#Buzlu yolda bacak açarak kaymak

Şirinler 3 Kayıp Köy Fragman 01:32

Şirinler 3 Kayıp Köy Fragman

Şirinler'in yeni macerasında ekip yine bir görev uğruna yollara koyulur. Gizemli bir harita ortaya çıkar ve gizli bir köyün yerini işaret eder. Bunun üzerine bu köyün güvenliği artık Şirinler'in ellerindedir. Şirine, Göz..

Void Fragman 01:40

Void Fragman

Polis memuru Carter (Aaron Poole) ıssız bir yolda aksak bir kan bulanmış adam keşfeder, o Barebones, gece vardiyası personel ile yerel bir hastaneye onu acele. Gizlenmiş gibi, kült benzeri rakamlar aç kurtlar deli açmak ..

Başbakan Yıldırım: Irak Bize Laf Edeceğine Terör Örgütü Pkk'ya Yataklık Yapmasın 01:47

Başbakan Yıldırım: Irak Bize Laf Edeceğine Terör Örgütü Pkk'ya Yataklı

Başbakan Yıldırım: Irak Bize Laf Edeceğine Terör Örgütü Pkk'ya Yataklık Yapmasın BAŞBAKAN Binali Yıldırım, Iraklı yetkililerin Başika'daki Türk güçleriyle ilgili açıklamalarına tepki gösterip, Ülkemizin başını ağrıtan ..

TSK Armoni Mızıkası Öğretmen Marşı 01:29

TSK Armoni Mızıkası Öğretmen Marşı

ÖĞRETMEN MARŞI Alnımızda bilgilerden bir çelenk Nura doğru can atan Türk genciyiz Yeryüzünde yoktur olmaz Türk’e denk Korku bilmez soyumuz Şanlı yurdum her bucağın şenle dolsun Yurdum seni yüceltmeye andlar o..

  • PengoTV tarafından
  • 707 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Benim Meselem Sensin! - Ölene Kadar 11.Bölüm 04:13

Benim Meselem Sensin! - Ölene Kadar 11.Bölüm

Dağhan girdiği yeni yolda kendini ispatlamak ve tehlikeli adamların güvenini kazanmak zorundadır. Ancak bu, hiç de kolay olmayacaktır. Öte yandan Selvi, Gürc..

  • ANKA tarafından
  • 1.050 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ben Bir Yola Giriyorum - Ölene Kadar 11.Bölüm 03:22

Ben Bir Yola Giriyorum - Ölene Kadar 11.Bölüm

11.Bölüm özeti: Dağhan girdiği yeni yolda kendini ispatlamak ve tehlikeli adamların güvenini kazanmak zorundadır. Ancak bu, hiç de kolay olmayacaktır. Öte yandan Selvi, Gürcü Zerdan’la tanışmış, adamın kendisine ilgisind..

  • ANKA tarafından
  • 720 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Seninle Çalışmak İstiyorum! - Ölene Kadar 11.Bölüm 03:18

Seninle Çalışmak İstiyorum! - Ölene Kadar 11.Bölüm

Atv nin sevilen dizisi Ölene Kadar da 11. Bölümde, Dağhan girdiği yeni yolda kendini ispatlamak ve tehlikeli adamların güvenini kazanmak zorundadır. Ancak bu, hiç de kolay olmayacaktır.İyi seyirler dilerim, kanalımıza ab..

  • ANKA tarafından
  • 942 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ölene Kadar 11.Bölüm - Ben Bir Yola Giriyorum 03:22

Ölene Kadar 11.Bölüm - Ben Bir Yola Giriyorum

11. Bölüm Özeti; Dağhan girdiği yeni yolda kendini ispatlamak ve tehlikeli adamların güvenini kazanmak zorundadır. Ancak bu, hiç de kolay olmayacaktır. Öte yandan Selvi, Gürcü Zerdan’la tanışmış, adamın kendisine ilgisi..

Afyonkarahisar’da Kanlı İnfaz- 2 Ölü, 1 Ağır Yaralı 02:12

Afyonkarahisar’da Kanlı İnfaz- 2 Ölü, 1 Ağır Yaralı

Afyonkarahisar’da Kanlı İnfaz- 2 Ölü, 1 Ağır Yaralı Afyonkarahisar’da sokak ortasında yaşanan olayda bir şahıs pompalı tüfekle iki kişiyi vurarak intihar etti. Yaşanan olayda pompalı tüfekten çıkan saçmalarla vurulan e..

