#Buz dolu

Ölümlü Dünya Filmi Galasına Ünlü Akını 11:43

Ölümlü Dünya Filmi Galasına Ünlü Akını

Ahmet Mümtaz Taylan, Sarp Apak, Alper Kul ve İrem Sak gibi ünlü oyuncuların yer aldığı ‘Ölümlü Dünya’nın galası yapıldı. 26 Ocak’ta sinemaseverlerle buluşacak olan film, kendi halinde yaşayan Mermer Ailesi’nin büyük sırl..

  • BETA tarafından
  • 1.022 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Meryem 28. Bölüm Fragmanı 00:58

Meryem 28. Bölüm Fragmanı

Meryem 28. Bölüm Fragmanı yayında! Savaş, Oktay'ın peşine düşüyor! Oktay tutuklanıyor! Meryem, heyecan dolu yeni bölümüyle Çarşamba akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!..

Meryem 28. Bölüm 2. Fragmanı 00:57

Meryem 28. Bölüm 2. Fragmanı

Meryem 28. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Sevgililer günü, aşk dolu geçiyor! Meryem ve Savaş birbirlerinden bir daha ayrılmamak üzere aşklarını sımsıkı bağlanırlar. Güçlü ve Burcu aşkı da her geçen gün daha da kuvvetlenme..

Korku Kapanı 5 - Kanlı Parti Türkçe Dublaj Hd İzle 1:30:48

Korku Kapanı 5 - Kanlı Parti Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Küçük bir Batı Virginia kasabası olan Halloween Mountain Man festivaline ev sahipliği yapmaktadır. Özenle hazırladıkları korkunç kostümleri ile parti müdavimleri dehşet dolu bir gece için bir araya gelecektir. E..

Muazzez Teyzenin İyilik Yolculuğu 01:00

Muazzez Teyzenin İyilik Yolculuğu

Antalya'daki Lara sokaklarında yaşayan onlarca kedi ve köpek, her sabah kendileri için mama dolu alışveriş sepetiyle sokağa çıkan Muazzez teyzenin yolunu gözlüyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.056 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Meryem 25. Bölüm 2. Fragmanı 01:02

Meryem 25. Bölüm 2. Fragmanı

Meryem 25. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Oktay, Meryem'in karşısına çıkmaya karar veriyor! Meryem, heyecan dolu yeni bölümüyle 24 Ocak Çarşamba 20.00'de! İntikam için geri dönen Oktay, Meryem'in karşısına çıkmak için bir n..

Kızlarım İçin 9. Bölüm Fragmanı 00:55

Kızlarım İçin 9. Bölüm Fragmanı

Kızlarım İçin 9. Bölüm Fragmanı yayında! Yaşar, intikam peşinde koşuyor! Kızlar, yine babalarından uzak kalmak zorunda kalıyor! Yaşar, kızı Sumru'nun Tayfun ile olan ilişkisine öfkelenmiştir. Tayfun ile yüzleşerek sebeb..

Dwayne 03:15

Dwayne "Kaya" Johnson - 1 Yaşından 45 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Güneşli devletlerden selamlayan Miami, Florida, Johnson, WWE'deki karakteri The Rock ile en iyi tanınıyordu. NCAA'ya katılan güreş genleri kullanışlı geldi ve 1990'da Ulusal Şampiyonası ekibinin bir parçası oldu. Ayrı..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.404 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Okan Bayülgen Magazin Muhabirlerine Esti Gürledi  03:45

Okan Bayülgen Magazin Muhabirlerine Esti Gürledi

Okan Bayülgen kızı İstanbul'un yanında basın mensuplarına esti gürledi ve hakaret dolu sözler etti.....

  • BETA tarafından
  • 836 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yürüyen Merdivende Durmayan Genç 00:23

Yürüyen Merdivende Durmayan Genç

Gençlerin deli dolu yürüyen merdiven macerası..

  • PengoTV tarafından
  • 809 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kayseri Güzellemesi Mantı Tarifi 08:39

Kayseri Güzellemesi Mantı Tarifi

Yarım kg Kayseri mantısı 1/3 kangal sucuk 6 dolu çorba kaşığı süzme yoğurt 2 çorba kaşığı tereyağı 2 diş sarımsak Pul biber Tuz Karabiber..

