#Burçlar diyetisyene giderse uzun hali

Buzluk Böreği Nasıl Yapılır Tarifi 02:40

Buzluk Böreği Nasıl Yapılır Tarifi

Malzemeler: 6 adet yufka Yarım su bardağı + 2 yemek kaşığı sıvıyağ Yarım su bardağı + 2 yemek kaşığı soda Yarım çay kaşığı tuz Peynirli harç için: 1 büyük kalıp beyaz peynir Yarım demet maydanoz Üzeri için: 1 yumurta..

Ispanaklı Üçgen Puf Börek Tarifi Hazır Yufkalı Muska Şeklinde Börek 04:53

Ispanaklı Üçgen Puf Börek Tarifi Hazır Yufkalı Muska Şeklinde Börek

Bu leziz ıspanaklı börek tarifini çok seveceksiniz. Üçgen şeklinde bu börekler fırından çıktıktan sonra puf puf olmuş oluyor. Hazır yufka ile yapılan ve tepsi böreklerine göre yapımı çok daha kolay olan bu iç olarak ıspa..

Golf Vuruşunda Yüzünü Hedef Alan Adam 00:13

Golf Vuruşunda Yüzünü Hedef Alan Adam

Güzel bir golf vuruşu yapmak isteyen adam uzun süre konsantrasyon olduktan sonra bir vuruş gerçekleştirmiş. Ancak vuruş yüzünde patlamış...

  • PengoTV tarafından
  • 53 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Akaryakıt istasyonunda silahlı soygun 01:35

Akaryakıt istasyonunda silahlı soygun

TIPKI FİLM SAHNESİ GİBİYDİ, SİLAHLI SOYGUNCU AKARYAKIT İSTASYONUNDAKİ ÇALIŞANLARA SİLAH ÇEKTİ, KASADA NE VAR NE YOK ALIP KAÇTI... ÇALIŞANLAR YAŞADIKLARI ŞOKU UZUN SÜRE ATLATAMADI..

Islak Merdivenlerde Düşmemek İçin Direnen Adam 00:20

Islak Merdivenlerde Düşmemek İçin Direnen Adam

Evinden çöp atmak için çıkan adam verandanın ıslak merdivenlerinde düşmemek için uzun süre direnmiş ve galip gelmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 46 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Furkan Kızılay - Beklemem Ondan 02:47

Furkan Kızılay - Beklemem Ondan

Beklemem Ondan şarkı sözleri ile Son bir durak kaldı yol çok uzun Aklım sende kaldı düştüm yola Çok heveslenme, her şeyin farkındayım Bakmışsın arkandayım Sanırsın yıllar geçmiş, bitmiş hikaye Yanılmıştık birçok şeyde..

Tahinli Çörek Tarifi Pastane Usulü Susamlı Şekerli Tatlı Çöre 06:26

Tahinli Çörek Tarifi Pastane Usulü Susamlı Şekerli Tatlı Çöre

Tahinli çörek gerçekten harika lezzetli ve tatlı bir tada sahip nefis şekerli bir çörektir. Tahinli tatlı çörek nasıl yapılır öğrenmek istiyorsanız tek yapmanız gereken detaylı videomuzu izlemek ve aşamalarıyla bu harika..

Diriliş Ertuğrul 117. Bölüm İzle 2:15:33

Diriliş Ertuğrul 117. Bölüm İzle

Nice vakittir heyecanla beklenen Osman, nihayet doğmuş ve Kayı Obası’ndaki herkes büyük bir sevinç yaşamıştı. Ancak bu mutluluk pek uzun sürmemiş ve Halime’nin beklenmedik ölümüyle Kayı Obası’na büyük bir yas hâkim olmuş..

Fırında Patatesli Köfte Tarifi 02:46

Fırında Patatesli Köfte Tarifi

MALZEMELER 4 adet Patates, 2 yemek kaşığı sıvı yağ, 500 g orta yağlı kıyma, 1 adet soğan, 1 yumurta, 2 yemek kaşığı ekmek kırığı, 1 çay kaşığı karabiber, Tuz. Sos için; 2 yemek kaşığı sıvı yağ, 1 yemek kaşığı salça, 2 a..

Sagun 1.Bölüm Trt Çocuk 13:10

Sagun 1.Bölüm Trt Çocuk

Yergöğü halkı, uzun yıllar boyunca barış ve mutluluk içinde yaşamaktaydı. Ta ki kötü kalpli Gagamor karanlık diyarlardan gelip Yergöğü’nü ele geçirene dek.....

