#Bülent ersoy yalan gözlerin müzik dinle

Müslüm Gürses - Biz Babadan Böyle Gördük 03:39

Müslüm Gürses - Biz Babadan Böyle Gördük

bilmeyiz hiç yalan dolan, böyle yaşar insan olan, onur olsun bizden kalan, biz babadan böyle gördük başımız dik, alnımız ak, yaşamı hep böyle sürdük, haram yemek gnah yazar, biz babadan böyle gördükx2 böyl..

Suspus (Ceza) Official Music Video #SUSPUS #CEZA 04:21

Suspus (Ceza) Official Music Video #SUSPUS #CEZA

Suspus (Ceza) Official Music Video #SUSPUS #CEZA - Esen Müzik Göz gözü görmüyor hep pus / Takipteler ses etme sus / Bir vakit donmuştu beynim / Düzlükteyken bitmiş seyrim / Göz gözü görmüyor hep pus / Takipteler ses etm..

  • PengoTV tarafından
  • 2.900 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Enes Altuğ & Cengizhan - Vicdanı Yok (Official Video) 02:27

Enes Altuğ & Cengizhan - Vicdanı Yok (Official Video)

Söz - Müzik : Cengizhan & Enes Altuğ Düzenleme: Pnzr Beats Mix & Mastering : Kadim Tekin Klip Montaj : Enes Altuğ Kapak : Enes Yücel Kamera : Burak Güneş & Enes Altuğ Klip Yönetmeni : Enes Altuğ Şarkı Sözleri: Ne badir..

Bırakman Doğru Mu - Zeynep Bastık ft Anıl Piyancı 04:34

Bırakman Doğru Mu - Zeynep Bastık ft Anıl Piyancı

Bırakman Doğru Mu? şarkı sözleriyle; Söyle umutlar yine soldu mu? Sarhoşken verilen sözler gibi kaybolduk mu? Söyle gerçekten seven oldu mu? Ellerimi sımsıkı tutarken bırakman doğru mu? Söyle çekinme benimle konuş Hatt..

Zeynep Bastık, Anıl Piyancı - Bırakman Doğru Mu- Akustik (Cover) 04:44

Zeynep Bastık, Anıl Piyancı - Bırakman Doğru Mu- Akustik (Cover)

Bırakman Doğru Mu? sözleriyle; Söyle umutlar yine soldu mu? Sarhoşken verilen sözler gibi kaybolduk mu? Söyle gerçekten seven oldu mu? Ellerimi sımsıkı tutarken bırakman doğru mu? Söyle çekinme benimle konuş Hatta nef..

(Ceza) - Suspus 04:21

(Ceza) - Suspus

Göz gözü görmüyor hep pus Takipteler ses etme sus Bir vakit donmuştu beynim Düzlükteyken bitmiş seyrim Göz gözü görmüyor hep pus Takipteler ses etme sus Durma git enerjini kus Zaten çok soğuk etraf buz Hiç yalan der misi..

Ayshe – Hovarda (Mustafa Ceceli Versiyon) 03:16

Ayshe – Hovarda (Mustafa Ceceli Versiyon)

Hovarda şarkı sözleri ile Hüküm giymiş hayaller Görünmez uzaklarla Günah bunun neresinde Sarıldık tuzaklarla Yine de aşk boyun eğmez Yine de aşk boyun eğmez Yine de aşk boyun eğmez Yasaklarla..... A ciğerim söy..

Mor ve Ötesi - Oyunbozan 04:39

Mor ve Ötesi - Oyunbozan

Mor ve Ötesi - Oyunbozan Dinle/izle Kanun mu bu yalnızlık İçindeki yabancı El üstünde dururken kuyuya düşen Alnımda yazanlar mı? Aklımda kalanlar mı? Oyunbozan mı haklı Biri söylese Bak dinledim seni dokunmadım ..

Gülçin Ergül - Bir Tanecik Aşkım 03:54

Gülçin Ergül - Bir Tanecik Aşkım

Söz - Müzik: Gülçin Ergül Düzenleme: İskender Paydaş Yönetmen: İlkay Kopan BİR TANECİK AŞKIM KÜSMEYELİM HİÇ Mİ HİÇ KÜSMEYELİM KAVGA ETMEYELİM EMSALSİZ SEVGİLİM DARILMAYALIM SUS PUS SOMURTMAYALIM BEN YOKSA N'APARIM..

