#Burunlarından memnun olmayan İnsanların yaptığı 7 davranış

Vatandaş tam kapanmaya ne diyor? 03:27

Vatandaş tam kapanmaya ne diyor?

TAM KAPANMA NASIL OLACAK, KİMLER MUAF, İZLEDİK... PEKİ VATANDAŞ 17 GÜNLÜK BU SÜREÇ HAKKINDA NE DÜŞÜNÜYOR? ESNAF HALİNDEN MEMNUN MU? İŞTE SOKAĞIN 'TAM KAPANMA' YORUMU.....

YABANCI ÖĞRENCİLERİN KÜTAHYA GEZİSİ 01:36

YABANCI ÖĞRENCİLERİN KÜTAHYA GEZİSİ

DOMANİÇ'TEKİ HAYME ANA TÜRBESİNİ ZİYARET EDEN ÖĞRENCİLER MEMNUN KALDI..

PAZARLAR’DA VİŞNE SEZONU 01:23

PAZARLAR’DA VİŞNE SEZONU

BU YIL REKOLTEDEN MEMNUN OLAN ÜRETİCİLER İÇİN HASAT ZAMANI..

Brüksel’in Afyonkarahisar’a Dönüştüğü Mahalle Belçika’nın Emirdağ’ında 02:57

Brüksel’in Afyonkarahisar’a Dönüştüğü Mahalle Belçika’nın Emirdağ’ında

Avrupa Birliği’nin başkenti Brüksel’deki “Küçük Afyon” ilgi odağı oluyor. Küçük Anadolu olarak adlandırılan ve Belçika’nın Emirdağ’ı olarak bilinen Schaerbeek’te yaşayan Afyonlular durumdan oldukça memnun. Hızlı, doğru, ..

Toplu Ulaşıma Yüzde 40 Zam 02:06

Toplu Ulaşıma Yüzde 40 Zam

İSTANBUL'DA TOPLU ULAŞIMA YAPILACAK ZAM ORANI GÜNLER SÜREN GÖRÜŞMELERDEN SONRA BELİRLENDİ... OTOBÜSE, METROYA, MİNİBÜSE, TAKSİYE YÜZDE 40 ZAM GELDİ.. İSTANBULLULAR DA, ESNAF DA MEMNUN KALMADI....

Taylor Swift - Blank Space 04:32

Taylor Swift - Blank Space

Nice to meet you, where you been? Tanıştığımıza memnun oldun,nerelerde kaldın? I could show you incredible things Sana inanılmaz şeyler gösterebilirdim Magic, madness, heaven, sin Sinir,delilik,cennet,günah Saw you..

  • PengoTV tarafından
  • 991 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Giresunlu Trump Sosyal Medyada Fenomen Oldu 04:48

Giresunlu Trump Sosyal Medyada Fenomen Oldu

Giresunlu Trump Sosyal Medyada Fenomen Oldu ABD Başkanı seçilen Donald Trump'a benzerliği ile dikkat çeken Giresun'un Görele ilçesi Köprübaşı eski belde belediye başkanı Abdullah Topçu, belediye başkanlığı döneminde gö..

Romeo Santos - Propuesta Indecente 04:28

Romeo Santos - Propuesta Indecente

Propuesta Indecente Hola, me llaman Romeo, es un placer conocerla. Qué bien te ves, te adelanto, o me importa quien sea él. Dígame usted si ha hecho algo travieso alguna vez. Una aventura es más divertida si huele a peli..

  • PengoTV tarafından
  • 621 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erkin Koray - Öyle Bir Geçer Zamanki 06:08

Erkin Koray - Öyle Bir Geçer Zamanki

Öyle bir geçer zamanki dediğim aynıyla vaki Öyle bir geçer zamanki dediğim aynıyla vaki Birden dursun istersin seneler olunca mazi Öyle bir geçer zamanki dediğim aynıyla vaki Öyle bir geçer zamanki Günlere bakarsı..

Tarık El Haşimi: ABD ve İran’ın Türkiye’yle Dostane Niyetleri Yok 02:56

Tarık El Haşimi: ABD ve İran’ın Türkiye’yle Dostane Niyetleri Yok

Tarık El Haşimi: ABD ve İran’ın Türkiye’yle Dostane Niyetleri Yok Irak eski Cumhurbaşkanı Yardımcısı Tarık El Haşimi Türk askerinin Irak’taki varlığına değinerek, “Bu konu Türkiye ile hesabı olan diğer ülkeler tarafında..

