#Büyükşehir belediyesi

Altın Yürekli Emirhan'dan İnsanlık Dersi 04:26

Altın Yürekli Emirhan'dan İnsanlık Dersi

Amasya’da yaşayan 11 yaşındaki Emirhan Gedizli, katıldığı yarışmadan kazandığı altınla kullandığı Türk bayrağı armasıyla yamanmış kabanının yenisini almak yerine, ödülünü iç savaştan dolayı insanlık dramının yaşandığı ka..

İstanbul'da Beklenen Yağış Başladı 01:19

İstanbul'da Beklenen Yağış Başladı

İstanbul için meteoroloji ve AKOM'dan yapılan İstanbul'da beklenen sağanak ve dolu yağışı başladı. Kısa süreli etkili olan dolu yağışından bir vatandaşın kendisini tepsiyle korumaya çalıştı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü v..

Sıkıştığı Yerden Kurtarılan Yavru Kedi 00:45

Sıkıştığı Yerden Kurtarılan Yavru Kedi

Maltepe'de annesinden ayrılarak apartman boşluğuna düşen yavru kedi için vatandaşlar sosyal medyadan başkana ulaşarak kedinin kurtarılmasını sağladı. Yavru kedi için harekete geçen Maltepe Belediyesi arama kurtarma ekibi..

  • JET TV tarafından
  • 799 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Türkiye'nin Konuştuğu Kadir, Yeniden Eğitime Başlıyor 05:32

Türkiye'nin Konuştuğu Kadir, Yeniden Eğitime Başlıyor

Ayağına giydiği kırmızı poşetlerle Türkiye'nin yüreğini burkan Kadir Kürşat, bıraktığı okula Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in devreye girmesiyle yeniden başlıyor. Gaziantep’te dondurucu soğukta ve k..

Ekrem İmamoğlu Billboardlardan Teşekkür Edip Tatile Gitti 02:07

Ekrem İmamoğlu Billboardlardan Teşekkür Edip Tatile Gitti

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin yeni başkanı Ekrem İmamoğlu, billboardlardan İstanbullulara teşekkür ederek 8 günlük tatile çıktı...

  • BETA tarafından
  • 128 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Adana’da Zabıtalar Eşiliğinde Halkımıza Motive Amaçlı Konser 06:37

Adana’da Zabıtalar Eşiliğinde Halkımıza Motive Amaçlı Konser

Adana Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığına bağlı bir grup zabıta ekibi, merkez Çukurova ilçesine bağlı Kenan Evren, Toros ve Yurt mahallerinde evinden çıkamayan vatandaşlara moral vermek amacıyla sokakta şar..

  • PengoTV tarafından
  • 104 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Mardin’de Coronaya Karşı farkındalık düzenlendi 00:24

Mardin’de Coronaya Karşı farkındalık düzenlendi

Mardin Büyükşehir Belediyesi, Covid-19 corona virüse karşı farkındalık yaratmak ve moral amacıyla etkinlik düzenlendi. Yurdumuzun güzel insanları iyiki varsınız...

  • PengoTV tarafından
  • 253 görüntüleme
  • 4 yıl önce
İstanbul’un karpuz tarlaları havadan görüntülendi 03:54

İstanbul’un karpuz tarlaları havadan görüntülendi

Beykoz’da karpuz tarlaları görenlerin ilgisini çekiyor. Osmanlı’dan bu yana meşhur olan Beykoz Karpuzu, ilçenin daha önce köy statüsündeki mahallelerinde yöre halkı tarafından doğal yöntemlerle yetiştiriliyordu. Beykoz B..

Mor hasat başladı 00:54

Mor hasat başladı

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin Koku Vadisi projesi kapsamında Menteşe ilçesi Yerkesik Yeniköy Mahallesi’nde 27 dönümlük arazinin 5 dönümüne dikilen, güzelliğiyle göz kamaştırarak hem turistlerin hem de yerli halkın ilgi..

Makam kapısız başkan 03:24

Makam kapısız başkan

Samsun’da Canik Belediye Başkanı Osman Genç’in makam kapısının bulunmaması görenleri şaşırtıyor. Canik Belediye Başkanı Osman Genç, 28 Mart 2004 yerel seçimi sonrasında görevi devralınca makam kapısını söktürdü. 3 döne..

