#Buzda kayıp düşmemek İçin Çırpınan adamın sonu

İşitme Kaybının Türleri Nelerdir 01:24

İşitme Kaybının Türleri Nelerdir

İşitme kaybı, genel hatlarıyla ikiye ayrılır: İletim tipi kayıp ve sinirsel kayıp. İletim tipi kayıp, zarın arka tarafından iç kulak penceresine kadar olan kısım ile ilgilidir. Sonraki kısımda ortaya çıkan işitme kayıpla..

  • NABIZ tarafından
  • 753 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gökhan Keser - Söylesem Ayıp Olur 03:40

Gökhan Keser - Söylesem Ayıp Olur

Gel Yine Bul Beni Şehrin En Güzel Yerinde Kimse Görmeden Koymuşsun Gibi Kendi Ellerinle Kimi Boş Hayal Kurar Kimiside imkansızın Peşinde Bana Sade Aşk Yeter Geri Formalite Söylesem Ayıp Olur İçime Atıp Saklasam Kayıp Olu..

Vedat Özkaya  Doruklara Sevdalandım 05:29

Vedat Özkaya Doruklara Sevdalandım

Filiz filiz harelendim dağlara uymak için Kan gölünde kurulandım hayatı duymak için Kavgalara kuyulandım sabaha varmak için Kavgalara kuyulandım sabaha varmak için. Kekik kokusu duydum Kekik kokusu koynunda huysuz gece..

Cinin Bağladığı Tılsımlı Evdeyiz!  Paranormal Olaylar 46:03

Cinin Bağladığı Tılsımlı Evdeyiz! Paranormal Olaylar

KÖYLÜLERİN İSTEĞİ ÜZERE KONUM OLARAK BELİRTEMEYECEĞİZ 1999 Senesinde bu evde yaşayan bir adamın akşam ezanından sonra çığlık çığlığa bağırdığı köylüler tarafından söyleniyor... Köylü bir kaç günün ardından adamın yanına ..

  • ZULMA tarafından
  • 1.289 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Zeynep Uğur Kaçtı Mı Kaçırıldı Mı 04:56

Zeynep Uğur Kaçtı Mı Kaçırıldı Mı

Hayatın Penceresinden 1. Bölüm'de; Anne Hanım, 2 aydır kayıp olan kızı Zeynep'i arıyor! Kayıp Zeynep Uğur'un eşi Ertuğrul Bey, karısının kaçırılmadığını düşünürken, Zeynep Uğur'un annesi ise kızının iyi niyetli biri oldu..

  • ANKA tarafından
  • 1.048 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Selen Uçer  Cennet 03:43

Selen Uçer Cennet

Cennet şarkı sözleri ile Beraber cennetten kovulduk buralara geldik, nerdesin? Dünya hapishanesinde bir tek sana güvenirdim, kimlesin? Ve ben bir kırılgan serseriydim, seni sevdim Yalancı, yılandan neler öğrendim… Bell..

Gülben Ergen - Ya Ölümsün Ya Düğün 04:45

Gülben Ergen - Ya Ölümsün Ya Düğün

yılmadım tükenmedim yorulmadan hep bekledim ha şimdi bugün ,ha şimdi yarın gece gündüz dua ettim yılmadım tükenmedim yorulmadan hep bekledim ha şimdi bugün ,ha şimdi yarın gece gündüz dua ettim bu ceza ,bu hükmün sonu ne..

Yalın - Anlat Güzel Mi Oralar 03:35

Yalın - Anlat Güzel Mi Oralar

Önce dakikalara kırgın sonra saatlere Ve günlere dargın Mide ağırıları yerine Hayal bozukluklarına bırakırken Biliyordum, biliyordum Sonu sessizlik, sonu özlem Sonunu sevmeyeceğimi de biliyordum, git derken Ne ya..

Hüner Coşkuner Olamaz 05:35

Hüner Coşkuner Olamaz

Ikimiz bir damla idik göl olduk Yağmur gibi ciz ederken sel olduk Seninle ben bir bendende can olduk Bunun sonu bir ayrılık olamaz Olamaz,olamaz canım olamaz Kimse seni,seni benden alamaz Ikimizde böylesine severken Bu..

Heijan feat. Muti - KEKE 02:39

Heijan feat. Muti - KEKE

Keke şarkı sözleri ile; Heijan; Zamanım tükeniyor her yolu deniyorum Bi sokak köşesinde birikirken umutlar Sonumu bile bile bu yolu yürüyorum belki bi çare bulur belki de vururlar Umudum yok kimse saramadı hiç yaramı B..

