#Büyükşehir belediyesi

Klima Televizyon Kitap Ve İnternetli Durak Dönemi 01:05

Klima Televizyon Kitap Ve İnternetli Durak Dönemi

İçişleri Bakanlığınca görevlendirme yapılan Mardin Büyükşehir Belediyesi, kentin en işlek caddelerinde, klima, televizyon, kitap ve internet bağlantısı bulunan durakları hizmete sunuyor...

Siirt'te Şiddetli Dolu Yağışı 00:26

Siirt'te Şiddetli Dolu Yağışı

Siirt'te sağanak yağış ve dolu hayatı olumsuz etkiledi.Yaklaşık 20 dakika süren dolu yağışının ardından kent merkezi beyaza bürünürken sürücüler, araçlarını park ederek yağışın dinmesini bekledi.Yayaların zor anlar yaşad..

Çocuk İşçi Sosyal Deneyinde Büyük Tepki 03:44

Çocuk İşçi Sosyal Deneyinde Büyük Tepki

Kocaeli'de çocuk işçilere yönelik tramvayda gerçekleştirilen sosyal deneyde çocuk işçilere eziyet edildiğini sanan yolcular, işveren rolündeki tiyatro oyuncusuna tepki gösterdi. Bazı yolcular ise çocuk işçi rolündeki oyu..

Hey Gibi Hey Güzel İnsanlar Çocuklar İçin Her şeyi Yaparsınız 00:15

Hey Gibi Hey Güzel İnsanlar Çocuklar İçin Her şeyi Yaparsınız

KArda sadece çocukların oynama alanı temizleyen Rusya belediyesi görevlilerini tebrik ediyoruz...

  • Cowboy tarafından
  • 634 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İBB Başkanı Uysal Suçluların Hak Ettikleri Cezayı Almaları Tek Hedefimiz 01:42

İBB Başkanı Uysal Suçluların Hak Ettikleri Cezayı Almaları Tek Hedefim

FETÖ'nün İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ni işgali davasını takip etmek için 150 avukatla beraber Silivri'ye gelen İBB Başkanı Uysal, Suçluların hak ettikleri cezayı almaları tek hedefimiz. dedi...

İşgalci İsrail Kudüslüleri Evlerinden Ediyor 00:57

İşgalci İsrail Kudüslüleri Evlerinden Ediyor

İsrail'e bağlı Kudüs Belediyesi Kudüs'ün kuzeyindeki Kefer Akab beldesinde 138 daire ve bir mescitten oluşan 6 binayı Ruhsatsız olduğu ve caddeyi böldüğü iddiasıyla yıkmaya hazırlanıyor. İsrail'in evsiz bırakmakla tehdit..

Kılıçdaroğlu'ndan Şiddete Gerekçe 01:00

Kılıçdaroğlu'ndan Şiddete Gerekçe

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Beylikdüzü Belediyesi'nin 23 Kasım'daki etkinliğinde sarf ettiği sözler, şiddet konusundaki ilk skandalı değil...

Belediye Otobüsüne Motosiklet İle Binmek 00:21

Belediye Otobüsüne Motosiklet İle Binmek

Düzce Belediyesi'ne ait yolcu otobüsünün içerisinde motosikleti ile binen yolcunun rahatlığı kameralara yansıdı...

  • JET TV tarafından
  • 645 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adana'da Dev Yangın 02:32

Adana'da Dev Yangın

Adana'da daha önce sabun ve yağ fabrikası olarak kullanılan yemeklik yağ deposunda yangın çıktı. Olay Yüreğir ilçesine bağlı Yamaçlı Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre daha önce sabun ve yağ fabrikası olarak kullan..

Patisiyle Tıklıyor Yemeğini Kapıyor 04:47

Patisiyle Tıklıyor Yemeğini Kapıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, sokak köpeklerini tedavi ediyor, aşıladığı hayvanları küpeleyerek onlara sahip çıkıyor. Mahalleli ve esnafla adeta beraber yaşayan köpekler, Gebze ilçesinde ilginç bir o kadar da düşündürüc..

