#Buz üzerinde sürüş keyfi

Buzlu Merdivenleri Hesaba Katmayan Adam 00:18

Buzlu Merdivenleri Hesaba Katmayan Adam

Evinde çıkmak üzere olan adam veranda da buz tutan merdivenleri fark etmeyince ayağı kaymış ve yere düşmüş...

  • PengoTV tarafından
  • 52 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Kazalar ardı ardına yaşandı 03:56

Kazalar ardı ardına yaşandı

ANA ARTERLERDE KAR ESARETİ YAŞANMADI AMA... İSTANBUL'DA, CADDELER, SOKAKLAR BUZ PİSTİNE DÖNÜNCE,, KAZA KAÇINILMAZ OLDU... İŞTE... AYBAR KAR FIRTINASININ BERABERİNDE GETİRDİĞİ KAZALAR.....

Ceza - Bir Minik Mikrofon 04:47

Ceza - Bir Minik Mikrofon

Ceza - Bir Minik Mikrofon Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sapır sapır dökülür yere patır patır ayak sesleri vardı düşmanın yok oldu hatırlatın zaten akıl makıl yok birinde çatır çatır aldım hep ben şadırvanın başında takıld..

Erzurum'da Kış Gelmeden 800 Mezar Kazıldı 03:51

Erzurum'da Kış Gelmeden 800 Mezar Kazıldı

Erzurum’da kış aylarında hava sıcaklıklarının eksi 35 dereceye kadar düşmesi nedeniyle 800 mezar kazılarak hazır hale getirildi. Ağır kış şartlarının yaşandığı Doğu Anadolu Bölgesi’nde kış mevsimiyle birlikte mezar kazım..

Mustafa Sandal & Doğu Demirkol - Tekrar 03:14

Mustafa Sandal & Doğu Demirkol - Tekrar

Tekrar şarkı sözleri ile Hep yalan dolan riyakâr insanlar Yapmacık kokan huzursuz ortamlar Hep bi show hava peşinde koşanlar Hep yalan dolan riyakâr ortamlar Sıkıldım bunaldım nerdesin İlâcım olurdu sohbetin Gel had..

Buzulların zirvesine ilk kez yağmur yağdı 01:28

Buzulların zirvesine ilk kez yağmur yağdı

Grönland’daki buzulların zirvesine ilk kez yağmur yağdı. ABD Ulusal Kar ve Buz Veri Merkezi, 15 Ağustos'ta Grönland’da 3 bin 216 metre yüksekliğindeki bir bölgeye birkaç saat boyunca yağmur yağdığını duyurdu. Sıcaklığın..

Cekik - Vollautomatik 02:29

Cekik - Vollautomatik

VOLLAUTOMATİK şarkı sözleri ile Hep aynı şeyler buz gibi kahve Sprite kodein derdime çare Büyüdüğüm yer mahalle Ya kurtul ya öl cane İşler tıkırında yap hamle Trafik var kualisyon yekpare Üstüm dolu full cephane Konus ..

Antalya'da Teröristler Roketatarla Saldırdı 02:10

Antalya'da Teröristler Roketatarla Saldırdı

Antalya'da teröristler roketatarla saldırdı ANTALYA'da, teröristlerin Kemer karayolu üzerinde akaryakıt tankerine roketli saldırısında, balıkçı barınağı isabet aldı...

Pepee ve Niloya İnek ve Eşek Biniyor! 03:15

Pepee ve Niloya İnek ve Eşek Biniyor!

Pepee ve Niloya inek ve eşek biniyor! Niloya Mor möcük Pepee arkadaşım eşşek üzerinde! Niloya düştü..

  • Nuskentli47 tarafından
  • 3.981 görüntüleme
  • 8 yıl önce
5 Dakikada 14 Dosa Hazırlayan Aşmış Hintli Abi 04:58

5 Dakikada 14 Dosa Hazırlayan Aşmış Hintli Abi

Dosa, hint gözlemesi de diyebiliriz. sac üzerinde yapılıyor daha çok. içine pirinç ve mercimek unu katılabildiği gibi, arasına tavuk kıyması gibi birşey de konabiliyor...