  • ÇocukTV tarafından
  • 290 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Tava Böreği Tarifi 03:46

Tava Böreği Tarifi

MALZEMELER 2 adet yufka, 2 su bardağı lor peyniri veya ufalanmış beyaz peynir, 1 avuç kıyılmış maydanoz, 3/4 su bardağı sıvı yağ, 1 su bardağı süt. **************** Evinde fırın olmayanlar veya fırını güzel börek pişi..

Kanun Benim 2008 Türkçe Dublaj Film İzle 1:44:12

Kanun Benim 2008 Türkçe Dublaj Film İzle

Konusu : 1882 New Mexico, Appaloosa kasabası. Kanunsuzluk ve karmaşanın hüküm sürdüğü kasabalara seyyah olarak giden iki arkadaş Virgil Cole ve Everett Hitch, gittikleri yerlerde kanun adamı olarak görev yaparlar. Kasa..

  • Tv Series tarafından
  • 8.443 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Nightflyers Tanıtım Fragmanı #2 00:26

Nightflyers Tanıtım Fragmanı #2

Sürükleyici bir psikolojik gerilim olan Nightflyers, popüler yazar George R.R. Martin'in kısa romanından uyarlandı. Bilim insanlarından ve kâşiflerden oluşan mürettebat, tarihin en gelişmiş gemisiyle bir yolculuğa çıkar...

Korkusuz Kaptan Swing 1971 Türk Filmi İzle 1:16:27

Korkusuz Kaptan Swing 1971 Türk Filmi İzle

Konusu : Bir erkek uzaktan gördüğü kızı kaçırır ve kızın gönlü olmamasına rağmen hayatına ortak eder, bu olay uzun soluklu, tutkulu ve nefret dolu bir ilişkiyi başlatır. Bu beraberlikte erkek-kadın arasındaki iktidar ve..

Ayva Tatlısı Tarifi 03:39

Ayva Tatlısı Tarifi

MALZEMELER 2 adet orta boy ayva, 1 su bardağı şeker, 2 su bardağı ılık su, 6-7 adet karanfil, 1 çubuk tarçın, 1 yemek kaşığı hibiskus (opsiyonel), Servis için kaymak, ceviz ve çekilmiş antep fıstığı. ******************..

Patates Kroket Tarifi  Fırında Etsiz Vejetaryen Köfte Yapımı 02:44

Patates Kroket Tarifi Fırında Etsiz Vejetaryen Köfte Yapımı

Bu kez sizlere vejetaryenlerin de yiyebileceği patatesle yapılan leziz bir köfte tarifi hazırladık. Hemde diğer köfteler gibi yağda kızarmıyor. Bu sayede gayet hafif ve lezzetli hemde patatesler fırında değil haşlanarak ..

Etsiz Yoğurtlu Ispanak Yemeği Tarifi Bulgurlu Ispanak Tarifi 03:19

Etsiz Yoğurtlu Ispanak Yemeği Tarifi Bulgurlu Ispanak Tarifi

Sebze yemekleri içinde belki en bilinenlerden birisi içinde bulgur ve pirinç bulunan nefis ıspanak yemeği tarifi. Bazıları bu harika ve besleyici sebze yemeğini kıymalı olarakta yapıyor fakat biz ev yemeği tarifleri olar..

Saçı ile Helikopter Yapan Abla 00:16

Saçı ile Helikopter Yapan Abla

Saçı uzun olan ablamız ilginç saç şekline birde saçını helikopter şekline sokmuş. Ablamızın o ilginç hallerini izliyoruz...

  • PengoTV tarafından
  • 94 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Mor Ve Bordo Sebzeler Hastalıklarla Savaşıyor 02:12

Mor Ve Bordo Sebzeler Hastalıklarla Savaşıyor

Ramazan ayı yaklaşırken vitamin ve lif deposu yiyecekler de ön plana çıkıyor. Özellikle mor renkli sebze ve meyveler C vitamini deposuyken içeriğindeki lifler sayesinde de uzun süre tokluk hissi sağlamasıyla biliniyor...

