#Buzun altında yüzüp Çıkışı bulamayan adam

Arkadaşını Otobüsün Altına İtten Kız 00:41

Arkadaşını Otobüsün Altına İtten Kız

Polonya'da meydana gelen olayda, yolda yürüyen iki genç kızdan biri arkadaşını omuz darbesiyle otobüsün altına itmiş. Talihsiz genç kız otobüsün altında ezilmekten şans eseri kurtulmuş. Arkadaşını otobüsün altına iten ge..

  • JET TV tarafından
  • 998 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Motosiklet Sürücüsünün Yere Kapaklanması 00:20

Motosiklet Sürücüsünün Yere Kapaklanması

Gösteri yapan bir motosiklet sürücüsünün motosikletten uçup ve tekerlerin altında kalması amatör kameraya böyle yansımış...

  • JET TV tarafından
  • 904 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Şam’da Sel Felaketi 06:35

Şam’da Sel Felaketi

- Suriye’nin başkenti Şam'da etkili olan sağanak yağışlar nedeniyle birçok bölgeyi sel bastı. Suriye’nin başkenti Şam’da fırtına yaşandığı, şiddetli yağışların ise su taşkınlarına yol açtığı belirtildi. Uzun yılların ard..

Skolyoz Tedavisinde Doğru Korse Kullanımının Önemi Nedir 01:41

Skolyoz Tedavisinde Doğru Korse Kullanımının Önemi Nedir

Skolyoz tedavisinde korsenin doğru seçiminin yanı sıra doğru kullanımı da çok önemli. Skolyoz boyunda, sırtta ya da belde olabilir. Doğru korse skolyozun yerini kontrol altına alan itme güçlerini oluşturan bir korse olma..

  • NABIZ tarafından
  • 869 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hamile Çocuk Skandalını Ortaya Çıkaran Görevliye Yine Sürgün 01:44

Hamile Çocuk Skandalını Ortaya Çıkaran Görevliye Yine Sürgün

İstanbul Kanuni Sultan Süleyman Hastanesi’ndeki hamile çocuklar skandalını ortaya çıkaran sosyal hizmet uzmanı İclal Nergiz’in yeniden hastane binası içinde görevlendirilmesini içeren yazı, olayın gündeme gelmesinden a..

Yerli Yazışma Programı Hazırladılar 02:33

Yerli Yazışma Programı Hazırladılar

Gaziantep'te faaliyet gösteren bir teknoloji firmasınca tamamen yerli imkanlarla hazırlanan yazışma programı sayesinde, kullanıcılara telefon ve bilgisayarlardan yazılı, sesli ve görüntülü iletişim kurma imkanı sağlanıyo..

Radyasyon Kıyafetli Bok Temizleyicisi 18:05

Radyasyon Kıyafetli Bok Temizleyicisi

Çernobilde radyasyon giderinin tıkanması sonucu bokun altında nefes almada uzman bok ekibi çağırılır...

  • JET TV tarafından
  • 1.015 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Galata Kulesinin Tarihini Anlatan Sarhoş (Küfür İçerir) 00:21

Galata Kulesinin Tarihini Anlatan Sarhoş (Küfür İçerir)

Galata kulesinin altında çay içen gençler masalarına oturan sarhoş amcaya Galata Kulesi'nin tarihini sormuş ve cevabını almış...

  • JET TV tarafından
  • 1.065 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Gazze'de Hazırlık Ve Uyarı Cuması 01:44

Gazze'de Hazırlık Ve Uyarı Cuması

İsrail ablukası altında 2006'dan beri büyük bir insani kriz yaşayan Gazze Şeridi'ndeki binlerce Filistinli, 30 Mart'tan bu yana devam eden barışçıl Büyük Dönüş Yürüyüşü gösterileri kapsamında bugün de sınırda toplandı...

Kontv Sunucusu Mustafa Durmuş'un Konyaspor İçin Ağlaması 00:28

Kontv Sunucusu Mustafa Durmuş'un Konyaspor İçin Ağlaması

Ligden düşme tehlikesi altında bulunan Konyaspor'un ligde kalmasını büyük oranda garantilemesiyle birlikte Spor sunucusu ve aynı zamanda Konyaspor tjavascript:;araftarı olan Mustafa Durmuş'un gözyaşlarını tutamayışını iz..

