#Burgu peynir pane nasıl yapılır

Köfteli İslim Kebabı Tarifi Patlıcan Kürdan Kebabı Nasıl Yapılır 05:23

Köfteli İslim Kebabı Tarifi Patlıcan Kürdan Kebabı Nasıl Yapılır

Sizlere bu videomuzda islim kebabı tarifi vereceğiz bu yemek tarifinin diğer bir ismide kürdan kebabı eğer bu patlıcanlı kebap nasıl yapılır öğrenmek istiyorsunuz videomuzu izlemelisiniz. İslim kebabı en ünlü kebap tarif..

Kolay Şekerpare Tarifi Şekerpare Tatlısı Nasıl Yapılır 04:04

Kolay Şekerpare Tarifi Şekerpare Tatlısı Nasıl Yapılır

Sizlere bu videomuzda leziz bir şekerpare tarifi vereceğiz hem anlatımı çok kolay hemde harika bir tada sahip olan bu şekerpare nasıl yapılır kolaylıkla öğreneceksiniz. Aslında şekerpare yapımı hiçte düşünüldüğü kadar zo..

Menemen Tarifi  Domates Yemeği Menemen Nasıl Yapılır 02:02

Menemen Tarifi Domates Yemeği Menemen Nasıl Yapılır

Sizlere bu videomuzda menemen tarifi vereceğiz. Aslında yapımı çok kolay olan bu harika lezzeti herkes bilsede yinede adım adım menemen nasıl yapılır videolu tarifimizde göstermek istedik. Menemen tarifi için dikkat edec..

Antakya Tepsi Kebabı Tarifi Sini Kebap Nasıl Yapılır 03:16

Antakya Tepsi Kebabı Tarifi Sini Kebap Nasıl Yapılır

Bu tarifmizde sizlere Antakya yöresinin ünlü bir kebap tarifi olan tepsi kebabı nasıl yapılır detaylı bir biçimde anlatacağız. Diğer bir adı sini kebabı tarifi olan bu lezzetli kebabın yapımı çok kolay. Belki en nefis et..

Çilek Reçeli Tarifi Reçel Nasıl Yapılır 02:38

Çilek Reçeli Tarifi Reçel Nasıl Yapılır

Bu videomuzda sizlere adım adım çilek reçeli nasıl yapılır gösterdik. Aslında yapımı çok basit olan bu reçeli yaparken dikkat etmeniz gereken sadece bir kaç tane püf noktası var. Videomuz içinde geçen bu noktalara dikkat..

Mısır Ekmeği Tarifi  Ekmek Nasıl Yapılır 01:23

Mısır Ekmeği Tarifi Ekmek Nasıl Yapılır

Bu videomuzda mısır ekmeği nasıl yapılır onu anlattık gayet kolay,lezzetli ve sağlıklı olan bu ekmeği yapmak gayet pratik. Videomuzu izledikten sonra hiç zorlanmadan mısır ekmeği tarifini öğreneceksiniz. İnternette ne ka..

Profiterol Tarifi  Profiterol Nasıl Yapılır 06:05

Profiterol Tarifi Profiterol Nasıl Yapılır

Bu videomuz da sizler için profiterol tarifi paylaştık. Tarifimizi izledikten sonra kolaylıkla profiterol yapımını öğreneceksiniz. Profiterol yapılışı aslında bir kaç aşamadan oluşuyor.Profiterol hamuru, profiterol krema..

Yufka Hamuru Tarifi Yufka Nasıl Yapılır 02:05

Yufka Hamuru Tarifi Yufka Nasıl Yapılır

Uzun süreden beridir bizlerden yufkanın nasıl yapıldığı ile ilgili tarif istediniz. Aslında el açması börek tarifimizin içinde yufkanın nasıl yapıldığını anlatmıştık ama bu sorulardan sonra yufka nasıl yapılır göstermek ..

Gerçek Çökertme Kebabı Tarifi  Bodrum Çökertme Kebabı Nasıl Yapılır 03:14

Gerçek Çökertme Kebabı Tarifi Bodrum Çökertme Kebabı Nasıl Yapılır

Yemek tarifleri sevenler ve özellikle etli yemek sevenler için MUTEŞEM BİR LEZZET olan Gerçek Bodrum usulü ÇÖKERTME KEBABI TARİFİ videosu hazırladık sizler için. Bir kere deneyen bu tadı asla unutamayacak, mutlaka deneyi..

