#Büyükşehir belediyesi

Yasak Kalkıyor, Şırnaklılar 8 Ay Sonra Evlerine Dönüyor 03:49

Yasak Kalkıyor, Şırnaklılar 8 Ay Sonra Evlerine Dönüyor

Şırnak'ta, 14 Mart'ta başlatılan sokağa çıkma yasağı tam 8 ay sonra yarın kısmen sona eriyor. Yasak Kalkıyor, Şırnaklılar 8 Ay Sonra Evlerine Dönüyor3 saat önce Şırnak'ta, 14 Mart'ta başlatılan sokağa çıkma yasağı tam 8 ..

Vergi Borcu Yapılandırmasında Son Gün 25 Kasım 02:22

Vergi Borcu Yapılandırmasında Son Gün 25 Kasım

Vergi Borcu Yapılandırmasında Son Gün 25 Kasım Geçmişe yönelik vergi borçlarının yapılandırılmasına ilişkin 6736 Sayılı Kanundan yararlanmak için son gün 25 Kasım. Vatandaşlar fırsattan yararlanıp borçlarını yapılandırm..

Devlet Bahçeli; Mhp Bitti Diyenleri Osmaniye'den Tokatladı 11:28

Devlet Bahçeli; Mhp Bitti Diyenleri Osmaniye'den Tokatladı

Devlet Bahçeli; Osmaniye Belediyesi Masal Park Açılış ve Devlet Bahçeli Alt Geçidi Temel Atma Töreninde Muhteşem Kalabalığa Hitap Etti. (..

Otobüs Şoförlerinden Mehmetçiklere Şafak Vakti Dua 01:54

Otobüs Şoförlerinden Mehmetçiklere Şafak Vakti Dua

Malatya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri'nde (MOTAŞ) görevli sürücüler, her sabah Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından Suriye'nin Afrin bölgesinde yürütülen Zeytin Dalı Harekatı'na destek amacıyla dua ediyor...

CHP'li Üye MHP'li Kadın Meclis Üyesinin Üzerine Yürüdü 00:39

CHP'li Üye MHP'li Kadın Meclis Üyesinin Üzerine Yürüdü

Zonguldak Belediyesi Mart ayı belediye Meclisi toplantısında CHP Belediye Meclis üyesi Süleyman Özdoğan, tartıştığı MHP'li meclis üyesi Mevlüde Yalçıner'in üzerine yürüdü...

Çukurca'da Polis Vatandaşla El Ele 01:15

Çukurca'da Polis Vatandaşla El Ele

İçişleri Bakanlığınca görevlendirme yapılan Hakkari'nin Çukurca Belediyesi tarafından ilçede şenlik düzenlendi...

Kanal İstanbul'da İkinci Haliç Yapılacak 07:49

Kanal İstanbul'da İkinci Haliç Yapılacak

Kanal İstanbul'da İkinci Haliç Yapılacak Kanal İstanbul kapsamında yer alacak projelerin ayrıntıları ortaya çıkmaya başladı. Kanal İstanbul, Boğaz'a benzeyecek. Kanalda, ikinci Haliç de yer alacak. Kanal İstanbul kaps..

Kılıçdaroğlu’nun Kardeşi AK Parti’ye Destek İçin Yürüyecek 01:59

Kılıçdaroğlu’nun Kardeşi AK Parti’ye Destek İçin Yürüyecek

Kılıçdaroğlu’nun Kardeşi AK Parti’ye Destek İçin Yürüyecek CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu, hükümetin FETÖ ile mücadelesini desteklemek için gerçekleştireceği yürüyüşün başvurusunu ya..

Halk Otobüsü Şoförü Fenalaşan Yolcuyu Hastaneye Böyle Yetiştirdi 00:45

Halk Otobüsü Şoförü Fenalaşan Yolcuyu Hastaneye Böyle Yetiştirdi

Düzce Belediyesi Halk otobüsünde seyir halindeyken rahatsızlanan kadın yolcu, otobüs sürücüsü Cemalletin Husan dikkati sayesinde hastaneye yetiştirildi...

Yürüyen Merdiven Kazasına Yolcular Sebep Olmuş 01:09

Yürüyen Merdiven Kazasına Yolcular Sebep Olmuş

Geçtiğimiz günlerde yaşanan ve görüntüleri sosyal medyada kısa zamanda yayılan 'yürüyen merdiven' kazası hakkında açıklama yapan İstanbul Büyükşehir Belediyesi, hem merdiven kazasında yaşananlara açıklık getirdi hem de y..

