#Buzun altında yüzüp Çıkışı bulamayan adam

Doğu Guta’daki Açlığın En Somut Görüntüsü! 00:49

Doğu Guta’daki Açlığın En Somut Görüntüsü!

Esed rejimi ve destekçileri tarafından abluka altında tutulan Şam'ın Doğu Guta bölgesinde dünyaya gelen Seher bebek, yetersiz beslenme ve ilaç eksikliği sebebiyle doğduktan 34 gün sonra hayatını kaybetti..

Hangimiz Sevmedik - 36.Bölüm Fragmanı 00:35

Hangimiz Sevmedik - 36.Bölüm Fragmanı

36 yıl önce… Adile ve Münir aynı mahallede doğmuş, beraber büyümüş iki gençti. Çocukluklarından beri birbirlerine aşıktılar... Fakat iki ortak olan babaları, incir çekirdeğini doldurmayacak bir nedenden tartışıp, yollar..

Kırmızı & Hayko Cepkin - Çekilin Başımdan 03:50

Kırmızı & Hayko Cepkin - Çekilin Başımdan

Çekilin Başımdan Çok uğraştınız beni kendinize benzetmek için, Güzel sözlerinizin içine zehir kattınız, Dürüstlük diye oyunlar oynadınız hep bana, Aşk adı altında canımı yaktınız, Hangi tutku, hangi sevgi örter ger..

Hangimiz Sevmedik - 36.Bölüm Fragmanı 00:35

Hangimiz Sevmedik - 36.Bölüm Fragmanı

'Bir Yeşilçam Hatırası' 36 yıl önce… Adile ve Münir aynı mahallede doğmuş, beraber büyümüş iki gençti. Çocukluklarından beri birbirlerine aşıktılar... Fakat iki ortak olan babaları, incir çekirdeğini doldurmayacak bir n..

Uğur Arslan - Kavuşursak Biteriz Biz! 05:27

Uğur Arslan - Kavuşursak Biteriz Biz!

Kavuşursak biteriz biz, Biz mutlu sonlar katiliyiz. Kavuşursak biteriz biz. Sevgiyle bakan gözleri kör ederiz. Herkesin bildiği bir aşk, Herkesin attığı bir imza Herkes gibi değiliz biz. Belki biraz serseri, Belki biraz ..

  • Candy tarafından
  • 1.026 görüntüleme
  • 7 yıl önce
5 Metre Yükseklikten Düşen Genç Kız Ağır Yaralandı 04:41

5 Metre Yükseklikten Düşen Genç Kız Ağır Yaralandı

Adana’da iki katlı evin çatı katından 5 metre altında bulunan başka bir evin çatı katına düşen genç kız ağır yaralandı...

Audi  Palyaçolar Tv Reklamı 01:00

Audi Palyaçolar Tv Reklamı

Ciddi teknoloji. Aptalca durumlar. Sürüş sırasında karşılaşabileceğiniz şeyleri asla bilemezsiniz. Audi için bu bir sorun değil - kendi hatanız olmadan, kendinizde bulabileceğiniz beklenmedik durumları öngörüyor. Audi'..

  • BETA tarafından
  • 1.042 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Andorra'da Yeni Audi RS5 Coupé 01:01

Andorra'da Yeni Audi RS5 Coupé

Yeni nesil RS 5 Audi'den beklenen hız ve çevikliğe sahiptir. Benzersiz gövdeli ses, etkileyici RS egzozuyla duyulabilir. Kaputun altında olan yeni tasarım, RS 5'in performans durumunu yansıtıyor - Andorra'nın dolambaçlı ..

  • BETA tarafından
  • 676 görüntüleme
  • 7 yıl önce
RTE Öz Kardeşini Düşmana Satan CHP'yi Anlatıyor 03:09

RTE Öz Kardeşini Düşmana Satan CHP'yi Anlatıyor

CHP'nin On Yıllar Boyunca Üstünü Örmeye Çalıştığı Olay !!! Mutlaka İzle PAYLAŞ Ruslara teslim edilen 146 Azeri sığınmacının Boraltan Köprüsü'nden geçerken yükselen feryatlarına birçok Karslının tanıklık ettiğini anlatan..

