#Buz dolu

Bir Mucize Olsun 1. Bölüm 2. Fragmanı 00:39

Bir Mucize Olsun 1. Bölüm 2. Fragmanı

Bir Mucize Olsun yakında FOX'ta başlıyor! Bir Mucize Olsun 1. Bölüm 1. Tanıtımı yayında hemen izle! Çukurdere'nin çamurlu sokaklarında büyüyen Damla onu yetiştiren Maksude'nin yanında evlatlık gibi değil hizmetçi gibi b..

Patates Püresi Tarifi 08:06

Patates Püresi Tarifi

4 adet patates 4 çorba kaşığı krema 2 çorba kaşığı tereyağı 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber · 4 adet patatesi eşit boylarda kabaca doğrayıp soğuk su dolu bir tencereye koyun. Patates büyükse dörde küçükse ikiy..

Ay Lav Yu Tuu - Manyak Manyak Aşerme 10:08

Ay Lav Yu Tuu - Manyak Manyak Aşerme

‘Ay Lav Yu’nun 6 yıl arayla gelen devam halkası Ay Lav Yu Tuu filminde, Amerika’da eğitim alıp köyü Tınne’ye dönen İbrahim’in iki kültür arasında yaşadıklarını anlatılıyor. Filmde neredeyse tüm Amerika’nın kalkıp Tinne..

Robin Hood Orijinal Fragman #2 02:38

Robin Hood Orijinal Fragman #2

Filmde, Robin Hood'un Haçlı Seferleri'nden dönüşünün sonrası ele alınıyor. Robin Hood, dönüşüyle birlikte yolsuzluk ve kötülük dolu bir Sherwood Ormanı ile karşı karşıya kalır. Bir dizi kanun kaçağı ile ortaklık kuran Ho..

Ay Lav Yu Tuu - Dalgası Büyük Olur 10:02

Ay Lav Yu Tuu - Dalgası Büyük Olur

Yönetmenliğini ve senaristliğini Sermiyan Midyat'ın yaptığı ‘Ay Lav Yu’nun 6 yıl arayla gelen devam halkası Ay Lav Yu Tuu filminde, Amerika’da eğitim alıp köyü Tınne’ye dönen İbrahim’in iki kültür arasında yaşadıkların..

Partilerde Kız Tavlama Sanatı Orijinal Fragmanı 02:21

Partilerde Kız Tavlama Sanatı Orijinal Fragmanı

Rabbit Hole filmiyle dikkatleri üzerine toplayan, oyunculuk geleneğinden gelen John Cameron Mitchell'in yönetmen koltuğuna oturacağı bu Neil Gaiman uyarlaması 1970'lerin Londra'sını ete kemiğe büründüyor. Sex Pistols'un ..

Dacia Duster Dizel Otomatik Test Sürüşü 19:15

Dacia Duster Dizel Otomatik Test Sürüşü

Yeni nesil Dacia Duster özellikle ön ve arka tasarımıyla daha farklı görünüyor ve kaput yüksltildiği için önden daha güçlü görünüyor Yeni Duster daha şık görünen iç mekana sahip artık ve şık görünmenin kanısıra kabin erg..

  • BETA tarafından
  • 1.033 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Nohutlu Tel Şehriye 08:34

Nohutlu Tel Şehriye

1 su bardağı (100 gr) tel şehriye 3 avuç (150 gr) haşlanmış nohut 1,5 çorba kaşığı tereyağı 1 diş sarımsak 1 tatlı kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı karabiber 100 gr Erzincan tulum peyniri 1 adet kuru kırmızı biber 1 dal biberiy..

Ispanak Graten Tarifi Fırında Beşamel Soslu Ispanak Tarifi 03:20

Ispanak Graten Tarifi Fırında Beşamel Soslu Ispanak Tarifi

Gelelim fırında ıspanak nasıl yapılır? 1.2 yemek kaşığı sıvı yağ uygun bir tencereye ya da tavaya alınır. 2.1 adet küçük küçük doğranmış kuru soğan eklenerek hafif kavrulur. 3.Güzelce yıkanıp doğranmış 700g ıspanak eklen..

Disenchantment Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:43

Disenchantment Türkçe Altyazılı Fragmanı

Talihsizliklerle dolu bir serüven! The Simpsons'ın yaratıcısı Matt Groening'in yeni dizisi Disenchantment, 17 Ağustos'ta yayında...

