#Burçlar diyetisyene giderse uzun hali

Broadway Hastası Adam 00:49

Broadway Hastası Adam

Uzun yıllardır bindiği broadway marka aracı ile ilgili olarak, farklı düşünceleri olan adam. İlginç fikirleri ile güldürmüş...

  • PengoTV tarafından
  • 104 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Eşinize yardım ediyor musunuz- 03:00

Eşinize yardım ediyor musunuz-

MUTLU VE UZUN İLİŞKİLERİN SIRRI NE?... AMERİKA'DA YAPILAN BİR ARAŞTIRMAYA GÖRE EV EŞLERİNİ PAYLAŞMAKTAN GEÇİYOR... PEKİ TÜRKİYE'DE DURUM BÖYLE Mİ? BAKIN SOKAK NE DİYOR?..

Dondurmalı İrmik Helvası Tarifi 02:54

Dondurmalı İrmik Helvası Tarifi

Dondurmalı irmik helvası nasıl yapılır? 1.Küçük bir tencereye 2 su bardağı şeker alınır, 2 su bardağı süt ve 1 su bardağı su ilave edilerek şeker tamamen eriyene kadar ısıtılır ve ocaktan alınır. 2.Uygun bir tencereye 25..

Magarina Bulli (Hellimli Tavuklu Makarna) 07:06

Magarina Bulli (Hellimli Tavuklu Makarna)

200 gr fırın makarna 3 parça kemiksiz tavuk but 1 adet soğan 3 diş sarımsak 4 dal zahter kekik 1/3 kalıp hellim peyniri 1,5 çorba kaşığı çam fıstığı 1,5 çorba kaşığı tereyağı 1,5 çay kaşığı karabiber 1,5 çay kaşığı tuz 1..

Kıymalı Yufka Böreği Tarifi 08:05

Kıymalı Yufka Böreği Tarifi

4 adet yufka(ben kuru yufka kullandim) Sosu icin gerekenler 1 cay bardagi dolusu yogurt 1 cay bardagi dolusu siviyag 2 tane yumurta Ic malzemesi icin gerekenler Yarim kilo dana kiyma 2 tane kuru sogan Maydonoz Tuz karab..

Kısıtlamada dışarı çıktı 7 bin lirasını kaptırdı 01:02

Kısıtlamada dışarı çıktı 7 bin lirasını kaptırdı

Gaziantep’te sokağa çıkma kısıtlamasının uygulandığı hafta sonunda bankadaki parasını çekmek için dışarı çıkan kadın, çantasındaki 7 bin TL’sini kaptırdı. Güvenlik kameralarına yansıyan olayda kadın ve çevredeki vatandaş..

Kar geldi, Uludağ’a kayak meraklıları akın etti 00:52

Kar geldi, Uludağ’a kayak meraklıları akın etti

Çarşamba akşamından beri kar yağışının aralıklarla devam ettiği Uludağ’da kar kalınlığı yarım metreye ulaştı. Otellerin büyük kısmı hafta başında misafirlerini ağırlamaya başladı. İstanbul’a da karın düşmesinin ardından ..

İstanbul'da kar yağışı sürecek mi- 04:18

İstanbul'da kar yağışı sürecek mi-

Uzun zamandır kar yağışının beklendiği İstanbul bu sabah güne karla uyandı. Peki İstanbul'daki kar yağışı sürecek mi? CNN TÜRK Meteoroloji Editörü Bünyamin Sürmeli yarın akşamdan itibaren İstanbul'da daha yoğun kar yağış..

Takside alkol bardağıyla yolculuk 01:27

Takside alkol bardağıyla yolculuk

İDDİAYA GÖRE KISITLAMADA TAKSİYE BİNİP İÇKİ İÇTİ. ELİNDEKİ ALKOL BARDAĞIYLA POLİSE YAKALANAN KADIN UZUN SÜRE ARAÇTAN İNMEMEK İÇİN DİRENDİ. KENDİNCE YAPTIĞINA BİR BAHANE BULDU AMA O DA İNANDIRICI OLMADI...

Pastane Açma Tarifi 10:36

Pastane Açma Tarifi

Yarim paket yasmaya(eger kuru maya kullanacaksaniz 2 yemek kasigi ) 1 su bardagi ilik su 1 su bardagi ilik süt 1 su bardagi siviyag Yarim su bardagi toz seker 1 tatli kasigi tuz Yaklasik 6 su bardagi un(lütfen kontrollü ..

