#Burçlar bebek olursa

Siccin 2014 Türk Filmi İzle 1:29:41

Siccin 2014 Türk Filmi İzle

Konusu : Genç ve güzel bir kadın olan Öznur, kimsenin onaylamayacağı bir gönül macerasına tutulmuştur. Çocukluğundan beri kuzenine, yani teyzesinin oğlu olan Kudret’e aşıktır. Öznur ne yapar eder, Kudret'i beraber olmay..

Merve Özkaynak - Herkese Uygun Yılbaşı Makyajı 16:21

Merve Özkaynak - Herkese Uygun Yılbaşı Makyajı

Muhtemelen şu sıralar hepimiz yılbaşı akşamı için planlar yapıyoruz. Şuraya mı gitsek yoksa evde sevdiklerimizi davet edip hep birlikte mi geçirsek… Plan ne olursa olsun hepimiz o akşam çok güzel görünmek ve özenli olmak..

Epilepsinin Belirtileri Nelerdir 02:00

Epilepsinin Belirtileri Nelerdir

Epilepsinin belirtileri çok çeşitlidir. Kısa süreli dalma, bilinç kaybı gibi belirtilere sık rastlanır. Ayrıca parsiyal denilen, nöbetin başlangıç noktasının görevine ilişkin nöbetler oluşabilir. Eğer beynin diğer yarısı..

  • NABIZ tarafından
  • 875 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tolga Sarıtaş Çapkınlık Gecesinde Fena Yakalandı 01:04

Tolga Sarıtaş Çapkınlık Gecesinde Fena Yakalandı

Yakışıklı oyuncu Tolga Sarıtaş gecelerde yakalandı. Çapkınlık gecesinde Tolga Sarıtaş bakın kendini nasıl savundu? Söz Dizisi’nin yakışıklı oyuncusu Tolga Sarıtaş çapkınlık gecesinde sobelendi. 2 güzel bayanla görüntülen..

  • BETA tarafından
  • 984 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adalet Birliği - Justice League Yabancı Film İzle 1:56:57

Adalet Birliği - Justice League Yabancı Film İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Hipertiroidi Nasıl Teşhis Edilir 01:27

Hipertiroidi Nasıl Teşhis Edilir

Hipertiroidi, hormon düzeyinin aşırı yükselmesine sebep olursa belirgin bulgulara yol açar. Ancak hormon yükselmesi belli bir seviyenin altındaysa hiçbir belirti göstermeyebilir. Kalp hızı artışı, sebepsiz zayıflama, hal..

  • NABIZ tarafından
  • 562 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nöralterapi Tedavisinin Başarı Oranı Nedir 00:53

Nöralterapi Tedavisinin Başarı Oranı Nedir

Nöralterapi uygulayan hekim deneyimli olursa ve uygulanan noktaları iyi belirleyebilirse tedavi oldukça başarılıdır. Bunun için hekimin ilk olarak yapması gereken hastanın vücudundaki kabızlık, kansızlık gibi sorunları o..

  • NABIZ tarafından
  • 506 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çöpe Basket Atma Konusunda Yetenekli Olan Abimiz 00:29

Çöpe Basket Atma Konusunda Yetenekli Olan Abimiz

Attığı her çöpü çöp kutusuna ne kadar uzakta olursa olsun kolaylıkla atan abimizin yeteneğini izliyoruz ...

  • JET TV tarafından
  • 948 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yolda Görseniz Korkup Kaçacağınız Kadınlar 03:31

Yolda Görseniz Korkup Kaçacağınız Kadınlar

Karate, kung fu , taekwondo yada muay thai. Ne olursa olsun dövüş sporu yapan kadınların diğerlerinden çok daha tehlikeli oldukları aşikar. Canına kıyet veren bu kadınlara bulaşmasın...

  • JET TV tarafından
  • 854 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünyada İyilik Yapan Güzel İnsanlar 03:17

Dünyada İyilik Yapan Güzel İnsanlar

Havalimanında birbirlerini karşılayan yaşlı çiften, ördeklere eşlik eden polislere dünyanın dört bir yanından insanlığa inancı tazeleyen görüntüleri izliyoruz. Ne olursa olsun insanlığa olan umudumuzu korumamız gerektiği..

