#Bylock soruşturması

Hava Kuvvetleri Personeline Yönelik Fetö Operasyonu 00:46

Hava Kuvvetleri Personeline Yönelik Fetö Operasyonu

Hava Kuvvetleri Personeline Yönelik Fetö Operasyonu Konya Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında, Konya merkezli 19 ilde Hava Kuvvetleri Komutanlığında görevli, aralarında pilotların da bu..

Şike Davasının Fetö Hakimi Ekinci Yalova'da Yakalandı 00:12

Şike Davasının Fetö Hakimi Ekinci Yalova'da Yakalandı

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralele Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında hakkında yakalama kararı bulunan, şike davasının görüldüğü kapatılan özel yetkili İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi'nin başkanı Mehmet..

BM İnsan Hakları Örgütü Türkiye'de Ciddi İnsan Hakları İhlalleri Yapıldı 01:09

BM İnsan Hakları Örgütü Türkiye'de Ciddi İnsan Hakları İhlalleri Yapıl

Birleşmiş Milletler İnsan Hakları Örgütü yayınladığı raporunda Türkiye'de terör örgütü PKK ile ateşkes sürecinin sona erdiği Temmuz 2015'ten bu yana Güneydoğu Bölgesi'nde yapılan askeri operasyonlar sonucu yaklaşık iki b..

Park Geun-hye Halkından Özür Diledi 00:47

Park Geun-hye Halkından Özür Diledi

Güney Kore'de görevden azledilen eski Cumhurbaşkanı Park Geun-hye, hakkındaki yolsuzluk soruşturması kapsamında bu sabah ifade vermek üzere Seul Başsavcılığı'na gitti. 65 yaşındaki siyasetçi, binaya girişi sırasında bası..

Mahrem İmam Listesi Mikro Kartta 01:47

Mahrem İmam Listesi Mikro Kartta

Dün başlayan ve bin 157 şüphelinin gözaltına alındığı mahrem imam operasyonu, ele geçirilen bir mikro kartla başladı. Emniyet'in yeni imamını gözaltına alan polis, şüphelinin üzerindeki mikro kartın şifresini çözünce bin..

Fetö Üyeliğinden Aranan Eski Hakim Bağ Evinde Yakalandı 01:21

Fetö Üyeliğinden Aranan Eski Hakim Bağ Evinde Yakalandı

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında yaklaşık bir yıldır aranan eski hakim, Kırşehir'in Kaman ilçesinde yakalandı...

11. Cumhurbaşkanı Gül'ün Danışmanı Hakkında Yakalama Kararı Çıkarıldı 01:15

11. Cumhurbaşkanı Gül'ün Danışmanı Hakkında Yakalama Kararı Çıkarıldı

ETÖ soruşturması kapsamında, 11. Cumhurbaşkanı Gül'ün danışmanı Ayşe Yılmaz hakkında yakalama kararı çıkartıldı. Fetullahçı Terör Örgütü..

Kılıçdaroğlu'nun Avukatı Darbeci Hainleri Böyle Savunmuştu 01:39

Kılıçdaroğlu'nun Avukatı Darbeci Hainleri Böyle Savunmuştu

CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun avukatı Celal Çelik, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca başlatılan FETÖ soruşturması kapsamında Ankara'da gözaltına alınmıştı. 3 gün önce CNN Türk'te bir programa konuk olan Çelik, darbeci h..

Üçok, Celal Çelik'in FETÖ Bağlantılarını Böyle Yüzüne Vurmuştu 02:35

Üçok, Celal Çelik'in FETÖ Bağlantılarını Böyle Yüzüne Vurmuştu

Eski Savcı ve Albay Ahmet Zeki Üçok, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca başlatılan FETÖ soruşturması kapsamında Ankara'da gözaltına alınan avukatı Celal Çelik ile çıktığı bir televizyon kan..

Fetö'nün Haberci Hainlerinden Astsubay Başçavuş Yakalandı 00:43

Fetö'nün Haberci Hainlerinden Astsubay Başçavuş Yakalandı

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen FETÖ/PDY Silahlı terör örgütü soruşturması kapsamında, mahrem abilere gizli bilgileri aktardıkları belirlenen 117 muvazzaf askere yönelik operasyon sürüyor. Operasyon kapsamında..

