#Burçlar diyetisyene giderse uzun hali

1 Saat Dandini Dandini Danalı Bebek Ninnisi - Sevda Şengüler _ Bizim Ninniler 1:03:27

1 Saat Dandini Dandini Danalı Bebek Ninnisi - Sevda Şengüler _ Bizim N

Dandini Dandini Danalı Bebek Ninnisi Sözleri Dandini dandini danalı bebek Mini mini elleri kınalı bebek Annesi babası çok sever Uyur, büyür.nazlı bebek Dandini dandini dastana Danalar girmiş bostana Kov bostancı danayı ..

  • ÇocukTV tarafından
  • 3.549 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çil Horoz  Hülya Avşar Sabah Sporu 03:34

Çil Horoz Hülya Avşar Sabah Sporu

Filmde, evli bir adama âşık olan bir kadının hikâyesi anlatılır. Ayten iki üvey ablası ve eniştesi ile aynı evde yaşar. Bir fabrikada işçi olarak çalışan Ayten, mahalleden Hasan adında bir adama âşık olur. Evli olan Hasa..

Bahar ve Dilaranın Hızlı Duygu Değişimi Herkesi Şaşırttı 10:05

Bahar ve Dilaranın Hızlı Duygu Değişimi Herkesi Şaşırttı

İşte Benim Stilim 7. Sezon 22 Mart 2017 Çarşamba günü yayınlanan 99. bölümünde Dilara Taşkın yine Bahar Candan ve Duygu Çevik ile konsept yapınca Bahar yayından sonra planları olduğunu söyledi. Nur Yerlitaş üçlü arasında..

  • ANKA tarafından
  • 774 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fenerbahçe Taraftarı İyi ki Doğdun Fatih Terim  Nostalji 00:22

Fenerbahçe Taraftarı İyi ki Doğdun Fatih Terim Nostalji

Fenerbahçe'nin tribün gruplarından Kill For You üyeleri Galatasaray'ı yendikleri maçın ardından Fatih Terim'e yaptıkları sürpriz uzun süre gündemden düşmemişti...

Lüks Ciple Soygun Kamerada 03:12

Lüks Ciple Soygun Kamerada

Lüks Ciple Soygun Kamerada Konya’da lüks ciple geldikleri mini marketi soyan hırsızlar 10 bin lira nakit para ve 40 bin liralık sigara ile alkol çalarak kayıplara karıştı. Olay, Seydişehir ilçesinde Beyşehir yolu üze..

Mardin'de Halkın Tedirginliği Devam Ediyor 07:16

Mardin'de Halkın Tedirginliği Devam Ediyor

Mardin'de Halkın Tedirginliği Devam Ediyor Mardin'in Nusaybin ve Kızıltepe ilçelerinde, yağmur iki gündür sürüyor. Vatandaşlar Musul üzerinden yayılan zehirli gaz bulutları nedeniyle, asit yağmuru tedirginliği yaşanıyor..

87 Yıllık Binada  Cin İskeleti Gördük +18 Paranormal Olay 44:55

87 Yıllık Binada Cin İskeleti Gördük +18 Paranormal Olay

Herkese merhaba arkadaşlar bu videomuzda 87 yıllık bir binada 1 gece geçirdik başımız gelen olaylar ve yaşadığımız gerginlikler bize gerçekten çok büyük bir tecrübe oldu video'muz biraz uzun oldu ama bence güzel oldu içe..

  • ZULMA tarafından
  • 1.222 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kısmetse Olur - Aycan ve Onur Barışıyor Mu? 04:35

Kısmetse Olur - Aycan ve Onur Barışıyor Mu?

Kısmetse Olur 23 Mart Perşembe yeni bölümde, Aycan, köpeği Roli'nin ölüm haberiyle yıkılıyor, Onur ise Aycan'ı elinden tutup ona destek oluyor! İkili arasında uzun zaman sonra ilk kez bu kadar yakınlaşma yaşanıyor!..

  • ANKA tarafından
  • 875 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ceviz Adam Şip Şap Şop  Çizgi Film Bebek Şarkıları 11:15

Ceviz Adam Şip Şap Şop Çizgi Film Bebek Şarkıları

Ceviz adam şip şap şup, Burnuda uzun lu lu lu Saçları rüzgar vu vu vu. Kaşları keman gıy gıy gıy, Karnıda davul güm güm güm, Bize güler ha ha ha.​..

Kızıltepe’de Pkk’lı Teröristler Ak Parti ilçe Binasına Saldırdı- 3 Polis Yaralı 01:01

Kızıltepe’de Pkk’lı Teröristler Ak Parti ilçe Binasına Saldırdı- 3 Pol

Kızıltepe’de Pkk’lı Teröristler Ak Parti ilçe Binasına Saldırdı- 3 Polis Yaralı Mardin'in Kızıltepe ilçesinde Ak Parti ilçe binası ve önündeki polis noktasına bir grup PKK’lı tarafından bombalı ve silahlı saldırı düzenl..

