#Burçlar diyetisyene giderse uzun hali

Bomba Gibi Patlayan Karpuz 00:51

Bomba Gibi Patlayan Karpuz

Depoda uzun süredir duran karpuzu fark eden genç kız karpuzu eline almış. Karpuz önce bir tıslama sesi çıkarmış çöpe atıldığında ise bomba gibi patlamış...

  • PengoTV tarafından
  • 158 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Maskesiz metroya binmek istedi, izin vermeyen güvenlik görevlisine bağırdı 01:48

Maskesiz metroya binmek istedi, izin vermeyen güvenlik görevlisine bağ

Maskesiz şekilde metroya binmek isteyen genç kadın, turnikeden geçişine izin vermeyen güvenlik görevlisiyle tartıştı. Yasağa rağmen maske takmayan ve görevliye uzun sure bağıran genç kadın daha sonra istasyondan ayrıldı...

İstanbul’da 'pes' dedirten görüntüler kamerada 01:23

İstanbul’da 'pes' dedirten görüntüler kamerada

Korona virüs salgınıyla mücadele kapsamında maske takılmasının zorunlu hale getirilmesine rağmen mega kentte pes dedirten görüntüler kaydedildi. Ne maske takan ne de sosyal mesafe kurallarına uyan kimi grup uzun eşek oyn..

GetContact Nedir? Nasıl Çalışıyor? Güvenilir Mi? 05:38

GetContact Nedir? Nasıl Çalışıyor? Güvenilir Mi?

Sizi arayan numaraların kim olduğunu öğrendiğiniz uygulamalardan sonra, insanların sizi rehbere nasıl kaydettiğini de GetContact ile öğrenebiliyorsunuz. GetContact nedir? GetContact nasıl kullanılır? GetContact nedir? G..

İlk Öpücük Hd İzle 1:53:15

İlk Öpücük Hd İzle

Hakan kadınlarla uzun süreli ilişki kurmakta problem yaşayan genç bir çapkındır. Yaşadığı sahil beldesine gelen turistlerle kısa süreli ilişkiler yaşar, bağlanmaktan hep kaçınır. Ablasının terk ettiği eniştesi ve 5 yeğen..

Tekeri patlayan hafriyat kamyonunun dorsesi alev alev yandı 02:01

Tekeri patlayan hafriyat kamyonunun dorsesi alev alev yandı

Çekmeköy’de seyir halindeyken bir kamyonun lastiğinin patlaması sonucu dorsesi alev alarak yandı. Yangın sonucu trafikte uzun kuyruklar oluştu...

Patlama şehidi Manga son yolculuğuna uğurlandı 02:38

Patlama şehidi Manga son yolculuğuna uğurlandı

Sakarya'nın Adapazarı ilçesi Taşkısığı mevkiinde meydana gelen patlamada şehit olan Afyonkarahisarlı Jandarma Uzman Onbaşı Fatih Manga son yolculuğuna uğurlandı. Gözyaşlarının sel olduğu cenaze töreninde şehidin bir yakı..

Metro istasyonu yürüyen merdivenine binen kadın, dehşeti yaşadı 05:38

Metro istasyonu yürüyen merdivenine binen kadın, dehşeti yaşadı

Başakşehir İkitelli Metro istasyonunda yürüyen merdivene binen bir kadın dehşeti yaşadı. Yürüyen merdivenin çökmesiyle içine düşen talihsiz kadın yaralandı. Merdivenlerin arasında ezilen kadın itfaiyenin uzun uğraşları s..

İstanbul’un Çin Seddi, defineciler tarafından tahrip ediliyor 04:46

İstanbul’un Çin Seddi, defineciler tarafından tahrip ediliyor

Çin Seddi’nden sonra savunma amaçlı yapılan en uzun ikinci duvarı Anastasios Surları, şimdilerde şehirleşme ve insan müdahalesi ile yok olmaya yüz tutmuş durumda. Havadan çekilen görüntülerle, defineciler tarafından hara..