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya' 06:49

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya'

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya' FETÖ'nün oynadığı mağdur edebiyatına dikkat çeken Erdoğan, Bunlar aileyi parçaladılar. Ismarlama evlendirme törenleri yaptılar. Pensilvanyadakinin onlara şah damarından yakın old..

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz 06:11

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Batı'ya sert eleştirilerde bulunarak Suriye'deki insani sorumluluk konusunda sınıfta kalanların bize ders vermesine izin vermeyiz dedi. Cumh..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu 02:03

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Artık kendi kararını kendi veren, kendi göbeğini kendi kesen bir millet var dedi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium’da dü..

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt 02:35

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt Cumhurbaşkanı Erdoğan, bildiriler yayınlamak suretiyle ülkenin Cumhurbaşkanına ve hükümetine saldırmanın bir siyasetçiye yakışmayacağını söyledi. Erdoğan, “Bunlar ne menem bir ana..

Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'Nazinin Ta Kendisi Sizsiniz 07:43

Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'Nazinin Ta Kendisi Sizsiniz

Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'Nazinin Ta Kendisi Sizsiniz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Lüksemburg Dışişleri Bakanı Jean Asselborn’ın 'Nazi' benzetmesine yanıt verdi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lüksemburg Dışişleri Bakanı ..

Ovit Tünelinde  Işık Görüldü 03:18

Ovit Tünelinde Işık Görüldü

Ovit Tünelinde Işık Görüldü Hizmete girdiğinde dünyanın en uzun 2. tüneli olacak olan ve Rize ile Erzurum'u birbirine bağlayacak Ovit Tüneli’nde Başbakan Binali Yıldırım’ın kullandığı iş makinesinin son vuruşları ile ..

Tahta Dansçısı - He Who Dances On Wood 05:46

Tahta Dansçısı - He Who Dances On Wood

Tahta üzerinde Dans eden ve ona bu hisleri anlatan güzel kısa bir film,Haydi seyredelim :-D Tap Dancer: Fred Nelson Director & Producer: Jessica Beshir Camera: Chris Raddatz, Jessica Beshir Steadicam: Chris Raddatz Edito..

  • PengoTV tarafından
  • 965 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Murat Boz _ İki Medeni İnsan (Soner Sarıkabadayı) 04:01

Murat Boz _ İki Medeni İnsan (Soner Sarıkabadayı)

Bölük börçük hayallerim duruyor önümde Sevdigim kadar sevilmedim Buram buram kokun hala yatağımın üzerinde O da kalmaz gider üç beş güne Bu saatten sonra gönül dakka durmaz Onca vaadden sonra Yalancı yalancı sana kimse ..

Dünyanın en büyük Noel ağacı ışıklandırıldı 00:41

Dünyanın en büyük Noel ağacı ışıklandırıldı

Almanya'nın Dortmund kentinde kurulan Noel pazarındaki dev Noel ağacı 20'nci kez ışıklandırıldı. Dünyanın en büyük Noel ağacı 45 metre yüksekliğinde, 40 ton ağırlığında, 1.700 kızıl ladinden oluşuyor ve üzerinde de yakla..

  • Cowboy tarafından
  • 1.111 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar' 05:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar'

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lozan’ın tartışılmaz kutsal bir metin olmadığını belirterek, hala Türkiye’nin Lozan’a hapsedilmeye çalışıldığını sö..

Kendini insan zanneden köpek 00:34

Kendini insan zanneden köpek

Kıyafet giyen ve iki ayağı üzerinde yürüyen sevimli köpek görenleri hayrete düşürüyor...