Hazinedar_ Beni Fetö’cü İlan Etmeye Çalıştıkları Mezkur 03:46

Hazinedar_ Beni Fetö’cü İlan Etmeye Çalıştıkları Mezkur

TBMM Darbe Girişimi Araştırma Komisyonu'na gönderdiği yazılı yanıtta önemli açıklamalarda bulunan Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Beni FETÖ'cü ilan etmeye çalıştıkları mezkur video kaydı montajdır. Bana m..

Tabula Rosa Fragman - Fragman izle 01:00

Tabula Rosa Fragman - Fragman izle

Tabula Rosa filminin fragmanı yayınlandı! Şehir keşmekeşi içinde garip bir dalgınlıkla yürümekte olan kadın. O esnada oradan geçmekte olan bir adam, kadını mutlak bir kazadan kurtarmıştır. Kadının elinde bir çanta dol..

  • PengoTV tarafından
  • 2.136 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Feride Hilal Akın - Püf 02:02

Feride Hilal Akın - Püf

Kalmadı tahammülüm gücüm göz göre göre tükeniyorum... Mecnun misali pervanenim ama gün be gün soluyorum... Hastayım sana ben tescilli vurgununum... Küt küt atıyor kalbim gönül tutuklunum... akarat: püfle üfle yanıyorum...

Bursaspor'da Prosinecki Sesleri 07:51

Bursaspor'da Prosinecki Sesleri

beIN Sports'a konuşan Ali Ay, Yeni teknik direktör için çalışmalarımız sürüyor. Henüz biten bir şey yok. Prosinecki de görüştüğümüz isimler arasında. Yönetim olarak yabancı hoca istiyoruz. dedi. Yeni bir takım kurman..

Türk Dağcılar İsviçre’nin Zirvesine Tırmandı 04:16

Türk Dağcılar İsviçre’nin Zirvesine Tırmandı

Uludağ Dağcılık Kulübü’nün dördüncüsünü düzenlediği Alpler zirve tırmanışı yapıldı. İsviçre’nin en yüksek noktası Dom ve Alp Dağları’nın zirvesi Mont Blanc’a tırmanan Türk dağcılar İsmet Şentürk ve Ömer Faruk Kaya, iki z..

Tane Tane Şehriyeli Pirinç Pilavı Tarifi 04:47

Tane Tane Şehriyeli Pirinç Pilavı Tarifi

Malzemeler : 1 su bardağı Pirinç, 1 Türk kahvesi fncanı Şehriye, 1 tepeleme yemek kaşığı tereyağ, 1 yemek kaşığı sıvı yağ, 2 su bardağı sıcak su, Tuz. Şehriyeli Pirinç pilavını sade pilavdan daha çok severim. Annemin pil..

Yün Çuvalında Bulduğu Altınları Sahibine Teslim Eden Esnafa 'Ahilik' Sözü 06:09

Yün Çuvalında Bulduğu Altınları Sahibine Teslim Eden Esnafa 'Ahilik' S

Sinop’ta, 8 yıllık kayıp ziynet eşyalarını, yorgan yapılması için kendisine bırakılan yün çuvalının içinde bulunca sahibini arayarak teslim eden yorgancıya ‘ahilik’ sözü verildi. Sinop Valisi Erol Karaömeroğlu ve Belediy..

Engin Nurşani  Gülom 05:02

Engin Nurşani Gülom

bu gecede uykulari boldum gulom gulom gulom senin icin terk etmedim bu diyari kaldim gulom gulom gulom senin icin kaldim gulom gulom gulom senin icin kaldim gulom gulom gulom senin icin terk etmedim bu diyari kaldim ..

Alman Spiegel Dergisi'nden Skandal İddia- AB, Türkiye'nin Üyelik Sürecini Durduracak 01:55

Alman Spiegel Dergisi'nden Skandal İddia- AB, Türkiye'nin Üyelik Sürec

Alman Spiegel Dergisi'nden Skandal İddia- AB, Türkiye'nin Üyelik Sürecini Durduracak Bugün piyasaya çıkacak sayısında AB'nin Türkiye'nin üyelik sürecini durdurmayı planladığını öne süren Alman Spiegel dergisi, haberi G..

Neşeli Dalgalar 2 Dalgamanya Türkçe Dublaj 1:20:13

Neşeli Dalgalar 2 Dalgamanya Türkçe Dublaj

Cody Maverick dünyanın en büyük dalgalarının bulunduğu bir meydanda yeni maceralara ve savaşlara yer açmak için çırpınan, bunun üzerine The Hang 5 olarak bilinen rezil bir sörf grubuna ikna etmeye çalışan, meydan okumaya..