İnsanız Süpersonik Türk Savaş Uçağı Kanatlandı 05:26

İnsanız Süpersonik Türk Savaş Uçağı Kanatlandı

Dünya 5. nesil avcı uçaklarıyla son insanlı savaş uçağını üretiyor. Artık insanlı savaş uçakları geliştirilmeyecek ve savaş alanının en güçlü unsurları insansız sistemler olacak. Türkiye ise İHA ve SİHA'larda uzun süredi..

TEM’de tır takla attı- 1 yaralı 00:52

TEM’de tır takla attı- 1 yaralı

Düzce TEM otoyolunda direksiyon hakimiyetini kaybeden demir levha yüklü tır takla attı. Kaza sebebi ile her iki şeritte uzun süre trafiğe kapalı kaldı...

TEM’de 4 aracın Karıştığı Zincirleme Kazada Tır Sürücüsü Olay Yerinden Kaçtı 01:37

TEM’de 4 aracın Karıştığı Zincirleme Kazada Tır Sürücüsü Olay Yerinden

TEM Otoyolu Kocaeli geçişinde 4 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında tır sürücüsü olay yerinden kaçtı. Araçların kullanılamaz hale geldiği kaza sonrasında Ankara istikametinde uzun araç kuyrukları oluştu...

Polislere Direnen Karateci Genç 00:30

Polislere Direnen Karateci Genç

Polislerin gözaltına almaya çalıştığı genç adeta Karate Kid filminden fırlamış gibi... Yaptığı hareketlerle polisleri uzun süre uğraştırmış...

  • PengoTV tarafından
  • 29 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Kahvaltılık Süt Reçeli Tarifi 02:51

Kahvaltılık Süt Reçeli Tarifi

Son zamanlarda herkes tarafından merakla yapımı istenen süt reçeli tarifi hazırladık sizler için. Aslında yapımı her ne kadar kolay olsada uzun süre kaynatmak gerektiğinden biraz vakit alıyor. Aynı zamanda süt reçeli ile..

Özgürlüğün Elli Tonu - Fifty Shades Freed Türkçe Dublaj İzle 1:45:18

Özgürlüğün Elli Tonu - Fifty Shades Freed Türkçe Dublaj İzle

Fifty Shades Freed İle Trilogy Tamamlanıyor Ekranlardan full hd izlediğimiz Fifty Shades of Grey serisinin sonunda üçüncüsü de vizyona girecek. Merakla beklenen ve milyonların kalbinde şimdiden that kurmuş olan Fifty Sh..

Kediye Rahat Vermeyen Çamaşır Makinesi 00:40

Kediye Rahat Vermeyen Çamaşır Makinesi

Çamaşır makinesi üzerinde yatan kedi, makinenin sıkmaya geçmesiyle rahatsız olmuş. Uzun süre titreşimin geçmesini beklese de daha fazla dayanamamış ve makinenin üzerinden atlamış...

  • PengoTV tarafından
  • 58 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Rus ordusu Kiev’i vurdu 01:00

Rus ordusu Kiev’i vurdu

Ukrayna'nın başkenti Kiev uzun bir aradan sonra yeniden Rus bombardımanının hedefi oldu...

Çörek Otlu Mini Kurabiye Tarifi 01:58

Çörek Otlu Mini Kurabiye Tarifi

MALZEMELER 100 gr oda sıcaklığında tereyağ, 1/2 çay bardağı sıvı yağ, 1 yumurta (sarısı üzeri için), 2,5 su bardağı un, 1 tatlı kaşığı kabartma tozu, 1 yemek kaşığı şeker, 1 çay kaşığı tuz, 3/4 çay bardağı çöreotu. ****..

Peynirli Tuzlu Kek Tarifi Otlu Susamlı Kolay Kek Yapımı 04:46

Peynirli Tuzlu Kek Tarifi Otlu Susamlı Kolay Kek Yapımı

Yeni tarifimizde bu kez çok kolay ve leziz bir kek tarifi hazırladık. Fakat bu kek diğerlerinden farklı olarak tuzlu ve peynirli. Aynı zamanda üstünü susam ve çörek otu ile süsleyerek lezzetlendirdiğimiz bu tuzlu kek tar..

Yemek Yiyen Kadının Aç Güvercin ile Mücadelesi 00:24

Yemek Yiyen Kadının Aç Güvercin ile Mücadelesi

Bir restoranın dışarıdaki masasında yemek yiyen kadın masasına konan aç güvercinler uzun süre mücadele etmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 29 görüntüleme
  • 2 yıl önce