Milli Şair Mehmet Akif Ersoy Kabri Başında Anıldı 04:32

Milli Şair Mehmet Akif Ersoy Kabri Başında Anıldı

Milli Şair Mehmet Akif Ersoy, vefatının 80'inci yıldönümünde Edirnekapı Mezarlığı’ndaki kabri başında dualarla anıldı. Usta şairin torunu Selma Argon da törene katılıp dedesine dua etti. İstiklal Marşı’nın yazarı Mill..

Otobüs şoförü, fenalaşan yolcuyu hastaneye yetiştirdi 02:44

Otobüs şoförü, fenalaşan yolcuyu hastaneye yetiştirdi

Mersin Büyükşehir Belediyesi otobüs şoförü, seyir esnasında otobüste fenalaşan kadın yolcuyu hastaneye yetiştirdi...

İstikamet korona 00:27

İstikamet korona

Çanakkale Belediyesi halk otobüsünde yeni tip korona virüs (Covid-19) kuralları hiçe sayıldı. Gereğinden fazla yolcunun olduğu otobüs içerisinde gencinden yaşlısına herkes ayakta olduğu görüntüler tepki çekti. O anları b..

Başakşehir Bilgievlerinde sosyal mesafeli 'EBA' hizmeti 02:03

Başakşehir Bilgievlerinde sosyal mesafeli 'EBA' hizmeti

Koronavirüs tedbirleri kapsamında ilk ve ortaöğretim kurumlarında dersler online olarak başladı. Başakşehir Belediyesi de, ilçe genelindeki tüm bilgievlerinde internet erişim hızında sorun yaşayan öğrenciler için sosyal ..

Pazar Artıklarından Yıllık 120 Bin TL Tasarruf Sağlanacak 05:07

Pazar Artıklarından Yıllık 120 Bin TL Tasarruf Sağlanacak

Kocaeli’de Gebze Belediyesi tarafından kurulan tesiste Pazar alanından toplanan sebze-meyve atıklarından kompost gübre üretilecek ekonomiye kazandırılıyor. Sıfır atık projesi kapsamında gerçekleştirilen geri dönüşüm çalı..

Gaziantep'te 'Temassız Oyun Şenliği' 04:39

Gaziantep'te 'Temassız Oyun Şenliği'

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından Türkiye’de ilk kez düzenlenen ‘Temassız Oyun Şenliği’, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un telekonferans ile katılımıyla gerçekleştirildi...

Metrobüs ve Vapur Saatlerine Yeni Düzenleme 01:57

Metrobüs ve Vapur Saatlerine Yeni Düzenleme

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, toplu taşımada oluşan yoğunluğu önlemek için yeni önlemler aldı. Metrobüs seferlerine düzenleme yapıldı. Vapur seferleri de yoğunluğa göre artırılabilecek...

Konyanın Beyşehir'ini Bir de Böyle İzleyin 01:13

Konyanın Beyşehir'ini Bir de Böyle İzleyin

Türkiye’nin en büyük tatlı su gölüne sahip Konya’nın Beyşehir ilçesi, günlerdir aralıklarla etkili olan kar yağışının ardından bembeyaz bir görüntüye büründü. Karla birlikte gelen soğuk havalar sebebiyle göl kıyıları b..

Dilencinin Parası Ekmek Arası Dönerden Çıktı 00:34

Dilencinin Parası Ekmek Arası Dönerden Çıktı

Konya'da, zabıtaya yakalanmamak isteyen dilencinin topladığı paraları yanındaki ekmek arası dönerin içine gizlediği ortaya çıktı. Konya'nın merkez Meram İlçe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, sorumluluk alanlarında ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Manevi Oğlu İbo’ya Doğum Günü Sürprizi 03:58

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Manevi Oğlu İbo’ya Doğum Günü Sürprizi

47 yaşına giren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın manevi oğlu down sendromlu İbrahim Ertepe için doğum günü partisi yapıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Başbakanlık yaptığı dönemlerde tanıştığı ve Zeytinb..

Diyanet- Kur'an'ı Türkçe Okumak Caiz Değil 01:23

Diyanet- Kur'an'ı Türkçe Okumak Caiz Değil

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin, Hazreti Mevlana’yı anma gecesinde Kur’an-ı Kerim’in Türkçe okunması olayı ile ilgili olarak Diyanet İşleri Başkanlığı nihayet sessizliğini bozdu. Diyanet, Kur’an'ı Türkçe okumak caiz ..

