#Buz üzerinde sürüş keyfi

İsmail YK - Ben Senin Ananın 04:12

İsmail YK - Ben Senin Ananın

Deli dolu değilim ben aslında Benimde bir kalbim var severim Arada sırada buz gibi olurum Gerekirse eğer acısını ben çekerim Sensiz olmuyor fark ettim Seni bir daha üzmem canım Arada sırada buz gibi olurum Gerekir..

Küçük Bir Tsunamiye Sebep Olan Olay 01:51

Küçük Bir Tsunamiye Sebep Olan Olay

Büyük bir buz kütlesi ayrılıp denize düşüyor ve izlemesi keyifli bir görsel oluşturuyor..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.359 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Küçük Oltasıyla Büyük Balık Tutan Çocuk 01:19

Küçük Oltasıyla Büyük Balık Tutan Çocuk

Kanada'da bulunan Simcoe Gölü'nde bir buz kulübesinde boyunun yarısı büyüklükte bir balık tutmayı başaran çocuğun görüntüleri babası tarafından kameraya böyle yansıdı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 2.039 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Barbie 58. Bölüm İzle Yeni 03:23

Barbie 58. Bölüm İzle Yeni

Barbie Buz Buz Barbie 58.Bölüm Türkçe Hd Çizgi Film İzle Barbie Ice Ice Barbie Episode 58.....

  • KAPALI SET tarafından
  • 624 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sakarya Azem Büyülü Köyde Bir Gece !!! 54:05

Sakarya Azem Büyülü Köyde Bir Gece !!!

Sakaryanın X Köyünde yaşanan ürpertici olay bir çobanın köye cinli büyü yaptırması sonucunda gerçekleşti. Köy cinler tarafında basılınca terkedildi ve bu cinli vaka bu zamana kadar esrarengiz bir şekilde korku dolu gizem..

  • ZULMA tarafından
  • 1.554 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Adventure Time 16.Bölüm 10:51

Adventure Time 16.Bölüm

Gunter: Buz Kralı'nın en sevdiği penguenidir. Kedi bir çocuğu vardır. Cam şişeleri kırmayı çok sever. Aslında bir kuyruklu yıldızın gücünü emip dünyayı yok etmeye çalışan Orgalorg adlı bir yaratıktır. Mars Kralı, Grob Go..

Nil Karaibrahimgil - Bizi Anlatsam 03:47

Nil Karaibrahimgil - Bizi Anlatsam

Böyle büyük bir aşk Filmlerde olur Yoksa nasıl bir kalp Birini görünce Küt diye durur? Kollarında olsam Bizi anlatsam Bir sessizlik olsa Gözünde yaş olsam Aksam yanağından Buz gibi bir ekran Bizi tutuşturan Tek bir sor..

Ben, Tonya Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:22

Ben, Tonya Türkçe Altyazılı Fragmanı

Tonya Harding buz patenine gönül vermiş ve hırslı bir sporcudur. Buz pateni sporunda giderek yükselen Tonya, memnun edilmesi zor annesi, eski eşi Jeff Gillooly ile dengesiz ilişkileri ve hep daha iyi olmak adına kendini ..

Show Yapamadan Havuza Çakılan Genç 00:36

Show Yapamadan Havuza Çakılan Genç

Son yıllarda özellikle İskandinav ülkelerinin gençleri buz tutmuş havuzlara dalarak delikanlılık seviyelerini ıspatlamaya çalışıyorlar. Yine bu denemelerden birini yapan arkadaşımız havuzun buz seviyesini ölçmemiş anlaşı..

  • JET TV tarafından
  • 941 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yüzeyi buzla kaplanan Çıldır Gölü muhteşem manzara oluşturdu 02:07

Yüzeyi buzla kaplanan Çıldır Gölü muhteşem manzara oluşturdu

Doğu Anadolu Bölgesi'nin ikinci büyük gölü olan Ardahan’daki Çıldır Gölü, soğuk havayla birlikte buz tuttu. Yüzeyi buz tutan göl, muhteşem bir görüntü oluştururken, çocuklar buzda kaymanın keyfini yaşadı, balıkçılarda kı..

Evde Dondurma Yapmanın Eğlenceli ve Komik 3 Yolu 14:13

Evde Dondurma Yapmanın Eğlenceli ve Komik 3 Yolu

1 paket krema(200 ml) 70 ml süt 50 gr toz şeker 1 çay kaşığı vanilya özütü İşe önce ev yapımı dondurma makinasının düzeneğiyle başlayacağız. Bunun için, iç içe geçebilen 2 kaseye ihtiyacınız olacak. Büyük olanın içine te..