Kaputta Seyahat Eden Kedi 01:15

Kaputta Seyahat Eden Kedi

Kadın sürücü arabasına bindiğinde kaputun üstünde yatan kediyi fark etmiş. Arabasını hareket ettirdiğinden kedinin ineceğini düşünmüş. Ancak kedi uzun süre kaput üstünde seyahat etmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 336 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Tahinli Kuru Baklava  Cevizli Çıtır Rulo 04:26

Tahinli Kuru Baklava Cevizli Çıtır Rulo

Tahinli Cevizli Kuru Baklava Tarifi ve Malzemeler : 15 adet baklavalık yufka 1 su bardağı kırılmış ceviz ya da fındık Sosu için gerekenler : 1 su bardağı şeker 1 su bardağı tahin 125 gr eritilmiş tereyağı 1 cay bardağı..

Enginarlı Bakla Tarifi 03:27

Enginarlı Bakla Tarifi

3 adet enginar 150 gr taze iç bakla 5-6 dal dereotu 2 diş sarımsak 1 çay kaşığı tuz 1/2 adet limon suyu 4-5 çorba kaşığı zeytinyağı Su İsteğe göre, 1/2 çay kaşığı karabiber Düdüklü tencerenizin altını açın. 3 adet eng..

Kolay İki Renkli Tutku Kurabiye Tarifi 05:46

Kolay İki Renkli Tutku Kurabiye Tarifi

Kolay İki Renkli Tutku Kurabiye İçin Malzemeler: 150gr. oda ısısında tereyağı veya katıyağ 1 çay bardağı sıvıyağ 1 su bardağı pudra şekeri 1 portakal kabuğu rendesi (isteğe bağlı ama çok yakışıyor) 1 su bardağı nişasta 2..

Oğlunun Kaza Yaptığını Duyan Anne Olay Yerinde Gözyaşlarına Boğuldu 02:48

Oğlunun Kaza Yaptığını Duyan Anne Olay Yerinde Gözyaşlarına Boğuldu

Antalya’nın Manavgat ilçesinde bisikletin otomobile çarpması sonucu meydana gelen kazada, bisiklet sürücüsü yaralandı. Yaralanan gencin annesi de olay yerine gelerek uzun süre göz yaşı döktü...

Yediği Bloğun İntikamını Alan Kız 00:31

Yediği Bloğun İntikamını Alan Kız

Kendinden yaşça büyük ve fazla uzun olan adamla basketbol oynayan kız , adamdan bir ara blok yemiş ama intikamını almış..

  • PengoTV tarafından
  • 82 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Çıkmayan Ruj Şakasına Maruz Kalan Gençler 00:12

Çıkmayan Ruj Şakasına Maruz Kalan Gençler

Kız arkadaşları tarafından dudaklarına ruj sürülen gençler bunu hemen çıkacak bir ruj sanıyorlardı, oysaki ruj uzun süre çıkmayan rujlardanmış...

  • PengoTV tarafından
  • 72 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Yok böyle kader! 02:24

Yok böyle kader!

İLK DONÖRÜ KANSERE YAKALANDI, 2. DONÖRÜN İSE İZMİRLİ BİR DEPREMZEDE OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI. O DEPREMZEDEYE UZUN SÜRE ULAŞILAMADI. AMA 22 AYLIK ALİ TUĞRA BEBEĞİN ACİLEN KEMİK İLİĞİ NAKLİ OLMASI GEREKİYORDU. ŞİMDİ , BU NASI..

Arabanın Motorunu Depo Olarak Kullanan Sincap 00:43

Arabanın Motorunu Depo Olarak Kullanan Sincap

Garajdaki aracını uzun süredir kullanmayan adam, aracı sıkıntılı bir şekilde çalışınca motoru açmış ve gördüğü şey karşısında şaşkınlık yaşamış..

  • PengoTV tarafından
  • 69 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Yakının kazada yaralandığını gören genci kimse sakinleştiremedi 01:12

Yakının kazada yaralandığını gören genci kimse sakinleştiremedi

Antalya’da otomobille motosikletin çarpıştığı trafik kazasında 1 kişi yaralandı. Yaralanan motosiklet sürücüsünün yakını bir genç, öfkesini kazaya karışan araçlardan çıkardı. Araçları tekmeleyen, üzerine çıkıp zıplamaya ..

Salçalı, Sucuklu Tost 13:35

Salçalı, Sucuklu Tost

2 dilim ekşi mayalı ekmek 150 gr dil peyniri Çeyrek soğan 50 gr ince dilim sucuk Yarım kapya biber 4 tane sivri biber 1 yumurta 2 çorba kaşığı domates püresi 1 çorba kaşığı acı biber salçası 1 çay kaşığı kekik Yarım çay ..