Bülbül Yuvası Tatlısı Tarifi  Şerbetli Tatlı Bülbül Konağı Nasıl Yapılır 06:47

Bülbül Yuvası Tatlısı Tarifi Şerbetli Tatlı Bülbül Konağı Nasıl Yapıl

Sizlere bu videomuzda bülbül konağı tarifi vereceğiz diğer bir adı bülbül yuvası olan bu şerbetli leziz bayram tatlısının yapımı çok kolay. Hemde çokta fazla malzemeye ihtiyacımız yok. Sadece evde bulabileceğiniz malzeme..

Pizza Nasıl Yapılır Pizza Hamuru Tarifi 03:14

Pizza Nasıl Yapılır Pizza Hamuru Tarifi

Bugünkü videomuz pizza tarifi. :) Ayrıntıları ile pizza nasıl yapılır, pizzanın hamuru nasıl hazırlanır ve gerçek pizza sosunun tarifini sizler için anlattık. Şimdiden afiyet olsun :)..

Pasta Tabanı Nasıl Yapılır  Kakaolu Pasta Keki Tarifi 02:45

Pasta Tabanı Nasıl Yapılır Kakaolu Pasta Keki Tarifi

Bu tarifimizde sizler için çikolatalı pandispanya tarifi hazırladık. Yani diğer isimleriyle pasta keki veya pasta tabanı olarak adlandırdığımız pasta yapımının en önemli parçası olan pandispanyanın kabarmış olması ve lez..

Şakşuka Nasıl Yapılır Ev Yemeği Tarifleri 01:10

Şakşuka Nasıl Yapılır Ev Yemeği Tarifleri

Şakşuka tarifi öğrenmek için videomuzu izlemeniz yeterli. Gayet kolay bir anlatıma sahip videolarımız kesinlike şakşukanın nasıl yapıldığı konusunda aklınızda hiç bir soru işareti bırakmayacak. Şakşuka yemeği tarifi aslı..

Artikülasyon Bozukluklarının Tedavisi Nasıl Yapılır 00:40

Artikülasyon Bozukluklarının Tedavisi Nasıl Yapılır

Artikülasyon bozukluklarının tedavisi öncesinde bir değerlendirme yapılır. Tüm sesler üretim yerlerine göre test edilerek hangi sesin ne şekilde söylendiğine bakılır. Sonrasında buna ilişkin tedavi programı yapılır ve te..

  • NABIZ tarafından
  • 789 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sigara Böreği Tarifi  Sigara Böreği Nasıl Yapılır  Peynirli Sigara Böreği 02:47

Sigara Böreği Tarifi Sigara Böreği Nasıl Yapılır Peynirli Sigara Bör

SİGARA BÖREĞİ MALZEMELER 3 adet yufka 300 gr lor peyniri 15-20 sap maydanoz 1 adet yumurta 1 su bardağı sıvıyağ TARİFİ Maydanoz ince kıyılır,lor peynirine ilave edilir ,yumurta kırılarak karıştırılır. 1 yufka ortada..

Japon Cheesecake Nasıl Yapılır 05:58

Japon Cheesecake Nasıl Yapılır

Krem Peynirli Harç: 250 gram Beyaz Krem Peynir 6 adet Yumurta Sarısı 60 gram Toz Şeker 60 gram Tereyağı 100 ml Süt 1 yemek kaşığı Limon Suyu 2 yemek kaşığı Limon Kabuğu Rendesi 60 gram Kek Unu 20 gram Mısır Nişastası 1 ç..

Mısır Ekmeği Nasıl Yapılır 05:39

Mısır Ekmeği Nasıl Yapılır

Malzemeler: 1 adet yumurta 1 su bardağı süt 1 su bardağı Zeytinyağı 1 tatlı kaşığı tuz 1 su bardağı beyaz peynir 3 su bardağı mısır unu 1 su bardağı sıcak su 1 paket kabartma tozu Taze Kekik Kırmızı Biber Taze Fesleğen T..

Yunan Salatası Nasıl Yapılır 04:50

Yunan Salatası Nasıl Yapılır

Yunan Salatası için Malzemeler: 1 adet Marul 1,5 su bardağı Cherry Domates 1,5 su bardağı Beyaz Peynir 1/2 Kırmızı Soğan 2 adet Salatalık 1/2 su bardağı Siyah Zeytin 3 yemek kaşığı Zeytinyağı 3 yemek kaşığı Sirke 1 çay k..

Mücver Nasıl Yapılır 05:34

Mücver Nasıl Yapılır

Malzemeler: 2 orta boy Kabak 1/2 bağ Taze Soğan 1/4 bağ Dereotu / Maydanoz 75 gram Beyaz Peynir 2 Yumurta 65 gram Un Tuz Karabiber..

