#Buz üzerinde sürüş keyfi

Yakınlarında Dolaşmamanız Gereken 10 Mekan 06:52

Yakınlarında Dolaşmamanız Gereken 10 Mekan

Hiç ürpertici bir evin ya da terk edilmiş bir fabrikanın yanında bulundunuz mu? Dünya üzerinde terk edilen bazı yerler, adeta korku filmlerinden çıkmış gibi insanın içini ürpertiyor. Buralarda yaşayan insan yok. Sadece t..

Canım Kardeşim 49.Bölüm 09:27

Canım Kardeşim 49.Bölüm

Galip bey çocuklarını alıp tatil yapmaya deniz kıyısına giderler kamp yaparlar. Galip bey mangal kömürünün isiyle simsiyah olur. Çocuklar babalarını afrikalı olduğunu söyleyince Galip bey çocuklara dünya üzerinde yaşayan..

Recep Tayyip Erdoğan ''Yine Ters Köşe Oldular'' 02:08

Recep Tayyip Erdoğan ''Yine Ters Köşe Oldular''

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'daki toplu açılış töreninde konuştu. Beklentinin üzerinde gelen büyüme rakamlarını değerlendiren Sayın Erdoğan, Bazıları bu rakamı küçümsemeye kalkabilir. Aynı dönemde..

Başbakan Binali Yıldırım, “Artık Kendi Ellerimizle Şehirlerimizi Mahvetmekten Kurtulalım” Dedi. 02:37

Başbakan Binali Yıldırım, “Artık Kendi Ellerimizle Şehirlerimizi Mahve

Başbakan Binali Yıldırım, “Artık Kendi Ellerimizle Şehirlerimizi Mahvetmekten Kurtulalım” Dedi. Başbakan Binali Yıldırım, “Artık kendi ellerimizle şehirlerimizi mahvetmekten kurtulalım” dedi. Dikey mimariye karşı olduğu..

Bir Parka Bırakılan 14 Kurt ve Ardından Yaşanan Değişimler! 01:59

Bir Parka Bırakılan 14 Kurt ve Ardından Yaşanan Değişimler!

1995'te Yellowstone Milli Parkı'na 14 kurt bırakılmış ve arkasından muhteşem olaylar gözlenmiş. İlk başta geyikler üzerinde gözlemlenen değişim sonra bitkiler üzerinde gözlemlenmiş. Sonucunda ise milli parkın genelinde....

  • JET TV tarafından
  • 859 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünya Meteoroloji Örgütü- 2016, En Sıcak Yıl 01:03

Dünya Meteoroloji Örgütü- 2016, En Sıcak Yıl

Dünya Meteoroloji Örgütü- 2016, En Sıcak Yıl Dünya Meteoroloji Örgütü, küresel sıcaklığın sanayi öncesi dönemin 1,2 derece üzerinde seyrettiğini açıklayarak 2016 yılının en sıcak yıl olacağını bildirdi. Fas'ta düzenle..

Dünyanın En İlginç 10 Restoranı 03:02

Dünyanın En İlginç 10 Restoranı

Dünyanın En İlginç 10 Restoranı Sualtı restoranı- Maldivler Hilton otellerine ait bu sualtı restoranı dünyada bir ilk. İlk olarak Yeni Zelanda'da tasarlandı, Singapur'da yapıldı ve Maldivler'e getirildi., Restoranın içi..

  • Kadınca tarafından
  • 1.118 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Düzce’de Kaza Yapan Aracın Hava Yastıkları Açılmayınca Konu Davalık Oldu 08:34

Düzce’de Kaza Yapan Aracın Hava Yastıkları Açılmayınca Konu Davalık Ol

Düzce’de Kaza Yapan Aracın Hava Yastıkları Açılmayınca Konu Davalık Oldu Düzce’de meydana gelen kazada taklalar atarak hurdaya dönen otomobilde hava yastıklarının patlamaması sonucu anne ve babasının da olduğu araçta 4..

Polisiz Diyerek Girdikleri Suriyeli Ailenin Evinden 5 Kilo Altın Çaldılar 02:36

Polisiz Diyerek Girdikleri Suriyeli Ailenin Evinden 5 Kilo Altın Çaldı

Polisiz Diyerek Girdikleri Suriyeli Ailenin Evinden 5 Kilo Altın Çaldılar Bahçelievler’de kendilerine polis süsü veren şüpheli şahıslar Suriyeli bir ailenin oturduğu evden iddiaya göre 5 kilo altını alarak kayıplara ka..

Elektrik Üreten Kıyafetlerde Gelinen Son Nokta 04:20

Elektrik Üreten Kıyafetlerde Gelinen Son Nokta

Almanya’nın başkenti Berlin’deki bu araştırma merkezinde bilim adamları siz yürürken nasıl enerji üretileceğiyle ilgili kafa yoruyor. Onlar ürünlerde farklı yapıdaki nano malzemeler kullanıyor. Bu sayede yürürken enerji ..