Buzlu Yolda Drift Yapan Kamyon Şoförü 01:40

Buzlu Yolda Drift Yapan Kamyon Şoförü

Buz tutmuş orman yolunda drift yapan kamyon şoförü kameraya yansıdı. Görüntülerin adresi Bosna Hersek. Görüntülerde bir kamyon buz tutmuş orman yolunda drift yaparak ilerliyor. Faciaya davet çıkaran kamyon şoförünün tehl..

Frappe (Buzlu Kahve) Tarifi 02:03

Frappe (Buzlu Kahve) Tarifi

MALZEMELER 3 su bardağı süt 4 tatlı kaşığı sade instant kahve Damak zevkinize göre şeker 4 küp buz *************************** Bu hafta kendime tatil ilan etme kararı almıştım aslında. Günlük menüler dışında yazı yayı..

Kuru Pasta Tarifi  Kurabiye Tarifi Elmalı Kurabiye Tarifi 05:11

Kuru Pasta Tarifi Kurabiye Tarifi Elmalı Kurabiye Tarifi

MALZEMELER 110 gr tereyağı 150 gr un (1 su bardağı ) 70 gr pudra şekeri (Yarım su bardağı) 1 adet yumurta 1 paket vanilya Yarım çay kaşığı tuz 3-4 yemek kaşığı marmelat 80 gr çikolata 1 su bardağı(150 gr) TARİFİ Oda ı..

Yüksek Kesimlere Kar Yağdı, Kars Eksi 5’i Gördü 03:12

Yüksek Kesimlere Kar Yağdı, Kars Eksi 5’i Gördü

Kars'ta, yüksek kesimlere kar yağışının ardından etkili olan soğuk hava hayatı olumsuz etkilemeye başladı. Hava sıcaklığının gece eksi 7’yi gördüğü kentte su birikintileri dondu. Vatandaşın havaya serptiği suyun yere düş..

Heijan - Yaranamadım (Official Video) #BedeliVar 03:37

Heijan - Yaranamadım (Official Video) #BedeliVar

Söz&Müzik: Heijan Düzenleme: Denizkan Boz Mix&Mastering: Buğra Kunt Kanun: Cihan Güz Director: Tahsin Güney Director of Photography: Yusuf Can Güneş Gaffer Lighting: Onur Karaca Production Manager: Evrensel Derman Stead..

Ensar Cantürk - Biri Var 03:30

Ensar Cantürk - Biri Var

Biri Var şarkı sözleri ile Kim bilir kimler öpüyor seni Kim bilir kimler okşuyor saçlarını Benden habersiz aşktan esersiz Yarından umutlu kalbin bensiz Şimdi dökülen saçlarım, gözyaşlarım Buz gibi ellerim var İçin içi..

Analiz - Enerji Lobileri Kömürü Neden İstemiyor 09:58

Analiz - Enerji Lobileri Kömürü Neden İstemiyor

Türkiye'nin en önemli gider kaynağı olan enerjinin üzerinde enerji lobileri tarafından kirli oyunlar oynanıyor. Her yıl ithalata giden 100 doların #'ü enerjiye harcanıyor. Buradaki pastayı kaçırmamak isteyen lobiler kömü..

Şaşkına Çeviren Kum - İngiltere 00:22

Şaşkına Çeviren Kum - İngiltere

İngiltere'deki Morecambe Körfezi'nde çekilen görüntüler izleyenleri hayrete düşürüyor. Kumun üzerinde art arda adım atan adam tüm uğraşlarına rağmen yüzeyin üzerinde kalmayı başarıyor. Üzerinde yapılan hareketlere rağmen..

  • JET TV tarafından
  • 852 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fetö Operasyonu- Dershaneler Bölge Sorumlusu Öğrenci Evinde Yakalandı 03:40

Fetö Operasyonu- Dershaneler Bölge Sorumlusu Öğrenci Evinde Yakalandı

Fetö Operasyonu- Dershaneler Bölge Sorumlusu Öğrenci Evinde Yakalandı Kahramanmaraş’ta FETÖ/PDY operasyonunda dershanelerin bölge sorumlusu olarak arananlar listesinde olan zanlı, gizlendiği öğrenci evinde yakalandı. 1..

Rapunzel Ailesi - Uzun Saçlı Kız Hikayesi 02:56

Rapunzel Ailesi - Uzun Saçlı Kız Hikayesi

Gerçek hayat Rapunzels bir aile gibi - Anne Tere Lynn Svetlecich Russell, 43, ve kızları DÖRDÜNCÜ üzerinde METRE bir kombine saç uzunluğuna sahip. anne-beş o bir bebek beri kilitleri akan vardı ve kocası Chip, 47, yabani..