Beşiktaş 1-1 Napoli (Maç Özeti - 01 Kasım 2016) 06:59

Beşiktaş 1-1 Napoli (Maç Özeti - 01 Kasım 2016)

Napoli, bu kez Beşiktaş'tan puanı kopardı : 1-1 Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nde iki hafta önce mağlup ettiği Napoli'yi İstanbul'da konuk etti. Şampiyonlar Ligi B Grubu 4.maçında Vodafone Arena'da Beşiktaş, İtalyan temsil..

  • PengoTV tarafından
  • 1.383 görüntüleme
  • 8 yıl önce
15 Ay Önce Kaybolan Baba ve Oğlun Cesetleri Oyuktan Çıktı 01:09

15 Ay Önce Kaybolan Baba ve Oğlun Cesetleri Oyuktan Çıktı

15 Ay Önce Kaybolan Baba ve Oğlun Cesetleri Oyuktan Çıktı Afyonkarahisar'da kaybolan Kurban Barlas ve oğlu Emrullah Barlas, beklenmedik bir şekilde evlerinin yakınındaki oyukta bulundu. Ölüm nedenleri ise tespit edileme..

Sıradışı 5 Sihirbazlık Numarası ve Garip Hileleri 04:43

Sıradışı 5 Sihirbazlık Numarası ve Garip Hileleri

Sihirbazlar uzun zamandır, insanların şaşkınlıkla izlediği numaraları dünyanın dört bir yanında sergiliyor. Bu numaraları izlerken bir çoğumuzun altında yatan hileyi düşünüyoruz. Fakat bu hileler, sihirbazların el çabukl..

Kayyumun İlk İcraatı Diyarbakırlıları Sevindirdi 02:30

Kayyumun İlk İcraatı Diyarbakırlıları Sevindirdi

Kayyumun İlk İcraatı Diyarbakırlıları Sevindirdi Diyarbakır’da vatandaşın 8 gündür yaşadığı ulaşım sıkıntısı Büyükşehir Belediyesine Cumali Atilla’nın kayyum olarak atanmasının ardından sona ererken, otobüslerin ücrets..

Alman Ekonomi Uzmanlarından Merkel'e Brexit Uyarısı 01:11

Alman Ekonomi Uzmanlarından Merkel'e Brexit Uyarısı

Alman Ekonomi Uzmanlarından Merkel'e Brexit Uyarısı Almanya'da Ekonomi Uzmanları Konseyi, Başbakan Angela Merkel'i, İngiltere'nin Avrupa Birliği'nden çıkmasını engellemesi konusunda uyardı. Hazırladıkları raporu Merke..

İsviçre'deki Kritik Kıbrıs Zirvesi Başladı 01:19

İsviçre'deki Kritik Kıbrıs Zirvesi Başladı

İsviçre'deki Kritik Kıbrıs Zirvesi Başladı Kıbrıs sorununa çözüm bulmak için Birleşmiş Milletler (BM) gözetiminde sürdürülen müzakereler İsviçre'nin Mont Pelerin kasabasında başladı. Kıbrıs sorununa çözüm bulmak için B..

Başka Dilde Aşk Full Hd Türk Filmi İzle 1:33:44

Başka Dilde Aşk Full Hd Türk Filmi İzle

Özet ve Detaylar Onur’un tüm yaşamı, beraber spor yaptığı arkadaşlarından birinin doğumgünü partisinde beklenmedik bir dönüşüme uğrayacaktır. Beraberce kürek takımında yeraldığı arkadaşı Vedat’ın doğumgünü partisinde Zey..

  • mathilda tarafından
  • 15.875 görüntüleme
  • 8 yıl önce
DÜNYA HABER: HSBC Çin'de 1000 Kişi İşe Alacak 00:17

DÜNYA HABER: HSBC Çin'de 1000 Kişi İşe Alacak

HSBC, Çin operasyonları için 1000 kişi daha işe almayı planlıyor. Büyüme stratejisini Asya'ya odaklayan bankacılık devi halihazırda 2400 kişinin çalıştığı bireysel bankacılık ve varlık yönetimi bölümlerini genişletmeyi ..

Adı Efsane 10.Bölüm Fragmanı 00:52

Adı Efsane 10.Bölüm Fragmanı

Bahar, uzun süredir kilitli tuttuğu kalbini Tarık’a açabilecek mi? Melis, Hakan’ın Kıvanç’tan niçin para aldığını öğrenebilecek mi? Sadık gördüklerini Fiko’ya anlatacak mı?..

Taksici, Diyarbakır'da Patlayan Minibüsü Fark Edince 'Bomba' Diye Bağırmış 01:30

Taksici, Diyarbakır'da Patlayan Minibüsü Fark Edince 'Bomba' Diye Bağı

Taksici, Diyarbakır'da Patlayan Minibüsü Fark Edince 'Bomba' Diye Bağırmış Diyarbakır'da emniyet binasına bomba yüklü araçla yapılan saldırıda kullanılan minibüsü fark eden taksici önünü kesti, kapıyı açtı, 'bomba' diye..