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Kendi Elektrigini Kendi Üretiyor 01:50

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Kendi Elektrigini Kendi Üretiyor

Türkiye’de en çok güneş alan iller arasında yer alan Van’da Yüzüncü Yıl Üniversitesi, ’Güneş Enerjisi Santrali Uygulaması’ projesi ile 2,5 yılda yaklaşık 640 bin TL değerinde enerji tasarrufu sağladı. Yüzüncü Yıl Ünivers..

Avusturya'da Burka Yasağı Hükümet Programına Girdi 01:13

Avusturya'da Burka Yasağı Hükümet Programına Girdi

Avusturya’da beş gün süren pazarlıklar neticesinde koalisyon hükümeti yeni programı üzerinde uzlaştı. Sosyal Demokrat Parti ile koalisyonun küçük ortağı muhafazakar Avusturya Halk Partisi, hükümet programlarına aşırı sağ..

Banyo Yapan Yavru Kedinin Keyif Dolu Anları 00:41

Banyo Yapan Yavru Kedinin Keyif Dolu Anları

Suyun rahatlatıcı özelliği sadece insanlar üzerinde değil, neredeyse tüm canlılar üzerinde etkili gibi duruyor. Hiç bir veriye dayanmadan bilgi verdim ama mantıklı bence...

  • JET TV tarafından
  • 1.039 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yemek Yaparken Kendisini Yaktı 01:16

Yemek Yaparken Kendisini Yaktı

Tekirdağ Malkara’da mutfakta yemek pişirildiği sırada sobanın parlaması sonucu çıkan yangında bir kişi yaralandı. Olay, Hacıevhat Mahallesi Huzur Sokak üzerinde bulunan Tevfik Sepetçi’nin evinde meydana geldi. Edinilen b..

Erdoğan_ Ülkemize, Milletimize ve Şahsıma Kurulan Bazı Tuzakları Geç Gördük 06:08

Erdoğan_ Ülkemize, Milletimize ve Şahsıma Kurulan Bazı Tuzakları Geç G

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 17-25 Aralık operasyonunu birileri şahsi meselem olarak göstermeye çalıştı. 17-25 Aralık operasyonu, bu örgütün kendini gösterme operasyonudur. Ülkemize, milletimize ve şahsıma kurula..

Pes 2018 E3 Full Trailer Hd 60FPS 04:48

Pes 2018 E3 Full Trailer Hd 60FPS

The player with the game PES 2018 and the largest a bit harder on the speed of intervention is made. The pace of the game when it is lowered a little more on the movements of the ball and the players made a serious anima..

  • BETA tarafından
  • 1.030 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Chp’li Vekilden Murat Boz’a ‘Hayırsız Evlat’ Suçlaması 07:07

Chp’li Vekilden Murat Boz’a ‘Hayırsız Evlat’ Suçlaması

CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, Burak Yılmaz’ın çağrısı üzerine sosyal medya üzerinde yayınladığı video ile anayasa değişikliği teklifine ‘Evet’ diyen ünlü pop müziği sanatçısı Murat Boz’u hayırsız evlat olmakl..

Yüzen Çadırla Kamp Yapmak 01:31

Yüzen Çadırla Kamp Yapmak

Kolay kurulabilen direksiz çadır suyun üzerinde konaklayabileceğiniz farklı bir kamp deneyimi sunuyor. Göl, gölet veya sakin bir nehrin üzerinde suyun huzur verici kıpırtıları eşliğinde uykuya dalabilirsiniz...

  • JET TV tarafından
  • 1.149 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kış Testinde Yakalalan BMW X7 05:31

Kış Testinde Yakalalan BMW X7

BMW’nin yeni amiral gemisi ilk kez bu kadar net karşımızda. “Gerçekten mükemmel olacak.” BMW geliştirme ekibinin bu cümleyle tanımladığı X7 projesinde her geçen gün sona yaklaşıyoruz. Geçtiğimiz kasım ayı içerisinde kamu..

  • PITIRCIK tarafından
  • 891 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Krasnodar Fenerbahçe 1-0 Maç Özeti _ Avrupa Ligi HQ 2017 03:53

Krasnodar Fenerbahçe 1-0 Maç Özeti _ Avrupa Ligi HQ 2017

Rusya'da oynanan maçta Krasnodar, Fenerbahçe'ye maç boyunca üstünlük kurdu ve sahadan 1-0'lık galibiyetle ayrıldı. Fenerbahçe'de özellikle Emenike'nin ilk 11 başlaması ve goldeki hatası dikkat çekti. Krasnodar'ın golünü..

