#Buzun altında yüzüp Çıkışı bulamayan adam

DAHA 16 YAŞINDAYDI 00:48

DAHA 16 YAŞINDAYDI

ÜST GEÇİDİ KULLANMAYAN GENÇ OTOMOBİLİN ALTINDA KALARAK CAN VERDİ...

Rize'de heyelan- Araçlar son anda kurtuldu 00:43

Rize'de heyelan- Araçlar son anda kurtuldu

Rize’nin Çamlıhemşin ilçesinde heyelan meydana geldi. Olay anında bölgeden geçen araçlar kaya parçalarının altında kalmaktan son anda kurtulurken, o anlar kameraya yansıdı...

150 kişinin canını hiçe saydı 02:47

150 kişinin canını hiçe saydı

Yine o çıktı 150 kişinin oturduğu binanın kolonlarını kesti. İnsanları bile bile ölüme götüren cinayet teşebbüsünün altında yine o çıktı...

Beşiktaş’ta istinat duvarı evin üstüne çöktü 03:11

Beşiktaş’ta istinat duvarı evin üstüne çöktü

Beşiktaş'ta istinat duvarı, altında bulunan tek katlı evin çatısının üstüne çöktü. Çökme nedeniyle çatısı zarar gören ev kullanılamaz hale geldi. Meydana gelen çökmede maddi hasar oluşurken can kaybı yaşanmadı...

İstanbul Fatih’te acı olay 00:45

İstanbul Fatih’te acı olay

TRAMVAYIN ALTINDA LKALDI..

'Tarihi köyümüzü definecilerden önce devlet keşfetsin' 08:51

'Tarihi köyümüzü definecilerden önce devlet keşfetsin'

Ardahan'ın Göle ilçesinin 120 hane, 450 nüfuslu Dedeşen köyünde yaşayanlar köyün tarihi bir yerleşim yeri olduğunu söyledi. Ordusuyla Çaldıran seferine giderken Şeyh Ahmedi Kebir ve Şeyh Mehmedi Kebir isimli kardeşlerin ..

Gökçe - Aksiyondayım 03:14

Gökçe - Aksiyondayım

Aksiyondayım şarkı sözleri ile Kendi kendine, gelin güvey olmuş Bak bi de kendini beğeniyormuş. Ona buna bakarak, taklit yaparak Tarih yazacağını sanıyormuş. Yerin altında uçabildiğin gibi, Keşke gerçekte uçsaydın O ..

Rusya Mikolayiv'de Valilik Binasını Vurdu 00:33

Rusya Mikolayiv'de Valilik Binasını Vurdu

Rus ordusu, Ukrayna'nın Mikolayiv kentinde valilik binası ile sivillerin yaşadığı bir binayı hedef aldı. Bir kısmı çöken valilik binasında 11 kişi enkaz altında kaldı...

Arnavutköy'de faciadan dönülen kaza kamerada 00:19

Arnavutköy'de faciadan dönülen kaza kamerada

Arnavutköy'de bir oto yıkama dükkanında çalışan işçiler, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği bir otomobilin altında kalmaktan son anda kurtuldu. Kaza anı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi..

Değnekçi baltayı taşa vurdu 01:47

Değnekçi baltayı taşa vurdu

İSTANBUL KADIKÖY'Ü MESKEN TUTAN DEĞNEKÇİ... OTOPARK PARASI ADI ALTINDA, HER ARAÇTAN 20 LİRA ALIYORDU, SUÇÜSTÜ YAKALANDI... ÇÜNKÜ, O DEĞNEKÇİ, SİVİL POLİS ARACININ, PARK ETMESİNE YARDIMCI OLDUKTAN SONRA, YİNE 20 LİRA İSTE..

Abla kardeşe İSKİ kamyonu çarptı 03:51

Abla kardeşe İSKİ kamyonu çarptı

Bahçelievler'de İSKİ'ye ait kanal temizleme kamyonun çarptığı genç kız, yol kenarına savrulurken kardeşi ise kamyonun altında kalarak yaralandı. Yaşanan feci kaza güvenlik kamerasına yansıdı...

MARKET DAĞITIMCISI ÖLÜMDEN DÖNDÜ! 01:49

MARKET DAĞITIMCISI ÖLÜMDEN DÖNDÜ!