  • PengoTV tarafından
  • 965 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Saçı Hızlı Gür Sağlıklı Uzatma Yolları ( mm değil cm ) 01:56

Saçı Hızlı Gür Sağlıklı Uzatma Yolları ( mm değil cm )

Saç Ayda Kaç Cm Uzar? İnsan saçı ayda ortalama 1.25 cm uzar ve saçın her bölgesi için uzama miktarı aynıdır. Beslenme, genel sağlık koşulları, ilaç kullanımı, yaş, saç bakımı ve çevresel faktörler bu uzama süresi ve mik..

  • Kadınca tarafından
  • 1.771 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tüm Dünyanın Gözünün Kazanlı’da- Rekor Kırıldı 03:32

Tüm Dünyanın Gözünün Kazanlı’da- Rekor Kırıldı

Tüm Dünyanın Gözünün Kazanlı’da- Rekor Kırıldı Dünyada deniz kaplumbağalarının en önemli üreme merkezlerinden biri olan Mersin'in Kazanlı sahilinde, bu yıl bin 705 yuvaya ulaşılarak rekor kırıldı. Kazanlı'da bin 705 yuv..

Başbakan Yıldırım, 02:06

Başbakan Yıldırım, "Anayasa Teklifimizi Önümüzdeki Hafta Tbmm'ye Suna

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile Çankaya Köşkü'nde bir araya geldi. Basına kapalı gerçekleşen görüşme, 1,5 saat sürdü. Yıldırım ile Bahçeli, görüşmenin ardından o..

Bıçaklanan İki Kardeş Metrelerce Yürüdükten Sonra Yere Yığıldı 04:17

Bıçaklanan İki Kardeş Metrelerce Yürüdükten Sonra Yere Yığıldı

Olay, merkez Karatay ilçesi Şemş Caddesi üzerinde bulunan Şemş Parkında meydana geldi. İddiaya göre, Suriyeli olduğu öğrenilen 16 yaşındaki İ.A. ve 15 yaşındaki A.A. park üzerinde kimliği belirsiz kişi ya da kişilerle ta..

ATV Sürücüsünün Yola Fırlaması Kamerada 02:47

ATV Sürücüsünün Yola Fırlaması Kamerada

Pendik’te kavşaktan geçmeye çalışırken bir otomobilin çarptığı ATV isimli aracın sürücüsü havaya uçarak yere düştü. Kazayla birlikte havaya uçması saniye saniye kameralara yansıyan sürücü, ışıkları suçladı. Kurtköy Ankar..

Isparta'dan Okumaya Geldi Torbacı Oldu 01:52

Isparta'dan Okumaya Geldi Torbacı Oldu

Adana'da, polisin torbacılara yönelik yaptığı operasyonda gözaltına alınan 9 kişiden biri olan E.K.'nın (19) Isparta'dan okumak için Adana'ya geldiği ortaya çıktıAdana Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Mü..

Cadde Ortasında Silahlı Saldırı 2 Yaralı 02:56

Cadde Ortasında Silahlı Saldırı 2 Yaralı

Olay, saat 23:30 sıralarında Fatih Mesihpaşa Caddesi üzerinde meydana geldi. Cadde üzerinden yürüdüğü esnada tercüman olduğu öğrenilen Sultan Gürbüz(28)’a kimliği belirsiz bir kişi tarafından silahla ateş açıldı. Açılan ..

Tuzda Balık ve Fırında Helva Tarifi 08:34

Tuzda Balık ve Fırında Helva Tarifi

Tuzda Balık Malzemeleri 1100 gr levrek (sadece karın kısmı temizlenmiş pulları üzerinde olmalı) 1 kg kalın tuz 1 kg sofra tuzu 4 yumurta akı 1 su bardağı su 1 adet kuru soğan 2-3 diş sarımsak 2-3 dilim limon 1 dal..

Motosiklet ile Buzdolabı Taşıyan Yurdum İnsanı 00:39

Motosiklet ile Buzdolabı Taşıyan Yurdum İnsanı

Sakarya’nın Akyazı ilçesinde bir sürücünün motosiklet üzerinde seyir halindeyken taşıdığı buzdolabı görenleri hayrete düşürdü. O anlar cep telefonu kamerası ile görüntülendi. Olay, Akyazı ilçesi 7043 no'lu sokak üzerin..

  • JET TV tarafından
  • 555 görüntüleme
  • 6 yıl önce