  • JET TV tarafından
  • 1.013 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Mucize - Wonder Türkçe Dublaj İzle 1:53:10

Mucize - Wonder Türkçe Dublaj İzle

Auggie Pullman yaşıtı diğer çocuklardan biraz farklıdır. Çünkü yüzünde ciddi bir deformasyon vardır. Auggie diğer çocuklarla sıradan bir okula giderek, sıradan bir çocuk olduğunu kanıtlamaya çalışır. Çünkü esas güzellik ..

Pandalar Orijinal Fragmanı 02:22

Pandalar Orijinal Fragmanı

Pandalar dünyanın dört bir yanından seviliyor ve şimdi tüm aileye nefes kesici bir belgesel macera ve şaşırtıcı bir deneyim olan IMAX orijinal filmi Pandas 'ın büyük ekranına geliyorlar. Çin'deki Chengdu Panda Üssünde..

Alkarısı Cinnet Türk Filmi Hd İzle 1:12:39

Alkarısı Cinnet Türk Filmi Hd İzle

Konusu : Korku ve gerilim türündeki Alkarısı: Cinnet filmi, adını yerleşik bir Anadolu efsanesinden alıyor. Genellikle lohusa kadınlara ve atlara musallat olduğu rivayet edilen ve anlatılarda uzun saçlı, çirkin bir kadın..

Üzerine Tekerlek Düşen Çocuğun Mucize Kurtuluşu 00:52

Üzerine Tekerlek Düşen Çocuğun Mucize Kurtuluşu

Amasya'da 7 yaşındaki Hasan Türkeş traktörden sökülen tekerle oynamak istedi, ancak devrilen tekerin altında kaldı. O anlar ise kameraya an be an yansıdı...

  • JET TV tarafından
  • 946 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Mazgala Takılan Kadın Ölümden Saniyelerle Kurtuldu 00:50

Mazgala Takılan Kadın Ölümden Saniyelerle Kurtuldu

İstanbul Sarıyer'de yoldaki mazgala takılıp düşen kadın, geri manevra yapan minibüsün altında kalmaktan son anda kurtuldu. Kadının ölümden döndüğü o anlar kameraya yansıdı...

Gönül Yazar - Bırakın Seviyorum 04:28

Gönül Yazar - Bırakın Seviyorum

Gönül Yazar - Bırakın Seviyorum - [ Yıldızların Altında © 2007 Kalan Müzik ] dinle..

Bisiklet Tekerleğinde Dönen Papağan 01:09

Bisiklet Tekerleğinde Dönen Papağan

Kakadu Papağanı ailesini kaybettikten sonra kurtarılmış ancak serbest bırakılamamış, bu yüzden esaret altında doğmuşu ve 12 yıldır bu tekerlek üzerinde dönüyormuş...

  • JET TV tarafından
  • 634 görüntüleme
  • 6 yıl önce
The Staircase Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:12

The Staircase Türkçe Altyazılı Fragmanı

9 Aralık 2001'de Kathleen Peterson merdiven basamaklarının altında ölü bulundu. Onu kocası mı itmişti? The Staircase, 8 Haziran'da Netflix'te yayında...

İzlemesi Aşırı Keyifli Mum'un Ezilme Anı 00:14

İzlemesi Aşırı Keyifli Mum'un Ezilme Anı

Yavaşlatılmış şekilde mum'un baskı altında kalmasını izliyoruz. Ezilmesinden ziyade ortaya çıkan muhteşem manzara izlenmeye değer...

  • JET TV tarafından
  • 587 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Saman İşçilerinin Zorlu Mücadelesi 00:47

Saman İşçilerinin Zorlu Mücadelesi

Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nden Hatay'ın Hassa ilçesine gelen sezonluk saman işçileri, ramazan ayında güneşin altında sıcak havaya rağmen ekmek parası için mücadele veriyor...