LAZ KIZI 'YAYLANIN ÇİMENİNE' 02:03

LAZ KIZI 'YAYLANIN ÇİMENİNE'

Yaylanın çimenine oturdum iki saat Aldı beni merak ne tütün var ne kağat Ne oldu sana aklım niye daldın derine Koyamazsın kimseyi sevduğunun yerine Vurdu sabah rüzgarı yağmur ile karişuk Benim dertli gözlerim ıslanmaya ..

Seda Tripkolik ~ Gözlerinin Yeşilini Özledim.mp4 03:26

Seda Tripkolik ~ Gözlerinin Yeşilini Özledim.mp4

Olamaz olamaz sensiz yarim Kabir azabından beter halim Acılar bütün derdim Sensiz bir dünyayı neyleyim Olamaz olamaz sensiz yarim Kabir azabından beter halim Acılar bütün derdim Sensiz bir dünyayı neyleyim Gözl..

Ölene Kadar 11.Bölüm - Benden Gizlediğin Bir Şey Var Mı 01:46

Ölene Kadar 11.Bölüm - Benden Gizlediğin Bir Şey Var Mı

11.Bölüm Özeti; Dağhan girdiği yeni yolda kendini ispatlamak ve tehlikeli adamların güvenini kazanmak zorundadır. Ancak bu, hiç de kolay olmayacaktır. Öte yandan Selvi, Gürcü Zerdan’la tanışmış, adamın kendisine ilgisi..

Türkiye'de Doğuda kar, Batıda Bahar 03:29

Türkiye'de Doğuda kar, Batıda Bahar

Türkiye'de Doğuda kar, Batıda Bahar Doğu illerinde kar ve soğuk kış şartları hakim olurken, Batı illerinde yaşayanlar ise sıcak havanın ve denizin keyfini çıkarıyor. Ardahan’ın Posof ilçesi Ilgar Dağı mevkisi ile Ard..

CAN BONOMO - Hep Bi' Derdi Olur (Akustikhane) 04:53

CAN BONOMO - Hep Bi' Derdi Olur (Akustikhane)

Keyfini bozmadı Yine bana gelmeden Kendine uğradı Geçer zaman geçer gider hemen Kafasına takmadı Sizi yolda görmeden Bileğini kesmişti Kanar şimdi ölür artık gider O der banane, banane Öldün gideli ben Oofff ..

Erdoğan: Artık Bunlar Bizim Muhatabımız Değildir 06:44

Erdoğan: Artık Bunlar Bizim Muhatabımız Değildir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, isim vermeden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştirerek, artık muhatap olarak görmediklerini söyledi. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen 30. Muhtarlar Toplantısı'nda ..

Vatanım Sensin 21.Bölüm - Bu Vatan Senin! 03:47

Vatanım Sensin 21.Bölüm - Bu Vatan Senin!

Vatanım Sensin 21. Bölüm'de; Eşref Paşa'nın ölümü aynı yolda yürüdüğü Cevdet'i derin bir acıya boğar. Kaleme aldığı şiir ile duygularını açıklayan Cevdet, kimliğini gizleyerek hareket etmek zorunda kalır...

  • ANKA tarafından
  • 935 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ölene Kadar  12.Bölüm Fragman 00:53

Ölene Kadar 12.Bölüm Fragman

Dağhan girdiği yeni yolda kendini ispatlamak ve tehlikeli adamların güvenini kazanmak zorundadır. Ancak bu, hiç de kolay olmayacaktır...

Bir Annenin Yürek Yakan Feryadı 06:01

Bir Annenin Yürek Yakan Feryadı

Bir Annenin Yürek Yakan Feryadı Bursa’da internetten satın alınan pompalı tüfeğe hedef olan 15 yaşındaki lise öğrencisi Doğukan Avcı’nın annesinin feryadı yürekleri dağladı. Kendisine taziyeye gelen oğlunun sınıf arka..

Yılan Saldırısı 00:03

Yılan Saldırısı

Yolda arabanın üzerine atlayan yılan...

Bensu Soral'dan Çok Güzel Hareket!! 01:19

Bensu Soral'dan Çok Güzel Hareket!!

'İçerde' dizisinde Melek rolüyle kariyerinde zirve yapan Bensu Soral, bu kez Nişantaşı'ndaki yardımseverliğiyle dikkatleri üzerine çekti. 26 yaşındaki oyuncu yolda taksi durdurmaya çalışan yaşlı kadını görünce kayıtsız k..