Mardin Çöreği Tarifi 08:29

Mardin Çöreği Tarifi

6 su bardağı, 650 gr beyaz un 1,5 su bardağı süt 1 su bardağı su 1 su bardağı, 180 gr, toz şeker 150 gr tereyağı 1 paket instant maya 2 çorba kaşığı toz tarçın 1 çorba kaşığı tane mahlep 1 tatlı kaşığı yenibahar 1 dolu ç..

Siyah Beyaz Aşk 15. Bölüm Fragmanı 00:59

Siyah Beyaz Aşk 15. Bölüm Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 15. Bölüm Fragmanı yayında! Namık için ölüm vakti geldi mi? Aslı'nın Ferhat'tan sakladığı sır ne? Namık silahla vurularak yere yığılmıştır. Namık o haldeyken ilk kontrolü Aslı yapar ve sessizlik o an baş..

Kızlarım İçin 9. Bölüm Fragmanı 00:49

Kızlarım İçin 9. Bölüm Fragmanı

Kızlarım İçin 9. Bölüm Fragmanı yayında! Yaşar, intikam peşinde koşuyor! Kızlar, yine babalarından uzak kalmak zorunda kalıyor! Yaşar, kızı Sumru'nun Tayfun ile olan ilişkisine öfkelenmiştir. Tayfun ile yüzleşerek sebeb..

İsmail YK - Bas Gaza 04:07

İsmail YK - Bas Gaza

İsmail YK - Bas Gaza (Official Video) dinle Sıfır kilometre yeni bir araba alırım Mahallede kızlara ben havamı atarım Sağ çek sol çek bir caka atarım Gözlügümü takar birden gaza basarım HmM ver anam ben anasını sat..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 2.571 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kızlarım İçin 12. Bölüm Fragmanı 00:59

Kızlarım İçin 12. Bölüm Fragmanı

Kızlarım İçin 12. Bölüm Fragmanı yayında! Hüma ile Yaşar, karşı karşıya! Kızlarım İçin'de heyecan giderek artıyor! Ortaya çıkan şok gerçek, Yaşar ve kızları için önemli bir sınavın habercisidir! Zübeyir'in hakkındaki ge..

Çocuklar Duymasın 29. Bölüm Fragmanı 01:00

Çocuklar Duymasın 29. Bölüm Fragmanı

Çocuklar Duymasın 29. Bölüm Fragmanı yayında! Havuç dönüyor; tüm aile bir araya geliyor! Çocuklar Duymasın yeni bölümüyle pazar 20.00'de Kanal D'de! Haluk ile Meltem, Tutku'dan tamamen kurtulmaya çalışırlar. İkili ilişk..

TV'de Yok - Gönüllüler'in Duygusal Gecesi Survivor'ın En Kötü Anı 01:00

TV'de Yok - Gönüllüler'in Duygusal Gecesi Survivor'ın En Kötü Anı

Bu sene erken yaprak dökümü yaşanan Gönüllüler Takımı'da duygusal anlar kendini gösteriyor. İşte yarışmacıların duygu dolu konuşmaları.....

  • BETA tarafından
  • 674 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Survivor 2018 12. Bölüm Fragmanı 01:26

Survivor 2018 12. Bölüm Fragmanı

Survivor 2018 heyecan dolu dokunulmazlık oyunuyla bu akşam TV8'de! All Star takımında kriz çıktı! Nihat Doğan ve Merve Aydın.... İşte 12. Bölüm fragmanı..

Arka Sokaklar 471. Bölüm Fragmanı 00:52

Arka Sokaklar 471. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 471. Bölüm Fragmanı yayında! Bahar, uyuşturucu şebekesinin eline düşüyor! Bahar, görev için uyuşturucu şebekesinin arasına karışmıştır. Fakat polis olduğu anlaşılır ve ekiple olan iletişimi kesilir. Ekip, ..

VW Polo Vs Ford Fiesta - Hangisi 12:50

VW Polo Vs Ford Fiesta - Hangisi

VW Polo vs Ford Fiesta son nesilleriyle Otomobil Dünyam'da karşılaştı. Karşılaştırma ile ilgili varsa sorularınızı yorum kısmına bekliyoruz. polo vs fiesta karşılaştırması Herkese Merhabalar, Otomobil Dünyam'da küçük s..