Öğle saatlerinde Ankara'nın Çankaya ilçesi Gazi Mustafa Kemal Bulvarı üzerinde bulunan bir zincir marketin önünde meydana gelen olayda, zincir markette dağıtıcı olarak çalışan İbrahim T., ürünleri getirerek marketin önün..

Pandemi Dijital Yaşamı Hızlandırdı 06:33

Pandemi Dijital Yaşamı Hızlandırdı

Korona virüs (Covid-19) pandemisi döneminde yazılım şirketleri, dijital yaşamın hızlandığı bu süreçte markaların taleplerini karşılayabilmek için yeni uygulamalar geliştiriyor. Çin’in Hubey eyaletine bağlı Wuhan kentinde..

''Türkiye'nin bölünmesi isteniyor'' 02:43

''Türkiye'nin bölünmesi isteniyor''

SON GÜNLERDE AÇIKLAMALARI GÜNDEMİ BELİRLEYEN CÜBBELİ AHMET HOCA, HABERTÜRK'TE TEKE TEK ÖZEL'İN KONUĞUYDU. TÜRKİYE TEHDİT ALTINDA DEDİ, DİKKAT ÇEKİCİ UYARLARDA BULUNDU...

BU BİBERİN KURUSU 400 LİRA! 02:22

BU BİBERİN KURUSU 400 LİRA!

Edirne mutfağının ünlü lezzeti tava ciğerinin garnitürü Karaağaç acı biberi hasadı başladı. Bahar aylarında toprakla buluşan fidelerin verdiği biberler nemli ve sıcak hava altında toplanıyor. Karaağaç Mahallesi'nde yakla..

Bursa'daki İşkenceci Cani Teyzenin İfadesinde Şoke Eden Detaylar! 12:22

Bursa'daki İşkenceci Cani Teyzenin İfadesinde Şoke Eden Detaylar!

Bursa'da tahliye için girilen çöp evde bulunan 9 yaşındaki çocuk koruma altında. Çöp eve giren ekipler büyük bir dramla karşılaştı. 9 yaşında bir çocuk teyzesi tarafından evin odasına 1 yıl boyunca kilitlenmişti. Evden k..

BU OLUŞUM HER ŞEYİ DEĞİŞTERECEK! 45:22

BU OLUŞUM HER ŞEYİ DEĞİŞTERECEK!

Hamza Yardımcıoğlu ile Nehir Hareketi çatısı altında birleştik. Yeni Dünya Düzeni'ne karşı çıkan daha birçok isim de aramıza katılacaktır. Gayemiz Bağımsız ve Partisiz Cumhurbaşkanı Adayı İlan etmek!..

  • STUDIO AS tarafından
  • 104 görüntüleme
  • 2 yıl önce
2030: BÜYÜK SIFIRLAMA 1:56:09

2030: BÜYÜK SIFIRLAMA

1- 2023 milat mı? 2- Önümüzdeki 7 sene kıtlık mı bolluk mu olacak? 3- 2030 ajandasındaki büyük sıfırlama için hangi ülkelerin geleceği tehlikede? 4- Türkiye 7 sene içinde büyük bir kutup mu olacak? 5- Türk devletleri ve ..

  • STUDIO AS tarafından
  • 319 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Köy Kadınlarının Zorlu Tandır Ekmeği Yapma Telaşı 06:28

Köy Kadınlarının Zorlu Tandır Ekmeği Yapma Telaşı

Doğu ve Güneydoğu’nun özellikle kırsal bölgelerinde ve köylerinde yaşayan kadınlar geçmişten günümüze kadar gelen zorlu tandır ekmeği yapımı telaşını sürdürüyor. Bitlis’te de köyde yaşayan kadınlar, kendi ürettikleri buğ..

Sağlık Bakanı Koca, 'Salgının Hızını Kestik' Dedi ve Uyardı! 07:42

Sağlık Bakanı Koca, 'Salgının Hızını Kestik' Dedi ve Uyardı!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Adana’nın Eylül ayında korona virüs vaka sayısında pik noktasını yaşadığını ancak şu dönemlerde sayıların tekrardan azalışa geçtiğini söyledi. Bakan Koca, yatak doluluk oranlarından da bahse..

DEPREM FIRTINASI NEYİN HABERCİSİ? 31:59

DEPREM FIRTINASI NEYİN HABERCİSİ?

Türkiye Dört Bir Yandan Saldırı Altında..