Fıstıklı Ve Cevizli Baklava Tarifi 14:44

Fıstıklı Ve Cevizli Baklava Tarifi

Malzemeler: 1 adet iri yumurta yarım su bardağı mısırözü veya zeytinyağı 1 su bardağı süt veya su-süt karışımı yaklaşık 4 buçuk su bardağı un 1 paket kabartma tozu 1 çimdik tuz arasına: bir buçuk iki su bardağı kadar ço..

Hafriyat Kamyonu Damperi Üst Geçide Sıkıştı 01:01

Hafriyat Kamyonu Damperi Üst Geçide Sıkıştı

Yalova-İzmit yolunda, seyir halindeki hafriyat kamyonun damperi aniden açıldı. Açılan damper üstgeçide sıkıştı. Kaza nedeniyle trafik uzun süre tek şeritten aktı...

Mutasyon alarmı büyüyor! 02:30

Mutasyon alarmı büyüyor!

SAĞLIK BAKANI, MUTANT VAKALARIN ARTTIĞINI DUYURDU, KORONAVİRÜSTE MUTASYON ALARMI BÜYÜDÜ. UZUN BİR ARANIN ARDINDAN BİLİM KURULU TOPLANTISI SONRASI KAMERA KARŞISINA GEÇEN BAKAN KOCA, KISITLAMALARLA İLGİLİ İSE YENİ BİR SÜ..

İstanbul'un karla zorlu sınavı! 03:14

İstanbul'un karla zorlu sınavı!

UZUN ARAÇ KUYRUKLARI, ÇARPIŞAN OTOLAR MİSALİ KAZAYA KARIŞAN ARAÇLAR, KAYIP DÜŞEN YAYALAR... İSTANBUL'UN YİNE GECEDEN SABAHA, KARLA ZORLU BİR SINAVI VARDI.....

5 Yıl Önce Kaybolan Koyunun Üzerinden 35 Kilogram Yün Çıktı 01:02

5 Yıl Önce Kaybolan Koyunun Üzerinden 35 Kilogram Yün Çıktı

Avustralya'da bir ormanda kaybolan ve uzun zamandır başıboş gezen koyun hayvanseverlerin yardımıyla 35 kilo ağırlığındaki yükünden kurtuldu...

Beşiktaş’ta yalnız yaşayan Cibutili tıp öğrencisi evinde ölü bulundu 02:36

Beşiktaş’ta yalnız yaşayan Cibutili tıp öğrencisi evinde ölü bulundu

Beşiktaş’ta 3 gün önce yurt dışından dönen 30 yaşındaki Cibuti uyruklu tıp öğrencisi, evinde ölü bulundu. Arkadaşlarının uzun süre haber alamaması üzerine itfaiye yardımıyla kapısı kırılarak evine giren polis, yaptığı in..

Kıymalı Sebzeli En Kolay Pide Tarifi 08:15

Kıymalı Sebzeli En Kolay Pide Tarifi

Kıymalı, Patlıcan ve Sebzeli Pide Tarifi İçin Malzemeler: Pide Hamuru İçin: yarım su bardağı süt yarım su bardağı yoğurt yarım su bardağı sıvıyağ 1 yumurta (sarısı üzerine) yaklaşık 4 buçuk su bardağı un (hepsini birden..

Kabr-i Cin Mühür Hd İzle 1:32:41

Kabr-i Cin Mühür Hd İzle

Konusu : Yüzyıllar once iyi bir Cin tarafından Kuran-ı Kerim'den yola çıkılarak yazılan kitabın, her yüz yılda bir koruyucuları gelmektedir. Bu koruyuculara Bekçi adı verilir. 1365 yılında Demirci yine bir cin vakasını ..

Kedidili Bisküvisi Tarifi 08:19

Kedidili Bisküvisi Tarifi

Kedidili İçin Malzemeler: 4 yumurta 1 çimdik tuz 3/4 su bardağı tozşeker 1 su bardağı un 1 çay kaşığı kabartma tozu üzeri için pudra şekeri tepsi için fırın kağıdı veya silikon mat Kedidili Nasıl Yapılır? Yumurtaların sa..

Büyük İskender’in yıktığı sur duvarları gün yüzüne çıktı 09:52

Büyük İskender’in yıktığı sur duvarları gün yüzüne çıktı

Bodrum'da, 2 bin 400 yıl önce Karya Satrabı Mausolos tarafından inşa edilen ve Büyük İskender’in şehri ele geçirmesinin ardından yok edilmeye çalışılan Halikarnasoss surlarının duvarları gün yüzüne çıkıyor. Yaklaşık 7,5 ..