Beyefendilerden İzin Mi Alacağız 02:49

Beyefendilerden İzin Mi Alacağız

ABD'yi eleştiren Başbakan Binali Yıldırım, Neymiş efendim FETÖ soruşturması kapsamında Amerikan misyonlarında çalışan bazı kişiler hakkında hukuki süreç başlatmışız. Türkiye, bir hukuk devleti. Beyefendilerden izin mi a..

Eski Ak Parti Yalova Milletvekili Tahliye Oldu 02:30

Eski Ak Parti Yalova Milletvekili Tahliye Oldu

FETÖ/PDY soruşturması kapsamında 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırılan AK Parti eski Yalova Milletvekili ve emekli Emniyet Müdürü Şükrü Önder, tutuklu bulunduğu Kandıra F Tipi Cezaevi'nden tahliye oldu...

Hindistan polisi trafikteki kilitleme sırasında çimento mikserinde yasadışı seyahat eden 18 kişiyi yakaladı 00:47

Hindistan polisi trafikteki kilitleme sırasında çimento mikserinde yas

Hindistan polisi araç trafiğin yoğunluğunda araçları kontrole giderken, çimento mikserinde yasadışı seyahat eden 18 kişiyi yakaladı.Ülkenin coronavirus kilit kuralları altında izinsiz seyahat yasaklanmıştır.Polis soruştu..

Yeni görüntüler...Bursa'nın tarihi mekanı böyle küle döndü 03:30

Yeni görüntüler...Bursa'nın tarihi mekanı böyle küle döndü

Bursa'da 150 yıllık tarihe sahip dönence düğün salonu ve kafe olarak bilinen tarihi yapı alevlere teslim oldu. O anlara ilişkin yeni görüntüler ortaya çıkarken, tarihi yapı ile birlikte bir çok kişinin anıları da küle dö..

‘Thodex’ şüphelileri sağlık kontrolü için hastanede 00:46

‘Thodex’ şüphelileri sağlık kontrolü için hastanede

Thodex soruşturması kapsamında gözaltına alınan 62 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından sağlık kontrolü için hastaneye getirildi...

Kayyum Olarak Atanan Belediye Başkanı, Halkın Sevgilisi Oldu 03:46

Kayyum Olarak Atanan Belediye Başkanı, Halkın Sevgilisi Oldu

Kayyum Olarak Atanan Belediye Başkanı, Halkın Sevgilisi Oldu Yaklaşık 10 gün önce Diyarbakır’ın Hani İlçe Kaymakamlığı’na atanan Şaban Arda Yazıcı’ya, aynı zamanda kayyum olarak da belediyeyi yönetme yetkisi verildi. Ge..

Gültan Kışanak Gözaltına Alındı 01:28

Gültan Kışanak Gözaltına Alındı

Gültan Kışanak Gözaltına Alındı Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Gültan Kışanak ve Fırat Anlı, haklarındaki terör soruşturması nedeniyle gözaltına alındı. Belediye binasını abluka altına alan polis, Kışan..

Fetö, Kendi Okullarında Okuyan Öğrencileri De Mağdur Etti 05:08

Fetö, Kendi Okullarında Okuyan Öğrencileri De Mağdur Etti

Fetö, Kendi Okullarında Okuyan Öğrencileri De Mağdur Etti Gaziantep'te Fethullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) finansman sağladığı gerekçesiyle kapatılan Zirve Üniversitesi'nin öğrencileri, FETÖ'nün en çok kendilerine zarar..

Fetö Şüphelisi 45 Rütbeli Asker Adliyeye Sevk Edildi 02:38

Fetö Şüphelisi 45 Rütbeli Asker Adliyeye Sevk Edildi

Fetö Şüphelisi 45 Rütbeli Asker Adliyeye Sevk Edildi KONYA'da Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında, 3'üncü Ana Jet Üs Komutanlığı'na düzenlenen 3'üncü dalga operasyonund..

Diyarbakır’da Belediye Çalışanları İş Bıraktı 01:58

Diyarbakır’da Belediye Çalışanları İş Bıraktı

Diyarbakır’da Belediye Çalışanları İş Bıraktı Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Gültan Kışanak ve Fırat Anlı’nın gözaltına alınmasının ardından, belediye otobüsleri kontak kapattı, çöpler toplanmadı. Diy..

