#Burçlar diyetisyene giderse uzun hali

Enfes Tadıyla Mısır Gevrekli Bol Çikolatalı Kurabiye Tarifi 07:53

Enfes Tadıyla Mısır Gevrekli Bol Çikolatalı Kurabiye Tarifi

Malzemeler 250 gram yumuşak tereyağı yada margarin 1 çay bardağı sıvı yağ 2 tane yumurta 1 su bardağı pudra şekeri 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu 400 gram yaklaşık iki buçuk su bardağı nişasta mısır ya da bu..

Çağla  Kemerlerimi Nasıl Kullanıyorum Moda Güzellik 05:47

Çağla Kemerlerimi Nasıl Kullanıyorum Moda Güzellik

Kanalıma hoşgeldiniz :) Bugün kıyafetlerimi kemerle nasıl da değiştiriyorum, bambaşka havalara sokuyorum anlatacağım. Gardrobumdaki her parçaya kemerle yakışır mı gözüyle bakıyorum. Bu da benim minik sırrım. Kemerlere ..

Özüm Sabay Şekersiz Yaşam Sağlıklı Kilo Verme Tüyoları Soru Cevap 34:45

Özüm Sabay Şekersiz Yaşam Sağlıklı Kilo Verme Tüyoları Soru Cevap

Aklınıza takılan benim sağlıklı yaşamıma dair sorularınıza olabildiğince cevap vermeye çalıştım. Çok konuştum, hiç sizinle daha önce bu kadar uzun sohbet etmemiştik. Umarım sıkılmadan izlersiniz. Sizleri çok seviyorum ..

Tuğçe Bozkırlı Yeniden Döndüm Şal Bağlama Sizlere Hediyeler 07:00

Tuğçe Bozkırlı Yeniden Döndüm Şal Bağlama Sizlere Hediyeler

Herkese yeniden merhabalar Uzun zamandır şal bağlama videosu çekmiyordum :) Eski Videolarda Gösterdiğim Bütün Modelleri Videoya Aldım..

Chuck Norris - 6 Yaşından 76 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 05:24

Chuck Norris - 6 Yaşından 76 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Carlos Ray Norris (Чак Норрис) Ryan, Oklahoma'da doğdu, hiç kimse gerçekten Chuck Norris'in içinde yaşayan inanılmaz yetenek biliyordu. Jimnastik salonunda saf bir bağlılık ve sayısız saatler vasıtasıyla, Amerikan Hava K..

Game of Thrones 1x9 Ned Stark'ın Ölümü 07:37

Game of Thrones 1x9 Ned Stark'ın Ölümü

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Maaş Alamayan Öğretmenlerine Sürpriz Yapan Öğrenciler 01:07

Maaş Alamayan Öğretmenlerine Sürpriz Yapan Öğrenciler

Brezilya'da bir okulda öğretmenlik yapan adam, uzun bir süredir maaşını alamadığı için hayatı oldukça zor bir hale gelmiş. Öğrenciler, öğretmeninin bu durumunu anladıklarında ise kendi aralarında para toplamışlar. Toplad..

  • JET TV tarafından
  • 1.050 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Merve Özkaynak Tatil Çantamda Ne Var 13:39

Merve Özkaynak Tatil Çantamda Ne Var

Uzun bir aradan sonra yeni bir Çantamda Ne Var? videosu ile karşınızdayım. Bu defa sizlere 2016 yaz tatilim için hazırladığım Tatil Çantamda Neler var onları gösterdim...

Arnold Schwarzenegger - 17 Yaşından 70 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 05:51

Arnold Schwarzenegger - 17 Yaşından 70 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Arnold Schwarzenegger (Арнольд Шварценеггр) Avusturyalı bir Amerikalı aktör, film yapımcısı, işadamı, yatırımcı, yazar, hayırsever, aktivist, eski profesyonel vücut geliştiricisi ve eski siyasetçidir. Kaliforniya Valisi ..

Game of Thrones 1x10 Khal Drogo Ölümü Ve Ejderhaların Doğumu 13:40

Game of Thrones 1x10 Khal Drogo Ölümü Ve Ejderhaların Doğumu

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

İstanbul'da Gökyüzünü Şimşekler Aydınlattı 00:56

İstanbul'da Gökyüzünü Şimşekler Aydınlattı

İstanbul'da meteorolojiden yapılan uyarıların ardından beklenen yağışla birlikte çakan şimşekler gökyüzünü aydınlattı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi AKOM'un uyar..

