#Buzlu yolda bacak açarak kaymak

Ayva Tatlısı 05:28

Ayva Tatlısı

Malzemeler: 3 adet ayva 12 yemek kaşığı toz şeker 7-8 adet karanfil 2 su bardağı vişne suyu 1 adet çubuk tarçın Servis İçin Kaymak Toz Fıstık Hazırlanışı Ayvaları soyun ve ikiye bölüp çekirdeklerini çıkartın. Ayvanın..

Hayki - B1R 04:06

Hayki - B1R

beyaz bir altın pamuk adanamdan hediye tüm dünya aşıktır bilirsin vandaki kediye gökteki ay tıpkı bizim kütahyada porselen güneş doğarken istanbuldan bir başka yükselir artvinde bal kadar tatlı afyonda kaymak e müthiş an..

Hayki B1R 04:06

Hayki B1R

Beyaz bir altın pamuk, Adanamdan hediye Tüm dünya aşıktır, bilirsin; Van'daki kediye Gökteki Ay; tıpkı bizim Kütahya'da porselen, Güneş doğarken İstanbul'dan bir başka yükselir... Artvin'de bal kadar tatlı; Afyon'da kay..

En Kolay Ayva Tatlısı Yapımı 02:04

En Kolay Ayva Tatlısı Yapımı

Fırın Torbasında Ayva Tatlısı Nasıl Yapılır? İçin Malzemeler 4 adet ayva 16 yemek kaşığı toz şeker 2 adet çubuk tarçın 4-5 adet Karanfil Yarım su bardağı su Üzeri için: Kaymak (dilerseniz dondurma ya da krem şanti de ku..

Kaymaklı Yumuşacık Poğaça 02:18

Kaymaklı Yumuşacık Poğaça

Malzemeler Yarım su bardağı ılık süt 1 paket instant maya 1 yemek kaşığı şeker 125 g oda ısısında tereyağı 200 g kaymak Yarım çay bardağı sıvı yağ 1 adet yumurta akı 1 tatlı kaşığı tuz Yaklaşık 4 su bardağı un İçi için;..

Ayva Tatlısı Tarifi 03:39

Ayva Tatlısı Tarifi

MALZEMELER 2 adet orta boy ayva, 1 su bardağı şeker, 2 su bardağı ılık su, 6-7 adet karanfil, 1 çubuk tarçın, 1 yemek kaşığı hibiskus (opsiyonel), Servis için kaymak, ceviz ve çekilmiş antep fıstığı. ******************..

Can Bonomo - Gazapistan 02:56

Can Bonomo - Gazapistan

Söz - Müzik: Can Bonomo Düzenleme: Can Saban Keman Solo: Onur Nar Kayıt: Ali Rıza Şahenk (The FatLab) Mix ve Mastering: Ali Rıza Şahenk Yapım: Avrupa Müzik Yönetmen: Can Saban Görüntü Yönetmeni: Murat Tuncel Kurgu: Muam..

Arabesk Hadi Canım Şip Şak Şip Şak Replik 01:33

Arabesk Hadi Canım Şip Şak Şip Şak Replik

Arabesk film muzikleri'nde mujde ar'in pavyonlarda söylediği Şarkıyı Dinle sözleri de Şöyle makinesi lambali fotografim cikacak hic gördün mü ömründe böyle bel böyle bacak hadi canim sipsak sipsak patlat lambayi ciksin..

  • PengoTV tarafından
  • 1.560 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Silahlı Magandalar Mustafa Sarıgül'ü Böyle Karşıladı 00:40

Silahlı Magandalar Mustafa Sarıgül'ü Böyle Karşıladı

Şişli Belediyesi eski başkanı Mustafa Sarıgül'ü Karadeniz ziyaretinde silahlı magandaların havaya ateş açarak karşılaması büyük tepki çekti. Tüm uyarılara ve yaşanan olaylara rağmen yaşanan bu görüntüleri ise Sarıgül'ün ..

Fetö’ye Karşı Başkanlık Okulları Açılacak 03:55

Fetö’ye Karşı Başkanlık Okulları Açılacak

İkinci Abdülhamit’in torunu Nilhan Osmanoğlu FETÖ ve benzeri örgütlerin eğitim yuvalarına karşın Başkanlık Okulları açarak geleceğin devlet adamlarını yetiştireceklerini açıkladı. Osmanoğlu, Türkiye genelinde uygulamayı ..

