#Burçlar diyetisyene giderse uzun hali

Flakka Kurbanları   Dikkatli Olun 03:11

Flakka Kurbanları Dikkatli Olun

Flakka, asıl adı 'sentetik katinon' olan ve toplum içerisinde banyo tuzu olarak bilinen uyarıcıdır. Görünüm olarak tuz tanelerine benziyor ve tıpkı diğer uyuşturucular gibi kullanılıyor. Amfetamin tarzında uyarıcıların o..

  • JET TV tarafından
  • 1.093 görüntüleme
  • 7 yıl önce
iPhone 8'in Gelişini Horonla Kutlayan Karadenizliler 00:12

iPhone 8'in Gelişini Horonla Kutlayan Karadenizliler

iPhone 8’in satışı Trabzon’da başlandı, satışa başlayan bayi önünde horonlu kutlama yapıldı. Apple'ın, meraklıları tarafından sabırsızlıkla beklenen yeni modeli iPhone 8 Trabzon’da satışa sunuldu. iPhone meraklıları, saa..

  • JET TV tarafından
  • 626 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hülya Avşar Show  Gönül Yazar  Ela Gözlerine Kurban Olduğum (Canlı Performans) 03:03

Hülya Avşar Show Gönül Yazar Ela Gözlerine Kurban Olduğum (Canlı Per

Hülya Avşar Show, sunuculuğunu Hülya Avşar'ın yaptığı, uzun yıllar Birkan Uz ve Uğur Aksay yönetmenliğinde ekranlarda yer alan talk show programı. İlk başta 18 Şubat 1996'da Ramazan Bayramı'na özel olarak hazırlandı. ..

Klavye Delikanlıları 4.Bölüm 2.Fragmanı 00:51

Klavye Delikanlıları 4.Bölüm 2.Fragmanı

Bayram ve Kerem küçük yaşlardan itibaren insanlarla çok fazla diyalog kuramadıkları için asosyal olmuş ve bütün vaktini bilgisayarda geçiren iki yakın arkadaştır. İnsanların yüzlerine söyleyemediklerini bilgisayar vasıta..

Dolgunun Düşmesi Nasıl Önlenir 00:45

Dolgunun Düşmesi Nasıl Önlenir

Aşırı sert ve kabuklu yiyecekleri dişle kırmaya çalışmak dolgunun düşmesine sebep olabilir. Diş sıkma, diş gıcırdatma gibi kronik problemler de diş dolgusunun zarar görmesine yol açar. Bu tip konularda dikkatli olunması ..

  • NABIZ tarafından
  • 814 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Turkish Cargo’dan Tayvan’a tarifeli kargo seferi 00:30

Turkish Cargo’dan Tayvan’a tarifeli kargo seferi

Geçtiğimiz günlerde filosuna uzun menzilli ve yüksek kargo kapasitesine sahip iki uçak dahil eden Turkish Cargo, Uzak Doğu Asya ülkesi Tayvan’a tarifeli kargo seferi başlattı...

TGDF Başkanı Kopuz, 2017 tarım ve gıda sektörünü değerlendirdi 02:49

TGDF Başkanı Kopuz, 2017 tarım ve gıda sektörünü değerlendirdi

2017 yılında gündemden düşmeyen, son olarak Fransa’dan et ithalatı ile yeniden alevlenen ithalat tartışmalarını değerlendiren Türkiye Gıda ve İçecek Sanayii Dernekleri Federasyonu (TGDF) Başkanı Şemsi Kopuz, arz açığı ol..

Kiracı gelmeyince eve giren ev sahibine şok 01:24

Kiracı gelmeyince eve giren ev sahibine şok

Batman’da kiracıların uzun süre gelmemesi üzerine eve giren ev sahibi banyoda çürümüş ceset buldu...

Yalnız yaşayan kadın evde ölü bulundu 03:33

Yalnız yaşayan kadın evde ölü bulundu

Malatya’da yalnız yaşayan bir kadın, evinde ölü bulundu. Uzun süre önce boşandığı öğrenilen kadının cenazesine ise ne eski eşi ne de akrabaları sahip çıktı...

Uyuşturucu operasyonundan cephanelik çıktı 01:41

Uyuşturucu operasyonundan cephanelik çıktı

Adana'da bir iş yerine yapılan uyuşturucu operasyonunda 2 kalaşnikof marka uzun namlulu silah, 1 otomatik tabanca, çok sayıda mermi ile 208 gram 'skunk' adlı uyuşturucu ele geçirildi. Gözaltına alınan 2 kişi tutuklandı...