Türkiye'de Doğuda kar, Batıda Bahar 03:29

Türkiye'de Doğuda kar, Batıda Bahar

Türkiye'de Doğuda kar, Batıda Bahar Doğu illerinde kar ve soğuk kış şartları hakim olurken, Batı illerinde yaşayanlar ise sıcak havanın ve denizin keyfini çıkarıyor. Ardahan’ın Posof ilçesi Ilgar Dağı mevkisi ile Ard..

Bu köyde Sigara İçene Kız Vermiyorlar 04:36

Bu köyde Sigara İçene Kız Vermiyorlar

Batman merkeze bağlı köyde birkaç yıl önce bir köylünün sigarayı bırakmasıyla birlikte başlattığı kampanya yayıldı. Neredeyse bütün vatandaşların sigarayı bıraktığı köyde sigara içmek yasaklanırken, köyün girişine “Sigar..

Yılda 1 Milyon Çinli Turistin Türkiye'ye Gelmesi İçin Tarihi Anlaşma 00:51

Yılda 1 Milyon Çinli Turistin Türkiye'ye Gelmesi İçin Tarihi Anlaşma

Yılda 1 Milyon Çinli Turistin Türkiye'ye Gelmesi İçin Tarihi Anlaşma Türkiye ve Çin arasındaki ticari ve turizm ilişkilerini ilerletmek için Çin'e çıkarma yapan 18 kişilik Türk heyeti, yılda en az 1 milyon Çinli turisti..

Yıldızlar Şahidim Tanıtımı | Yeni Dizi 00:49

Yıldızlar Şahidim Tanıtımı | Yeni Dizi

Yıldızlar Şahidim yakında Star'da! Bir süre önce çekimlerinin başladığı Yıldızlar Şahidim dizisi önümüzdeki günlerde izleyici ile buluşacak. Özge Gürel ve Berk Cankat’ın gibi isimlerin başrollerinde yer aldığı dizinin ö..

  • PITIRCIK tarafından
  • 2.819 görüntüleme
  • 8 yıl önce
BMW'yi Ticari Taksi Yapmak :) 00:59

BMW'yi Ticari Taksi Yapmak :)

230 bin liralık BMW’yi taksi yaptıTicari araçlara tanınan Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) muafiyetiyle birlikte Adana’da da taksiciler lüks araç alımlarına başladı. 4 yıldır taksi şoförlüğü yapan Murat Çakır, piyasa değeri 23..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.117 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Köy Korucularının İsmi Ve Maaşlarında İyileştirme 00:59

Köy Korucularının İsmi Ve Maaşlarında İyileştirme

Köy Korucularının İyiİsmi Ve Maaşlarında leştirme 35 yıldır koruculara verilen 'geçici' ve 'köy' ibareleri kaldırıldı. 840 lira olan maaşları, en düşük memur maaşına endekslendi. Emeklilik hakları genişletildi. Van Gü..

'Gelemezsem Rütbelerimi Söker Atarım' 07:13

'Gelemezsem Rütbelerimi Söker Atarım'

Hakkari'de vatandaşlarla bir araya gelen Tuğgeneral Ferdi Korkmaz, PKK bize saldırınca devlet gelmiyor diyen köylüye Bir saat içerisinde burada olmazsam rütbelerimi söküp atacağım dedi. Hakkari İl Emniyet Müdürü Sül..

Gaziantep Karkamış Gümrük Kapısı'nda, 63 Yıl Sonra İhracat Resmen Başladı. 02:28

Gaziantep Karkamış Gümrük Kapısı'nda, 63 Yıl Sonra İhracat Resmen Başl

Gaziantep Karkamış Gümrük Kapısı'nda, 63 Yıl Sonra İhracat Resmen Başladı. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından A sınıfı Gümrük Müdürlüğüne yükseltilen Gaziantep Karkamış Gümrük Kapısı'nda, 63 yıl sonra ihracat resmen ..

İsrail Başbakanı Netenyahu,Trump İle Bir Araya Geldi 01:43

İsrail Başbakanı Netenyahu,Trump İle Bir Araya Geldi

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump Beyaz Saray’da İsrail Başbakanı Benyamin Netenyahu ile bir araya geldi. Başkan Trump ve İsrail Başbakanı Netenyahu düzenlenen ortak basın toplantısında masadaki konulara ..

