#Burçlar diyetisyene giderse uzun hali

“İfşa görüntünüz var” deyip… 02:28

“İfşa görüntünüz var” deyip…

Telefonlara gelen dolandırıcılık mesajlarının bir kurbanı da manken ve sunucu Elif Ece Uzun oldu. Mesaja tıkladı başına gelmeyen kalmadı...

AVM'ye hücum! 01:44

AVM'ye hücum!

17 GÜNLÜK KAPANMADA ONLINE ALIŞVERİŞİN YILDIZI PARLADI AMA, 'GÖRMEDEN ALMAM' DİYENLER, DÜN OLDUĞU GİBİ BUGÜN DE AVM'LERİN YOLUNU TUTTU... ALIŞVERİŞ MERKEZLERİ ÖNÜNDE UZUN KUYRUKLAR OLUŞTU...

En fazla 150 yıl yaşayabiliriz! 02:16

En fazla 150 yıl yaşayabiliriz!

UZUN YAŞAMAK MI, SAĞLIKLI YAŞAMAK MI? TARTIŞMASI YILLARDIR SÜRERKEN, AMERİKALI VE İNGİLİZ BİLİM İNSANLARI, İNSANIN EN FAZLA KAÇ YIL YAŞAYABİLECEĞİNİ ARAŞTIRDI. ÇIKAN SONUÇ ŞAŞIRTICI.....

Nilüfer Orman Çiçeği 1960 Türk Filmi İzle 1:12:09

Nilüfer Orman Çiçeği 1960 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, dört Türk gazetecinin Afrika’da buldukları beyaz tenli Nilüfer’i İstanbul’a getirmelerini konu edinir. Dört Türk gazeteci görev gereği bir süre için Afrika’da bulunur. Dört gazeteciden biri olan Ümit, gün..

Crazy Rich Asians Orijinal Fragmanı 02:24

Crazy Rich Asians Orijinal Fragmanı

New Yorklu Rachel Chu, uzun zamandır Nick Young ile birliktedir. Rachel, Nick’in en yakın arkadaşının düğününde sevgilisine eşlik etmek için Singapur’a gider. Genç kadın Asya’ya ilk defa gidecek olmaktan oldukça heyecanl..

Oyun Gecesi Türkçe Altyazılı Teaser 00:30

Oyun Gecesi Türkçe Altyazılı Teaser

Max ve Annie’nin çiftler için oyun gecesi, Max’in kardeşi Brooks sahte haydutlar ve federal ajanların olduğu gizemli bir cinayet ayarladığında iyice karışır. Brooks kaçırılır ve her şey oyunun bir parçası gibi görünür. F..

1 Kezban 1 Mahmut Adana Yollarında Full Hd İzle 1:45:46

1 Kezban 1 Mahmut Adana Yollarında Full Hd İzle

Konusu : Mahmut ve Emrah, İstanbul'daki öğrencilik hayatı yaşayan iki yakın arkadaştır. Mahmut bir gün sevgilisi Kezban'ı kaçırmaya karar verir çünkü Kezban'ın abisi Kürşat ilişkilerine onay vermemektedir. Emrah ailesin..

Hayalet Dayı Full Hd İzle 1:38:12

Hayalet Dayı Full Hd İzle

Hayalet Dayı Full Hd İzle Konusu : Ozan ve Caner, uzun arayışlar sonucunda hayallerindeki gibi bir evi oldukça uygun bir fiyata bulurlar ve yerleşirler. Zamanla evde yalnız olmadıklarını fark ederler ve gülünç olaylar ..

İHA ve SİHA'ların Yeni Yuvası Kıbrıs! - Türkiye Doğu Akdeniz'de Hava Hakimi Olmaya Hazırlanıyor 02:12

İHA ve SİHA'ların Yeni Yuvası Kıbrıs! - Türkiye Doğu Akdeniz'de Hava H

Türkiye, Doğu Akdeniz’de yeni bir stratejik adım attı ve KKTC’de İHA ve SİHA’lara hava üssü kurma kararı alarak bölgede elini daha da kuvvetlendirdi. Üs, Kıbrıs Barış Harekatı’ndan sonra bir süre kullanılan ancak uzun y..

''Otobüs beklemekten yorulduk!'' 01:24

''Otobüs beklemekten yorulduk!''

BU KAÇINCI DOLU GEÇEN OTOBÜS? DEDİLER, GELEN OTOBÜSÜN ÖNÜNÜ KESTİLER... UZUN SÜRE DURAKTA BEKLEYEN YOLCULARIN SABRI TAŞINCA, OTOBÜSÜ REHİN ALDILAR.....