  • JET TV tarafından
  • 645 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dolar Neden Yükselir 03:39

Dolar Neden Yükselir

Dolar yükseliyor! Öyle bir yükseliyor ki hem de, biz Dolar'ı hiç böyle görmedik! 3,50 TL'yi aşan Dolar olur mu hiç? Oldu! Dolar önünü alamadığımız hızda yükseliyor. Peki Dolar neden yükseliyor? Ekonomi nasıl? Türk Lirası..

Gırgır Ali 1982 Türk Filmi İzle 1:19:14

Gırgır Ali 1982 Türk Filmi İzle

Konusu: 1980 li yıllarda komedi üstüne komedi filmi çeken Cüneyt Arkın'dan çok güzel bir film,hayatı gırgırına alan bir adamın hikayesi..Gırgır Ali derler ona önce öper sonra döver İsmiyle nam salmış bir adam..film komed..

Öldürme Arzusu Orijinal Fragmanı 02:28

Öldürme Arzusu Orijinal Fragmanı

Başarılı bir travma cerrah olan Paul Kersey, hayatını ölüm döşeğindeki, vurulmuş, bıçaklanmış insanlarla uğraşarak geçirmektedir. Stresli işinden sıyrıldığında ise sevgi dolu bir aile babasıdır. Kızı ve eşiyle mutlu bir ..

Çörek Tarifi 11:42

Çörek Tarifi

Malzemeler 2 su bardagi ilik su 1 su bardagi ilik süt 1 paket yas maya(istiyenler 2 yk kuru mayada kullanabilir) 1 yemek kasigi seker 2 tatli kasigi tuz 1 kilo un Hamuru acarken aralarina sürmek 125 gr tereyagini tavad..

Beni Okşa Diyen Kedi 01:51

Beni Okşa Diyen Kedi

Sahibine sürekli beni ne olursa olsun okşa sinyalleri veren kedininin minnoşluğu...

  • JET TV tarafından
  • 1.067 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tut Yüreğimden Anne Fragman 01:53

Tut Yüreğimden Anne Fragman

Sibel hayatını otistik kızı Hazan, eşi Okan ve büyük oğlu Yaman’a adayan bir kadındır. O, ailesi için her şeyi göze almaya hazır olsa da kocası ve oğlunun Hazan’ı kabullenmediklerini fark eder. Temelleri çatırdamakta ola..

Take Your Pills Fragmanı 02:29

Take Your Pills Fragmanı

Adderall, yan etkiler her şeye müthiş olmayı içerebilir. Ama ne pahasına olursa olsun? Sadece 16 Mart'ta Netflix'te yayınlanan Pills'ınızı alın...

Bekir Bozdağ: 'Jetlerimizi Gördüklerinde Mehmetçiğin Geldiğini Anlayacaklar' 01:46

Bekir Bozdağ: 'Jetlerimizi Gördüklerinde Mehmetçiğin Geldiğini Anlayac

Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ Bakanlar Kurulu sonrası açıklamalarda bulundu. Bozdağ Kuzey Irak'ta PKK'ya karşı yapılacak operasyonla ilgili olarak 'Terörle mücadele Irak tarafında da kararlı bir şekilde devam edecektir. B..

İnternetten Alışveriş Yaptığına Pişman Olan 18 İnsan 04:28

İnternetten Alışveriş Yaptığına Pişman Olan 18 İnsan

İnternetten alışveriş yapmak bazen problem olabiliyor, ama her ne olursa olsun online alışveriş hızla büyümeye devam ediyor. Tabi online alışverişten pişman olan insanların sayısı da....

  • JET TV tarafından
  • 1.048 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kızlarım İçin 7. Bölüm Fragmanı 00:50

Kızlarım İçin 7. Bölüm Fragmanı

Kızlarım İçin 7. Bölüm Fragmanı yayında! Yaşar, kızı Sumru'yu girdiği zor durumdan kurtarabilecek mi? Yaşanan olaylardan dolayı Sumru'nun psikolojisinin bozulduğunu düşünen Yaşar, kızının yanlış şeyler yapmasını engelle..