İsveç'te Çalışma Saatleri Azalınca Kalite Ve Verim Arttı 02:36

İsveç'te Çalışma Saatleri Azalınca Kalite Ve Verim Arttı

İsveç‘in Göteborg kentindeki Svartedalens Huzur Evi’nde çalışma saatlerinin düşürüldüğü yeni uygulama hayata geçirildi. Göteborg Belediyesi’nin iki yıl önce başlattığı ve yeni sona eren bu uygulama kapsamında huzur evin..

Kartallar İHA Avında 00:57

Kartallar İHA Avında

Fransa Hava Kuvvetleri, insansız hava araçlarına karşı kartalları sahaya sürdü. Hükümet binaları ve nükleer tesislerin emniyeti için önlem arayan Fransız güvenlik güçleri çözümü kartallarda buldu. Daha yavruyken eğitime..

Erkin Koray  Öyle Bir Geçer Zaman Ki 05:20

Erkin Koray Öyle Bir Geçer Zaman Ki

Öyle bir geçer zamanki dediğim aynıyla vaki Öyle bir geçer zamanki dediğim aynıyla vaki Birden dursun istersin seneler olunca mazi Öyle bir geçer zamanki dediğim aynıyla vaki Öyle bir geçer zamanki Günlere bakarsı..

Çiğ Börek Tarifi 02:35

Çiğ Börek Tarifi

Çiğ börek başka bir değişle çi börek nasıl yapılır? İnternet'te çok farklı çiğ börek tarifleri mevcut, biz hakiki çiğ böreğin videosunu çekmek istedik, ustasından alınma tarifi ile orijinal çiğ börek nasıl yapılır göster..

Kıbrıs Köftesi Ekonomik Köfte Tarifi 01:51

Kıbrıs Köftesi Ekonomik Köfte Tarifi

Kıbrıs Köftesi veya Patates köftesi olarak bilinen bu tarif aslında çok ekonomik bir köfte tarifi, çünkü çok az miktarda kıyma ile bu kadar çok köfte yapabileceğinize siz de inanamayacaksınız. Bu sebeple kesinlikle denem..

Cenk Eren - Kiraz Mevsimi 05:37

Cenk Eren - Kiraz Mevsimi

bir daha ben hiç olmadım eskisi gibi güvenmedim bi daha hiç sakladım kendimi inceliklerini öğrendim ask oyunlarının aslında cokta eglendım saymazsak kalbımı yok düzeni mertlıgı yok askın ben uzerım uzulmemek ıcın cok uzu..

Cenk Eren - Kiraz Mevsimi (Remix) 05:34

Cenk Eren - Kiraz Mevsimi (Remix)

bir daha ben hiç olmadım eskisi gibi güvenmedim bi daha hiç sakladım kendimi inceliklerini öğrendim ask oyunlarının aslında cokta eglendım saymazsak kalbımı yok düzeni mertlıgı yok askın ben uzerım uzulmemek ıcın cok uzu..

Fenerbahçe Isla İçin Saatleri Sayıyor! 01:19

Fenerbahçe Isla İçin Saatleri Sayıyor!

Fenerbahçe'de hazırlık maçlarında bir türlü istenilen skorlar gelmese de, futbolcular çalışma temposundan ve yeni oluşan havadan çok memnun. Takımdaki tüm oyuncular yeni sezon öncesinde çok iyi çalıştıklarını ifade eder..

  • OFSAYT tarafından
  • 954 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Pavarotti’nin Türkiye’den Kovulduğu O An 04:15

Pavarotti’nin Türkiye’den Kovulduğu O An

Pavarotti’nin Ankara Operası’nda çıktığı 3. temsilinde dönemin Cumhurbaşkanı Cemal Gürsel de oradaydı. Temsilin sonunda herkes ayakta alkışlarken Cemal Gürsel de memnun kalmış olacaktı ki yanındakilere sanatçıları görmek..

  • JET TV tarafından
  • 648 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Trabzonspor'da Savunma Kurgusu Değişiyor 01:11

Trabzonspor'da Savunma Kurgusu Değişiyor

Milli takım arasına Beşiktaş beraberliğe ile giren Trabzonspor'un milli arada dersi savunma . İlk 7 hafta itibariyle 16 golle en golcü sezon başlangıçlarından birine imza atan Trabzonspor, yediği 15 golle de en fazla g..

Etkin  Garip Gönlüm 04:23

Etkin Garip Gönlüm

Nice umutlar varken hayata bombos bakmıs bir mechule es olmus bu garip gonlum. Sevgi sevkat doluyken acılara ugramıs bir zalime es olmus bu garip gonlum. **Nakarat** Severmis sevilmezmis bir anlik bir hevesmis sevgi..