#Burçlar bebek olursa

Aşkın Nur Yengi - Hadi Git Canlı Performans 03:56

Aşkın Nur Yengi - Hadi Git Canlı Performans

Gözlerinden saklanmış yalanlar dolanlar Aslında ben değil sen aldanıyorsun Birgün mutlaka ortaya çıkar bütün olanlar Sen sadece zaman kazanıyorsun Hadi git, hadi git Hadi kendini ellere ver Ne olursa olacak bitsin..

Koşu Bandında Koşmayı Eğlenceli Hale Getirmek 00:59

Koşu Bandında Koşmayı Eğlenceli Hale Getirmek

Bildiğiniz gibi kardiyo denince akla koşu bandı koşuları gelir. İklim koşulları ne olursa olsun, koşu bandında koşmak birçok kişinin tercihidir. Fakat kapalı bir ortamda koşu bandında koşmak bazı kişiler için sıkıcı olab..

  • JokerS tarafından
  • 530 görüntüleme
  • 8 yıl önce
SWORD MASTER Trailer (2017) Martial Arts Movie 01:29

SWORD MASTER Trailer (2017) Martial Arts Movie

Hong Kong sinema devleri Derek Yee ve Tsui Hark katılmak kuvvetleri Bu 3D dövüş sanatları epik, yaklaşık onun beceri peşindeyim bir elit kılıç ve ne pahasına olursa olsun onun yerini almaya amaçlayan bir meydan içinde...

  • PITIRCIK tarafından
  • 940 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Canpolat, Chp Lideri Kılıçdaroğlu'na Seslendi 03:59

Canpolat, Chp Lideri Kılıçdaroğlu'na Seslendi

Canpolat, Chp Lideri Kılıçdaroğlu'na Seslendi Uluslararası Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Osmanlı Devleti'ne hakaret ettiğini belirterek, Osmanlı'nın değerlerinden nasi..

Şıki Şıki Baba 2017 çok komikler... 02:19

Şıki Şıki Baba 2017 çok komikler...

herkesin bildigi bir şarkidir bu.. şiki şiki baba hayni hayni yaba helik melik duni gel fakiri yaba ooooooooooooooooooooooooo gözlerinin uğruna ben canımı adadım senden başka kimseye inan aşık olmadım gel de söyle aş..

  • PengoTV tarafından
  • 1.417 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sedece Zenginlerin Kalabileceği 10 Modern Hapishane 04:36

Sedece Zenginlerin Kalabileceği 10 Modern Hapishane

Parayı veren düdüğü çalarmış, ifadesinin ne kadar doğru bir deyim olduğunun kanıtı olan bu videomuz da, para nerde olursa olsun suçlu bile olsanız,size istenilen rahatlığı ve konforu sunuyor.İzledikçe şaşıracağınız sıra..

  • ANKA tarafından
  • 760 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Powerpuff Girls Profesör Koruma Altında 02:20

Powerpuff Girls Profesör Koruma Altında

!! Kanalımıza Hoşgeldiniz !! Kızlar ne pahasına olursa olsun profesörü koruma altına almaya karar veriyor...

Aynur Aydın - Anlatma Bana 04:50

Aynur Aydın - Anlatma Bana

Bugün yanımda sen olmalısın Nasılsın diye sen sormalısın Gördüğüm en kötü rüyayıbile Bir tanem sen hayra yormalısın Anlatma bana benden sonrasını Ben yaşanmamış saydım senden sonrasını Sensizken senle yaşadım yılları Anl..

Kılıçdaroğlu’ndan Gözaltılar ve Diyarbakır Saldırısı Açıklaması 04:42

Kılıçdaroğlu’ndan Gözaltılar ve Diyarbakır Saldırısı Açıklaması

Kılıçdaroğlu’ndan Gözaltılar ve Diyarbakır Saldırısı Açıklaması İzmir’de belediye başkanları toplantısında konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, terör soruşturmaları kapsamında aralarında HDP Eş Başkanları Figen..

İsmail YK - Haydi Bastır 04:42

İsmail YK - Haydi Bastır

Bir kız geçmiş deli gibi oynar Kıvır aman kıvır aman amanın aman Kafayı bulmuş herkes ona bakar Kıvır aman kıvır aman amanın aman Kıyafeti özel oynaması profesyonel Kıvır aman kıvır aman amanın aman Olağanüstü sall..

