#Burcu güneş ben ateş ben su yalan müzik dinle

Kasımpaşa - Beşiktaş Maçının Özeti 06:44

Kasımpaşa - Beşiktaş Maçının Özeti

Süper Lig'de Beşiktaş sezonun ilk yenilgisini Kasımpaşa'dan aldı!.. Geçen sezon 2 maçta puan kaybettiği rakibine yine diş geçiremeyen Kartal, 3 dakika içinde yediği gollerle zirve yolunda yara aldı. Spor Toto Süper Lig..

NASA Dünya'ya Benzeyen 7 Yeni Gezegen Keşfetti 01:20

NASA Dünya'ya Benzeyen 7 Yeni Gezegen Keşfetti

Amerikan Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi NASA, Güneş Sistemi dışında 7 yeni gezegen keşfetti. Bilim insanları Dünya’dan 40 ışık yılı uzaktaki Trappist-1 isimli yıldızın yörüngesinde bulunan gezegenlerin çapları ve kütle..

Ayakta Kalıp Kazandık 01:22

Ayakta Kalıp Kazandık

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, bütün olumsuzluklara rağmen ayakta kalıp maçı kazanmanın, oyuncuların kazanma hırsının ön planda olduğunu gösterdiğini söyledi. Süper Lig'in 4. haftasında deplasmanda Kardemir Karab..

 Galatasaray  Beşiktaş Derbisinin Özeti 03:39

Galatasaray Beşiktaş Derbisinin Özeti

Spor Toto Süper Lig'de haftanın en önemli maçında Beşiktaş, Galatasary'ı TT Arena'da 1-0 yendi ve şampiyonluk yarışında avantajını korudu. Galatasaray ise liderin 10 puan gerisinde kaldı. Spor Toto Süper Lig'in 22. haf..

Beşiktaş 3-0 Gençlerbirliği / Maç Özeti 01:19

Beşiktaş 3-0 Gençlerbirliği / Maç Özeti

Beşiktaş, Vodafone Arena'da oynan karşılaşmayı 3-0'lık skorla kazanmasını bildi. 2 / 17 Beşiktaş 3-0 Gençlerbirliği / Maç Özeti Siyah beyazlı ekibe galibiyeti getiren golleri 45+5'te Oğuzhan Özyakup, 61'de Talisca, 86'da..

Şampiyon Dizisi Başladı - Oyunculardan Açıklamalar 03:14

Şampiyon Dizisi Başladı - Oyunculardan Açıklamalar

Kafkas Dizisi Perşembe akşamı yayun hayatına başladı. Oyuncular muhabirlerin sorularını yanıtladı. Şampiyon Dizisinin Konusu: “Kafkas” lakaplı Fırat Bölükbaşı gelecek vadeden genç bir boksörken hayatının fırsatı ayağı..

  • BETA tarafından
  • 242 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Avrupa Uzay Ajansı'nın İmza Attığı Son Buluşlar 08:33

Avrupa Uzay Ajansı'nın İmza Attığı Son Buluşlar

Avrupa Uzay Ajansı'nın Columbus Modülü uzayda bir çok buluşa imza attı Space'in bu bölümünda Almanya'nın Köln şehrindeki Avrupa Astronot Merkezindeyiz. Programımızda Avrupa'nın Uluslararası Uzay İstasyonu üzerinde kull..

Trabzonspor 0 -  2 Beşiktaş SüperLig Maç Özeti 06:13

Trabzonspor 0 - 2 Beşiktaş SüperLig Maç Özeti

Derbide Fenerbahçe'yi deviren Beşiktaş, deplasmanda Trabzonspor'u da yenerek şampiyonluk yarışını sürdürdü: 2-0. Negredo'nun oyuna girişiyle maçın kaderi değişirken, Kartal'ı uçuran goller Babel'den geldi. Düşük tempod..

  • OFSAYT tarafından
  • 930 görüntüleme
  • 7 yıl önce
YKKE - Ufo361 x Ezhel 03:34

YKKE - Ufo361 x Ezhel

Ezhel ve ufo361 ait bir şarkı Yağmur yağsa bile yine güneş doğuyor Yağmur yağsa bile durmadan aşağı Yağmur yağsa bile yine güneş doğuyor Her gün hep aynı saatte yine güneş doğuyor Her gün, ja, ja Ja-ah, mmh-mmh Yağmur ..

