#Buğu kebabı tarifi tencereden fırına!

Hazır Baklava Yufkasından Peynirli Sodalı Rulo Börek Tarifi 05:03

Hazır Baklava Yufkasından Peynirli Sodalı Rulo Börek Tarifi

Daha önce sodalı börek yapanlar böreğin dokusunu ne kadar farklı olduğunu bilirler. Bunu baklava yufkasıyla hazırladığınızda karşımıza dahada başka bir lezzet çıkıyor. Hazır baklava yufkası rulo şeklinde ile ve içinde bu..

Ispanaklı Rulo Pasta Tarifi  Meyveli Damla Çikolatalı Yaş Pasta 06:40

Ispanaklı Rulo Pasta Tarifi Meyveli Damla Çikolatalı Yaş Pasta

Bu harika görünüme sahip meyveli yaş pasta tarifi diğer tariflerimizden farklı olarak rulo şeklinde ve ıspanaklı. Sanki fıstıklıymış gibi görünen bu nefis pastayı kesinlikle denemelisiniz. İçinde püre halinde bulunan ısp..

Sodalı Bayatlamayan Düğüm Poğaça Tarifi  Açma Tadında 06:17

Sodalı Bayatlamayan Düğüm Poğaça Tarifi Açma Tadında

Sizlere bu videoda nefis bir düğüm şeklinde bayatlamayan sodalı poğaça tarifi hazırladık. Hatta günlerce dışarıda beklese bile bayatlamayan harika bir poğaça tarifi! Yapımıda görüntüsünün aksine gayet basit. Sadece düğüm..

Kolay Beyaz Çikolatalı Pastacı Kreması Tarifi 01:16

Kolay Beyaz Çikolatalı Pastacı Kreması Tarifi

Pastanelerdeki gibi nefis pasta kremaları yapmak düşündüğünüzden daha kolay. Çikolatalı pasta kremasının yapılışı için ihtiyacınız olan malzemeleri yazımızın sonunda sizler ile paylaşacağız bundan önce sizlere pasta krem..

Püreli Kıyma Kavurma Tarifi 03:52

Püreli Kıyma Kavurma Tarifi

Malzemeler: 500 g az yağlı kıyma, 1 adet soğan, 2 yemek kaşığı domates salçası, 1 tatlı kaşığı toz biber, 2 su bardağı garnitür, 1/2 çay bardağı sıvı yağ, 1 çay bardağı sıcak su, Tuz, Karabiber. Püre için; 4 adet haşlanm..

Kiymali (Peynirli) Pide Tarifi 15:16

Kiymali (Peynirli) Pide Tarifi

Kiymali peynirli minik pide tarifi Profilimdeki linke basarak youtubedeki kanalimdan detayli tarifi izliyebilirsiniz.. Hamurun malzemesi 1 kilo un 1 paket yas maya(isteyenler 1 paket kuru mayada koyabilir) 2 su bardagi i..

  • Kadınca tarafından
  • 1.137 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mozaik Kek Tarifi 02:30

Mozaik Kek Tarifi

Mozaik kek görüntüsü ile klasik kek tariflerine benzese de lezzeti ile her zaman tam puan alan, tadı kıvamı yerinde ve vazgeçilmez keklerinizden olmaya aday bir kek tarifi. Bir kaç sene önce web sitemize eklediğim mozai..

Fırında Musakka Tarifi Kıymalı Patlıcan Oturtma Yemeği 05:57

Fırında Musakka Tarifi Kıymalı Patlıcan Oturtma Yemeği

İki farklı isme sahip bu leziz patlıcanlı yemeği mutlaka denemelisiniz. İster patlıcan musakka deyin isterseniz kızartılarak yapılıp fırına atılan patlıcan oturtma tarifi deyin. Sizler için hazırladığımız bu nefis yemek ..

Samsa Böreği Tarifi  El Açması Kat Kat Kıymalı Börek Yapımı 05:53

Samsa Böreği Tarifi El Açması Kat Kat Kıymalı Börek Yapımı

Samsa böreği farklı ismi ile dikkat çeken lezzetli bir börektir. El açması börek tarifi arayanlar için yapması kolay ve son derece lezzetli çıtır çıtır bir börek tarifi vereceğiz. Kat kat açılan hamurları, lezzetli kıym..

Tavuklu Şiş Mantısı Tarifi 02:42

Tavuklu Şiş Mantısı Tarifi

Hazır yufkadan kolay ve leziz tarifler hazırlamak isteyenler için güzel bir tavuklu şiş mantısı tarifi hazırladık ve sizlerle paylaşıyoruz. Soslanan tavuklar ile şişe sarılan kızarmış çıtır yufkaların üzerindeki baharatı..