Erdoğan  Biz Hollanda'yı Srebrenitsa Katliamından Tanırız 02:31

Erdoğan Biz Hollanda'yı Srebrenitsa Katliamından Tanırız

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Savaşta bile sağlık ekiplerine ateş açılmaz. Ha, Hollandalı gibi olursa açar, onu da söyleyeyim. Çünkü biz Hollanda'yı ve Hollandalıları Srebrenitsa katliamından tanırız. dedi...

En İyi Futbol Çalımları 2017 08:02

En İyi Futbol Çalımları 2017

Futbolu güzelleştiren hareketlerin başında gelir güzel çalımlar. Hem rakibini hem seyircileri şaşırtır. Hangi futbolcu olursa olsun alkışlanır. 2017 yılında yeşil sahalarda kameralara yansıyan futbol ustalarından en iyi ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.137 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çok Önemli Bir Konuşma Yapıyor 00:41

Çok Önemli Bir Konuşma Yapıyor

Sergilediği tavırlara bakılacak olursa yaptığı görüşme baya önemli olması lazım bu miniğin...

  • KAPALI SET tarafından
  • 1.076 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bunlardan Kesinlikle Ücret Almamamız Gerekir 01:03

Bunlardan Kesinlikle Ücret Almamamız Gerekir

Bunlardan Kesinlikle Ücret Almamamız Gerekir Cumhurbaşkanı Erdoğan, kanser ilaçlarından dahi ücret alınmaması gerektiğini belirterek, Geçen Başbakanımız ve Sağlık Bakanımızla konuştuk. Dedim ki bakın kesinlikle, kanser..

Medyum Alex Soru Cevap 38:32

Medyum Alex Soru Cevap

Şirince köyüne alexle konuşmaya gittik aklımıza takılan sorular vardı o anda video çekmek geldi aklımıza telefonla çektiğimiz için kalite kötü gece çekim yapmak için daha donanımlı gidebiliriz eğerki ilgi çok olursa iyi ..

  • ZULMA tarafından
  • 802 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gelmiş Geçmiş En Sert Hokey Vuruşları 03:28

Gelmiş Geçmiş En Sert Hokey Vuruşları

İzleyenler bilir, buz hokeyinde omuz atmak, fazla abanmadan ileri itlemek serbesttir. O yüzden her 5 maçın 2 tanesinde yumruk yumruğa kavga çıkar, evet kavgada serbesttir. Ama kuralları var. Kavga eden sadece 2 veya çift..

Cinler İnsana Musallat Olur Mu 23:42

Cinler İnsana Musallat Olur Mu

Olursa Ne Yapmak Gerekir Cübbeli Ahmet Hoca..

  • ZULMA tarafından
  • 897 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Survivor Elenen Yarışmacılar Ademi Destekliyor! 00:28

Survivor Elenen Yarışmacılar Ademi Destekliyor!

Survivor 2017 deki elenen yarışmacılardan şampiyon olursa sevinirim dediğin bir isim varmı dendiğinde, hepsinin de Ademi desteklediği görüldü...

  • ANKA tarafından
  • 1.045 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı'ndan AB'ye Tepki- Yıl Sonuna Kadar Sabredelim, Sonra Referanduma Gidelim 03:19

Cumhurbaşkanı'ndan AB'ye Tepki- Yıl Sonuna Kadar Sabredelim, Sonra Ref

Cumhurbaşkanı'ndan AB'ye Tepki- Yıl Sonuna Kadar Sabredelim, Sonra Referanduma Gidelim Milli Tarım Projesi toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, AB'ye tepki gösterdi, Yıl sonuna kadar sabredelim, ondan sonra mi..

Seni Seviyorum Hiçbirşey Umrumda Değil 00:52

Seni Seviyorum Hiçbirşey Umrumda Değil

Acı Hatıralar. Osman (Sadri Alışık) adlı bir gazinocunun yanında koroda vokal yapan Emel (Emel Sayın) bir gün tek başına şarkı söylediğinde çok beğenilir. Müşteriler arasında aslında kaçakçılık yapan Kemal (İreç Kadiri) ..

Ögretmen Atanamayınca Madenci Oldu 05:35

Ögretmen Atanamayınca Madenci Oldu

Ögretmen Atanamayınca Madenci Oldu Zonguldak’ta 11 yıl önce biyoloji öğretmenliği bölümünden mezun olan ve atanamayınca madenci olan Yakup Muzaffer, “Gel öğretmen ol deseler, madenciliği seçerim dedi. 2001 yılında On..