Godzilla Canavarlar Kralı Türkçe Altyazılı Fragman 02:20

Godzilla Canavarlar Kralı Türkçe Altyazılı Fragman

Godzilla: Canavarlar Kralı fragmanını kaçırmayın... Mayıs 2019'da sinemalarda. 2014’de Godzilla ve 2017’de Kong: Kafatası Adası filmleri ile büyük bir başarı sağladıktan sonra büyük yaratıklar dünyasına bir yenisi daha..

Köpeğiyle Vedalaşan Kadın Gözyaşlarına Boğuldu 02:20

Köpeğiyle Vedalaşan Kadın Gözyaşlarına Boğuldu

Çektiği acılara dayanamayıp köpeğini uyutmak zorunda kalan kadının köpeğiyle duygu dolu vedalaşması kameraya böyle yansıdı...

  • JET TV tarafından
  • 753 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Irkçılığın Vahşete Dönüştüğü Ülke Almanya 02:54

Irkçılığın Vahşete Dönüştüğü Ülke Almanya

Mesut Özil'in Cumhurbaşkanı Erdoğan'la çekildiği fotoğraf sebebiyle ağır hakaretlere uğradığı Almanya'da benzer yüzlerce olay var. Tarihi ırkçı kara lekelerle dolu olan Almanya'da 9 yıl önce mahkemede katledilen Merve Ş..

İnsanlık Suçu 4. Bölüm Fragmanı 01:08

İnsanlık Suçu 4. Bölüm Fragmanı

Cemal, Suna'nın evlenmesini engelleyebilecek mi? İnsanlık Suçu, heyecan dolu yeni bölümüyle 21 Nisan Cumartesi 20.00'de Kanal D'de! Suna, nişanlısı Gökhan'ı sevse bile son gördükleri karşısında onunla evlenmekten vazgeç..

Partilerde Kız Tavlama Sanatı Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:52

Partilerde Kız Tavlama Sanatı Türkçe Altyazılı Fragmanı

Rabbit Hole filmiyle dikkatleri üzerine toplayan, oyunculuk geleneğinden gelen John Cameron Mitchell'in yönetmen koltuğuna oturacağı bu Neil Gaiman uyarlaması 1970'lerin Londra'sını ete kemiğe büründüyor. Sex Pistols'un ..

Sultan Sarması Tarifi 02:48

Sultan Sarması Tarifi

1 litre süt 1 su bardağı + çeyrek su bardağı şeker 1,5 Türk kahvesi fincanı nişasta 1 Türk kahvesi fincanı un 2 dolu yemek kaşığı kakao 1 paket vanilya 50 gr margarin Üzeri için; 1 paket krem şanti Krem şanti için 1 su b..

Yamaç Paraşütü Bitince Toprağı Öpen Eleman 01:41

Yamaç Paraşütü Bitince Toprağı Öpen Eleman

Muğla’nın Fethiye ilçesinde ilk kez yamaç paraşütü deneyimi yaşayan tatilci, indiğinde yeri öpmüş. Tatilcinin gökyüzünde yaşadığı adrenalin ve korku dolu anları izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 994 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Akrep Nalan Içini Döktü Google'a Yazdığında Ben Çıkıyorum 04:21

Akrep Nalan Içini Döktü Google'a Yazdığında Ben Çıkıyorum

Kadife gibi bir ses, hep gülen bir yüz, içi saf sevgi dolu bir kalp evet bahsettiğimiz bu insan Akrep Nalan. Bir dönem talihsiz bir şekilde köpeğinin üzerine basıp öldürmesiyle gündem olan Akrep Nalan..

  • BETA tarafından
  • 546 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Seyir Halindeki Otobüse Taşlı Sopalı Saldırı 00:59

Seyir Halindeki Otobüse Taşlı Sopalı Saldırı

Bursa İnegöl'de içi yolcu dolu olan halk otobüsü, kendini bilmez vatandaşların taşlı ve sopalı saldırısına uğradı. Araç içerisindeki vatandaşların ve çocukların büyük panik yaşamasına ve yerlere düşmesine sebep olan olay..

Teknedeki Aileye Saldıran Yılan 00:34

Teknedeki Aileye Saldıran Yılan

Tekne gezintisi yapan aile, su üzerindeki yılanın saldırısına maruz kalmış. Yılan zehirli mi zehirsiz mi bilmiyorum ama aileye korku dolu anlar yaşatmış...