Börek Tadında Kek Nasıl Yapılır 07:27

Börek Tadında Kek Nasıl Yapılır

180 gram Un 1 çay kaşığı Kabartma Tozu 3 Yumurta 1/2 bardak Luna Margarin 1/2 bardak Süt 100 gram Gravyer Peyniri 250 gram Beyaz Peynir 6 adet Zeytin Nane Maydanoz Taze Soğan..

Fajitas Nasıl Yapılır 07:20

Fajitas Nasıl Yapılır

250 gram Dana Bonfile 1 tatlı kaşığı Worcestershire Sos 1 Misket Limonu 2 diş Sarımsak 1 tatlı kaşığı Kimyon 1 tatlı kaşığı Kekik 1 adet Meksika Biberi 3 yemek kaşığı Kişniş 1/2 Soğan 1 Kırmızı biber 1 Sarı Biber Zeytiny..

Muzlu Cupcake Nasıl Yapılır 06:39

Muzlu Cupcake Nasıl Yapılır

1 1/2 su bardağı Un 3/4 su bardağı Şeker 1 çay kaşığı Hamur Kabartma Tozu 1/2 çay kaşığı Karbonat 1/2 su bardağı Tereyağı 3 Büyük Muz 2 Yumurta 1 paket krem peynir 1 paket Pudra Şekeri (100 gr) 1 paket Krem Şanti 160 ml ..

Karnabahardan Pizza Hamuru Nasıl Yapılır 07:19

Karnabahardan Pizza Hamuru Nasıl Yapılır

Malzemeler: 400 gram Karnabahar 1 yumurta 100 gram Krem Peynir 1 su bardağı Mozzarella Peyniri 10 adet Cherry Domates Fesleğen 1/2 bardak Konserve Domates 1 çay kaşığı Balzamik Sirke 2 diş Sarımsak Tuz, Karabiber Zeytin..

Kinoa Köftesi Nasıl Yapılır 05:07

Kinoa Köftesi Nasıl Yapılır

100 gram Kinoa 1 avuç Ispanak 100 gram Beyaz Peynir 2 adet Yumurta..

En Pratik Ispanaklı Börek Nasıl Yapılır 08:03

En Pratik Ispanaklı Börek Nasıl Yapılır

4 yemek kaşığı Luna Margarin 1 adet Soğan 350 gram Ispanak 1/2 Beyaz Peynir 1/4 bardak Lor Peyniri 3 adet Yumurta 4 adet baklava yufkası Karabiber..

Nachos Nasıl Yapılır Cips Sosu 07:01

Nachos Nasıl Yapılır Cips Sosu

2-3 bardak Tortilla Cips 2 adet Domates 1 küçük Kırmızı Soğan Kişniş/Maydanoz 100 gram Kıyma 100 gram Meksika Fasulyesi 2 diş Sarımsak 1 küçük Soğan Kimyon Pul biber Acısso 1 yemek kaşığı Un 1 yemek kaşığı Tereyağı 200 m..

Sodalı Börek Nasıl Yapılır 07:54

Sodalı Börek Nasıl Yapılır

4 adet Yufka 100 gram Beyaz Peynir 100 gram Lor Peyniri 100 gram Kaşar Peyniri 1 şişe Soda 1 adet Yumurta 1 su bardağı Yoğurt 1/2 demet Maydanoz 4 - 5 yemek kaşığı Luna Margarin..

Omlet Nasıl Yapılır 06:02

Omlet Nasıl Yapılır

2 adet Yumurta 1 yemek kaşığı Peynir 3 dal Maydanozun yaprakları 1 tatlı kaşığı Tereyağı Tuz, Karabiber..

Haydari Nasıl Yapılır 05:14

Haydari Nasıl Yapılır

Haydari Malzemeleri: 500 gr süzme yoğurt 50 gr ezine peynir 9 tane ceviz 2 diş sarımsak 1 yemek kaşığı tereyağ 1 tatlı kaşığı nane Bir tutam tuz..

Menemen Nasıl Yapılır 02:52

Menemen Nasıl Yapılır

Malzemeler: (3-4 Kişilik) 3 yemek kaşığı zeytinyağı veya sıvıyağ 2-3 adet çarliston veya sivribiber 2 adet olgun büyük domates 1 çay kaşığı tuz yaklaşık 2 kibrit kutusu kalıp beyaz peynir ve kaşar peyniri (isteğe bağlı ..