  • Cowboy tarafından
  • 1.184 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sanal Gerçeklik Gözlüğü Takınca Maymuna Dönen Maymun 00:31

Sanal Gerçeklik Gözlüğü Takınca Maymuna Dönen Maymun

Koca koca insanların birer çocuğa dönüştüren, kendilerini kaybedip yerlerde yuvarlanmasına neden olan VR gözlüklerden birisi şimdi de bu maymunun gözünde. Daha önce birçok insanda farklı etkiler yaratan gözlük bakalım ma..

  • Cowboy tarafından
  • 808 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Major Lazer & DJ Snake - Lean On (feat. MØ) 02:58

Major Lazer & DJ Snake - Lean On (feat. MØ)

Do you recall, not long ago We would walk on the sidewalk Innocent, remember? All we did was care for each other Uzun zaman önce değil, hatırlıyor musun Kaldırımda yürüdük. Masum, hatırladın mı? Bütün yaptığımız,..

  • PengoTV tarafından
  • 1.128 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Eğlenceli Sıçrayan Babunların Nehir Geçişi Hoppidik Hoppodik 01:34

Eğlenceli Sıçrayan Babunların Nehir Geçişi Hoppidik Hoppodik

Güney Afrika'da çalışan 29 yaşındaki safari rehberi olan Michelle Sole, bu yılın eylül ayında Marakele Ulusal Parkı'ndaki komik anları yakaladı. Nehir üzerinde üç büyük dönüşle sıçrayarak karşıya geçmektedirler. haydi ko..

  • Cowboy tarafından
  • 574 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Pomeranian Köpeklerinin 100 Yıl İçerisinde Değişen Güzellik Anlayışları 01:18

Pomeranian Köpeklerinin 100 Yıl İçerisinde Değişen Güzellik Anlayışlar

Sevimlilikleri ile bilinen Pomeranian köpeklerinin 100 yıllık güzellik anlayışları Mashable'ın bu videosuna konu oldu. Cut ve Mode ekiplerinin yanında 100 yıllık güzellik çalışmalarını yürüten Mashable genellikle bunu ha..

  • Cowboy tarafından
  • 647 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Beyoncé - Halo 03:44

Beyoncé - Halo

Remember those walls I built inşa ettiğim tüm duvarları hatırla Well Baby they are turning down pekala bebeğim, hepsi yıkılıyor şimdi And they didn't even put up a fight hatta kavgaya karşı koymadılar bile They didn't ev..

  • PengoTV tarafından
  • 885 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu 03:29

Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu

Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu Paylaş MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, başkanlık sistemine ilişkin “Adalet ve Kalkınma Partisi başkanlık sistemiy..

Lezzetli Dikenli Armut kaktüs hiç yedinizmi !! 08:39

Lezzetli Dikenli Armut kaktüs hiç yedinizmi !!

Dikenli armut kaktüsünü toplamak ve pişirmek nasıl yapılır !!! Pisuarez bize nasıl yapılacağını anlatıyor. Hiçbir pişirme eşyasına ihtiyacınız yok.Bir ateşin üzerinde koymamız yeterli. İlkel stil pişirme! Basit ve lezz..

Cumhurbaşkanı'ndan İsrail’e 'Ezan Yasağı' Uyarısı 02:18

Cumhurbaşkanı'ndan İsrail’e 'Ezan Yasağı' Uyarısı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İsrail’de gündemde olan ezan yasağı yasa tasarısı ile ilgili olarak endişelerini İsrail Cumhurbaşkanı Rivlin’e ilettiğini belirtti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İsrail’de gündemd..

Kirli Hava Sorunu İçin Hava Temizleme Cihazı  : IQ Air CleanZone SL 00:07

Kirli Hava Sorunu İçin Hava Temizleme Cihazı : IQ Air CleanZone SL

Büyük daireler , okul,tesisler,yurtlar, iş yerleri ve evler için Hava Temizleme Cihazı : IQ Air CleanZone SL Bunu kabul edelim: Bir hava temizleyici olsa bile, güç genellikle sadece yeterli bir oda içindir. temiz hava B..