SON DAKİKA! ABD'nin Kaliforniya eyaletinde silah sesleri! - Dünya Haberleri 01:49

SON DAKİKA! ABD'nin Kaliforniya eyaletinde silah sesleri! - Dünya Habe

Kaliforniya'da silahlı saldırı ABD'de Kaliforniya'daki oy verme merkezinde silah sesleri duyuldu. Olayda 1 kişi öldü, 2'si ağır 3 kişi yaralandı. ABD'nin California eyaletinde seçim merkezi yakınlarında ateş açılması son..

Trump Nedeniyle Dolar Uçtu 02:11

Trump Nedeniyle Dolar Uçtu

Trump Nedeniyle Dolar Uçtu Dolar/TL kuru ABD başkanlık seçimlerinin ilk sonuçları ile birlikte tarihinin en yüksek seviyesi olan 3.29'a kadar çıktı. Daha sonra biraz düşerek 3.22 seviyelerinde dengeledi. ABD başkanlık..

Simay Tokatlı ve Emine Aydın Konsept Yüzünden Gerildi 11:05

Simay Tokatlı ve Emine Aydın Konsept Yüzünden Gerildi

İşte Benim Stilim 7. Sezon 24 Mart 2017 Cuma günü yayınlanan 101. bölümünde Bahar Candan, Simay Tokatlı'nın bütün eleştirilerine Simay'ı beğenince Faik Öztürk bu duruma şaşırdı. Nur Yerlitaş ise çok uzun zamandan beri bi..

  • ANKA tarafından
  • 905 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Lİse Devriyesi 2. bölüm fragmanı 00:36

Lİse Devriyesi 2. bölüm fragmanı

Komiser Yardımcısı Yiğit Doğrusöz’ün Emniyet Amiri Necdet Yılmaz’dan yeni bir görev teklifi alması sonucu şekilleniyor. Yiğit görevi gereği ekibiyle beraber liseye sızacak ve uzun zamandır yakalanamayan mafya babası Çeti..

Hulusi Akar , 'Kanlarının Bir Damlası Dahi Yerde Kalmayacak 04:05

Hulusi Akar , 'Kanlarının Bir Damlası Dahi Yerde Kalmayacak

Hulusi Akar- 'Kanlarının Bir Damlası Dahi Yerde Kalmayacak Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Şehitlerimizin, gazilerimizin kanının bir damlasının dahi yerde kalmayacağını hepiniz bilin dedi. Genelkurmay Baş..

Gaziantep'de Polis üniforması ile 1.5 Milyon Dolarlık Soygun 02:15

Gaziantep'de Polis üniforması ile 1.5 Milyon Dolarlık Soygun

Gaziantep'de Polis üniforması ile 1.5 Milyon Dolarlık Soygun Gaziantep’te DEAŞ operasyonu yapıyoruz diyerek Suriyeli iş adamı ve ailesini evin bir odasına kelepçeleyen 4’ü polis üniformalı 7 kişi, çelik kasa içerisin..

Sihirli Annem 4.Bölüm Dizi İzle 52:12

Sihirli Annem 4.Bölüm Dizi İzle

Dizi yayınlandığı ilk 2 sezon boyunca 36 kez 1. olarak büyük bir rekora imza atmıştır.[4] 2004 yılında dizinin dergisi Doğan Egmont tarafından yayınlanmıştır. En Yaratıcı Ürün-Marka Geliştirme ödülü kazanmıştır. 30 Kas..

Böylesi Görülmedi! Boşandılar ama 45 Dakikada Yeniden Aşık Oldular 02:28

Böylesi Görülmedi! Boşandılar ama 45 Dakikada Yeniden Aşık Oldular

Ünlü sunucu Özge Uzun 2 yıl önce boşandığı eşine 45 dakikada yeniden aşık oldu...

  • ANKA tarafından
  • 1.157 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bunlardan Kesinlikle Ücret Almamamız Gerekir 01:03

Bunlardan Kesinlikle Ücret Almamamız Gerekir

Bunlardan Kesinlikle Ücret Almamamız Gerekir Cumhurbaşkanı Erdoğan, kanser ilaçlarından dahi ücret alınmaması gerektiğini belirterek, Geçen Başbakanımız ve Sağlık Bakanımızla konuştuk. Dedim ki bakın kesinlikle, kanser..

Seda Tetik Kimdir? 00:59

Seda Tetik Kimdir?

26 yaşında olan Seda Tetik Ankaralı ve uzun süredir sporla uğraşıyor. 19 yıllık judocu olan Seda Tetik, su anda bebek yüzme eğitim merkezinde çalışıyor ve judo antrenörlüğü yapıyor...