Kaşar Peynirli Simit Poğaça Tarifi  Mayalı Susamlı Poğaça 05:52

Kaşar Peynirli Simit Poğaça Tarifi Mayalı Susamlı Poğaça

Nefis kaşarlı pekmeze bulanmış ve susama batırılmış aynı simit gibi bir poğaça tarifi ile karşınızdayız. Bu pamuk gibi poğaçaların yapımı oldukça kolay. Her tarifte olduğu gibi sadece bir kaç tane püf noktasını bilmeniz ..

Bülbül Yuvası Tatlısı Tarifi  Şerbetli Tatlı Bülbül Konağı Nasıl Yapılır 06:47

Bülbül Yuvası Tatlısı Tarifi Şerbetli Tatlı Bülbül Konağı Nasıl Yapıl

Sizlere bu videomuzda bülbül konağı tarifi vereceğiz diğer bir adı bülbül yuvası olan bu şerbetli leziz bayram tatlısının yapımı çok kolay. Hemde çokta fazla malzemeye ihtiyacımız yok. Sadece evde bulabileceğiniz malzeme..

Çıtır Yufka Kasede Amerikan Salata  Rus Salatası Tarifi 03:00

Çıtır Yufka Kasede Amerikan Salata Rus Salatası Tarifi

Sizlere bu videomuzda leziz bir Rus salatası tarifi diğer adıyla Amerikan salatası nasıl yapılır detaylı olarak anlatayacağız. Bu leziz salata tarifini yapmak çok kolay. Aslında Amerikan salatası içinde bulunun aşırı mik..

Kakaolu Krep Tarifi Çikolatalı Krep Nasıl Yapılır 01:56

Kakaolu Krep Tarifi Çikolatalı Krep Nasıl Yapılır

Bu tarifimizde sizlere kakaolu nefis krep nasıl yapılır göstereceğiz. Aslında krep tarifi düşüncüğünüz kadar zor değil. Krep tarifi için sadece bazı noktaları dikkat etmeniz lazım. Bunların en başında krep hamurunu hazır..

Meyveli Mini Tart Tarifi  Tart Hamuru Nasıl Yapılır 04:45

Meyveli Mini Tart Tarifi Tart Hamuru Nasıl Yapılır

Bu videomuzda sizlere harika meyveli tart tarifi vereceğiz elmalı tart kadar meşhur olmasa da meyveli tart özellikle yaz aylarında yapılabilecek en leziz tatlı tariflerinden birisi. Aslında tart yapımı hiçte zor değil vi..

Yufkadan Kıymalı Kol Böreği Tarifi  Tepsi Böreği 02:12

Yufkadan Kıymalı Kol Böreği Tarifi Tepsi Böreği

Kol böreği nasıl yapılır videomuzu izleyerek kolay bir şekilde öğrenebilirsiniz. Yapımı çok pratik olan bu böreği hazır yufkadan yapıyoruz. Her bir yufkayı ikiye böldükten sonra yufkaların kestiğimiz tarafına kıymayı ser..

Beze Tarifi Mereng Nasıl Yapılır 01:23

Beze Tarifi Mereng Nasıl Yapılır

Beze nasıl yapılır öğrenmek için videomuzu izleyebilirsiniz. Yapımı çok kolay olan diğer adı ile mereng tarifi olan bu köpük kurabiye tarifi yumurta beyazından yapılıyor. Yumurtanın uzun süre ile çırpılması ile akışkan o..

Pratik İrmikli Pasta Tarifi Tatlı Tarifleri 03:31

Pratik İrmikli Pasta Tarifi Tatlı Tarifleri

Tatlı tarifleri sevenlere nefis pratik irmikli pasta tarifi videosu hazırladık. Üç katlı olan irmikli pasta yapımı da kolaydır ve her katın lezzetini ayrı ayrı alabiliyorsunuz. En alt katta yulaflı bisküvi ile yapılan t..

Profiterol Tarifi  Profiterol Nasıl Yapılır 06:05

Profiterol Tarifi Profiterol Nasıl Yapılır

Bu videomuz da sizler için profiterol tarifi paylaştık. Tarifimizi izledikten sonra kolaylıkla profiterol yapımını öğreneceksiniz. Profiterol yapılışı aslında bir kaç aşamadan oluşuyor.Profiterol hamuru, profiterol krema..