Bisiklet Binme Zevkini Suyun Üzerine Taşıyan Muhteşem İcat 00:21

Bisiklet Binme Zevkini Suyun Üzerine Taşıyan Muhteşem İcat

Yeni Zelanda merkezli manta5'in icadı olan hydrofoiler suyun üzerinde bisiklet kullanma imkanı sunuyor. Bisiklet ile suyun üzerinde gidebilmeniz için pedal çevirmek yeterli..

  • JET TV tarafından
  • 1.021 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdogan 'Sosyal Medyanın Kültürümüzü Yiyip Bitirmesine Göz Yumamayız 02:24

Erdogan 'Sosyal Medyanın Kültürümüzü Yiyip Bitirmesine Göz Yumamayız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Televizyonun, internetin, sosyal medyanın kültürümüzü yiyip bitirmesine göz yumamayız. Tam tersini bu imkanları kendi kültürümüze yeni kuşaklara aktarma konusunda etkin yolları bulmal..

Bora 12 Zorlu Saha Testleri ve Teknik Kapasitesi (Yeni) 17:38

Bora 12 Zorlu Saha Testleri ve Teknik Kapasitesi (Yeni)

Bir çok zorlu testte tabi tutulan Bora-12'nin test sonuçları, kullanıcıları hayrete düşürüyor. Ordumuzda ve iç güvenlik birimlerinde kullanılmak üzere keskin nişancı tüfeği olarak Bora 12 isimli tüfeği tasarlanmış olup, ..

  • Belgesel Tv tarafından
  • 1.068 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yüzde 100 Yerli Silahlar Konya’da Sergileniyor 03:43

Yüzde 100 Yerli Silahlar Konya’da Sergileniyor

Yüzde 100 yerli silahlar Konya’da sergileniyor Konya 2. Savunma Sanayi Zirvesi ve tedarikçi günleri kapsamında açılan savunma sanayi sergisinde piyasaya yeni çıkacak olan silahlar dikkat çekiyor.. Savunma sanayisinde önd..

Diyarbakır'da Nefes Kesen Operasyon Kamerada 02:07

Diyarbakır'da Nefes Kesen Operasyon Kamerada

Diyarbakır'da polisin, kasten adam öldürme suçundan kaydı olan şahsı yakalama anı MOBESE kameralarına yansıdı. Edinilen bilgilere göre, Diyarbakır'da kasten adam öldürme suçundan aranan M.B.'nin aracı Şanlıurfa yolu üze..

Bir Sandalyenin Üzerine Oturabileceğiniz Birbirinden İlginç 50 Oturma Şekli 04:05

Bir Sandalyenin Üzerine Oturabileceğiniz Birbirinden İlginç 50 Oturma

Kevin Parry ilginç tarzıyla ince dokunuşlar yapmaya devam ediyor. Daha önce de yürüme bandı üzerinde birbirinden ilginç yürüme şekilleri videosu çeken Kevin şimdi de bir sandalye üzerinde ilginç oturma şekilleri videosu ..

  • JET TV tarafından
  • 1.409 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Savaşlarda Kullanılması Yasaklanmış 8 Silah 05:35

Savaşlarda Kullanılması Yasaklanmış 8 Silah

Dünya üzerinde çok uzun dönemlerdir gerçekleştirilen yüzler savaş sırasında oldukça çeşitli silahlar kullanıldı. Bu silahların kimileri sivilleri hedef aldı, kimileri de kullanana oldukça büyük avantajlar sağladı. Fakat ..

İzmir Keçileri Kaçırdı, Arabalar Zarar Gördü 00:14

İzmir Keçileri Kaçırdı, Arabalar Zarar Gördü

İzmir'in Bayraklı İlçesi'nde, başıboş bırakılan keçiler, Avrupa'nın 5, Türkiye'nin de 2'inci ikiz kulesi olan Folkart Towers'ın çevresindeki araçların üzerine çıkarak zarar verdi. Adalet Mahallesi'nde Manas Bulvarı üzeri..

  • JET TV tarafından
  • 761 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hindistan'da Kadınların Umudu Olan Kurşun Geçirmez İç Çamaşırı 03:05

Hindistan'da Kadınların Umudu Olan Kurşun Geçirmez İç Çamaşırı

bir kadın harçlıklarından biriktirdiği paralarla aldığı malzemelerle anti-tecavüz iç çamaşırı üretti. Kurşun geçirmez ve bıçakla kesilemez kumaştan üretilen anti-tecavüz iç çamaşırı özel bir şifre ile kilitleniyor. Ayrı..

  • JET TV tarafından
  • 707 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ejder Kılıcı Film İzle 1:43:41

Ejder Kılıcı Film İzle

Filmin Konusu Romalı bir lejyon General Lucius’un liderliğinde İpek Yolu üzerinde ilerlemektedir ve görevleri Consul Crassus’un oğlu Publius’u, hain kardeşi Tiberius’a karşı korumaktır. Publius’u yanına alarak doğuya kaç..

  • Tv Series tarafından
  • 2.863 görüntüleme
  • 7 yıl önce