Roman Vatandaşlar Kabe'de Zeytin Dalı Harekatı İçin Dua Etti 01:22

Roman Vatandaşlar Kabe'de Zeytin Dalı Harekatı İçin Dua Etti

Ağlayan Gözler Kutsal Topraklarda projesi kapsamında umre vazifelerini yerine getirmek üzere Suudi Arabistan'a gelen 50 kişilik Roman kafilesi, Kabe'de Zeytin Dalı Harekatı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için dua..

İskender Kebabı Kıskandıracak Karnabahar Yemeği Tarifi 08:40

İskender Kebabı Kıskandıracak Karnabahar Yemeği Tarifi

1 parça tavuk göğsü 1 adet karnabahar 1 adet soğan 1 çorba kaşığı domates salçası 1 çorba kaşığı biber salçası 1 tatlı kaşığı köfte baharı 1,5 tatlı kaşığı kimyon 3 tane karanfil 2 diş sarımsak 6 çorba kaşığı zeytinyağı ..

Lavaştan Pizza Tarifi 05:07

Lavaştan Pizza Tarifi

1 adet lavaş ekmek 6 çorba kaşığı domates püresi 1 diş sarımsak 3 dal zahter kekik 4 çorba kaşığı zeytinyağı 150 gr köy peyniri 5 dilim füme et 1/2 avuç kaju 1/2 bağ bebek roka 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber 1/2..

Salçalı, Sucuklu Tost 13:35

Salçalı, Sucuklu Tost

2 dilim ekşi mayalı ekmek 150 gr dil peyniri Çeyrek soğan 50 gr ince dilim sucuk Yarım kapya biber 4 tane sivri biber 1 yumurta 2 çorba kaşığı domates püresi 1 çorba kaşığı acı biber salçası 1 çay kaşığı kekik Yarım çay ..

Zorluk Çıkartan Bayanı Yumruklayarak Gözaltına Alan Polis 00:55

Zorluk Çıkartan Bayanı Yumruklayarak Gözaltına Alan Polis

New Jersey'de geçen olayda, plajda denetim yapan polisler resmi alkol tüketim yaş sınırı olan 21'in altında olabileceğini düşündüğü ve yanında da alkol olduğunu gördüğü Emily Weinman'a alkol testi yapmak istedi. Ancak ka..

  • JET TV tarafından
  • 869 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Evde Sirke Yapımı 10:56

Evde Sirke Yapımı

Sirkede temel mantık meyvenin içindeki şekerin çalışkan bakterilerce fermente olup, önce alkole sonra da asetik asite dönüştürülmesi. Bu işleme kısaca sirkeleşme deniyor. Meyveniz ne kadar tatlıysa sirkeniz de o kadar gü..

Dacia Duster Dizel Otomatik Test Sürüşü 19:15

Dacia Duster Dizel Otomatik Test Sürüşü

Yeni nesil Dacia Duster özellikle ön ve arka tasarımıyla daha farklı görünüyor ve kaput yüksltildiği için önden daha güçlü görünüyor Yeni Duster daha şık görünen iç mekana sahip artık ve şık görünmenin kanısıra kabin erg..

  • BETA tarafından
  • 1.034 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Onbinler Mavi Marmara ve Kudüs için yürüdü 01:00

Onbinler Mavi Marmara ve Kudüs için yürüdü

İsrail, Gazze'yi abluka ve ambargo altında tutmaya, Filistinli gençleri sokak ortasında öldürmeye, Müslüman liderleri hukuksuzca tutuklamaya, Mescid-i Aksa'yı taciz etmeye devam ediyor. Mavi Marmara gemisinin de araların..

Cips Nasıl Üretilir 08:28

Cips Nasıl Üretilir

Tamamen Türk sermayesi ile yönetilen Doğuş Çay markası altında büyüyen Cipso, Patos, Critos ve Çerezos markalarının cips üretimini izleyeceğiz...

  • JET TV tarafından
  • 973 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Annesinin Ezdiği Çocuğun İnanılmaz Kurtuluşu Kamerada 00:37

Annesinin Ezdiği Çocuğun İnanılmaz Kurtuluşu Kamerada

Kemerburgaz'da 3 buçuk yaşındaki erkek çocuk, yerde emeklediği esnada annesinin kullandığı otomobilin altında kaldı. Kazada çocuğun şans eseri burnu bile kanamazken, korku dolu o anlar kameralara yansıdı...