Siyah Beyaz Aşk 25. Bölüm Fragmanı 00:56

Siyah Beyaz Aşk 25. Bölüm Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 25. Bölüm Fragmanı yayında! Yiğit ölüm kalım savaşı veriyor; Ferhat ile Aslı, kendi yollarını çiziyor! Yiğit, düzenlediği operasyondan sonra Namık Emirhan'ın birlikte çalıştığı kaçakçıların hedefi haline..

Yumuşacık Hamburger Sandviç Ekmeği Tarifi 08:36

Yumuşacık Hamburger Sandviç Ekmeği Tarifi

Yumuşacık Puf Kabarak Hamburger Sandviç Ekmekleri için malzemeler: ön mayalama: 1 su bardağı ılıktan biraz sıcak su 1 yemek kaşığı kuru maya yarım bardak un ana hamur: 1 yemek kaşığı dolusu tereyağ 1 yumurta 3-4 su barda..

Küçükçekmece’de pitbull dehşeti 00:25

Küçükçekmece’de pitbull dehşeti

Küçükçekmece’de sahibinin gezdirdiği pitbull cinsi köpek, diğer köpeklere dişlerini geçirdi. Köpek sahiplerinin köpeklerini kurtarmak için uzun süre mücadele ettiği görüldü. Dehşete düşürün görüntüler cep telefonu kamera..

Göle dönen alt geçitte araç içinde mahsur kaldılar 06:11

Göle dönen alt geçitte araç içinde mahsur kaldılar

Antalya’da sağanak sonrası göle dönen alt geçitlerde araç sürücüleri mahsur kaldı. Sürücülerden biri, su dolan aracının üzerine çıkıp uzun süre kurtarılmayı bekledi. Sürücüler, tıkanan mazgalların açılmasının ardından ku..

Koşu Bandından Fırlayan Teyze 00:08

Koşu Bandından Fırlayan Teyze

Karantina günlerinde evde spor yapmak isteyen teyze koşu bandına çıkmış ancak bu uzun sürmemiş..

  • PengoTV tarafından
  • 68 görüntüleme
  • 4 yıl önce
İlk Arınma Gecesi Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:30

İlk Arınma Gecesi Türkçe Altyazılı Fragmanı

Tür: Gerilim Oyuncular: Y’Lan Noel, Lex Scott Davis, Joivan Wade, Luna Lauren Velez ve Marisa Tomei Yönetmen: Gerard McMurray Yazar: James DeMonaco Yapımcılar: Jason Blum, Michael Bay, Andrew Form, Brad Fuller, Sébastie..

Siyah Beyaz Aşk 25. Bölüm 2. Fragmanı 01:09

Siyah Beyaz Aşk 25. Bölüm 2. Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 25. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Ferhat, Aslı'ya aşkını yeniden dile getiriyor; yeni bir başlangıç için adım atıyorlar! Ferhat ile Aslı, zorlu süreçleri birlikte atlatmak için yeni bir adım atmaya karar ve..

Fırında Ev Usulü Patlıcan Kebabı Tarifi 06:58

Fırında Ev Usulü Patlıcan Kebabı Tarifi

Fırında Patlıcan Kebabı İçin Malzemeler: 500gr. parça kuşbaşı dana veya kuzu eti 1 adet soğan 5-6 yemek kaşığı zeytinyağı (Et kuru olursa soğanla beraber ilave edin) 1 yemek kaşığı domates salçası yarım yemek kaşığı bibe..

Küçük Orman - Little Forest Türkçe Altyazılı İzle 1:43:39

Küçük Orman - Little Forest Türkçe Altyazılı İzle

Elma ve pirinci ile ün salmış küçük bir köy ve bu köyde kesişecek olan 3 farklı hayat. Mi-sung-Li köyü elmacılık ve pirinç ile geçinen ve oldukça sıradan olan bir köydür. Bu köyde hayat çiftçilik ile geçmekte ve olağan d..

Mardin’de akraba iki ailenin silahlı kavgası dehşete düşürdü 00:17

Mardin’de akraba iki ailenin silahlı kavgası dehşete düşürdü

Mardin’in Midyat ilçesinde geçtiğimiz günlerde akraba iki aile arasındaki kavgaya ait yeni görüntüler ortaya çıktı. 2 kişinin yaralandığı kavgada tarafların uzun namlulu silahlarla çatışması cep telefonlarına saniye sani..