  • BETA tarafından
  • 705 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kıymalı Lahana Sarması Tarifi 02:32

Kıymalı Lahana Sarması Tarifi

Malzemeler; Beyaz lahana Yarım yemek kaşığı tuz İç harcı için; 200 g kıyma 2 adet soğan 2 su bardağı pirinç 1 yemek kaşığı biber salçası 1 yemek kaşığı domates salçası Tuz 1 çay kaşığı karabiber 1 çay kaşığı pulbiber 2..

Meryem 30. Bölüm Fragmanı (Final) 00:58

Meryem 30. Bölüm Fragmanı (Final)

Meryem 30. Bölüm Final Fragmanı yayında! Meryem ve Savaş aşklarını doyasıya yaşamaya başlıyor. Burcu ve Güçlü çifti de onları yalnız bırakmıyor! Meryem ve Savaş'ın mutlulukları giderek artıyor! Güçlü, Burcu, Meryem ve Sa..

Survivor 2018 - 12. Bölüm Tanıtımı - All Star Takımında Kriz Çıktı 01:26

Survivor 2018 - 12. Bölüm Tanıtımı - All Star Takımında Kriz Çıktı

Survivor 2018 heyecan dolu dokunulmazlık oyunuyla bu akşam TV8'de! All Star takımında kriz çıktı! Nihat Doğan ve Merve Aydın.....

  • BETA tarafından
  • 597 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adanalıların Karla İmtihanı 00:20

Adanalıların Karla İmtihanı

Adana’da yaklaşık 10 dakika süren fındık büyüklüğündeki dolu yağışı hayatı olumsuz etkilerken, caddeler kar yağmışçasına beyaza bürünmüş tabi ki Adana halkı bundan fazlasıyla etkilenmiş...

  • JET TV tarafından
  • 962 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Survivor 2018 - 12. Bölüm - Acun Ilıcalı İşte Survivor Bu Dedirten Mücadele 02:08

Survivor 2018 - 12. Bölüm - Acun Ilıcalı İşte Survivor Bu Dedirten Müc

Acun Ilıcalı'dan Ümit Karan ile Emre arasındaki mücadeleye övgü dolu sözler.....

  • BETA tarafından
  • 1.110 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sağ Sağlim 3  - Sen Sağ Ben Selamet İzle 1:38:15

Sağ Sağlim 3 - Sen Sağ Ben Selamet İzle

Üç kaçağın yolu sık sık kesişmektedir. Cezaevinden tahliyesine iki gün kalan Selamet ile müebbet cezası olan koğuş arkadaşı Sansar, aynı yolun yolcularıdır. Sansar’ı, Sivas Kapalı Cezaevi’ne götürecek nakil aracı, Selame..

Öteki Taraf Hd İzle 1:39:11

Öteki Taraf Hd İzle

Başarılı bir adam yeni sevgilisi Ece ile mutlu bir hayat sürmektedir. Ancak günün birinde hırslı eski sevgilisi Sara reddedemeyeceği bir iş teklifiyle yeniden hayatlarına dahil olur. Sevgilisi Ece'yi de yanına alarak yen..

Başlat - Ready Player One Türkçe Dublajlı Fragmanı 02:19

Başlat - Ready Player One Türkçe Dublajlı Fragmanı

Film, 2045 yılında, Dünya kaos içide ve yok olmanın eşiğindeyken başlıyor. İnsanlar kurtuluşu, eksantrik ve muhteşem James Halliday (Mark Rylance)’in yarattığı, büyüyen sanal gerçeklik evreni OASIS’te bulurlar. Halliday ..

Gülizar 5. Bölüm Fragmanı 01:05

Gülizar 5. Bölüm Fragmanı

Gülizar 5. Bölüm Fragmanı yayında! Gülizar'ın sesini çok beğenen müzik prodüktörü Kartal, Gülizar'ı bulmayı başaracak mı? Fettah, kardeşi gibi sevdiği Gülizar ile konuşuyor ve babasından kalan mirasın kendisine fayda ge..