Altan Civelek  Karaduman 04:42

Altan Civelek Karaduman

ATUM DAĞLARİ AŞTİ NALLARİ YOLLARİ YARDİ GELDİ BİR KARADUMAN YOLLARUMİ KAPATTİ ÇEK GİT BURADAN DUMAN KAPATMA YOLLARUMİ BİŞEY İSTEMEM SENDEN AL GİT ACİLARUMİ GEÇTUM UZUN YOLLARDAN İÇTUM SOĞUK SULARDAN BEN BİŞEY ANLAM..

Tudor İddia Etti Maç 11'e 11 Devam Etseydi 02:56

Tudor İddia Etti Maç 11'e 11 Devam Etseydi

Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, derbinin ardında beIN SPORTS'a konuştu. Tudor, maç içinde yaşadıkları talihsizliklerin sonuca etki ettiğini söyledi. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda..

Maratoncular Venedik'te Kayboldu 00:52

Maratoncular Venedik'te Kayboldu

32. Venedik maratonunu, bu yıl İtalyan atlet Eyob Faniel kazandı. Faniel, 42 kilometre uzunluğundaki parkuru, 2 saat 12 dakikada tamamladı. Yarışın favori isimlerinin, koşu sırasında kent merkezinde kaybolup zaman kayb..

Beyoğlu'nda yangın 00:30

Beyoğlu'nda yangın

Beyoğlu’nda bir gecekondu çıkan yangında alev alev yandı. Dairede kalan bir kişi son anda çevredeki vatandaşlarca kurtarılırken, itfaiye ekiplerinin uzun süren uğraşlarının ardından yangın kontrol altına alındı...

Türkiye'yi savunma alanında üst noktaya taşıyacak silah sistemi 04:20

Türkiye'yi savunma alanında üst noktaya taşıyacak silah sistemi

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu Savunma Sanayii Araştırma Geliştirme Enstitüsü (TÜBİTAK SAGE) tarafından uçaktan bırakılan güdümsüz genel maksat bombalarına güdüm ve uzun menzil yeteneği kazandırmak üzere..

Black Lightning 1. Sezon 2. Bölüm 2. Fragmanı 00:41

Black Lightning 1. Sezon 2. Bölüm 2. Fragmanı

Black Lightning 1. Sezon 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 23 Ocak Salı Günü CW'de Black Lightning 1x02 Extended Promo/Preview Lawanda: The Book of Hope Black Lightning Season 1 Episode 2 Extended Promo Blac..

Sinüzit Nasıl Tedavi Edilir 01:36

Sinüzit Nasıl Tedavi Edilir

Akut sinüzitin virütik olduğu tespit edildiyse burun damlası ve uygun bir antienflamatuar ilaç kullanılması gerekir. İstirahat büyük önem taşır. Burunda koyu renkli akıntı söz konusuysa antibiyotik kullanımına başlanır. ..

  • NABIZ tarafından
  • 931 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Klavye Delikanlıları 5.Bölüm 1.Fragmanı 00:49

Klavye Delikanlıları 5.Bölüm 1.Fragmanı

Bayram ve Kerem küçük yaşlardan itibaren insanlarla çok fazla diyalog kuramadıkları için asosyal olmuş ve bütün vaktini bilgisayarda geçiren iki yakın arkadaştır. İnsanların yüzlerine söyleyemediklerini bilgisayar vasıta..

Kenya’da Halk Sandık Başında 00:43

Kenya’da Halk Sandık Başında

Kenya'da halk, halk, yeniden yapılacak devlet başkanlığı seçimi için sandık başına gitti. Doğu Afrika ülkesi Kenya'da muhalefetin boykotuna rağmen, 8 Ağustos'ta gerçekleştirilen ancak Yüksek Mahkeme tarafından çeşitli ne..

Klavye Delikanlıları 5.Bölüm 2.Fragmanı 00:54

Klavye Delikanlıları 5.Bölüm 2.Fragmanı

Bayram ve Kerem küçük yaşlardan itibaren insanlarla çok fazla diyalog kuramadıkları için asosyal olmuş ve bütün vaktini bilgisayarda geçiren iki yakın arkadaştır. İnsanların yüzlerine söyleyemediklerini bilgisayar vasıta..