Antalya’da 2 kardeş ellerine tüp alıp sanayiyi birbirine kattı 02:52

Antalya’da 2 kardeş ellerine tüp alıp sanayiyi birbirine kattı

Antalya’nın Alanya ilçesindeki sanayi sitesinde alkollü olduğu öne sürülen ağabey-kardeş kendilerine jiletle zarar verip iş yerinden aldıkları tüpleri ateşe vermek istedi. Polisin uzun uğraş sonrası ikna olan 2 kardeş gö..

Kısıtlama saati değişti, trafikte yoğunluk erkenden başladı 01:38

Kısıtlama saati değişti, trafikte yoğunluk erkenden başladı

Türkiye genelinde saat 19.00 itibariyle sokağa çıkma kısıtlamasının başlayacak olması nedeniyle E-5 Kadıköy mevkiinde erken saatlerden itibaren uzun trafik kuyrukları oluştu. Yoğun trafik havadan görüntülenirken, İBB ver..

Sıkıştığı Yerden Kurtarılmak İstemeyen Koyun 00:22

Sıkıştığı Yerden Kurtarılmak İstemeyen Koyun

Çocuklar oyun oynarken toprakta oluşan yarığa sıkışan koyunu fark etmişler. Koyunu uzun uğraşlar sonucu kurtarmışlar. Ancak koyun koşup tekrar yarığı sıkışmış...

  • PengoTV tarafından
  • 81 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Çamlıca tepesine dev bayrak 02:50

Çamlıca tepesine dev bayrak

Cumhurbaşkanı Erdoğan 23 Nisan mesajını İstanbul Çamlıca’dan verdi. Türkiye’nin en uzun bayrak direğinin altından… Sözlerine bir temenni ile başladı...

Kapanma öncesi kaçış... 01:54

Kapanma öncesi kaçış...

17 GÜNLÜK KAPANMA ÖNCESİNDE İSTANBUL'DAN KAÇMAK İSTEYENLER BUGÜN BİLET HEM DE İZİN BELGESİ PEŞİNE DÜŞTÜ. OTOGARDA YOĞUNLUK, KAYMAKAMLIKLAR ÖNÜNDE DE UZUN KUYRUKLAR OLUŞTU. DAHA ÖNCEDEN ALINAN BİLETLERLE İLGİLİ DE BEKLENE..

Puf Puf Pastane Açması Nasıl Yapılır 06:52

Puf Puf Pastane Açması Nasıl Yapılır

1 paket yaş maya 2 su bardağı ılık süt 1 su bardağı ılık su 1 su bardağı sıvıyağ 5 yemek kaşığı toz şeker 1 tatlı kaşığı dolusu tuz Yaklaşık 8 buçuk su bardağı un (lütfen kontrollü ekleyelim herkeste aynı oranda gitmeyeb..

Zohak Fragman 01:37

Zohak Fragman

Cinlerin saldırılarından müzdarip insanlara yardımcı olmayı görev edinen Rüstem bir gün son derece tehlikeli bir cin tarafından cinnet geçirmeye sevk edilir. Bu cinnetin sonu oldukça sarsıcı olacaktır. Bu cinnet esnasınd..

Opel Astra Vs Peugeot 308 Karşılaştırma 14:17

Opel Astra Vs Peugeot 308 Karşılaştırma

Psa grubundan peugeot 308 ve opel astra nın tasarımlarına baktığımızda ikisinin de bilindik bir hatchback formunda olduğunu söyleyebilriz astra da alman dna sı düz hatlar peugeot da biraz daha estetik hatlar dikkat çekiy..

  • BETA tarafından
  • 1.008 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Karnıyarık Tarifi 09:04

Karnıyarık Tarifi

Malzemeler 6 tane ince uzun patlican Kizartmak icin siviyag Kiyma harci icin malzemeler Yaklasik 300 gr. dana kiyma 1 tane kuru sogan 2 dis sarimsak Maydonoz Tuz, karabiber, kimyon,pulbiber Üzerine dökmek icin 1 yemek ka..

SAMSUN'DA DOLMUŞCULAR İSYAN ETTİ 03:12

SAMSUN'DA DOLMUŞCULAR İSYAN ETTİ

Samsun'da trafik polisi tarafından durdurulan bir dolmuşa fazla yolcu aldığı gerekçesiyle ceza yazılmasının ardından, dolmuşcular kontak kapatma eylemi yaptı. İlkadım ilçesinde hizmet veren 4. Hat dolmuşçularından baz..