Itaewon Class 1.Sezon 16.Bölüm 1:27:10

Itaewon Class 1.Sezon 16.Bölüm

Yi-seo, her şeye bir son vermenin peşinde olan Geun-won'dan kaçar. Paramparça olan mirasını kurtarmak için çırpınan Dae-hee, DanBam'a gider...

Adana Demirspor 1 – 4 Bandırmaspor Maç Özeti İzle 03:37

Adana Demirspor 1 – 4 Bandırmaspor Maç Özeti İzle

29.4.2017, Adana Demirspor 1 – 4 Bandırmaspor Ptt 1.Lig’de Adana Demirspor, Bandırmaspor’u ağırladı. Küme düşmemek için çabalayan Bandırmaspor maçı 4-1’lik skorla kazandı ve umudunu sürdürdü...

Yer Çekimine Kafa Tutan Sarhoş Eleman 00:52

Yer Çekimine Kafa Tutan Sarhoş Eleman

Bulgaristan'da bir düğünde alkolü fazla kaçıran eleman oturduğu yerde düşmemek için o kadar çaba göstermiş ki, düşse daha iyiymiş...

  • JET TV tarafından
  • 773 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Trende temaslı paniği! 01:20

Trende temaslı paniği!

Doğu Ekspresi treni ile Ankara'dan Sivas'a yolculuk yapan bir ailenin temaslı olduğu tespit edildi. Kırıkkale garında trenden indirilen aile fertleri gece yarısı şok yaşarken, kaçak duruma düşmemek için 112 Acil Çağrı Me..

Çapkınlık Tespiti Gülme Garantili 03:29

Çapkınlık Tespiti Gülme Garantili

Babasına Bak Oğlunu Al başrollerinde Öztürk Serengil, Filiz Akın, Vahi Öz ve Hulusi Kentmen'in yer aldığı 1965 yapımı Türk filmidir. Yakup (Öztürk Serengil) arasıra babasına işlerinde yardımcı olan, onun verdiği harçlı..

Boyu Sırık Beyni Boş Tut Kulağından Arabaya Koş 01:40

Boyu Sırık Beyni Boş Tut Kulağından Arabaya Koş

Babasına Bak Oğlunu Al başrollerinde Öztürk Serengil, Filiz Akın, Vahi Öz ve Hulusi Kentmen'in yer aldığı 1965 yapımı Türk filmidir.Yakup (Öztürk Serengil) arasıra babasına işlerinde yardımcı olan, onun verdiği harçlıkl..

Güzel Oyuncu Pelin Akil'in Yaşadığı Büyük Talihsizlik 02:22

Güzel Oyuncu Pelin Akil'in Yaşadığı Büyük Talihsizlik

Güzel oyuncu Pelin Akil ve eşi Anıl Altan dün akşam bir AVM’de görüntülendi. Akil, başına gelen talihsizliklerden bahsederken eşi Anıl Altan da sürpriz bir çalışmadan bahsetti. Oyuncu Pelin Akil ve eşi Anıl Altan dün akş..

  • BETA tarafından
  • 755 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Patenlerle Merdivenlerden Çıkmak ! 00:17

Patenlerle Merdivenlerden Çıkmak !

Patenlerle Merdivenleri tek inen sevim arkadaşım eğlenceli videosu sizlerle. keyifli seyirler dileriz. Paten Nedir ? Paten, bot biçiminde deri ya da plastikten yapılan altına en az 2 tekerlek veya celik takılan, buzda ya..

  • PengoTV tarafından
  • 827 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cep Telefonuyla Oynarken Göle Düşen Çocuğun Ölmesi 00:54

Cep Telefonuyla Oynarken Göle Düşen Çocuğun Ölmesi

Çin'in Jiangsu eyaletinde gece saatlerinde yaşanan olayda, gölde bir süre çırpınan çocuk, bağırarak yardım istedi. Ancak çevrede kimse yoktu. Yüzme bilmeyen 15 yaşındaki çocuk boğularak hayatını kaybetti...

  • JET TV tarafından
  • 1.103 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dev Dalgalar Arasında Nefes Kesen Kurtarma Operasyonu 01:00

Dev Dalgalar Arasında Nefes Kesen Kurtarma Operasyonu

Kocaeli'de dev dalgalar arasında çırpınan 3 kişi, ekipler tarafından kurtarıldı. O anlar drone kamerası ile görüntülendi. Bir başka kurtarma anı ise aksiyon kamerası ile görüntülendi...