Yoğurt Tatlısı Tarifi 03:50

Yoğurt Tatlısı Tarifi

Malzemeler: 3 yumurta, 3 kahve fincanı şeker (klasik küçük türk kahvesi fincanı), 3 kahve fincanı yoğurt, 1 kahve fincanı sıvı yağ, 1 paket kabartma tozu, 1 paket vanilya, 8 kahve fincanı un, Yarım limonun rendelenmiş ka..

Maceracı _ Kahramanmaraş'ın eliböğründe yemeği tarifi ve yapılışı 04:48

Maceracı _ Kahramanmaraş'ın eliböğründe yemeği tarifi ve yapılışı

Maceracı, Kahramanmaraş'ta yöresel lezzetleri ekranlara taşıdı. Kahramanmaraş'ın meşhur eliböğründe yemeğinin tarifi ve yapılışı yöresel lezzetleri tatmayı sevenler için iyi bir alternatif sunuyor... Kategori Seyahat ve ..

Kadayıf kek tatlısı tarifi 03:01

Kadayıf kek tatlısı tarifi

Kadayıflı Kek Tatlısı Tarifi'nin Malzemeleri 2 yumurta 1 çay bardağı sıvı yağ 1/2 çay bardağı toz şeker 1 su bardağı un 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu 1 su bardağı ceviz içi 200 gr çiğ kadayıf(ufalanıp kavrulmuş) ..

Patatesli Poğaça Tarifi 10:01

Patatesli Poğaça Tarifi

Patatesli Poğaça Tarifi ve Malzemeler : Hamuru yumuşacık yapımı da çok kolay 2 Su bardağı ılık süt 1 Su bardağından iki parmak eksik sıvıyağ 1 Paket krema (schlagsahne) yoksa bunun yerine 1 bardak su ya da süt koyun. 2..

Pizza Poğaça Tarifi 08:17

Pizza Poğaça Tarifi

Pizza Poğaça Tarifi ve Malzemeler : 1 çay bardağı ılık su 1 çay bardağı sıvıyağ 1 su bardağı ılık süt 2 yemek kaşığı yoğurt 2 tane yumurta (birini hamura tüm kırın ikinci yumurtanın sarısı üzerine beyazını hamura koyuy..

Açma Tarifi 10:01

Açma Tarifi

Peynirli Açma Tarifi ve Malzemeler : Vereceğim ölçüden iki tepsi çıkıyor 1 tane yaş maya 3 su bardağı ilik süt 1 su bardağı sıvıyağ 3 yemek kaşığı seker 2 tatlı kaşığı tuz 2 tane yumurta birinin sarısı üstüne sürülecek 1..

Gelin Pastası Tarifi 10:27

Gelin Pastası Tarifi

Gelin Pastası Tarifi ve Malzemeler : Keki için gerekenler 4 tane oda ısısında yumurta 1 su bardağından bir parmak eksik şeker 1 buçuk su bardağı un 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu Keki ıslatmak için yarım litre sü..

Sürpriz Muffin Tarifi  Cocostar Kek 06:23

Sürpriz Muffin Tarifi Cocostar Kek

Sürpriz Muffin Tarifi ve Malzemeler : 12 tane çıkıyor. 2 tane yumurta 1 su bardağından 1 parmak eksik şeker 1 çay bardağı süt 1 çay bardağı sıvıyağ 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu 1 su bardağı un 3 yemek kaşığı ..

Tavuk Kapama Tarifi 06:05

Tavuk Kapama Tarifi

Tavuk Kapama Tarifi ve Malzemeler : 2 su bardağı pilavlık bulgur 5-6 tane tavuk incik ya da pirzola 1 tane kuru soğan 1 tane havuç 1 tane kırmızı biber 2-3 tane domates 1 su bardağı haşlanmış nohut (yoksa koymayın) 1 yem..

Fırında Sebzeli Kanat Tarifi 01:41

Fırında Sebzeli Kanat Tarifi

Fırında Tavuk Kanat Tarifi Malzemeler - 1/2 kg. tavuk kanat - 2-3 adet patates - 1 adet küçük soğan - 1 tatlı kaşığı salça - 2-3 diş sarımsak - 4-5 yemek kaşığı sıvı yağ - tuz, karabiber, kırmızı biber, kekik, kimyon - 1..

Kek Tarifi Kuru Meyveli Cevizli kek 07:36

Kek Tarifi Kuru Meyveli Cevizli kek

Kuru meyveli kek tarifi Malzemeler Su bardagimin ölcüsü 250 ml. 4 tane oda isisinda yumurta 1 su bardagi seker 1 su bardagi siviyag 1 su bardagi süt 1 paket vanilya 1 paket kabartmatozu 3 su bardagi un 1 tane portakalin ..