Hastanelerde aşı kuyruğu 02:25

Hastanelerde aşı kuyruğu

AŞI SIRASI HEM SGK'LI ÇALIŞANLARA HEM DE 40 YAŞ ÜSTÜNE GELDİ. BU DA AŞI YOĞUNLUĞUNU ARTTIRDI. ÖZELLİKLE SON 2 GÜNDE HASTANE ÖNLERİNDE VE KORİDORLARINDA UZUN KUYRUKLAR OLUŞTU. DÜN İSE 24 SAATTE REKOR SAYIDA KİŞİ AŞILANDI...

Durağı arılar bastı! 01:09

Durağı arılar bastı!

BU SABAH İSTANBUL EYÜPSULTAN'DAKİ TRAMVAY DURAĞINA GELENLER BÜYÜK BİR ŞOK YAŞADI. DURAĞI ARILAR BASMIŞTI. KABUS UZUN SÜRE DEVAM ETTİ...

Sırtta Sevgili Taşıma Yarışında Yere Kapaklanan Çift 00:15

Sırtta Sevgili Taşıma Yarışında Yere Kapaklanan Çift

Sevgili olan iki çift iddiaya girmiş ve erkekler en uzun mesafede kız arkadaşlarını taşımak için yarışmış. Ancak bir çift tökezleyince kötü düşmüş.....

  • PengoTV tarafından
  • 78 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Bayram tatilinin sonlanmasıyla İstanbul’da oluşan trafik yoğunluğu havadan görüntülendi 01:38

Bayram tatilinin sonlanmasıyla İstanbul’da oluşan trafik yoğunluğu hav

9 günlük Kurban Bayramı tatilinin sonlanmasıyla vatandaşlar İstanbul’a dönmeye başladı. Vatandaşların tekrar yollara düştüğü mega kentte E-5 karayolunda uzun araç kuyrukları oluştu. Oluşan trafik yoğunluğu drone ile hava..

Kemik Suyu Et Suyu Tarifi 03:22

Kemik Suyu Et Suyu Tarifi

Kemik Suyu / Et Suyu Tarifi için Malzemeler: 5-6 adet ilikli kemik (kasabınızdan isteyin, yoksa hafif etli parçalanmış kemiklerle de yapabilirsiniz ama ilik ayrıca şifa kaynağı, bir şekilde temin edip kullanmanızı önerir..

Çilekli Kar Beyaz Pasta Tarifi 06:58

Çilekli Kar Beyaz Pasta Tarifi

Çilekli kek genelde içinin iyi pişmemesi probleminden dolayı tedirgin eden bir kek tarifidir. Aslında çilekli kekin içinin iyi pişmemesi gibi bir problem yoktur ama yapılan ortak hatalar böyle bir algı yaratmıştır zaman ..

Çilekli Kek Tarifi 05:21

Çilekli Kek Tarifi

Çilekli kek genelde içinin iyi pişmemesi probleminden dolayı tedirgin eden bir kek tarifidir. Aslında çilekli kekin içinin iyi pişmemesi gibi bir problem yoktur ama yapılan ortak hatalar böyle bir algı yaratmıştır zaman ..

Pazardaki otomobile tepsili operasyon! 01:39

Pazardaki otomobile tepsili operasyon!

Vurdumduymaz sürücü aracını semt pazarının kurulacağı alana park etmişti pazarcılar uzun süre o sürücüyü aradılar ancak ulaşamadılar ve sonrada otomobili Türk tipi zekanın güzide bir örneğini sergileyerek bakın nasıl ka..

Gaza bastı, makas attı! 02:08

Gaza bastı, makas attı!

EHLİYETSİZ BİR TRAFİK MAGANDASI, MAKAS ATTI... TERS YÖNE GİRDİ. YANİ YAPILMAMASI GEREKEN NE VARSA YAPIP TRAFİĞİ BİRBİRİNE KATTI. NEYSE Kİ YAKALANMASI UZUN SÜRMEDİ...

Selde kurtarılan üçüzlerin yaşadıkları korku kamerada 01:04

Selde kurtarılan üçüzlerin yaşadıkları korku kamerada

Selin vurduğu Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde oturdukları binadan çıkamayan 17 yaşındaki üçüzler, uzun süre çatıda bekledikten sonra aşağı inip iş makinesinin kepçesi ile kurtarıldı. O anlarda yaşananları üçüzlerden biri..