Trabzonspor 1-1 Fenerbahçe Maç Özeti 04:12

Trabzonspor 1-1 Fenerbahçe Maç Özeti

Süper Lig'de haftanın maçında Trabzonspor ile Fenerbahçe 1-1 berabere kaldı. 2. yarının büyük heyecana sahne olduğu karşılaşmada goller Burak ve Josef'ten geldi. TRABZON'DA 4 DEĞİŞİKLİK Trabzonspor'da geçen hafta Atiker..

  • OFSAYT tarafından
  • 841 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Game of Thrones 2x3 Catelyn Stark, Tarthlı Brienne İle Tanışıyor 05:30

Game of Thrones 2x3 Catelyn Stark, Tarthlı Brienne İle Tanışıyor

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Betül Değişen Tırnaklarımı 2 TL'ye Yaptım 03:43

Betül Değişen Tırnaklarımı 2 TL'ye Yaptım

Yapıştırı (kiss) Fiyatı: 17 TL Tırnağın çok uzun olduğuyla ilgili çok yorum alıyorum evet videoda gerçekten büyük duruyor kameranın yakınlık acısından olabilir ama kullanırken orta boyutta bir uzunlugu var...

5 Kiloluk Antep Füzesi Nasıl Yapılır Tostçu Erol 11:15

5 Kiloluk Antep Füzesi Nasıl Yapılır Tostçu Erol

Uzun zaman sonra aramıza yeniden geri dönen Tostçu Erol'un iddialı videosunu hep birlikte izliyoruz efendim.....

  • JET TV tarafından
  • 917 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Game of Thrones 2x3 Yoren Ölümü Ve Arya Stark Yakalanması 09:14

Game of Thrones 2x3 Yoren Ölümü Ve Arya Stark Yakalanması

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Kadın Değil Baş Belası 1968 Türk Filmi İzle 1:12:44

Kadın Değil Baş Belası 1968 Türk Filmi İzle

Konusu : Sevmediği bir kadınla evlenip sonra o kadına âşık olan bir adamın hikâyesi anlatılır. Murat, kendisine kalan mirası alabilmesi için biriyle evlenmek zorundadır. Bu yüzden avukatı onu idam mahkûmu olan bir kadın..

Bengü Sevgilisiyle Gecelerde 01:23

Bengü Sevgilisiyle Gecelerde

2017 yılını hem çok çalışarak hem de aşkı bularak geçiren şarkıcı Bengü'nün keyfi yerinde... Yaklaşık 7 aydır Selim Selimoğlu ile aşk yaşayan Bengü'nün mutluluğu gözlerinden okunuyor.. “14 ŞUBAT’IN İLK DEFA BİR ANLAMI ..

  • BETA tarafından
  • 629 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hakan Hatipoğlu  Artık Çocuk Yapmanın Zamanı Geldi 05:18

Hakan Hatipoğlu Artık Çocuk Yapmanın Zamanı Geldi

Hakan Hatipoğlu'ndan bebek açıklaması Hakan Hatipoğlu, sorular üzerine bebek fikrine uzak olmadıklarını itiraf etti: “Bizim de zamanımız geldi.” 3. defa Survivor'a katılacak olan Hakan Hatipoğlu şunları söylemişti: 2..

  • BETA tarafından
  • 558 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Duygu Özaslan Jaclyn Hill'in Makyajını Yapmaya Çalıştım 15:15

Duygu Özaslan Jaclyn Hill'in Makyajını Yapmaya Çalıştım

Çok uzun zamandır severek takip ettiğim Nikkietutorials'ın makyajını yapmaya çalıştığım videoyu beğenmiş ve de bu formatta daha fazla video görmek istediğinizi söylemiştiniz...

Duygu Özaslan Davet ve Mezuniyetlere Özel Yaz Kombinlerim 10:36

Duygu Özaslan Davet ve Mezuniyetlere Özel Yaz Kombinlerim

Bu videoda ilkbahar ve yaz aylarındaki davetler ve de mezuniyetler için kombin önerilerimi paylaşmak istedim! Forever New'un yeni koleksiyonundan seçtiğim parçalar yaz davetleri ve mezuniyet partileri için birebir. Altın..