Çöpten elektrik üretip 5 milyon lira tasarruf ettiler 04:15

Çöpten elektrik üretip 5 milyon lira tasarruf ettiler

Sivas Belediyesi ülke ekonomisine ve belediye bütçesine katkı sağlayan ÇöpGazı Elektrik Üretim Tesisi'nde yaklaşık 10 bin hanenin elektrik ihtiyacını karşılanırken, 5 milyon Lira tasarruf elde etti...

Eksi 16 Derecede Su Altında Referanduma 'Evet' 03:07

Eksi 16 Derecede Su Altında Referanduma 'Evet'

Elazığ’ın Sivrice ilçesinde bulunan Hazar Gölü'ndeki batık kente eksi 16 derecedeki soğuğa rağmen dalış yapan, Ak Parti Elazığ milletvekili Metin Bulut, ünlü su altı fotoğrafçısı Bedri Sincar ve eğitmen Suat Toksun refer..

Batmanda Uluslararası Yarış  Maratonu düzenlendi 02:37

Batmanda Uluslararası Yarış Maratonu düzenlendi

Batman'da Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 102'nci yıldönümü nedeniyle uluslararası yarı maratonu düzenlendi. Maratona, 5 ülkeden 411 sporcu katıldı. Batman Belediyesi öncülüğünde, Gençlik Hizmetleri ve..

Burcu Biricik Kimdir? 01:22

Burcu Biricik Kimdir?

Üniversite eğitimini İzmir Ege Üniversitesi’nin Arkeoloji bölümünde tamamladı. Üniversite eğitimi devam ederken Bornova Belediyesi Şehir Tiyatrosunda oyunculuk eğitimi aldı. Eğitimi sırasında Yaşlı Hanımın Ziyareti, Vazi..

4 iş yerinin küle döndüğü yangın 3 saat sonra kontrol altına alındı 02:54

4 iş yerinin küle döndüğü yangın 3 saat sonra kontrol altına alındı

Sakarya’nın Serdivan ilçesinde bulunan ASEM Mobilyacılar Çarşısında bir atölyede çıkan ve çevresindeki dükkanlara da sıçrayarak büyüyen yangın yaklaşık 3 saat sonra kontrol altına alındı. Bölgeye gelerek incelemelerde bu..

Atları kesip restoranlara sattılar 02:52

Atları kesip restoranlara sattılar

TÜRKİYE GÜNLERDİR KAYIP 100 ATI KONUŞUYOR... İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NİN SATIN ALIP SAHİPLENDİRDİĞİ FAYTON ATLARININ 100'Ü HATAY DÖRTYOL'DA KAYBOLMUŞTU... HABERTÜRK YAZARI ESRA BOĞAZLIYAN O ATLARIN İZİNİ SÜRDÜ... ..

Engelli vatandaşın tekerlekli sandalyesi ile birlikte umutlarını çaldılar 03:05

Engelli vatandaşın tekerlekli sandalyesi ile birlikte umutlarını çaldı

Sokağa çıkma kısıtlamasında vicdansız hırsızlar şeker hastası olan aynı zamanda cilt kanseri hastalığı ile mücadele eden engelli vatandaşın tekerlekli sandalyesini çaldı. Tekerlekli sandalyesi çalınan vatandaşa Çekmeköy ..

Deniz salyası testlerden geçti artık tarımda kullanılacak 01:28

Deniz salyası testlerden geçti artık tarımda kullanılacak

Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Bursa Teknik Üniversitesi (BTÜ) tarafından Marmara Denizi'nde geniş alanlarda yayılan müsilajın (deniz salyası) tarım başta olmak üzere farklı alanlarda ekonomiye kazandırılması için numune..

Lastikler, çöp konteynerleri, kasalar...Hepsi denizden çıktı 01:24

Lastikler, çöp konteynerleri, kasalar...Hepsi denizden çıktı

İstanbul'da Üsküdar Belediyesi tarafından “Temiz Çevre Temiz Deniz” etkinliği düzenlendi. Dalgıçlar Salacak Sahili'nden denize girdi. Denizden çıkarılanlar, tehlikenin boyutunu gözler önüne serdi...