  • JET TV tarafından
  • 1.376 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Altın Avcısı Oyunu 01:36

Altın Avcısı Oyunu

Maymun iştahı deneyi, ceviz dolu el dellikten çıkmaz. IAR ( İstanbul Altın Rafinerisi) kuyumculuk fuari guzel olmus bu sene katilamadim. Cıkarabilen olmamistir eminim. :)..

  • PengoTV tarafından
  • 177 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Minik Çocuk Ölümden Kıl Payı Kurtuldu 00:22

Minik Çocuk Ölümden Kıl Payı Kurtuldu

Annesinin elinden kurtulup yolun karşısına gelen minik çocuk, Karşı şeritten hızla gelen otobüsün altında kalmaktan son anda kurtuldu. Korku dolu anlar araç kamerasına böyle yansıdı...

Dip 4-5-6. Bölüm Fragmanı 00:58

Dip 4-5-6. Bölüm Fragmanı

Yapımını TMC'nin, proje tasarımı ve senaryosunu Başar Başaran ve Emre Özdür'ün, yönetmenliğini ise Uygar Kutlu'nun yaptığı DİP, 4 Mayıs Cuma günü sadece puhutv'de! İstanbul Emniyet’e bağlı olarak intihar girişiminde bu..

Ay Çöreği Tarifi 04:12

Ay Çöreği Tarifi

Gelelim ay çöreği nasıl yapılır? 1.İç dolgusu için 3 su bardağı robottan geçirilmiş veya ufalanmış kakaolu kek, yarım su bardağı süt, 1 yemek kaşığı tepeleme dolu pudra şekeri, 1 yemek kaşığı kakao, 1 tatlı kaşığı tarçın..

Pamuk Prenses Pasta 03:44

Pamuk Prenses Pasta

Pamuk Prenses Pastası Tarifi İçin Malzemeler 2 yumurta 2 kahve fincanı şeker 1 kahve fincanı yoğurt 1 kahve fincanı sıvı yağ 3 kahve fincanı un 2 tepeleme yemek kaşığı kakao 1 kabartma tozu 1 vanilya Beyaz krema: Yarım l..

Böcekler - Yer Misin Yemez Misin ? 20:20

Böcekler - Yer Misin Yemez Misin ?

Sonunda beklenen bölüm geldi! Konuklar istedi biz getirdik! Herkesin korkulu rüyası böcekler bu bölümde konuklarımıza korku dolu anlar yaşattı! Peki siz olsanız bu böcekleri yer misiniz yemez misiniz?..

  • JET TV tarafından
  • 1.618 görüntüleme
  • 5 yıl önce
İbi - Kardan Adam Olimpiyatları 11:13

İbi - Kardan Adam Olimpiyatları

İbi ve arkadaşları, Tintin Sıradağları’nın üzerinde zorlu yolculuklarına devam ederken Olimpiyat Köyüne giderler. Hoppa ile Pumba, geleneksel kızak yarışına katılır. Güçlü rakipleri karşısında heyecan dolu anlar yaşarlar..

  • ÇocukTV tarafından
  • 724 görüntüleme
  • 5 yıl önce
İbi - Kazı Alanı 11:32

İbi - Kazı Alanı

Kahramanlarımız, büyük ve sıcak Kalapa Çölü üzerinden geçer. Hoppa’nın merakı nedeniyle önlerine çıkan kazı alanına inmek zorunda kalırlar. Beklenmeyen ve heyecan dolu serüvenler yaşanırken Hoppa ve Guppa’nın başı oyunba..

  • ÇocukTV tarafından
  • 193 görüntüleme
  • 5 yıl önce
İbi - Sisli Deniz 11:28

İbi - Sisli Deniz

İbi ve arkadaşları, Kaptan Tuto’yla birlikte karanlık ve enkazlarla dolu denizde ilerler. Bu sırada tekne, nedeni bilinmeyen bir şekilde sarsılmaya başlar. Hoppa’nın da ortadan kaybolmasıyla enkazların arasında zorlu bir..

  • ÇocukTV tarafından
  • 375 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Azem 2 Cin Garezi Hd İzle 1:23:25

Azem 2 Cin Garezi Hd İzle

Konusu : Bir baba ve kızın tüyler ürperten hikâyesine tanık olacaksınız. Serinin 2. filmi olan Cin Garezi, yine bu topraklarda yaşanan ve yüzleşmekten korktuğumuz korku dolu olayların peşine düşüyor. Azem bu sefer Sakary..