Çay Ocağına Giren Hırsız, Esnafın Çay Siparişi Verdiği Cep Telefonunu Çaldı 01:45

Çay Ocağına Giren Hırsız, Esnafın Çay Siparişi Verdiği Cep Telefonunu

Pendik’te bir hırsızın çay ocağına girerek esnafın çay söylediği cep telefonunu ve kasadaki paraları çalıp kaçtığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Hırsızın dükkana girdiği sırada düşürdüğü el dezenfektan standını düze..

Kas Yapayım Derken Bacaklarını Kırdı 00:39

Kas Yapayım Derken Bacaklarını Kırdı

Hindistan’da yaşayan Ambrish Patel isimli bir genç, spor yaptığı esnada kendini video kaydına aldırdı. Sosyal medyada hızla yayılan görüntülerde Patel’in ’leg press’ adında bacak geliştirici spor aletini kullandığı sırad..

  • PITIRCIK tarafından
  • 960 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bacağı 180 Derece Ters Dikilen Adam 00:57

Bacağı 180 Derece Ters Dikilen Adam

Konya'da trafik kazası sonucu sol bacak uyluk bölgesindeki kırıklar nedeniyle bir dizi ameliyat geçiren 24 yaşındaki Fevzi Aktaş'ın, protez kullanabilmesi amacıyla Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde gerçekle..

  • JET TV tarafından
  • 1.210 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İlk Kez Bacaklarındaki Kılları Alıp Külotlu Çorap Giymeyi Deneyen Erkekler 11:19

İlk Kez Bacaklarındaki Kılları Alıp Külotlu Çorap Giymeyi Deneyen Erke

Bacak kıllarını alan erkekler..

  • JET TV tarafından
  • 2.131 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sunucu Merve Yıldırım'dan Yürek Hoplatan Frikik 00:41

Sunucu Merve Yıldırım'dan Yürek Hoplatan Frikik

FOX TV'de izleyici ile buluşan Merve Yıldırım, bacak bacak üstüne atarken frikik vermekten kurtulamadı izliyoruz..

  • JET TV tarafından
  • 3.112 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sir Ağda Nasıl Yapılır 05:08

Sir Ağda Nasıl Yapılır

Bu videoda sizlere sir ağda uygulamasını tüm ayrıntılarıyla anlatmaya çalıştık. Uygulamaya geçmeden bilmemiz gereken bazı önemli noktalar var, ilk önce onlara değinmek istiyorum. Evde Sir Ağda Nasıl Yapılır ? Sir ağda;..

  • Kadınca tarafından
  • 1.513 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Futbol En Komik Anlar Salak Futbolcular 2017 10:02

Futbol En Komik Anlar Salak Futbolcular 2017

futbol,futbol hareketleri,futbol kavgaları,futbolda komik anlar, futbol thug life,futbolist,futbol vine,futbolda ölüm,futbol skills,futbol çalımları, futbol komik anlar,futbol kazaları,futbol oyunları,futbol animasyon,fu..

  • OFSAYT tarafından
  • 803 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt 02:35

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt Cumhurbaşkanı Erdoğan, bildiriler yayınlamak suretiyle ülkenin Cumhurbaşkanına ve hükümetine saldırmanın bir siyasetçiye yakışmayacağını söyledi. Erdoğan, “Bunlar ne menem bir ana..

Bir Okul Servisi Skandalı Daha 00:23

Bir Okul Servisi Skandalı Daha

2017-2018 Eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte gözler yine okul servislerine çevrildi. Her geçen gün okul servisleriyle ilgili çıkan görüntülere bir yenisi daha eklendi. Son olarak içinde öğrenci olduğu iddia edi..

Traktör Kadını Böyle Ezdi 01:00

Traktör Kadını Böyle Ezdi

Yolda yürüyen kadını ezen vicdansız traktör şoförü arkasına bile bakmadan olay yerinden uzaklaştı. Görüntülerde bir kadın yolda yürürken görülüyor. Daha sonra birden ana yola dalan bir traktör yolun karşısına geçmeye çal..