Sebile Ölmez Saçlarımı Nasıl Uzattım Abhair 09:44

Sebile Ölmez Saçlarımı Nasıl Uzattım Abhair

Kadını bir anda değiştiriyor gerçektende. Bu saçların biraz kesilmesi şart, arada uçurum olunca korkunç duruyor herkeste olduğu gibi bende de. Muhtemelen pembe yapabilirim ya da hiç boyatmam. kestirmeyeceğim ki size birk..

Gökdelen Türkçe Dublajlı Fragmanı 02:28

Gökdelen Türkçe Dublajlı Fragmanı

FBI Rehine Kurtarma Takım lideri ve eski bir asker olan Will Ford artık gökdelenlerin güvenliğini değerlendirmektedir. Çin’deki görevi sırasında dünyanın en uzun ve en güvenli binası ateşler içinde kalınca tüm suç onun ü..

Gökdelen - Skyscraper Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:28

Gökdelen - Skyscraper Türkçe Altyazılı Fragmanı

FBI Rehine Kurtarma Takım lideri ve eski bir asker olan Will Ford artık gökdelenlerin güvenliğini değerlendirmektedir. Çin’deki görevi sırasında dünyanın en uzun ve en güvenli binası ateşler içinde kalınca tüm suç onun ü..

Mozaik Pasta Tarifi 07:45

Mozaik Pasta Tarifi

Bisküvili mozaik pasta tarifi malzemeler 2 paket bisküvi Yaklaşık 300 350 gram oluyor 1 su bardağı süt iki üç yemek kaşığı kakao 2 yemek kaşığı dolusu eritilmiş tereyağı 3 4 yemek kaşığı şeker Arzuya göre ceviz yad..

Game of Thrones 2x4 Sıcak Demir Kova Ve Fare İşkencesi 03:04

Game of Thrones 2x4 Sıcak Demir Kova Ve Fare İşkencesi

Krallık dediğin savaşsız olur mu? En güçlü krallığı kurup, huzuru sağlamış olsan bile bu gücü elinde nasıl koruyacaksın? Burada yanlış yapana yer yok, affetmek yok. Kuzey Krallığının hükümdarı Lord Ned Stark, uzun ve zor..

Şeyda Erdoğan Yeni Kaşlarım Kalıcı Kaş Tasarımı 15:28

Şeyda Erdoğan Yeni Kaşlarım Kalıcı Kaş Tasarımı

Herkese merhaba! Uzun bir süredir kaşlarım hakkında problemlerim vardı. Sürekli doldurmak ve kaşlarımdaki boşluklar oldukça kötü hissetmemi sağlıyordu. Uzunca bir düşünme sürecinden sonra kaşlarıma kalıcı bir kaş tasarım..

Şeyda Erdoğan Protez Tırnaklarım Hakkında Herşey Yaşadığım Kötü Tecrübe 15:30

Şeyda Erdoğan Protez Tırnaklarım Hakkında Herşey Yaşadığım Kötü Tecrüb

Herkese merhaba! Bugün bana uzun süredir sorduğunuz protez tırnaklarım hakkında ayrıntılı bir video çektim. Videonun başında uzayan protez tırnaklarımın nasıl yenilendiğini ve protez tırnağın nasıl yapıldığını göreceksin..

Aslı Afşaroğlu Günlük Ve Rahat Şal Bağlama Modelleri 02:29

Aslı Afşaroğlu Günlük Ve Rahat Şal Bağlama Modelleri

Bugün sizlerle benden çok ama çok uzun zamandır istediğiniz bu şal modelimi paylaşıyorum. Günlük ve çok rahat olduğu için son zamanlarda hep bunu kullandım. Umarım yapımını da beğenirsiniz :)..

Sebile Ölmez Kör Düğüm Saç Örgüsü 02:50

Sebile Ölmez Kör Düğüm Saç Örgüsü

Okul sezonu için istekleriniz doğrultusunda ısı kullanmadan hem orta boy hem uzun boy saçlar için kolay ama değişik bir örgü modeli paylaşmak istesim. Umarım kolayca saçınızda deneyebilirsiniz...