  • ANKA tarafından
  • 709 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mustafa Sandal  İstanbul 03:32

Mustafa Sandal İstanbul

Ortaköydü seni ilk gördüğüm yer Yağmur gözlerin ıslak yaşlı Kaderinde ben varım sanmışım Yanılmışım çok yaralanmışım Yolda gördüğün o yaşlı çift gibi Ellerin elimde yaşlanacaktık Kadere bu aşkı ben yazdıramadım Teselliym..

Erdoğan, Almanya’yı Topa Tuttu 01:49

Erdoğan, Almanya’yı Topa Tuttu

Erdoğan, Almanya’yı Topa Tuttu Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fetullahçı terör örgütü mensubu savcıları iade etmeyeceğini açıklayan Alman makamlarını sert biçimde eleştirdi Kültür ve Turizm Bakanlığının Yaşayan İnsan Hazinel..

Karargâhı Kurtarma Operasyonunu İmamın Evinden Yönettik 02:36

Karargâhı Kurtarma Operasyonunu İmamın Evinden Yönettik

Karargâhı Kurtarma Operasyonunu İmamın Evinden Yönettik VAN Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Arif Çetin, 15 Temmuz darbe girişimi gecesi Jandarma Genel Komutanlığı'nın Beştepe'deki karargahını kurtarmak için ..

İbrahim Tatlıses - Mavi Mavi 05:27

İbrahim Tatlıses - Mavi Mavi

Yıllardır bir özlemdi Yanıp durdu bağrımda Tam ümidi kesmişken Onu gördüm karşımda Mavi mavi masmavi Gözleri boncuk mavi Bir gördüm aşık oldum Şu gelen kimin yarı Hayat denen bu yolda Yürürken adım adım Mutluluğu arark..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.180 görüntüleme
  • 7 yıl önce
500 Bin TL lik Okul Servisi 08:34

500 Bin TL lik Okul Servisi

Selamlar bugün Camaro ile yolda otostop çeken öğrencileri alıp evlerine götürüyoruz..

  • JET TV tarafından
  • 1.039 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sosyal Medyada Olay Olan Ressam Zeynep Yazıcı 'o' Videoyu Anlattı 04:42

Sosyal Medyada Olay Olan Ressam Zeynep Yazıcı 'o' Videoyu Anlattı

Sosyal Medyada Olay Olan Ressam Zeynep Yazıcı 'o' Videoyu Anlattı Kansere dikkat çekmek için sosyal medya üzerinden paylaştığı video ile izleyenleri hüzünlendiren Ressam Zeynep Yazıcı, “Her şey bir arkadaşımın bana Kalbe..

Tren Yoluna Dalan Tırın İkiye Bölünmesi 01:18

Tren Yoluna Dalan Tırın İkiye Bölünmesi

Uyarı levhalarının bozulduğu karlı ve sisli yolda treni fark edemeyen tır raylardan geçmeye çalışıyor. Gerisini buyurun izleyin...

  • JET TV tarafından
  • 1.165 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Lastik Değiştirmeye Yılanla Giden Adanalı 01:04

Lastik Değiştirmeye Yılanla Giden Adanalı

Adana yine bildiğimiz gibi. Bir elinde yılan bir elinde lastik ile yolda ilerlemeye çalışan yurdum insanımız kameralara böyle yansıdı...

  • JET TV tarafından
  • 827 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Motoru ile Kavga Eden Sarhoş Adam 03:06

Motoru ile Kavga Eden Sarhoş Adam

Başka bir motorlu adamın dikkatini çekip durması ile çektiği görüntüler size ''yahu bu adam ne yapıyor öyle'' dedirte bilir. Adam bildiğin yolda kalan motoru ile kavga ediyor arkadaşlar...

  • JET TV tarafından
  • 1.029 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Viraja Hızlı Giren Kamyonun Dehşet Saçması 00:52

Viraja Hızlı Giren Kamyonun Dehşet Saçması

Tayland'da kontrolden çıkan araç devrilirken az daha karşı yönden gelen motosikleti de altına alıyordu. Kamyon motosikleti de devirirken, sürücü bu korkunç kazadan yaralı olarak kurtuldu. Kamyonsa bir süre yolda sürüklen..

  • JET TV tarafından
  • 1.146 görüntüleme
  • 7 yıl önce