Feride Hilal Akın - Bu Nasıl Veda 04:05

Feride Hilal Akın - Bu Nasıl Veda

İnanmak inanmak istiyorum sana, Anlatsana herşeyi baştan! Birdaha çok sevsende gitmelisin. Öyle bir bence sen yalancı birisin. Çok sevsende gitmelisin. Öyle bir bence sen yalancı birisin. Söylesene! Sevdam,bu nasıl b..

Barış Manço - Beyhude Geçti Yıllar 04:51

Barış Manço - Beyhude Geçti Yıllar

Bir masaldı aşkımız sisler bulutlar ardında Bir akşam bitiverdi her şey yokoldu bir anda Beyhude geçti yıllar silindi hatıralar Geride bir avuç yalan Hüzün dolu geceler buğulu pencereler İşte hepsi bu senden kalan ..

Hayko Cepkin & Beyaz - Bağdat (Beyaz Show - 10 Mart 2017) 02:31

Hayko Cepkin & Beyaz - Bağdat (Beyaz Show - 10 Mart 2017)

Hayko Cepkin & Beyaz - Bağdat (Beyaz Show - 10 Mart 2017) Canlı Performans Beyaz Show’un 10 Mart konuklarından Hayko Cepkin ve Beyaz, Ayla Çelik’in meşhur “Bağdat” şarkısına düet yaptılar! Hayko Cepkin Rock tarzı ile Bey..

  • PITIRCIK tarafından
  • 5.946 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Barış Manço - Bal Böceği 03:45

Barış Manço - Bal Böceği

Seyyah oldum dolaştım şu alemi, ah güzelim Senin gibi bir vefasız görmedim ben Hayırsızı, kitapsızı, zalimi, bal böceğim Senin gibi bir insafsız görmedim ben Şu dağlarda çiçek oldum, aşkından sarardım soldum Bakmadı..

Afi Ares - Üzüntümün Özü Ne 04:50

Afi Ares - Üzüntümün Özü Ne

Şarkı Sözleri: Çöküyor ağır ağır üstüme şehrin en basık havaları Kendimce pencereler yazıp araladım Bu nasıl kalabalık gülen yüzler ile Düne bir intikam arayışında ki bakışlara takıl Uyuşmadan akıl, nasıl olacak Geceler ..

OneRepublic - Counting Stars 04:43

OneRepublic - Counting Stars

Counting Stars Lately, I've been, I've been losing sleep Dreaming about the things that we could be But baby, I've been, I've been praying hard, Said, no more counting dollars We'll be counting stars, yeah we'll be count..

  • PengoTV tarafından
  • 898 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rafet El Roman - Yüreğimle Seviyorum 02:19

Rafet El Roman - Yüreğimle Seviyorum

Yalan sevgilim inanma ellere Kapılıp düşlere bana sitem etme Hiç mi hissetmedin ah bendeki yüreği Ben sadece seni hep seni sevdim İnan sevgilim bir ben bilirim Hasret acısı içimde saklı Yaşadığım her şey yüzümde y..

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pensilvanya'ya Gönderiyorlarmış 03:55

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pens

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pensilvanya'ya Gönderiyorlarmış HSYK Başkanvekili Yılmaz, eski HSYK Başkanvekili Hamsici ve eski üyeler Tosun ve Özçelik'in itirafçı olduklarını belirter..

İrem Derici - Bana Hiçbir Şey Olmaz 04:17

İrem Derici - Bana Hiçbir Şey Olmaz

Ne Olur Şimdi Elimi Tutsan ? Bu Kaçış Beni Bezdirmez Mi ? Ne Olur Şimdi Burada Olsan Ayrılık Sana Zor Gelmez Mi ? Bi Gün Demiştin Bana Sen Her Zaman Özelsin Bence Yalan Söyledin Özel Falan Değildim Buna İnanmam İçin Kura..

Demet Akalın - Ah Ulan Sevda 03:58

Demet Akalın - Ah Ulan Sevda

Bir elinde zehir Bir elinde şifa En az on bin defa Ölücez galiba Gecenin bir köründe Uymuşuz şeytana Yine yan yollardan Dönücez galiba Aaaah ah ulan sevda Ah ulan sevda Bir kere de sen ağla Aaaah ah ulan dünya Ah yalan d..

Altan Civelek - Karayel 03:44

Altan Civelek - Karayel

y yureğum derindedur yerindedur yerinde O yerlerun altında karanlığun içinde Yıldızlarun ardında oy Karadeniz içinde Söyleyin yarume de ben varamam yanina Derindeyim derinde yaralarum derinde Of yarum gelsun ben gelemem..