Tramvayda Evlilik Cüzdanını Unutmak 01:37

Tramvayda Evlilik Cüzdanını Unutmak

Samsun Büyükşehir Belediyesi Hafif Raylı Sistem A.Ş.(Samulaş)'de unutulan eşyalar şaşkınlık uyandırıyor. Unutulan eşyalar arasında evlilik cüzdanının yanı sıra; üniversite ve lise diploması, bisiklet, okey takımı, telefo..

  • JET TV tarafından
  • 762 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Domatesin Cenaze Namazını Kılan Üreticiler 04:03

Domatesin Cenaze Namazını Kılan Üreticiler

Antalya'da, domates ihracındaki engellerin kaldırılmasına yönelik çalışma yapılmasını isteyen üretici, durumu protesto için içinde domates bulunan tabut önünde temsili cenaze namazı kıldı. Antalyalı sebze ve meyve üreti..

  • Cowboy tarafından
  • 768 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kayserispor-Trabzonspor: 0-1 03:43

Kayserispor-Trabzonspor: 0-1

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasındaki maçta Trabzonspor, Kayserispor'u deplasmanda Bero'nun attığı golle 1-0 mağlup etti. Karşılaşmanın 10. dakikasında Murat Duruer'in yaklaşık 30 metreden çektiği şutta top üstten aut..

'Türkiye'nin İlk Sürücüsüz Metrosu' 7-24 İzleniyor 01:51

'Türkiye'nin İlk Sürücüsüz Metrosu' 7-24 İzleniyor

Türkiye'nin ilk sürücüsüz metrosu olma özelliği taşıyan Ümraniye-Çekmeköy hattının birinci etabı olan Üsküdar-Yamanevler Metrosu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Kumanda ve Kontrol Merkezi'nden 24 saat izleniyor...

Dikkati Sayesinde Ufak Bir Çocuğun Hayatını Kurtaran Belediye Personeli 00:25

Dikkati Sayesinde Ufak Bir Çocuğun Hayatını Kurtaran Belediye Personel

Çanakkale Belediyesi'nin Twitter hesabından paylaşılan videoda, bir belediye personeli dikkati sayesinde yola koşan bir çocuğun ezilmesini engelledi. Çocuğun yola koştuğu sırada hızla gelen otobüsü fark eden belediye per..

  • JET TV tarafından
  • 1.179 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tramvayda Vatandaşlara Müzik Hizmeti 01:06

Tramvayda Vatandaşlara Müzik Hizmeti

İzmir Büyükşehir Belediyesi tramvaylarda bulunan yolcular için müzik hizmeti veriyormuş. Tüm şehirlerde görmek isteyeceğiniz muazzam hizmeti hep birlikte izliyoruz efendim...

  • JET TV tarafından
  • 588 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Şehitler Tepesi Bayraklarla Donatıldı 01:19

Şehitler Tepesi Bayraklarla Donatıldı

Suriye'nin Afrin bölgesinde terör örgütleri PYD/PKK ve DEAŞ'a yönelik başlatılan Zeytin Dalı Harekatı kapsamında teröristlerle çıkan çatışmada 9 askerin şehit düştüğü Şehitler Tepesi'ne Hassa Belediyesi tarafından 9 Türk..

Klozete Sıkışan Yavru Kediyi Kurtarma Operasyonu Kamerada 01:12

Klozete Sıkışan Yavru Kediyi Kurtarma Operasyonu Kamerada

İstanbul Maltepe’de klozete sıkışan kediyi kurtarma için ekipler seferber oldu.Büyük çaba gösteren Maltepe Belediyesi Arama kurtarma ekipleri kediyi sıkıştığı yerden kurtararak, süt ve mama verdi...

İlk Kez Duyan Küçük Kızın Tepkisi Duygulandırdı 05:15

İlk Kez Duyan Küçük Kızın Tepkisi Duygulandırdı

Sen de 1 Kulak Ver' projesiyle işitme cihazına kavuşan Mardinli Rojda ve Mehmet Akcan kardeşler ile 2 yaşındaki Can, ilk kez duydukları sesler karşısında şaşkınlıklarını gizleyemedi. Hayatlarında ilk kez ses duyan çocukl..

