Tepki- Yıl Sonuna Kadar Sabredelim, Sonra Ref

Cumhurbaşkanı'ndan AB'ye Tepki- Yıl Sonuna Kadar Sabredelim, Sonra Referanduma Gidelim Milli Tarım Projesi toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, AB'ye tepki gösterdi, Yıl sonuna kadar sabredelim, ondan sonra mi..

Düzce’de Kaza Yapan Aracın Hava Yastıkları Açılmayınca Konu Davalık Oldu 08:34

Düzce’de Kaza Yapan Aracın Hava Yastıkları Açılmayınca Konu Davalık Ol

Düzce’de Kaza Yapan Aracın Hava Yastıkları Açılmayınca Konu Davalık Oldu Düzce’de meydana gelen kazada taklalar atarak hurdaya dönen otomobilde hava yastıklarının patlamaması sonucu anne ve babasının da olduğu araçta 4..

Murat Dalkılıç - Kördüğüm 03:24

Murat Dalkılıç - Kördüğüm

Korkmadım yüzüme vurdun Tutunacak kırık bir dal bile yok Keşke ben o ben olaydım Sahibi olmadan sahip çıkardım Şimdi duymuyor o içimdeki çocuğu Önce haykırır insan yüreğine tokat gibi vurunca Aşk sana susmayı öğret..