Şampiyon 11. Bölüm 2:16:55

Şampiyon 11. Bölüm

Şampiyon 11. Bölüm Özet:nnFırat ve Derviş , Fırat’ı isteyenlerin kurşun yağmurunun arasında kalmışlardır. Bu durumdan kurtulmanın yolu yok gibi görünmektedir. Ateş hattında kalan ikili Fırat sayesinde kurtulur.nnOlanları..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 61 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Nil Karaibrahimgil - Heman 03:45

Nil Karaibrahimgil - Heman

DÜNYAYI BİR TUR DÖNECEK BU Bİ KAÇ DAKKA SÜRECEK ONUNLA DÖNÜCEM BEN BENİ BEN DİYE SEVECEK YILDIZLARA GÖTÜRECEK ORDA KALICAM BEN METEORLARI TUTACAK UZAYA SAVURACAK ALKIŞ TUTUCAM BEN YENİLGİ NEDİR BİLMEYECEK BİR DOKU..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.164 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Behiye Aksoy   Bir Garip Yolcu 03:49

Behiye Aksoy Bir Garip Yolcu

Bir garip yolcuyum hayat yolunda Yolunu kaybetmis perisanim ben Mecnun misali gurbet ellerde Ümitsiz sevginin kurbaniyim ben Yalan dünya hersey bombos Hanci sarhos yolcu sarhos Bir gün gibi sanki geçti seneler Üm..

Limonlu Çatlak Kurabiye Tarifi 08:07

Limonlu Çatlak Kurabiye Tarifi

MALZEMELER 2 yumurta, 1/2 çay bardağı sıvı yağ, 1 limonun suyu, 1 limonun rendelenmiş kabuğu, 1 yemek kaşığı pudra şekeri, 2 su bardağı un, 1 paket kabartma tozu, Üzeri için 2 tepeleme yemek kaşığı pudra şekeri. ******..

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor 02:50

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor

2016'da Çin'in İsrail'e olan yatırımları, 2015'ten on kat daha fazla olan rekor bir seviyeye ulaşan 16,5 milyar ABD dolarına ulaştı. En yeni teknoloji Alanları: Yapay Zeka (Artificial intelligence), dronlar, robotlar, ..

Ahmet Şafak - Karagile 05:52

Ahmet Şafak - Karagile

En güzel şarkıyı kim söyler Ayrılıkmı yoksa bülbül mü Kadir kıymey bilmeyen kimdir Azrailmi yoksa bir gülmü Ben adını kara gül koydum Ah vefasız hep hayal kurdum Ben kendimi bir gülle vurdum Ben adını kara gül ko..

Baba ve 4 Yaşındaki Kızından Mükemmel Düet 02:25

Baba ve 4 Yaşındaki Kızından Mükemmel Düet

You've got a friend in me Dostunum ben senin You've got a friend in me Dostunum ben senin When the road looks rough ahead Önümüzdeki yol zor olduğunda And you're miles and miles from your nice warm bed Ve sıcak gü..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.110 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Patron & Sagopa Kajmer - Siyah (Official Video) 03:50

Patron & Sagopa Kajmer - Siyah (Official Video)

Şarkı Sözleri ; PATRON Karanlık sardı semtin sokaklarını Çatılar ve şehir ışıklarını Tuz basar ay bu gece benim yarama Bir saat bile kalamam Bir daha seni aramam Kalbim sanki bi plastik poşet uçuyor Şansım yok hep pus..

Gökhan Akça - Sevenler 03:05

Gökhan Akça - Sevenler

Sevenler şarkı sözleri ile Sevenler Yarınlarından tez vazgeçerler Seven ben Gözlerini kapat ben senden geçerken Gözden uzak, kalbe yakınım Yine gelme tuzağa, karalara sarınırım Bana yazma birdaha, çok alınırım Dönüp ..

Bodrum Masalı 38.Bölüm - İkiliden Herkesi Şaşırtan Haber! 05:42

Bodrum Masalı 38.Bölüm - İkiliden Herkesi Şaşırtan Haber!

Su, Kelebek'in kendisine yalan söylemesinden dolayı onu affedemiyor ve ayrılmaya karar veriyor. Kelebek ise Su'nun kendisini affetmesi için elinden geleni yapıyor. Aralarında geçen tartışma sonrası Su, Kelebek'ten ayrılm..

  • ANKA tarafından
  • 963 görüntüleme
  • 7 yıl önce