Ölümlü Dünya Fragmanı 02:50

Ölümlü Dünya Fragmanı

Mermer Ailesi, 8 kişiden oluşan geniş bir ailedir. Yıllardır Haydarpaşa Garı’nda Anadolu Tat Lokantasını işletirler. Ailenin, kendi halinde, sıradan gözüken hayatları aslında pek de gözüktüğü gibi değildir. Bu ailenin uz..

Leyla Alaton: Kadınlar Kaderlerine Teslim Olmamalı 10:13

Leyla Alaton: Kadınlar Kaderlerine Teslim Olmamalı

Leyla Alaton, kadına yönelik şiddete karşı duruşu ve kadın haklarına ilişkin çalışmalarıyla bilinen bir iş kadını. YouTube sayfasında ve katıldığı konferanslarda, konuşmalarda kadın haklarıyla ilgili farkındalık yaratıl..

Milföy Çanağında Muhallebi Tarifi 01:58

Milföy Çanağında Muhallebi Tarifi

Bugün sizlere çıtır çıtır milföy çanağında muhallebi tarifini paylaşıyoruz. Şık görünümü ile beğenileri kazanacağından emin olduğumuz tatlı tarifimizin lezzeti de bir o kadar muhteşem. Çıtırdayan milföyün arasında muhall..

Dosta Güven Düşmana Korku Veren Yunan 01:06

Dosta Güven Düşmana Korku Veren Yunan

Wing-chun oldukça etkili bir spordur. Hangi branş olursa olsun, müsabakalara katılmış ve minderde ter dökmüş elbise sırtına yapışmış bir insan müsabık olmayan sadece hobi oalrak o sporu öğrenen insana göre bence her bakı..

  • JET TV tarafından
  • 706 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Jennifer Lopez - 1 Yaşından 47 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:07

Jennifer Lopez - 1 Yaşından 47 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Jennifer Lopez, 1980'li yılların sonlarında filmlerde görünmeye başlayan Amerikalı dansçı, aktris ve müzisyen olan J.Lo ya da Jenny (Yaşı 48, 24 Temmuz 1969, Bronx, New York, ABD doğumlu) Hollywood tarihinde Latina (Espa..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.034 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Doğru Tedaviyle Kurtarılan Yaşamlar 01:45

Doğru Tedaviyle Kurtarılan Yaşamlar

Bir insana kanser teşhisi konulduğunda tümör hücrelerini yok etmek için iyonlaştırılmış radyasyon tedavisi sıklıkla kullanılır. Ama hastaya doğru miktarda radyasyon tedavisi uygulandığında hastalığı tedavi edecek temel y..

Tabuta Sığmayanlar Şehit Kadir Miraç Özcan 06:03

Tabuta Sığmayanlar Şehit Kadir Miraç Özcan

'Tabuta Sığmayanlar' programının ilk bölümünde; Anne sakın bana torpil yaptırmayın. Benim yerime biri şehit olursa bu vebali taşıyamam diyerek Diyarbakır'a giden ve şehadet makamına ulaşan Şehit Polis Kadir Mirac Özcan..

Ders Çalışırken Yapılan Saçmalıklar 01:29

Ders Çalışırken Yapılan Saçmalıklar

Söz konusu ders çalışmak olunca bahane üretmekte sınır tanımıyoruz. Bahanen ne olursa olsun, ileride özlemle anacağın bu zamanların #TadınıÇıkar Kesinlikle izlenmesi gereken SCORP albümleri ! :)..

  • JET TV tarafından
  • 1.083 görüntüleme
  • 6 yıl önce
'Sıra Kandil'de Sıra Sincar'da' 00:41

'Sıra Kandil'de Sıra Sincar'da'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sıra Kandil'de, sıra Sincar'da. Benim ülkemi taciz, tehdit eden kim olursa olsun onların üzerine gideriz, gideceğiz. dedi...

18 Gerçek Casusluk Fi̇kri̇ 09:03

18 Gerçek Casusluk Fi̇kri̇

Bu harika tüyolarla casusluk yeteneklerinizi geliştirin! Fark ettirmeden insanları kandırmanın ve ne olursa olsun ağzı sıkı tutmanın yöntemlerini öğrenin! Arkanıza yaslanın ve hiçbir şeyi kaçırmayın! :)..