Geçiçi Olarak Devre Dışı Olmak (psikoz) 07:48

Geçiçi Olarak Devre Dışı Olmak (psikoz)

Psikotik olmak demek, geçici olarak gerçeklerden kopmak demektir, bu rahatsızlık algılamayı ve algıları işlemeyi değiştirir. Öncelikle anlam algılamaları (idrak etme) özgün idrak haline gelir ve düşünce çağrışımsal atl..

Selimiye ve Sis 00:51

Selimiye ve Sis

Serhat kenti Edirne'de yurda gelenleri mimarinin zirve mührü olarak karşılayan, Mimar Sinan ustanın Ustalık eseri Selimiye Camisi sisler altında bu sabah daha güzel göründü...

Motosikletli Çift Dehşet Yaşadı 00:35

Motosikletli Çift Dehşet Yaşadı

Sarıyer'de park halinde olduğu yerden “U” dönüşü yapan hafif ticari araca, süratli seyir halinde olan motosikletli yeni evli çift çarparak takla attı. 2'si ağır 3 kişinin yaralandığı kazada, motosiklet sürücüsünün aracın..

Hangimiz Sevmedik 37.Bölüm Fragmanı 00:35

Hangimiz Sevmedik 37.Bölüm Fragmanı

Bir Yeşilçam Hatırası' 36 yıl önce… Adile ve Münir aynı mahallede doğmuş, beraber büyümüş iki gençti. Çocukluklarından beri birbirlerine aşıktılar... Fakat iki ortak olan babaları, incir çekirdeğini doldurmayacak bir ne..

Candan Erçetin - Annem (Evlat Kokusu) 04:50

Candan Erçetin - Annem (Evlat Kokusu)

Candan Erçetin - Annem Şarkı Sözleri Hani eski zaman masalları anlatır Hüznümü huzura dolarsın Kaşım gözümden çok içim bir parçan Annem sen benim yanıma kalansın Hani bir biblon vardı kırdığım Üstüne ne kırgınlıklar yaş..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.176 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Piyano İzle 1:30:01

Piyano İzle

Filmin başrollerinde Elijah Wood, John Cusack, Kerry Bishé gibi ünlü isimleri izleyeceğiz.Film'in konusuna gelecek olursak,Hitchcock ve Argento’ya göndermeler yapan şık polisiyede, bir klasik müzik piyanisti kendini kati..

Fazilet Hanım ve Kızları 9.Bölüm - Hazan Gibisin 05:49

Fazilet Hanım ve Kızları 9.Bölüm - Hazan Gibisin

Fazilet Hanım ve Kızları 9. Bölüm Özet: Fazilet, Hazan’ın çeki yırtmasıyla büyük bir yıkım yaşarken, Sinan’ın sahte aşk itirafı Hazan’ın ayaklarını yerden keser. Sebep olduklarının ağırlığı altında kıvranan Sinan ve ona..

  • ANKA tarafından
  • 726 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adı Efsane 17.Bölüm - Ölümüne Kardeşiz Şampiyonluk Kaderimiz! 03:17

Adı Efsane 17.Bölüm - Ölümüne Kardeşiz Şampiyonluk Kaderimiz!

Fiko'nun sürprizi büyük bir moral oluyor ve herkesi çok mutlu ediyor. Tayfaya mesaj atan Fiko, onları acil mekana çağırıyor. Fiko için endişelenen başına bir şey geldiğinden endişeleniyor ve hemen mekana gidiyorlar. Meka..

  • ANKA tarafından
  • 675 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Görme Engelli Adamı Son Anda Böyle Kurtardı 00:35

Görme Engelli Adamı Son Anda Böyle Kurtardı

ABD'de tren istasyonunda yürüyen görme engelli adamı son anda tuttu, trenin altında kalmaktan kurtardı...

Sokakta Namaz Kılan Müslümanların Üstüne Yürüdüler 01:00

Sokakta Namaz Kılan Müslümanların Üstüne Yürüdüler

Fransa'nın başkenti Paris'in banliyölerinde Müslüman düşmanlığı tırmanıyor. 6-7 ay öncesinde 'terörle mücadele' kisvesi altında camileri kapatan bir belediye, Müslümanlara namaz kılmaları için yer vermiyor. Müslümanlar i..