Kayyum Bereketiyle Geldi: Hakkari’de Su Sevinci 01:15

Kayyum Bereketiyle Geldi: Hakkari’de Su Sevinci

Hakkari Belediyesinin şehirdeki susuzluğa karşı dualarla başlattığı ilk sondaj çalışmasından sevindirici haber geldi. Evlerinde 48 saatte bir 3’er saat su bulabilen Hakkarililerin susuzluk sorununu çözmek için kolları s..

İstanbul'un Fethi'nin 565. Yılı Görkemli Bir Törenle Kutlandı 02:42

İstanbul'un Fethi'nin 565. Yılı Görkemli Bir Törenle Kutlandı

İstanbul'un Fethi'nin 565. yılı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın himayelerinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin organizasyonuyla düzenlenen törenle kutlandı...

İzmir'de CHP'lileri Kızdıran Görüntü 00:21

İzmir'de CHP'lileri Kızdıran Görüntü

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel'in tartışma oluşturan bir videosu ortaya çıktı. Seçimlere çok kısa bir süre kalmasına rağmen, Yücel için düzenlenen Mangal haftası CHP'lileri kızdırdı. Ramazan ayı olmasına rağmen Buca ..

' Minik Polisler ' Trafik Denetimi Yaptı 02:24

' Minik Polisler ' Trafik Denetimi Yaptı

Ankara Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğünce düzenlenen etkinlikte, Ankara Büyükşehir Belediyesi Çocuk Meclisi üyeleri, 15 Temmuz Kızılay Milli İrade Meydanı'nda trafik denetimi gerçekleştirdi...

Dev Karıncayiyen Yeni Yavrusuyla Görüntülendi 01:05

Dev Karıncayiyen Yeni Yavrusuyla Görüntülendi

2016 yılında Almanya Dortmund Hayvanat Bahçesi’nden Bursa Büyükşehir Belediyesi Hayvanat Bahçesi’ne getirilen bir çift dev karıncayiyen yavruladı. İri tırnaklarıyla karınca yuvalarını kazıyarak karıncaları yiyerek beslen..

  • JET TV tarafından
  • 610 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan_ 'ÖSO Ve Komandolarımız El Bab'a Girdiler' 06:39

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ 'ÖSO Ve Komandolarımız El Bab'a Girdiler'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Suriye Ordusu ve arkalarında Türk Komandolarının El Bab'a girdiğini söyledi. Doğu ve Güneydoğu’sundaki operasyonları hatırlatarak, da hatırlatan Erdoğan, “Güneydoğu’da, Doğu’da..

İlgi Odağı Olan İguana Yavruları 01:08

İlgi Odağı Olan İguana Yavruları

206 bin metrekarelik alan üzerine kurulu Bursa Büyükşehir Belediyesi Hayvanat Bahçesi’nde yaşayan bir çift iguananın 16 tane yavrusu dünyaya geldi...

  • JET TV tarafından
  • 801 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Susayan Kuşa Kapakla Su İçiren İtfaiyeci 00:36

Susayan Kuşa Kapakla Su İçiren İtfaiyeci

Bolu’da susuzluktan bitkin düşen saka kuşuna, Bolu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğünde çalışan itfaiye çavuşu tarafından şişe kapağından su verilmesi arkadaşları tarafından alkışlandı...

  • JET TV tarafından
  • 738 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Türkiye Şehitlerine Ağlıyor 04:15

Türkiye Şehitlerine Ağlıyor

İstanbul Beşiktaş'taki Vodafone Arena yakınlarında ve Maçka parkında gerçekleşen hain terör saldırısında hayatını kaybedenler son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenlerine binlerce vatandaş katılırken gözyaşları sel oldu..

İstanbul'da Gökyüzünü Şimşekler Aydınlattı 00:56

İstanbul'da Gökyüzünü Şimşekler Aydınlattı

İstanbul'da meteorolojiden yapılan uyarıların ardından beklenen yağışla birlikte çakan şimşekler gökyüzünü aydınlattı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi AKOM'un uyar..

Varşova: İş Dünyasının Yeni Cazibe Merkezi 05:00

Varşova: İş Dünyasının Yeni Cazibe Merkezi

Varşova, Avrupa Birliği içinde en hızlı büyüyen şehirler arasında. Avrupa’nın merkezindeki bu nokta iş dünyasını kendisine çekiyor. Kentte bulunan 27 bin kayıtlı şirketin bazıları uluslararası markalar. Daleen Hassan, ..