Feride Hilal Akın - Bu Nasıl Veda 04:05

Feride Hilal Akın - Bu Nasıl Veda

İnanmak inanmak istiyorum sana, Anlatsana herşeyi baştan! Birdaha çok sevsende gitmelisin. Öyle bir bence sen yalancı birisin. Çok sevsende gitmelisin. Öyle bir bence sen yalancı birisin. Söylesene! Sevdam,bu nasıl b..

Barış Manço - Beyhude Geçti Yıllar 04:51

Barış Manço - Beyhude Geçti Yıllar

Bir masaldı aşkımız sisler bulutlar ardında Bir akşam bitiverdi her şey yokoldu bir anda Beyhude geçti yıllar silindi hatıralar Geride bir avuç yalan Hüzün dolu geceler buğulu pencereler İşte hepsi bu senden kalan ..

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pensilvanya'ya Gönderiyorlarmış 03:55

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pens

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pensilvanya'ya Gönderiyorlarmış HSYK Başkanvekili Yılmaz, eski HSYK Başkanvekili Hamsici ve eski üyeler Tosun ve Özçelik'in itirafçı olduklarını belirter..

Manga - Dunyanin Sonuna Dogmusum 04:17

Manga - Dunyanin Sonuna Dogmusum

Naber bak, bende dert yok tasa yok Mutluyum artık beynim yok Dikmişim ekrana gözlerimi Başka da bir ihtiyacım yok Kişisel neyim kaldı ki bir iletim olsun Tıklana tıklana her şeyim ortada Atın ölümü arpadan olsun ..

Pitbull - Rain Over Me 03:53

Pitbull - Rain Over Me

Rain Over Me [Marc Anthony] Girl my body don't lie (Red One) I'm out of my mind Let it rain over me (Mr. Worldwide) I'm rising so high Out of my mind (Marc Anthony) So let it rain over meAy ay ay Ay ay ay Let it rain o..

  • PengoTV tarafından
  • 1.381 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İrem Derici - Bana Hiçbir Şey Olmaz 04:17

İrem Derici - Bana Hiçbir Şey Olmaz

Ne Olur Şimdi Elimi Tutsan ? Bu Kaçış Beni Bezdirmez Mi ? Ne Olur Şimdi Burada Olsan Ayrılık Sana Zor Gelmez Mi ? Bi Gün Demiştin Bana Sen Her Zaman Özelsin Bence Yalan Söyledin Özel Falan Değildim Buna İnanmam İçin Kura..

Demet Akalın - Ah Ulan Sevda 03:58

Demet Akalın - Ah Ulan Sevda

Bir elinde zehir Bir elinde şifa En az on bin defa Ölücez galiba Gecenin bir köründe Uymuşuz şeytana Yine yan yollardan Dönücez galiba Aaaah ah ulan sevda Ah ulan sevda Bir kere de sen ağla Aaaah ah ulan dünya Ah yalan d..

Emel Sayın  Gözler Kalbin Aynasıdır 05:48

Emel Sayın Gözler Kalbin Aynasıdır

Gönül bir aşk yuvasıdır, Ümit aşkın rüyasıdır. Seviyorsan hayır deme Gözler kalbin aynasıdır. Gözler kalbin aynasıdır. Yalan nedir bilmez onlar. Siyah, mavi, yeşil olsun Aşkı inkar etmez onlar. Şiir gibi, roman..

Merve Özbey - Yaş Hikayesi (Akustik) 03:56

Merve Özbey - Yaş Hikayesi (Akustik)

Merve Özbey - Yaş Hikayesi (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Yaşanan Dönem Yalan Çağı Yorar herkesi yürek Bağı Yok yere üzdün bilemezsin O canın hiç sevemez Acıdan Bir yola düşmüş Kaderinde Dönemez ! Vurur Yüze, ifad..

Seva - Deli Kızım 03:10

Seva - Deli Kızım

Seva - Deli Kızım Dinle Deli Kızım şarkı sözleri ile Kime dedim kime dedim, öyle bakma çok beklersin Emri vaki gelmez bana, o hayatı sevemedim Dedikodu yalan sözler, çok uzak dursunlar benden Boşverdim özüm belli, an..

Bendeniz Ft. Serkan Kaya - Biri Var 05:02

Bendeniz Ft. Serkan Kaya - Biri Var

Bendeniz Ft. Serkan Kaya - Biri Var Müzik Dinle Şarkı Sözleri Bir hayaldin öncesinde Adın konmuş aşk dilinde Ben senin sadece imkansızındım Kelimeler tükendi de Sen bitmedin bak içimde Bunu senden beklemezdim H..