Barış Manço - Yol 04:26

Barış Manço - Yol

Uçsuz bucaksız bir yolda Yürüyorum tek başıma Herkes hakkını helal etsin Kalmasın tek bir lokma Bu yolda ölmek var belkide dönmemek Ömür bitse bile yol bitmeyecek Bazen buz gibi bir pınardan İçiyorum kana kana B..

Esat Kabaklı  Yol Yemez 03:25

Esat Kabaklı Yol Yemez

Yol yemez yol yemez Elazizde bir dayı var yol yemez Derdemez derdemez Kendine dayı der nazmi yol yemez Beyaz gömlek yaka açık Azıcık şahkülden kaçık Emniyetle arsı açık Yol yemez yol yemez Geçen gördüm gene yolda Tesbi..

Zeynep Bastık, Kubilay Aka - Gamzendeki Çukur Akustik 03:42

Zeynep Bastık, Kubilay Aka - Gamzendeki Çukur Akustik

Gamzendeki Çukur şarkı sözleriyle; Ben ölsem koymaz mahşer hep oğlun kokar Sen gitsen olmaz kader kaderde yanar Ev kira olsa da babam bana bakar Vursan vurulurum ellerim kan ağlar Kaldırıp omzundan attığın çukurdayım B..

Aracına 50 Liralık Antifriz Eklemeyen Sürücüleri 8 Bin Liralık Masraf Bekliyor 04:01

Aracına 50 Liralık Antifriz Eklemeyen Sürücüleri 8 Bin Liralık Masraf

Havaların soğumasıyla kışlık bakımları yapılmayan araçlar büyük risk altına girmeye başladı. Araçlarına 50 liralık antifriz eklemeyen sürücüler, 8 bin lirayı bulan masrafla karşılaşabiliyor. Havaların soğuması ile birlik..

Buzla Hız Birleşirse 03:10

Buzla Hız Birleşirse

Buzlu Yolda Hızlı Giden Arabaların Neden Olduğu Kazaları İzliyoruz..

  • JET TV tarafından
  • 1.108 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Polisten örnek davranış 02:55

Polisten örnek davranış

Beyoğlu Tarlabaşı Bulvarı üzerinde sipariş yetiştirmek üzere seyreden motosikletli kurye, yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kayarak yere savruldu. Yaralanan sürücüyü gören Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, sağlık ..

En Basit Şeyler En Önemli Hale Gelebiliyor: Samsung'tan Aşırı Duygusal Reklam 04:00

En Basit Şeyler En Önemli Hale Gelebiliyor: Samsung'tan Aşırı Duygusal

Samsung Hindistan oldukça duygusal bir reklam videosuna imza attı. Oldukça basit bir hikaye ile muhteşem bir mesaj veren markanın videosu da hak ettiği değeri görmüş gözüküyor. Himalaya Dağları'nın eteklerinde yaşasanız ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.613 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Trafikte Kamyon Terörü 00:24

Trafikte Kamyon Terörü

Trafikte Kamyon Terörü İstanbul'da otoyolda bir kamyoncunun trafikteki tehlikeli hareketleri bu kadarına da pes dedirtti. Yolda zikzaklar çizerek ilerleyen kamyon sürücüsü, bir başka sürücü tarafından saniye saniye gö..

Vagon İkilemi: Diğerlerini Kurtarmak İçin 1 Kişiyi Feda Eder miydiniz? 05:18

Vagon İkilemi: Diğerlerini Kurtarmak İçin 1 Kişiyi Feda Eder miydiniz?

Başıboş bir vagonun hızla geldiğini ve işçilerin olduğu yolda ilerlediğini düşünün. Çok kısıtlı zamanınız var ve vagonu o yoldan çıkarabilirsiniz. Ancak bir problem var. Seçeceğiniz ikinci yolda da 1 işçi var. Hangisiniz..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.046 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fiat Doblo'yla Kısa Süren Drift Keyfi 00:16

Fiat Doblo'yla Kısa Süren Drift Keyfi

Toprak bir yolda Doblo model araçlarıyla drift yapmak isteyen gençlerin eğlencesi başlamadan bitti. Kameraya yansıyan görüntüler sizlerle...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.088 görüntüleme
  • 8 yıl önce