Restore edilen 128 yıllık Taşhoron Kilisesi açıldı 02:18

Restore edilen 128 yıllık Taşhoron Kilisesi açıldı

Malatya'da atıl vaziyetteki 128 yıllık Taşhoran Kilisesi, restorasyon çalışmalarının tamamlanmasının ardından Taşhoran Kültür ve Sanat Merkezi adıyla açıldı. Ermeni vatandaşların da ibadetlerini yapabilecekleri kilisede ..

TEM'de kaza yaptı, ters yöne döndü 01:39

TEM'de kaza yaptı, ters yöne döndü

Kocaeli TEM Otoyolunda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil bariyerlere çarparak ters yöne döndü. Kazada yaralanan olmazken, TEM Otoyolunda uzun araç kuyrukları oluştu...

Kızının Şutuyla Topu Suratına Yiyen Kadın 01:05

Kızının Şutuyla Topu Suratına Yiyen Kadın

Eşi ile kızı voleybol oynarken kenarda onları izleyen kadın yüzüne gelen top yüzünden ne olduğunu anlayamamış. Kadın top yüzünden uzun süre sersemlemiş...

  • PengoTV tarafından
  • 73 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Evde Muzlu Vanilyalı Mini Yaş Pasta Tarifi 06:47

Evde Muzlu Vanilyalı Mini Yaş Pasta Tarifi

Uzun zaman oldu değil mi? Bugün sizlerle hayır diyemeceğiniz bir tarif paylasmaya karar verdik. Lezzetindan parmaklarinizi yiyeceginiz leziz yas pastalar. Bu pastayi kesmekle ugrasmaniza gerek yok, cunku zaten her pasta ..

Glutensiz Sufle Tarifi  Glutensiz Çikolatalı Tatlı Tarifi 02:17

Glutensiz Sufle Tarifi Glutensiz Çikolatalı Tatlı Tarifi

1.İlk olarak fırın 220 derecede çalıştırılır. 2.50g tereyağı ve 80gr bitter çikolata uygun bir tavaya alınarak kısık ateşte eritilir. 3.Eriyen çikolata ve tereyağı ocaktan alınarak 3 yemek kaşığı pirinç unu eklenerek güz..

Ev Yapımı Adana Kebap Tarifi 05:13

Ev Yapımı Adana Kebap Tarifi

MALZEMELER • 500 g yağlı koyun kıyma, • 2 yemek kaşığı pul biber, • 1 tatlı kaşığı tatlı kırmızı toz biber, • 1 silme tatlı kaşığı tuz. Adana en sevdiğim kebaplardan biridir benim. Ama midem benimle aynı fikirde değil n..

İş mi yok, işçi mi beğenmiyor? 03:24

İş mi yok, işçi mi beğenmiyor?

Esnafların pek çoğu uzun süreden beri eleman bulamadıklarından yakınırken, vatandaşlar ise sağladıkları şartların yeterli olmaması sebebiyle esnafların eleman bulamadıklarını öne sürüyor. Peki, sizce işsizlik mi, yoksa i..

Halfeti'nin kara güzeli! 02:27

Halfeti'nin kara güzeli!

UZUN YILLAR ÖNCE ŞANLIURFA'DA BİR ERMENİ USTANIN GÜZELLER GÜZELİ BİR KIZI VARMIŞ... VARTUHİ, KİMSESİZ FIRAT'A SEVDALANMIŞ... AMA SEVENLER KAVUŞAMAMIŞ... O GÜNDEN SONRA HALFETİDE GÜLLER KARARMIŞ...DİLDEN DİLE ULAŞAN BU Rİ..

Tüketiciye sürpriz ödeme! 02:11

Tüketiciye sürpriz ödeme!

UZUN SÜRELİ ELEKTRİK KESİNTİSİ YAŞAYANLAR BU HABERE DİKKAT.. ELEKRİTİK DAĞITIM ŞİRKETLERİ KESİNTİ İÇİN TÜKETİCİYE TAZMİNAT ÖDÜYOR. UYGULAMANIN İLK ÖRNEKLERİNDEN BİRİ ANKARA ÇANKAYA'DA YAŞANDI. MAHALLE SAKİNLERİ, ELEKTİR..

Merkez Bankası, yabancı para zorunlu karşılık oranlarını artırdı 00:38

Merkez Bankası, yabancı para zorunlu karşılık oranlarını artırdı

Merkez Bankası yabancı para zorunlu karşılık oranlarını 200 baz puan artırdı. Son dakika haberine göre; Vadesiz ve 1 yıla kadar vadeli döviz hesapları için zorunlu karşılık oranı yüzde 23'e yükseldi. 1 yıl ve 1 yıldan uz..