Kalben - Sonsuza Kadar 03:13

Kalben - Sonsuza Kadar

Kalben - Sonsuza Kadar Müzik Dinle Şarkı Sözleri Falımdan bir bilet çıktı, filmin adı ‘al yazmalı’. Gören var mı? diye baktım; yoktu. Filmin sonu çok zordu. Kimse görmez, dedin usulca; yoktun, bırakamadım bulunca. Yağmu..

Yasin Aydın - Kim o Sakallı Adam 05:44

Yasin Aydın - Kim o Sakallı Adam

Yasin Aydın - Kim o Sakallı Adam Müzik Dinle Şarkı Sözleri Seni Üzen Beni Bile Bana Düşman Bilirdim Senin Ruhun Duymadı Kaç Kere Ayna Kırdım Güneş Doğmak Bilmez Artık Diken Olur Yastığım Güya Ben Olacaktım Ayağına Ba..

Sinan Sami - Adam Gibi Sevgili 04:09

Sinan Sami - Adam Gibi Sevgili

Sinan Sami - Adam Gibi Sevgili Müzik Dinle Şarkı Sözleri Yıllardır uyumişum bir rüyaya dalmişum yalan dolu sözlerede asil da inanmışım şansım beni bulmadi çok denedim olmadi adam gibi sevgilida bu dünyada kalma..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 4.915 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Eskimeyen Ve Unutulmaz En iyi Arabesk Damar Şarkılar Kolaj 2018 1:51:57

Eskimeyen Ve Unutulmaz En iyi Arabesk Damar Şarkılar Kolaj 2018

Eskimeyen En iyi Arabesk Damar Şarkılar ile Unutulmaz Eserler Sizlerle. 1.Muazzez Ersoy - Unutamazsın 2.Kibariye - Aşığım Sana 3.Cengiz Kurtoğlu - Duvardaki Resim 4.Güllü - Yalan Sevgiler 5.Davut Güloglu - Bu Mezar..

  • PengoTV tarafından
  • 2.990 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Babak Makaveli - West Coast 04:45

Babak Makaveli - West Coast

West Coast şarkı sözleri ile Tabriz benim, westside, makaveliden ders al Joint Minds wutang gibi sizin rapiniz berbat Bu hiphop beni çağırıyor elime kalemi bağlıyor morfin gibi kanıma derman sözler kafada bağırıyor Rapi..

Deniss / Şizofren 02:38

Deniss / Şizofren

ONAIR SAHNEnSOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ:nFacebook: https://www.facebook.com/OnAirSahnenTwitter: https://twitter.com/OnAirSahne nInstagram: https://www.instagram.com/onairsahnenn---------------------------------------------..

Cem Adrian - Duydum Ki Unutmuşsun (Official Video) 04:09

Cem Adrian - Duydum Ki Unutmuşsun (Official Video)

Söz: Hüseyin Turgut Yarkent Müzik: Selahattin Altınbaş (Editör: Median Müzik Edisyon) Düzenleme: Cem Adrian Duydum ki unutmuşsun gözlerimin rengini Duydum ki unutmuşsun gözlerimin rengini Yazık olmuş o gözlerden sana ak..

Deniz Kılıç - En Yalnız İnsan 04:42

Deniz Kılıç - En Yalnız İnsan

En Yalnız İnsan şarkı sözleri ile Git onunla beni sorma anlatma Kalsın herşey yolunda Git onunla dönme bana Hayat hayal kurmaktan ibaret Dursun zaman dursun şu an Ben zaten en yalnız insan Sen giderken ben kalansam H..

Cengiz Kurtoğlu - Demek Gidiyorsun 06:33

Cengiz Kurtoğlu - Demek Gidiyorsun

BU KADAR KOLAY UNUTTUN ÖYLE Mİ SENİ SEVİYORDUM BİLİYORSUN AŞKIN BİTTİ DEMEK GİDİYORSUN BANA BÖYLE Mİ VEDA EDİYORSUN DEMEK HİÇ SEVMEMİŞ ÖZLEMEMİŞSİN BENİ UNUTMUŞ DÜŞÜNMEMİŞSİN BENİ SAHTE DUYGULARLA YALAN DUYGULARLA..

Azer Bülbül - Sevmiştim Sevdanın Çok Ötesinde 04:34

Azer Bülbül - Sevmiştim Sevdanın Çok Ötesinde

Yükledim hasretin tüm çilesini Yürüdüm , yürüdüm yolum bitmedi Meğer ne ağırmış aşkın bedeli Ödedim , ödedim borcum bitmedi Sevmişim sevdanın çok ötesinde Hicran var kalbimin her köşesinde Bu yalan dünyanın dert s..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 758 görüntüleme
  • 7 yıl önce