  • STUDIO AS tarafından
  • 18 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Expo’lara Dikkat! Kahramanmaraş İle Her Şey Başladı! Pagan Ayini Yaptılar. Amaç Yeni Roma 33:32

Expo’lara Dikkat! Kahramanmaraş İle Her Şey Başladı! Pagan Ayini Yaptı

01:57 Neden Kasem? 03:10 Kahramanmaraş ile ne başladı? 07:26 İşgal tehdidi devam ediyor mu? 11:28 7 Tepeli Şehir Yok Olacak 14:05 Expo nedir? 19:12 Yeni Roma planı nedir? 27:30 Türklük tehdit altında 30:08 ABD Genel ..

  • STUDIO AS tarafından
  • 57 görüntüleme
  • 2 yıl önce
1 Yaşındaki Bebeğin Safra Kesesinden 5 Taş Çıkarıldı 04:16

1 Yaşındaki Bebeğin Safra Kesesinden 5 Taş Çıkarıldı

Samsun'da 1 yaşındaki bebeğin 5 adet taş bulunan safra kesesi kapalı ameliyatla alındı. Laparoskopik cerrahi (kapalı ameliyat) operasyonunu gerçekleştiren Doç. Dr. Mithat Günaydın, Kesedeki küçük taşlar çocuklar için ri..

Cephe Hattındaki Hasankaya Köyünde Tek Başına Yaşıyor 04:25

Cephe Hattındaki Hasankaya Köyünde Tek Başına Yaşıyor

Ermenistan ordusunun 27 Eylül’den itibaren Azerbaycan’ın sivil yerleşim birimlerine saldırması üzerine Azerbaycan işgal altında bulunan topraklarını kurtarmak için karşı saldırı başlatmıştı. O tarihten itibaren Hasankaya..

Sınırları Değiştirecek Planı Raftan İndirdiler. Abluka.. Bu Neyin Hazırlığı? 32:25

Sınırları Değiştirecek Planı Raftan İndirdiler. Abluka.. Bu Neyin Hazı

01:45 Seçime giderken nelere dikkat etmeliyiz? 06:10 Türkiye bir tehdit altında mı? 11:06 Esas mesele KCK planı 15:16 Bu planı neden yapıyorlar? 20:03 Bu abluka neyin hazırlığı? 28:06 Küresel hakimiyeti neden istiyorla..

  • STUDIO AS tarafından
  • 11 görüntüleme
  • 2 yıl önce
45:35

"Yeni Tip İnsan Modeli ve Yapay Zeka"

Yeni tip insan modeli ve yapay zeka nasıl olacak? Dünya kimler tarafından tehdit altında? Aynı milletin insanlarını neden birbirlerine kırdırıyolar ?..

  • STUDIO AS tarafından
  • 16 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Yeni Roma'nın TEK DÜNYA Sapkınlığı ! 1:55:18

Yeni Roma'nın TEK DÜNYA Sapkınlığı !

İşgal Altında Mıyız_..

  • STUDIO AS tarafından
  • 16 görüntüleme
  • 1 yıl önce
Kuraklık ‘Kuş Cenneti’ni de Vurdu 04:34

Kuraklık ‘Kuş Cenneti’ni de Vurdu

Denizli’de içinde barındırdığı 182 çeşit kuş türünden dolayı ‘Kuş Cenneti’ olarak bilinen Süleymanlı Yayla Gölünde bölgede bu yılki az yağış sebebiyle yaklaşık 30 metre çekildi. Geçtiğimiz aylarda Kesin Korunacak Hassas..

Sağlık Bakanı Koca, Türkiye İçin Risk Oluşturan İlleri Açıkladı 45:22

Sağlık Bakanı Koca, Türkiye İçin Risk Oluşturan İlleri Açıkladı

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, “İstanbul, Bursa, Kocaeli, Kahramanmaraş, Denizli’de ki vaka artışı tüm Türkiye için risktir” dedi. Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, Erzurum’da bölge illerin valileri ve sağlık müdürle..

Kronik Hastalıklar, Cilt Sağlığı, Maillard Reaksiyonu 36:31

Kronik Hastalıklar, Cilt Sağlığı, Maillard Reaksiyonu

Kronik hastalıkların altında yatan sebepler neler? Cilt sağlığında genetik faktörler etkili mi? Maillard Reaksiyonu nedir, vücudumuza zararları neler?..

  • STUDIO AS tarafından
  • 7 görüntüleme
  • 8 ay önce