Ölümden Kıl Payı Kurtuldular 00:24

Ölümden Kıl Payı Kurtuldular

Konya’da kaldırımda bekleyen 3 kişi, otomobilin çarpması sonucu savrularak duvara çapan hafif ticari aracın altında kalmaktan son anda kurtuldu...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Aynı Tezgahı Götürdüler ABD'de Kurdular 02:51

Cumhurbaşkanı Erdoğan Aynı Tezgahı Götürdüler ABD'de Kurdular

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 17-25 Aralık'ta hukuk kisvesi altında ülkemize tarihin en büyük tuzaklarından biri kuruldu. Bizim dik duruşumuzla bu tuzak başarısız olunca aynı tezgahı götürdüler ABD'de kurdular. dedi...

Riyad'ın İsrail Fetvası Kur'an'a Aykırı 02:37

Riyad'ın İsrail Fetvası Kur'an'a Aykırı

Suudi Arabistan Müftüsü Abdülaziz Al-i Şeyh'in 'İsrail'e karşı savaşmanın caiz olmadığı' yönündeki fetvası soru işaretlerine yol açarken, Mümtahine Suresi'nde İslam'la savaşanlar için yer alan Kim onları dost edinirse o..

KC Rebell & Summer Cem - Nicht Jetzt (Türkçe Altyazılı) 02:59

KC Rebell & Summer Cem - Nicht Jetzt (Türkçe Altyazılı)

Şarkı Sözleri Summer Cem] Yuvan olan iline (şehrine) Faysal ve Hikmet ile hücum ediyoruz Kardeşlerimden hiçbiri size birazcık saygı göstermiyor Fındığa (Taşşaklara) sahip değilsiniz ancak NicNac's e sahipsiniz* Sanki onu..

Baskın 2 Film İzle 2:30:27

Baskın 2 Film İzle

Baskın 1 filmi ile oldukça büyük izleyici kitlesini sevindiren filmin devamı olan Baskın 2 filminde kahramanımız Rama zorlu bir baskın ile çökerttiği çete yüzünden yer altı dünyasının daha büyük isimlerinin dikkatini üze..

  • Tv Series tarafından
  • 25.454 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fury Film İzle 2:14:38

Fury Film İzle

Film, 1945 yılında İkinci Dünya Savaşı’nın son anlarını anlatıyor. Komutan Wardaddy, topçu Boyd Swan, yükleyici Grady Travis, şoför Trini Garcia ve yardımcı şoför Norman’dan oluşan birlik, 300 düşman askeriyle karşı kar..

  • Tv Series tarafından
  • 11.764 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yeşil Sahalarda Su Topu Gibi Futbol Maçı 03:51

Yeşil Sahalarda Su Topu Gibi Futbol Maçı

Mersin Amatör Lig'de mücadele eden iki takımın yoğun yağış altında oynadığı futbol müsabakası, sahadaki su birikintileri nedeniyle ilginç görüntülere sahne oldu...

  • JET TV tarafından
  • 577 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kocasına Aldatma Şakası Yapınca 00:47

Kocasına Aldatma Şakası Yapınca

Çarşafın altında kocasını mı aldatıyor acaba !..

  • Cowboy tarafından
  • 1.227 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bahçeli Baraj Olursa Geçeriz Önümüze Set Çekerlerse Aşarız 01:21

Bahçeli Baraj Olursa Geçeriz Önümüze Set Çekerlerse Aşarız

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Manisa'nın Selendi ilçesindeki toplu açılış ve temel atma töreninde konuştu. Bahçeli MHP'nin baraj altında kalacağını iddia edenlere çok sert çıktı...

Dar Parmaklıklar Arasından Kolayca Geçen köpek 00:30

Dar Parmaklıklar Arasından Kolayca Geçen köpek

O kürkünün altında minini mini bir köpecik yatıyormuş...

  • JET TV tarafından
  • 704 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Karanlık Gölgeler Film İzle 1:48:27

Karanlık Gölgeler Film İzle

1960'lı yılların popüler gotik-gerilim dizisinden uyarlanan film, zengin ve çapkın vampir Barnabas Collins'in cadılar, hayaletler ve canavarlarla dolu karanlık dünyasını beyazperdeye taşıyor. Barnabas muhteşem bir hayat ..

  • Tv Series tarafından
  • 12.151 görüntüleme
  • 7 yıl önce