Fetö'den Aranan Profesöre Oğlundan Teslim Ol Çağrısı 02:00

Fetö'den Aranan Profesöre Oğlundan Teslim Ol Çağrısı

Fetö'den Aranan Profesöre Oğlundan Teslim Ol Çağrısı BODRUM'da polis tarafından yapılan denetimde durdurulan bir sürücünün babasının, FETÖ'nün yurt dışı okullarının imamı olduğu ve darbe girişimi sabahı yurt dışına çı..

Son Dakika! Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'ne Kayyum Atandı 02:22

Son Dakika! Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'ne Kayyum Atandı

Son Dakika! Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'ne Kayyum Atandı Eş Başkanları Gültan Kışanak ve Fırat Anlı’nın tutuklandığı Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’ne, Ankara’nın Etimesgut İlçe Kaymakamı Cumali Atilla kayyum ola..

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine Kayyum Olarak Atanan Cumali Atilla Kente 00:40

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine Kayyum Olarak Atanan Cumali Atilla

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine Kayyum Olarak Atanan Cumali Atilla Kente Eş Başkanları Gültan Kışanak ve Fırat Anlı’nın gözaltına alındığı Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine kayyum olarak atanan Ankara’nın Etimesgut ..

Fetö’nün ‘İl Ablası’ Tutuklandı 00:24

Fetö’nün ‘İl Ablası’ Tutuklandı

Fetö’nün ‘İl Ablası’ Tutuklandı Edirne'de, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında il ablası olarak bilenen ev kadını tutukladı. Edinilen bilgiye göre, örgütün Edirne'deki sohbetlerini yürüttüğü beli..

Kayyum Cumali Atilla Sur’u İnceledi 02:40

Kayyum Cumali Atilla Sur’u İnceledi

Kayyum Cumali Atilla Sur’u İnceledi Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'ne kayyum olarak atanan Ankara’nın Etimesgut İlçe Kaymakamı Cumali Atilla, merkez Sur ilçesinde incelemelerde bulunarak, vatandaşlarla sohbet etti. At..

Yazıcıoğlu Ailesinin Fetö/Pdy Şüphesi 03:53

Yazıcıoğlu Ailesinin Fetö/Pdy Şüphesi

Yazıcıoğlu Ailesinin Fetö/Pdy Şüphesi Büyük Birlik Partisi’nin (BBP) Kurucu Genel Başkanı merhum Muhsin Yazıcıoğlu ailesinin avukatı Selami Ekici, Kırıkkale Sanayi ve Ticaret Odası Başkanının, helikopterden cihaz söken ..

Son Dakika! Sebahat Tuncel, Gözaltına Alındı 01:21

Son Dakika! Sebahat Tuncel, Gözaltına Alındı

Son Dakika! Sebahat Tuncel, Gözaltına Alındı Demokratik Bölgeler Partisi Eş Genel Başkanı Sebahat Tuncel, Diyarbakır adliye binası önünde gözaltına alındı. Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen terör soruşt..

Obama- Abd ve Dünyanın Geleceği Tehlikede 00:46

Obama- Abd ve Dünyanın Geleceği Tehlikede

Obama- Abd ve Dünyanın Geleceği Tehlikede ABD Başkanı Barack Obama, ülkesinin ve dünyanın geleceğinin tehlikede olduğunu söyledi ve tüm farklı etnik kökenlerden Demokratları Hillary Clinton'a oy vermeye çağırdı. ABD B..

İstifa Eden Ak Parti İlçe Başkanına Fetö'den Gözaltı 01:54

İstifa Eden Ak Parti İlçe Başkanına Fetö'den Gözaltı

İstifa Eden Ak Parti İlçe Başkanına Fetö'den Gözaltı Çorum'da dün sağlık sorunları gerekçesiyle istifa ettiği açıklanan AK Parti Çorum Merkez İlçe Başkanı Avukat Yaşar Anaç, FETÖ operasyonu kapsamında gözaltına alındı. ..

Son Dakika! MHP Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ, Partisinden İhraç Edildi. 01:31

Son Dakika! MHP Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ, Partisinden İhraç E

Son Dakika! MHP Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ, Partisinden İhraç Edildi. MHP Disiplin Kurulu, Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ'ın parti üyeliğinden çıkarılmasına karar verdi. Özdağ'ın karara itiraz hakkı bulunuyor..