Sihirli Annem 1.Bölüm Dizi İzle 1:35:02

Sihirli Annem 1.Bölüm Dizi İzle

Sihirli Annem 1. Bölüm Tek Parça Star Tv 2011 Sihirli annem sihirli annem izle sihirli annem seyret sihirli annem 2011 sihirli annem tek parça sihirli annem tek parça izle yerli dizi izle dizi izle film izle dizi izle hd..

Enes Batur Hayal Mi Gerçek Mi-Filmin Galası Röportajlar 13:06

Enes Batur Hayal Mi Gerçek Mi-Filmin Galası Röportajlar

Enes Batur hayranları galaya yoğun ilgi gösterdiTürkiye'nin sevilen Youtuberlarından Enes Batur’un ilk uzun metrajlı filmi 'Enes Batur Hayal Mi Gerçek Mi?' filminin galası, İstanbul'da bir AVM'de gerçekleştirildi. Enes B..

  • BETA tarafından
  • 1.193 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Buse Varol Alişan'a Bu Sefer Terlikleri Giydirmedi Terlikleri Fırlattı 01:48

Buse Varol Alişan'a Bu Sefer Terlikleri Giydirmedi Terlikleri Fırlattı

Uzun Süre Gündemde Kalan Alişan Terlik Giydirme Mevzusu, Buse Varol'un Ece Erken'in Evinde Terlikleri Fırlatmasıyla Son Bulmuş Oldu..

  • BETA tarafından
  • 988 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sirkte Kaplanlar Ata Saldırdı 00:29

Sirkte Kaplanlar Ata Saldırdı

Kaplanlar ata saldırdı. Çin'deki bir sirkte meydana gelen olayda, gösteri sırasında 2 kaplan ata saldırdı. Görevliler hayvanı uzun süren uğraşlar sonucu kurtarabildi. Onlarca kişinin gözü önünde gerçekleşen olay amatör k..

  • JET TV tarafından
  • 818 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sihirli Annem 2.Bölüm Dizi İzle 1:28:51

Sihirli Annem 2.Bölüm Dizi İzle

Sihirli Annem 4. Bölüm Tek Parça Star Tv 2011 Sihirli annem sihirli annem izle sihirli annem seyret sihirli annem 2011 sihirli annem tek parça sihirli annem tek parça izle yerli dizi izle dizi izle film izle dizi izle hd..

Afgan Mülteciler İran'da Hayata Entegre Oluyor 06:00

Afgan Mülteciler İran'da Hayata Entegre Oluyor

Afganistan'dan 30 yıl önce kaçan 2.5 milyon nüfusun 1 milyonu İran'da yaşıyor. Bu mülteciler uzun süre boyunca belgesi olmadan hayatta kalmaya çalıştı Afganistan’da yaşanan ölümcül saldırılar ve savaşlar, dünya genelinde..

Onrush PGW 2017 Trailer PS4 01:15

Onrush PGW 2017 Trailer PS4

ONRUSH is an over-the-top arcade racer from Codemasters, coming to PS4 in summer 2018. It’s been too long since there was an awesome, all-out arcade racing game! It’s great that there’s so much choice for those of you wh..

  • BETA tarafından
  • 765 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Psikopat Usta Askerin Acemi Askere Posta Koyması 03:23

Psikopat Usta Askerin Acemi Askere Posta Koyması

Alper Çağlar 'ın yönettiği 2012 yapımı Türk filmi 'Dağ' bugüne kadar yapılmış en iyi dram savaş filmlerinden. Filmin Konusu: Biri uzun, diğeri kısa dönem iki geçimsiz asker, merhametsiz bir dağın zirvesinde terörle zor b..

  • JET TV tarafından
  • 642 görüntüleme
  • 7 yıl önce
KOAH Nasıl Teşhis Edilir 01:02

KOAH Nasıl Teşhis Edilir

On yıldan uzun süredir sigara içen herkeste KOAH ihtimalinin düşünülmesi gerekiyor. KOAH, solunum fonksiyon testiyle teşhis edilebilir...

  • NABIZ tarafından
  • 538 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hipotiroidi Nasıl Bir Hastalıktır 01:00

Hipotiroidi Nasıl Bir Hastalıktır

Hipotiroidi, tiroid bezinin salgılaması gerekenden daha az hormon salgılaması durumunda ortaya çıkar. Hipotiroidinin uzun veya kısa vadeli olduğu sonucuna varıldıktan sonra hastaya uygun şekilde hormon replasman tedavisi..

  • NABIZ tarafından
  • 554 görüntüleme
  • 7 yıl önce