  • JET TV tarafından
  • 1.105 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Antalya’da Tramvay Raydan Çıktı: 1 Yaralı 01:24

Antalya’da Tramvay Raydan Çıktı: 1 Yaralı

Antalya’da Tramvay Raydan Çıktı: 1 Yaralı Antalya’da Meydan-Fatih seferini yapan tramvay, Meydan durağında raydan çıkarak hattının bağlı olduğu direğe çarptı. Çarpmanın etkisiyle 1 vatandaş hafif şekilde yaralanırken, İ..

Gümüşhane'de Gündüz Vakti Köye Ayı İndi 01:27

Gümüşhane'de Gündüz Vakti Köye Ayı İndi

Gümüşhane'de Gündüz Vakti Köye Ayı İndi Gümüşhane’nin Kelkit ilçesindeki Yeşilova köyüne gündüz vakti ayı indi. Ayıyı köyden uzaklaştıramayan vatandaşlar yetkililerden yardım istedi. İlginç olay bugün akşam saatlerind..

Cumhuriyet'in Kuruluşunun 93.yılı... Devlet Erkanı Anıtkabir’de 05:19

Cumhuriyet'in Kuruluşunun 93.yılı... Devlet Erkanı Anıtkabir’de

Cumhuriyet'in Kuruluşunun 93.yılı... Devlet Erkanı Anıtkabir’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki devlet erkanının Anıtkabir'e çelenk koymasıyla törenler başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mustafa Kemal ..

Mehmetçik'e Yılın Son Akşamında 'Anne Yemeği' 01:11

Mehmetçik'e Yılın Son Akşamında 'Anne Yemeği'

Jandarma Genel Komutanlığı ve Konya'nın Meram Belediyesi iş birliğiyle hazırlanan Ana Kucağından Peygamber Ocağına Projesi kapsamında, Konyalı anneler tarafından yapılan yaprak sarması, içli köfte, su böreği gibi yemek..

Ne Darbe Diyeceğiz Ne Dikta Diyeceğiz. Hep Birlikte Tam Demokrasiyi Seslendireceğiz 03:18

Ne Darbe Diyeceğiz Ne Dikta Diyeceğiz. Hep Birlikte Tam Demokrasiyi Se

Ne Darbe Diyeceğiz Ne Dikta Diyeceğiz. Hep Birlikte Tam Demokrasiyi Seslendireceğiz 22.10.2016 07:58 'Hep birlikte tam demokrasiyi seslendireceğiz' Paylaş CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin İstanbul..

Avrasya Tüneli'nde Son 50 Gün 00:47

Avrasya Tüneli'nde Son 50 Gün

Avrasya Tüneli'nde Son 50 Gün Asya ve Anadolu yakasını denizin altından ikinci kez birbirine bağlayacak olan ’Avrasya Tüneli Projesi’, açılışına 50 gün kala havadan görüntülendi. Denizin altından iki yakayı birbiri..

Ataşehir'de Dev İstinat Duvarının Çökme Anı Saniye Saniye Kamerada 01:57

Ataşehir'de Dev İstinat Duvarının Çökme Anı Saniye Saniye Kamerada

İstanbul Ataşehir Belediyesi'nin yanında, FETÖ'ye ait bir okul olması planlanan inşaat alanının kenarındaki duvar çökünce otoparktaki araçlar asılı kaldı...

  • JET TV tarafından
  • 942 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kafası Bidona Sıkışan Köpek İçin Seferber Oldular 00:18

Kafası Bidona Sıkışan Köpek İçin Seferber Oldular

Gümüşhane'de kafası bidona sıkışan köpek, itfaiye ekiplerince kurtarıldı.Edinilen bilgiye göre, Torul ilçesine 40 kilometre uzaklıktaki Kopuz köyünde vatandaşlar, kafasını bidona sıkışmış bir köpeği farketti. Köpeği yaka..

  • JET TV tarafından
  • 960 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine Kayyum Olarak Atanan Cumali Atilla Kente 00:40

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine Kayyum Olarak Atanan Cumali Atilla

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine Kayyum Olarak Atanan Cumali Atilla Kente Eş Başkanları Gültan Kışanak ve Fırat Anlı’nın gözaltına alındığı Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine kayyum olarak atanan Ankara’nın Etimesgut ..