İran'ın Divası Googoosh_ Trump'ın Yasağıyla o Eski Günlere Dönmekten Korkuyorum 03:40

İran'ın Divası Googoosh_ Trump'ın Yasağıyla o Eski Günlere Dönmekten K

ABD Başkanı Donald Trump’ın 7 Müslüman ülkenin vatandaşlarının Amerika’ya girmesini yasaklayan karar, binlerce kişinin yaşamını olumsuz etkiledi. İşte o yasakla birlikte hayatı kabusa dönenlerden biri de İran’ın divası G..

İrem Derici Mutfaktaki Hünerlerini Anlattı 01:42

İrem Derici Mutfaktaki Hünerlerini Anlattı

Sevgilisi Lider Şahin için yaptığı yemeklerden bahseden İrem Derici Yazın konserler vereceğinden bahsetti. Tatil döneminde kilo almayacak olursa bikinili görüntüler vereceğini de dile getirdi..

  • ANKA tarafından
  • 590 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Soylu: 'Hayvan gibi yaşamaktan öteye geçebildiniz mi 01:17

Soylu: 'Hayvan gibi yaşamaktan öteye geçebildiniz mi

Beşiktaş’ta meydana gelen terör saldırısında hayatını kaybedenler için İstanbul Emniyet Müdürlüğü Vatan Yerleşkesi’nde tören düzenlendi. Törende konuşan Bakan Soylu teröristler için; 'Dağlarda mağara kovuklarında hayvan ..

Trump -katil Putin- sözlerine karşı Rus mevkidaşını savundu 01:20

Trump -katil Putin- sözlerine karşı Rus mevkidaşını savundu

Amerikan Başkanı Donald Trump, Fox News haber kanalına verdiği röportajda Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’i savundu. Gazeteci Bill O’Reilly: “Putin’e saygı duyuyor musunuz?” Trump: “Elbette saygı duyuyorum.” Bill ..

Nüfus Cüzdanında Doğum Yeri Yok Yazıyor 00:57

Nüfus Cüzdanında Doğum Yeri Yok Yazıyor

Gaziantep'te yaşayan Hamedi Çağan isimli bir vatandaşın nüfus cüzdanında doğum yeri hanesinde 'yok' yazıyor. 1984 yılında nüfus müdürlüğünde yaşadığı bir tartışma sonrası doğum yerine yok yazıldığını belirten Çağan, Sor..

  • JET TV tarafından
  • 704 görüntüleme
  • 7 yıl önce
AK Parti'den Abdullah Gül İddialarıyla İlgili İlk Açıklama 00:57

AK Parti'den Abdullah Gül İddialarıyla İlgili İlk Açıklama

CHP Antalya milletvekili Deniz Baykal'ın, Abdullah Gül aday olursa değerlendiririz açıklamalarına AK Parti'den ilk yanıt geldi. A Haber Ankara Temsilcisi Murat Akgün'ün konuğu olan AK Parti Grup Başkan Vekili Bülent Tu..

Trabzonspor Bir Yıldız Getirecek İzle 01:14

Trabzonspor Bir Yıldız Getirecek İzle

Trabzonspor, Milan'da forma giyen Kolombiyalı Carlos Bacca'yı transfer gündemine aldı. Yazarımız Serhat Demirtaş, konuya ilişkin yaptığı değerlendirmede, Trabzonspor için önemli bir transfer olur. Eğer bu transfer olurs..

Fetö’ye Karşı Başkanlık Okulları Açılacak 03:55

Fetö’ye Karşı Başkanlık Okulları Açılacak

İkinci Abdülhamit’in torunu Nilhan Osmanoğlu FETÖ ve benzeri örgütlerin eğitim yuvalarına karşın Başkanlık Okulları açarak geleceğin devlet adamlarını yetiştireceklerini açıkladı. Osmanoğlu, Türkiye genelinde uygulamayı ..

Mustafa Ceceli - Ayşe 04:07

Mustafa Ceceli - Ayşe

Ne söylersen söyle konu Her ne olursa olsun Haklısın, Sen haklısın Pardon nerde kalmıştık Neyse boşver Ne kadar da tatlısın Çok tatlısın Yıldız yağmurları gibi Yağıverdin mahallenin üstüne Pırıl pırıl yüzün Hüzün eşlik..