Kayyumun İlk İcraatı Diyarbakırlıları Sevindirdi 02:30

Kayyumun İlk İcraatı Diyarbakırlıları Sevindirdi

Kayyumun İlk İcraatı Diyarbakırlıları Sevindirdi Diyarbakır’da vatandaşın 8 gündür yaşadığı ulaşım sıkıntısı Büyükşehir Belediyesine Cumali Atilla’nın kayyum olarak atanmasının ardından sona ererken, otobüslerin ücrets..

10 Kasım Töreninde Çelenk Krizi- 2 Gözaltı 03:51

10 Kasım Töreninde Çelenk Krizi- 2 Gözaltı

10 Kasım Töreninde Çelenk Krizi- 2 Gözaltı Aydın'ın Nazilli ilçesinde düzenlenen 10 Kasım Atatürk'ü Anma törenlerinde İlçe Kaymakamı Mehmet Okur ile CHP'liler arasında çelenk krizi yaşandı. Yasak olmasına rağmen çelenk..

Sokak köpeğine serenat 00:42

Sokak köpeğine serenat

Manisa’nın Yunusemre Belediyesi’nde temizlik görevlisi olarak çalışan Muğdat Kırhan isimli işçi, sokak köpeğine arabesk şarkı söylerken bir vatandaş tarafından görüntülendi...

Zabıta daire başkanının zabıta memuruna dayağı kamerada 02:14

Zabıta daire başkanının zabıta memuruna dayağı kamerada

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Tayfun Karali, emniyet şeridinden geçtiği için kızdığı zabıta memurunu, herkesin içinde dövdü. Müdürünün gitmesiyle bayılan memurun dayak yediği anlar ise saniye saniye..

Dilenmek için belediyeyi seçince yakayı ele verdi 02:27

Dilenmek için belediyeyi seçince yakayı ele verdi

Küçükçekmece Belediyesi’ne sıradan bir vatandaş olarak giren R.D. şüpheli hareketleriyle özel güvenlik görevlilerinin dikkatini çekti. Belediyenin tüm birimlerini tek tek gezerek dilenen R.D, zabıta ekiplerinin müdahales..

Sınırdaki Askere Mehteran Desteği 01:00

Sınırdaki Askere Mehteran Desteği

Hatay Büyükşehir Belediyesi Mehter Takımı, Zeytin Dalı Harekatı kapsamında sınırda konuşlu Türk askerlerine konser verdi...

Hatay'dan Zeytin Dalı Harekatı'na Mehteran Desteği 01:10

Hatay'dan Zeytin Dalı Harekatı'na Mehteran Desteği

Hatay Büyükşehir Belediyesi Mehteran Takımı, Zeytin Dalı Harekatı'na katılan askerlere destek için konser verdi...

15 Temmuz Kahramanları Konya’da Yaşadıklarını Anlattı 05:57

15 Temmuz Kahramanları Konya’da Yaşadıklarını Anlattı

15 Temmuz Kahramanları Konya’da Yaşadıklarını Anlattı Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ)’nün 15 Temmuz’daki darbe girişiminin etkisiz hale gelmesinde büyük pay sahibi olan vatandaşlar o geceye ilişkin anılarını Konya’da an..

Şehit Kaymakama Son Görev! Bakan Soylu Ağladı 02:46

Şehit Kaymakama Son Görev! Bakan Soylu Ağladı

Şehit Kaymakama Son Görev! Bakan Soylu Ağladı Şehit kaymakam Muhammed Fatih Safitürk için düzenlenen törende konuşurken gözyaşlarına hakim olamayan Bakan Soylu'nun Kimse ağzına PKK lafını bile alamayacak şeklindeki sö..

Kadınlardan Mehmetçik'e Destek 01:11

Kadınlardan Mehmetçik'e Destek

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde bir grup kadın, Zeytin Dalı Harekatı kapsamında görev yapan askerlere ördükleri atkı, bere ve eldivenleri göndererek destek oldu.Tavşanlı Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Üretici Kad..

Devlet Bahçeli: Sefer Bizim Zafer Allah'ındır 01:26

Devlet Bahçeli: Sefer Bizim Zafer Allah'ındır

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Mersin Büyükşehir Belediyesi ve partisinin il başkanlığını ziyaret etti. CHP'nin siyasi tavrını eleştiren Bahçeli, Afrin harekatı ile ilgili Kahraman Mehmetçiğimiz bir kez daha tarihi b..